- 22 Temmuz 2013
- 282
- 115
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.021
Aynen Canım başımda inatçı bir akrep vardı zaten babası iki akrep arasında napcam onu düşünüyorumInatci ve nazlilar akrep inadi :)
benimkide 2li ve 3lü yaptı yapmasınlar artık yeter kafamızı kurcaladıkları :)ayrıntılıya bende 30 haziranda giricem canım ama sana 4lü yapmaz herhalde artık benimki 2li ve 4lü yaptırdı
Slm hormanlar bızle alay edıyo baska bısey yok cok şükür senın nasılslm kızlarrr :) nasıl gıdıyo hamılelelik?
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bizim için hiç farketmiyor saglıklı olsundaetrafımda herkes erkek diyor bana ister istemez kafa oraya kayıyor sonra kızsan hiç üzülme annecim kız erkek farketmez diyorum çocuğuma suçlu duruma düşürüyorlar demeyin erkek falan diyorum artıkBenim de randevum haftaya , öğrenirim umarım
Merak ediyorum , kız mı ? erkek mi ? :)
Evet babasını çözdüm çocugada aynı taktikler işler inşallah :)))Babada akrep demek :) ikisi bir olmasnda :)) benimde erkek kardesm akrep savas cikiyo bazen evimizde ..en iyisi susmak kirildigiini hissttirmek . Bizimkilerr cok yaramaz olucak cokk :)daha sımdıden sozlerını ınatlarını geciriyolar sıpalar
Ben de defterleri doldurdum,boş boş oturuyorum,saat 2 de bitiyor dersim
Öğrenciler geldi,gittiler sonra bizde
Benim ana sinifi oldugu icin sinifta oturuyoruz ☺ben eve geldim ogle yemegimi yicemEvet canım , ben bacaklarımı da uzattım
Erken çıkacağız sanırım , okulda hiçbir şey yok , 1 saat sonra çıkarım umarım :)
Banada anlatsana su akrep detaylarını senın burcun ne peki :)E
Evet babasını çözdüm çocugada aynı taktikler işler inşallah :)))
Çıktım bile :)))iyi bari ayakta kalmıyorsun canım :) az kaldı çıkmana da sabır.
:)) aynı durumdayız hatta eşim 16 kasım doğumlu benim ilki sezaryen olduğu için buda mecbur öyle olcak diyo dr.a diyelim 16 kasımda yapsınAynen aynen başımda inatçı bir akrep va
Aynen Canım başımda inatçı bir akrep vardı zaten babası iki akrep arasında napcam onu düşünüyorum
Bende dee, 2hafta içinde hissederiz belkiBende bugün 18. haftaya girdim ama bende de tık yoksabırsızlıkla bekliyorum hissedeceğim günü
anam 1 bebe yapcanız nazınızdan geçilmiyo beee :) bizim canımız yokmu 8 tane doğurdumanam biri benim midemin ağrısına çare bulsun iki büklüm oldum kurumda
seni çok iyi anlıyorum tahmin edebiliyorum o ağrıyıanam biri benim midemin ağrısına çare bulsun iki büklüm oldum kurumda
Yaa ne guzel zayifsin yaaa bende zayif kalmak istiyorum...İzmir'den günaydın kızlar. Burda hafif serin tertemiz bir hava var. Icimi tazeliyor. Bir de bugun benim icim icime sigmiyor. Bebeğimi dünden beri hissetmeye başladım!!! Çığlık attım ilk hissettiğim an. Sabah daha da emin oldum. Şimdi ağzım kulaklarımda elim sürekli karnımdaüzülüyordum sabırsızlanıyordum ne zaman hissedicem acaba diyordum. Umarım henüz hissetmeyen tüm arkadaşlar bir an önce hisseder. Müthiş bir duygu Daha önce yazmıştım hiç karnım çıkmadı, çıkınca paylaşıcam diye. Artik o da cikti. Paylaşıyorum:)Eki Görüntüle 1552800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?