2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende heyecanla hıssetmeyı beklıyorum :)
Elım karnımda sureklı konusuyorum bır harket yap dıye muhasebecı yardımcımız ıcerı gırdı Dahaca konusamaz dıyo
Arkadaslar bwn 16.hafta bittikten sonra hissetmeye basladim pit pitlari..cok guzel bi his..size tavsiyem ozellikle aksam yemeginden yarim saat sonra falan sessiz bi odaya gecin ve ellerinizi iki yandan kasiklariniza yerlestirin.dua ederek sabirla bekleyin bisaat kadar bekleyin..duyacaksiniz siz de..:)

Kızlar şimdi Ayrıntılı ulurasyon icin izmir de Alsancak da Sermet Sağol U aradım ücreti sordum 250 lira dedi digerlerine göre bana cok uygun geldi acaba nasıl bir doktor bir de benim tarama testlerim düzgün cıktı gene de gitmem gerekir mi acaba

Benimkini dediğin şekilde 2dir gittiğimde ölçüyor fakat canım pek acımadı sadece aşağıya baktı biraz daha..

Canım taramalar da down sendromu, trozimi gibi hastalıkları araştırıyorlar. Ama detaylı USG de iç oranları, parmakları vs araştırılıyor. İkisi birbirinden farklı yani.

canım mutlaka git...2li 3lu 4lu testler risk testleri...ayrıntılı ultrasonda bebegının heryerıne özellikle tum organlarına detaylıca bakacaklar...sağlıklı hamişlikler o zamana kadar sağsalim yolumuza devam edersek benim de aklımda olsun doktorun belki ben de giderim hangisinin fiyatı uygunsa artık...çok para kaçırdık doktorlara zaten...

Medipol Koşuyolu'nda yaptırmayı düşünüyorum 346 liraymış.
Zeynep Kamil'e de bakacağım.
Zeynep Kamil ben deli etti. 182 dende inyernettende bakıyorum yok. Mesela arıyorum diyor ki biz 15 gün içerisinde randevu verebiliyoruz en erken 16 güne boş var ama sistem gece 12 de açılacak. Uyumuyorum gece 12 de arıyorum dolu diyor. Artık özelden aldım yapacak bişey yok

Ewet Haklısınız gideyim ozaman ilk defa biraz önce yatağa yattım ve elime karnıma koyup konuştum oğlumla ve hissettim onu ufak ufak tekmeledi içimde kıpırdadı Okadar mutlu oldum ki Ağladım(

istanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..

ben bu gün detaylı usg yaptırdım medical park göztepe hastanesinde doktor dışarıdan geliyor fehmi yazıcıoğlu aynı zamanda perrinatolog 317 tl ödedim ve çok memnun kaldım.
tüm organları detaylı inceledi herrşey yolunda çok şükür ve muayine sırasında detaylı ekrandan gösterip tarif etti detaylı hatta biraz orta yaşın üzerrinde olmasına ragmen muayine sırasında espiri bile yaptı.

bebeği detaylı inceledikten sonra benide detaylı (böbrek ,dalak, safra kesesi , kalp, kalp damarlarını )incelede. normalde anneninde bu incelemelerden geçmesi çok önemliymiş.

bir daha hamile kalsam gözüm kapalı giderim kesinlikle fehmi beyi tavsiye ederim.

Sonunda gosterdi minigimm. Bi kiziimm olacakmiiss :))
Belirtilerin tutan tutmayani, bi kac sey haric. Tatli yedim bol bol erkek dediler, eksi hic istemedi canim.. Rus ve cin takvimi kiz dedi tuttu :) Sol kasigim agridi hep buda kiz belirtisiymis teyzem oyle demisti :) Ve kalcalarimla belim esit sekilde buyuyor, karnimda yaygin

Kızlar ya dün aslında 4lü taramamız vardı dr ultrasonda baya inceledi ölçümler falan yaptı herşey yolunda dedi 2 li testinde iyi çıkmış onun için 4 lü kan testine gerek yok dedi ama içim içimi yiyor yaptırmak için ısrar etsemiydim diye gerçi iki kere sordum ikisindede aynı cevabı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…