- 17 Nisan 2014
- 274
- 124
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.501
Bende tahmin bile yok çok özeniyorum oğrenenlereerkek. doktorumun tahminine göre tutuyor :)
değişmezse tabi.haftaya kesinleşecek inşallah.
Arkadaslar bwn 16.hafta bittikten sonra hissetmeye basladim pit pitlari..cok guzel bi his..size tavsiyem ozellikle aksam yemeginden yarim saat sonra falan sessiz bi odaya gecin ve ellerinizi iki yandan kasiklariniza yerlestirin.dua ederek sabirla bekleyin bisaat kadar bekleyin..duyacaksiniz siz de..:)Bende heyecanla hıssetmeyı beklıyorum :)
Elım karnımda sureklı konusuyorum bır harket yap dıye muhasebecı yardımcımız ıcerı gırdıDahaca konusamaz dıyo
Evet ya ailemi nasıl da özledim, zaman da geçmiyorHimmm daha varmis gelmene...
Ben karatas hastanesindeki aysel tasere gidiyorum
Kızlar rahim ağzı uzunluğunu da sordum, ölçmek için bikini bölgesinin biraz altına ultrason cihazını bastırdı , canım acıdı . Burada kemik var , daha anlaşılmaz , dedi.
Sizinkini nasıl ölçmüştü ?
Canım taramalar da down sendromu, trozimi gibi hastalıkları araştırıyorlar. Ama detaylı USG de iç oranları, parmakları vs araştırılıyor. İkisi birbirinden farklı yani.Kızlar şimdi Ayrıntılı ulurasyon icin izmir de Alsancak da Sermet Sağol U aradım ücreti sordum 250 lira dedi digerlerine göre bana cok uygun geldi acaba nasıl bir doktor bir de benim tarama testlerim düzgün cıktı gene de gitmem gerekir mi acaba
Kızlar şimdi Ayrıntılı ulurasyon icin izmir de Alsancak da Sermet Sağol U aradım ücreti sordum 250 lira dedi digerlerine göre bana cok uygun geldi acaba nasıl bir doktor bir de benim tarama testlerim düzgün cıktı gene de gitmem gerekir mi acaba
Sayili gun cabuk gecio bi bakmissin burdasinEvet ya ailemi nasıl da özledim, zaman da geçmiyor
Cok degil cok hastasi var 5 dakka bakio sorularimi unutuyorum cogunluklaınsallah memnunsundur canım
Benim esimin kuzeni kadın doğum uzmanı. Onun tavsiyesi ile mehmet uludogan a yaptiricaz 27 haziranda. 320 tl fiyatiistanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..
Zeynep Kamil ben deli etti. 182 dende inyernettende bakıyorum yok. Mesela arıyorum diyor ki biz 15 gün içerisinde randevu verebiliyoruz en erken 16 güne boş var ama sistem gece 12 de açılacak. Uyumuyorum gece 12 de arıyorum dolu diyor. Artık özelden aldım yapacak bişey yokMedipol Koşuyolu'nda yaptırmayı düşünüyorum 346 liraymış.
Zeynep Kamil'e de bakacağım.
Ewet Haklısınız gideyim ozaman ilk defa biraz önce yatağa yattım ve elime karnıma koyup konuştum oğlumla ve hissettim onu ufak ufak tekmeledi içimde kıpırdadı Okadar mutlu oldum ki Ağladımcanım mutlaka git...2li 3lu 4lu testler risk testleri...ayrıntılı ultrasonda bebegının heryerıne özellikle tum organlarına detaylıca bakacaklar...sağlıklı hamişliklero zamana kadar sağsalim yolumuza devam edersek benim de aklımda olsun doktorun belki ben de giderim hangisinin fiyatı uygunsa artık...çok para kaçırdık doktorlara zaten...
istanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?