2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Babada akrep demek :) ikisi bir olmasnda :)) benimde erkek kardesm akrep savas cikiyo bazen evimizde ..en iyisi susmak kirildigiini hissttirmek . Bizimkilerr cok yaramaz olucak cokk :)daha sımdıden sozlerını ınatlarını geciriyolar sıpalar

ayrıntılıya bende 30 haziranda giricem canım ama sana 4lü yapmaz herhalde artık benimki 2li ve 4lü yaptırdı
benimkide 2li ve 3lü yaptı yapmasınlar artık yeter kafamızı kurcaladıkları :)
ayrıntılıda anatomik tarama diye kağıt yazdı devlete yönlendirdi bakalım 13 gün sonra filan gideceğim

Benim de randevum haftaya , öğrenirim umarım
Merak ediyorum , kız mı ? erkek mi ? :)
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bizim için hiç farketmiyor saglıklı olsundaetrafımda herkes erkek diyor bana ister istemez kafa oraya kayıyor sonra kızsan hiç üzülme annecim kız erkek farketmez diyorum çocuğuma suçlu duruma düşürüyorlar demeyin erkek falan diyorum artık

E
Evet babasını çözdüm çocugada aynı taktikler işler inşallah :)))

Kızlar sağlık ocağından geldim kan ve idrar aldı.24 haziranda da aşı yapalım dedi.4kilo almışım.bidaha ki geldiğine kalp atışlarını dinletiyim dedi

Herkese merhaba, hava kapalı benimde içim kapanıyor yahu, daralıyorum karanlık bir hava oldukça gündüz gündüz..

Yaa ne guzel zayifsin yaaa bende zayif kalmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…