- 15 Nisan 2015
- 102
- 96
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.001
Ne güzel fiziğin var maşallah :) özendirdin bizi :)İzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımdaüzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duygu Daha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 1552800
Bende bugün 18. haftaya girdim ama bende de tık yokGünaydın kızlar ben 18 . haftanın içindeyim ama bebek hareketlerini hissedemiyorum birde bu 3. Hamileliğim neden acaba ben gibi olan varmı ya?
bende anlayamıyorum ya bağırsakmı kas seğirmesimi bebekmi çözemedimBende bugün 18. haftaya girdim ama bende de tık yoksabırsızlıkla bekliyorum hissedeceğim günü
Maşallah canım taş gibi bir anne adayısın :) bizimde günlerimiz aynı umarım bende hissederim artık :)
Kilo-boy oranınız nasıl? Fotoğraftan mı bu kadar incecik görünüyorsunuz maşallah
7kiloyla tamamlarsnz siz hamileliği ne güzel :)
Benim de 12 de bitiyor.uykum geldi yapcak birsey yok.asiri mide bulantim var bugun biran once eve gitmek istiyorum.siz ogretmenler odasinda mi oturuyorsunuzBen de defterleri doldurdum,boş boş oturuyorum,saat 2 de bitiyor dersim
Öğrenciler geldi,gittiler sonra bizde
Boyunuz uzun o yuzdenn demekki ☺benim 1.67 boyum kilom 58 ama benden zayif gozukuyorsunuzBence çok yakında hissedersin:) Tabii herkeste farklılık gösteren bir şey bu. Çok erken hissedenler de vardı burda. Ama geç olsun güç olmasın diyelim:)
Boyum 1,75 ; kilom 62,5 şu anda. Bakalım nasıl tamamlayacağım ben de merak ediyorum:)
Bağırsak hareketlerim çok yoğun onu hissediyorum belkide onlar yüzünden bebişi anlayamıyorum :)bende anlayamıyorum ya bağırsakmı kas seğirmesimi bebekmi çözemedimkızımıda 19-20. haftalarda hissetmiştim
Evet canım , ben bacaklarımı da uzattımBenim de 12 de bitiyor.uykum geldi yapcak birsey yok.asiri mide bulantim var bugun biran once eve gitmek istiyorum.siz ogretmenler odasinda mi oturuyorsunuz
Günaydın kızlar,
Sizin de enteresan rüyalarınız var mı ?
Uvvv Çıtır çıtır annecik maasallah :)
Ne güzel fiziğin var maşallah :) özendirdin bizi :)
bana 3lü yapıldı bu ay sonuda ayrıntılıya gireceğim 4lü yapmazmı acaba sizi ayrıntılıdan önce yaptıysa :Skızlar 4lü sonucum iyi çıkmış çok şükür dr.umla konuştum az önce. sırada ayrıntılı ultrason var onuda inş. hayırlı bi şekilde atlatırız allah hepimize yardım etsin
Bende ögrenemeyenlerdenimBende ogrenemedım :)
Benim de randevum haftaya , öğrenirim umarımBende ögrenemeyenlerdenimyarın inşallah gösterir sıpa
Inatci ve nazlilar akrep inadi :)Bende ögrenemeyenlerdenimyarın inşallah gösterir sıpa
ayrıntılıya bende 30 haziranda giricem canım ama sana 4lü yapmaz herhalde artık benimki 2li ve 4lü yaptırdıbana 3lü yapıldı bu ay sonuda ayrıntılıya gireceğim 4lü yapmazmı acaba sizi ayrıntılıdan önce yaptıysa :S
Oncelikle saglik tabi ayni zamanda insan merakta ediyoBenim de randevum haftaya , öğrenirim umarım
Merak ediyorum , kız mı ? erkek mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?