2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
yaptıracağın hastaneyi arayıp sorabilirsin. Ben 19+2 de detaylı ultrason yaptırdım gitmeden 1 hafta önce arayıp şu tarihte gelmek istiyorum şu hafta da olacağım uygun mu diye hastaneye danıştım.

Canm daha oncede yazdim istanbulda avrupa yalasindaysan bnm gitcegm yer 150 tl

@SMAYRANA adanamerkez bebis demi allahım ya bazen diyorumki tamam o, sonra da ya değilse başka birşeyse deyip emin olamiyorum sagolun kızlar

Bu arada 1 haftadır hissediyorum

bende ilk öyleydim erken hissedilmez diyorlardı emin olamıyordum ama şimdi eminim mesela bazı şarkılarda hareket ediyor anlıyorum ve dondurma seviyor şuan :)

Benim de detaylı ultrasonum haftaya kızlar hayırlısıyla bir atlatsak hepimiz ..tedirginim şu sıralar sanki bebeğimi iyi besleyemiyorum gibi geliyor..

Kizlar bu hafta sonu 16. Haftam bitiyo. Az once cinsiyetini ogrendim erkegim geliyor. Bebisim erkekmis. Esim cok heves etmisti. Tabi en basta saglik sihhat dilemistik ama esimin hep askili pantolon giydirme papyon falan hevesi vardi :)) bir de baba ismini koymak istiyordu vefat ettigi icin. Baba ismi konusunda hic sikinti cikarmadim. İkinci ismini ortak koyacagiz.

Cok mutluyum. Esim de cok sevindi. Saglikli sihhatli dogsun insallah.

Allah hepimizi bebeklerimize, bebeklerimizi de bize bagislasin

benim önce 14. hafta karından ölçtü, kısa çıktı, haftaya tekrar bakalım dedi. sonra vajinadan ölçtü, normale dönmüştü. vajinadan pek bakmak istemiyorlar enfeksiyon riski nedeniyle.

Bende de İzmirdeyim. benim ilk kızım erken olduğu için erken doğum riskim var. o nedenle perinatolog Pro dr sabahattin altunyurt takip ediyor. dokuz eylül'ün doktoru. doğumu da çınarlı da yaptırıyormuş.

Bende de İzmirdeyim. benim ilk kızım erken olduğu için erken doğum riskim var. o nedenle perinatolog Pro dr sabahattin altunyurt takip ediyor. dokuz eylül'ün doktoru. doğumu da çınarlı da yaptırıyormuş.

canım umarım bebeğin sağlıkla doğar kucağına alırsın...Sebahattin Altunurt iyi bir doktor umarım güzelce takip ediyordur hamileliğini..duydum doktorunun adını...ben de Alsancak'ta Adnan Keklik'e gidiyorum, aynı zamanda Şifa Hast.'de Serkan Güçlü'ye gitmeye de başladım ense kalınlığı sorunu olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…