- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.521
Aynıyız benimde canım hep tatlı istiyor ve sol kasığım çok ağrıyordu benimde kızSonunda gosterdi minigimm. Bi kiziimm olacakmiiss :))
Belirtilerin tutan tutmayani, bi kac sey haric. Tatli yedim bol bol erkek dediler, eksi hic istemedi canim.. Rus ve cin takvimi kiz dedi tuttu :) Sol kasigim agridi hep buda kiz belirtisiymis teyzem oyle demisti :) Ve kalcalarimla belim esit sekilde buyuyor, karnimda yaygin
Veee hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinSonunda gosterdi minigimm. Bi kiziimm olacakmiiss :))
Belirtilerin tutan tutmayani, bi kac sey haric. Tatli yedim bol bol erkek dediler, eksi hic istemedi canim.. Rus ve cin takvimi kiz dedi tuttu :) Sol kasigim agridi hep buda kiz belirtisiymis teyzem oyle demisti :) Ve kalcalarimla belim esit sekilde buyuyor, karnimda yaygin
Aynıyız benimde canım hep tatlı istiyor ve sol kasığım çok ağrıyordu benimde kız
O kadar zor mu oradan almak ? Ben hiç denemedim .Zeynep Kamil ben deli etti. 182 dende inyernettende bakıyorum yok. Mesela arıyorum diyor ki biz 15 gün içerisinde randevu verebiliyoruz en erken 16 güne boş var ama sistem gece 12 de açılacak. Uyumuyorum gece 12 de arıyorum dolu diyor. Artık özelden aldım yapacak bişey yok
DVD veriyorlar mı ?ben bu gün detaylı usg yaptırdım medical park göztepe hastanesinde doktor dışarıdan geliyor fehmi yazıcıoğlu aynı zamanda perrinatolog 317 tl ödedim ve çok memnun kaldım.
tüm organları detaylı inceledi herrşey yolunda çok şükür ve muayine sırasında detaylı ekrandan gösterip tarif etti detaylı hatta biraz orta yaşın üzerrinde olmasına ragmen muayine sırasında espiri bile yaptı.
bebeği detaylı inceledikten sonra benide detaylı (böbrek ,dalak, safra kesesi , kalp, kalp damarlarını )incelede. normalde anneninde bu incelemelerden geçmesi çok önemliymiş.
bir daha hamile kalsam gözüm kapalı giderim kesinlikle fehmi beyi tavsiye ederim.
Ben 1 aydır deniyorum. Şimdi mehmet uludogan a aldık 320 lira bizimkideO kadar zor mu oradan almak ? Ben hiç denemedim .
346 lira da az değil aslında , ama biraz da göreyim diye alacağım sanırım .Bir de DVD hatıra kalır .
Gecen haftalarda ben de aradım bana da uygun geldi fiyatı, ben ayrıntılı için gidicem sermet beye, devlette de bakılacak ama olsun sermet beyin methini çok duydum bide profosör gözüyle baksın çok şükür ikili testimiz temiz risk yok, siz kaçıncı hafta düşünüyorsnz?Kızlar şimdi Ayrıntılı ulurasyon icin izmir de Alsancak da Sermet Sağol U aradım ücreti sordum 250 lira dedi digerlerine göre bana cok uygun geldi acaba nasıl bir doktor bir de benim tarama testlerim düzgün cıktı gene de gitmem gerekir mi acaba
Ben haftaya düşünüyorum 20+ larda olucam yarın randevu alıcamGecen haftalarda ben de aradım bana da uygun geldi fiyatı, ben ayrıntılı için gidicem sermet beye, devlette de bakılacak ama olsun sermet beyin methini çok duydum bide profosör gözüyle baksın çok şükür ikili testimiz temiz risk yok, siz kaçıncı hafta düşünüyorsnz?
Netten baktım , çok iyi bir uzmana benziyor .Ataşehir'de sanırımBen 1 aydır deniyorum. Şimdi mehmet uludogan a aldık 320 lira bizimkide
Bende geçen hafta amniyosentez yaptırdım canım,....dün doktorum aradı ve ön sonuclar %95 temiz çıktı dedi...2 hafta sonra %100 belli olur dedi...çıkarılan suyun rengi çok önemliymiş ...berrak ise çok fazla Endişe duymaya gerek yokmuş...Bakalım perinatoloj cuma günü ne diycek...amniyosentez sonucu nasıl çıkacak...3 hafta onun sonucunu nasıl beklicez...tam delirmelik bir durum...
Bazi gunler cok hareketli oluo..bazi gunler de duragan..degisio yaniSizler hergün hissediyor musunuz bebeğinizi, ben 4-5 gündür belirgin bir şekilde hissederken, bugün belli belirsiz birkaç hareket hissettim sad
ece?
Bize esimin kadın doğum uzmanı olan kuzeni tavsiye etti. Bu işin uzmanı tavsiye ediyorsa iyidir dedik güvendik :)Netten baktım , çok iyi bir uzmana benziyor .Ataşehir'de sanırım
Ben de Hakan Apaydın'dan alacağım . O da perinatolog
Bende daha 18 hafta cok erken en az 20 olması lazım dedi doktorum devletteki doktora gitmesen de olur Nasılsa Bebeğini göreceksin ayrıca gitsende zararı olmaz devlette cok az bakıyorlardır zatenC Cansi Ben de ramazandan bir gün önce önümüzdeki çarşamba alayım diyordum fakat 18+1 olacak biraz erken geldi bana olmazsa iki-üçhafta sonra fln alayım diycem yani 20+ larda fakat o zamana da devletteki doktorum randevu verdi 20+3e. Aynı haftada iki kez ayrıntılı ultrasonun zararı olur mu bilemiyorumiki doktora giden arkadaşlar napacaksınız siz, idare etmek zormuş ya
canım umarım bebeğin sağlıkla doğar kucağına alırsın...Sebahattin Altunurt iyi bir doktor umarım güzelce takip ediyordur hamileliğini..duydum doktorunun adını...ben de Alsancak'ta Adnan Keklik'e gidiyorum, aynı zamanda Şifa Hast.'de Serkan Güçlü'ye gitmeye de başladım ense kalınlığı sorunu olunca...
Cok iyi bir doktor canim.Gitmedim,ama biliyorumKızlar şimdi Ayrıntılı ulurasyon icin izmir de Alsancak da Sermet Sağol U aradım ücreti sordum 250 lira dedi digerlerine göre bana cok uygun geldi acaba nasıl bir doktor bir de benim tarama testlerim düzgün cıktı gene de gitmem gerekir mi acaba
Canım o ağrılar benim adet dönemlerimde oluyor, rahim genişlemesinden de olur korkma ama için rahat etmeyecekse bi doktoruna daniş. Geçmis olsunİyigeceler bugün 18+1 olduk sabahtan beri kasıklarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyor arada normalmi rahim büyüyor ondan korkma diyorlar ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?