2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar şimdi tuvaletteyken tuvalet kağıdı kahverengi oldu
gözlerime inanamadım..
tekrar sildim birşey yoktu..
sizce korkmalı mıyım

Günaydın kızlar ben 18 . haftanın içindeyim ama bebek hareketlerini hissedemiyorum birde bu 3. Hamileliğim neden acaba ben gibi olan varmı ya?
Bence herkesin hamileligi farkli oldugu gibi her bebekte yasanilan hamilelikte farkli oluyor...O yuzden telas etme bence belki de bir kac gun icin de hissedeceksin

gözlerime inanamadım..
sizce korkmalı mıyım
dünde benimki pembemsi olmuştu bi tırstım bi tırstım ama nerden bulaşmış anlamadım benden değildi belliydi dikkatli baklınca korkma adet dönemindeyiz ya belki ondandır.

İzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımda üzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duyguDaha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)

Hadi gozun aydin darisi tum hamilelere☺simdi bu karninin cikmis halimi masallahin var kac kilosun

gözlerime inanamadım..
sizce korkmalı mıyım
Korkma canim kahverengiden.. kanamam oldugu icin soyluyorum dr unu bilgilendir ve takipte kal ayaklarini yukarida tutarak yat canim

Maşallah canım taş gibi bir anne adayısın :) bizimde günlerimiz aynı umarım bende hissederim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…