- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.961
İlk is gunu de boyle olmaz ki ☺benim evle okul 5 dakika yoksa hamile hamile cekilmiyor uzaklik..benim 3 ogrencim var basim rahat ☺Ben kapıda kaldım canım,daha kötü: ) Metrobüsün boş olduğu saatte bineyim,dedim.Okulun daha kapısı açılmamış.Bahçede 5 öğrenci var :)
Pembe veya kırmızı olmadıktan sonra korkma canım, ilk defa mı oldu pekikızlar şimdi tuvaletteyken tuvalet kağıdı kahverengi oldu
gözlerime inanamadım..
tekrar sildim birşey yoktu..
sizce korkmalı mıyım
Darısı bizim okulaGunaydin .bizim okulda kimse yok sizde durumlar nasil ☺
Bence herkesin hamileligi farkli oldugu gibi her bebekte yasanilan hamilelikte farkli oluyor...O yuzden telas etme bence belki de bir kac gun icin de hissedeceksinGünaydın kızlar ben 18 . haftanın içindeyim ama bebek hareketlerini hissedemiyorum birde bu 3. Hamileliğim neden acaba ben gibi olan varmı ya?
Hayirdir hepsi geliyor mu yoksa.ben karne dolduruyorum yapcak hic bir sey yokDarısı bizim okula
dünde benimki pembemsi olmuştu bi tırstım bi tırstım ama nerden bulaşmış anlamadım benden değildi belliydi dikkatli baklınca korkma adet dönemindeyiz ya belki ondandır.kızlar şimdi tuvaletteyken tuvalet kağıdı kahverengi oldu
gözlerime inanamadım..
sizce korkmalı mıyım
Nasil bir karin agrisi.bir kere 24 saat gaz sancidi cekmistim tipki dogum sancisina benziyorduGünaydın hamişler,karın ağrısı olan varmı aranızda
Yani geçen hata çoğu geliyordu. Bakalım bugün durum ne alemdeHayirdir hepsi geliyor mu yoksa.ben karne dolduruyorum yapcak hic bir sey yok
Hadi gozun aydin darisi tum hamilelere☺simdi bu karninin cikmis halimi masallahin var kac kilosunİzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımdaüzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duygu Daha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 1552800
Sizin okulun nufusuyla bizim okulun nufusu bir degildir ondan kaynaklaniyordur☺okul neyse de su seminer olmasaydiYani geçen hata çoğu geliyordu. Bakalım bugün durum ne alemde
Korkma canim kahverengiden.. kanamam oldugu icin soyluyorum dr unu bilgilendir ve takipte kal ayaklarini yukarida tutarak yat canimkızlar şimdi tuvaletteyken tuvalet kağıdı kahverengi oldu
gözlerime inanamadım..
sizce korkmalı mıyım
Kizlar 1 aydir okula gidemiyorum bu donemi kapatacam seneye kismet artik..o kadar uzgunum mutsuzum kiSizin okulun nufusuyla bizim okulun nufusu bir degildir ondan kaynaklaniyordur☺okul neyse de su seminer olmasaydi
Bende 1 ay gitmedim okula canim 3.ayda basladim .sen neden gidemedinKizlar 1 aydir okula gidemiyorum bu donemi kapatacam seneye kismet artik..o kadar uzgunum mutsuzum ki
benimde pek hissettiğim söylenmez arada bir burdayım diyor o kadar ama 23 e kadar yolu var iç karnın geniştir belki yada ben gibi kiloluysan normaldir
Canım giremedim nete. Belli oldu mu cinsiyet? Benim randevu taaaa 20 Haziranda...
İzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımdaüzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duygu Daha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 1552800
bende tam onu diyecektim sen çıkmış karın görmemişsinHadi gozun aydin darisi tum hamilelere☺simdi bu karninin cikmis halimi masallahin var kac kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?