2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne güzel fiziğin var maşallah :) özendirdin bizi :)

günaydın hanımlar haftasonu düğünler çoktu dünde izinliydim foruma giremedim herkesler iyidir umarım

Maşallah canım taş gibi bir anne adayısın :) bizimde günlerimiz aynı umarım bende hissederim artık :)

Bence çok yakında hissedersin:) Tabii herkeste farklılık gösteren bir şey bu. Çok erken hissedenler de vardı burda. Ama geç olsun güç olmasın diyelim:)

Kilo-boy oranınız nasıl? Fotoğraftan mı bu kadar incecik görünüyorsunuz maşallah
7kiloyla tamamlarsnz siz hamileliği ne güzel :)

Boyum 1,75 ; kilom 62,5 şu anda. Bakalım nasıl tamamlayacağım ben de merak ediyorum:)

Ben de defterleri doldurdum,boş boş oturuyorum,saat 2 de bitiyor dersim
Öğrenciler geldi,gittiler sonra bizde
Benim de 12 de bitiyor.uykum geldi yapcak birsey yok.asiri mide bulantim var bugun biran once eve gitmek istiyorum.siz ogretmenler odasinda mi oturuyorsunuz

Boyunuz uzun o yuzdenn demekki ☺benim 1.67 boyum kilom 58 ama benden zayif gozukuyorsunuz

Benim de 12 de bitiyor.uykum geldi yapcak birsey yok.asiri mide bulantim var bugun biran once eve gitmek istiyorum.siz ogretmenler odasinda mi oturuyorsunuz
Evet canım , ben bacaklarımı da uzattım
Erken çıkacağız sanırım , okulda hiçbir şey yok , 1 saat sonra çıkarım umarım :)

kızlar 4lü sonucum iyi çıkmış çok şükür dr.umla konuştum az önce. sırada ayrıntılı ultrason var onuda inş. hayırlı bi şekilde atlatırız allah hepimize yardım etsin
bana 3lü yapıldı bu ay sonuda ayrıntılıya gireceğim 4lü yapmazmı acaba sizi ayrıntılıdan önce yaptıysa :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…