- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #24.981
ooov ne diyosun sanki hiç uyumamış gibi uyanıyorum diziler bile 90 dk sürüyor benim rüyalar 7*24 full hd çekiyor sabaha kadarGünaydın kızlar,
Sizin de enteresan rüyalarınız var mı ?
hoşgeldinnnn sağlıkla kucağına al kuzucuğuMerhaba kızlar...
Son adet tarihim 25 Şubat. Doğum tarihi 1-2 Aralık, fakat sezaryen düşündüğüm için, herşey yolunda giderse inşallah Kasım sonu doğururum diye düşünüyorum. 15. haftamdayım.
Ben de mi Kasım annesiyim? Ay nasıl yapıyosunuz kafam karıştı:))
hoşgeldinnnn sağlıkla kucağına al kuzucuğu
Pembe veya kırmızı olmadıktan sonra korkma canım, ilk defa mı oldu peki
dünde benimki pembemsi olmuştu bi tırstım bi tırstım ama nerden bulaşmış anlamadım benden değildi belliydi dikkatli baklınca korkma adet dönemindeyiz ya belki ondandır.
Korkma canim kahverengiden.. kanamam oldugu icin soyluyorum dr unu bilgilendir ve takipte kal ayaklarini yukarida tutarak yat canim
Ne güzel , benim uzak ne yazık kiİlk is gunu de boyle olmaz ki ☺benim evle okul 5 dakika yoksa hamile hamile cekilmiyor uzaklik..benim 3 ogrencim var basim rahat ☺
Kanamam var canim plesantam asagida.. gecmis olsun senin neyin vardiBende 1 ay gitmedim okula canim 3.ayda basladim .sen neden gidemedin
Ben de defterleri doldurdum,boş boş oturuyorum,saat 2 de bitiyor dersimHayirdir hepsi geliyor mu yoksa.ben karne dolduruyorum yapcak hic bir sey yok
Evde yat , dinlen canımKizlar 1 aydir okula gidemiyorum bu donemi kapatacam seneye kismet artik..o kadar uzgunum mutsuzum ki
Bende de aynı canımgünaydın herkese.bazen bebeğimi hissediyorum gibi küçük pırpırlar gibi his oluyor. Ama bazen hissetmiyor muyum acaba diyorum. ne zaman emin olacağım acaba? siz de nasıl oluyor ya daha erken mi acaba?
Benimkilerde hep saçma sapan olur,anlamsızbende rüyaların ardı arkası kesilmiyor bir de
daldan dala
film çekilse o kadar olursürekli bir aksiyon entrika beynim dinlenmiş uyanamıyorum bu yüzden
Kilo-boy oranınız nasıl? Fotoğraftan mı bu kadar incecik görünüyorsunuz maşallahİzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımdaüzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duygu Daha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 1552800
Aman seminere raziyim. Gidip takilcaz işteSizin okulun nufusuyla bizim okulun nufusu bir degildir ondan kaynaklaniyordur☺okul neyse de su seminer olmasaydi
Uvvv Çıtır çıtır annecik maasallah :)İzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımdaüzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duygu Daha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 1552800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?