- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.481
GeC olmaa heraldw canim bense 19+ 4dum benimde ayrintili ultrason temmuzun 6sindaKızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
Tatlım 1 temmuzda ayrıntılı ultrasonum var allahın izniyle bir sorun çıkmazsa temmuz ortasına doğru gelicem, daha bilet almadim.Izmire nezamn geliosun
merhaba ben anadolu yakasında oturuyorum detaylı ultrason yaptırdım. Anadolu Sağlık merkezindeistanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..
yaptıracağın hastaneyi arayıp sorabilirsin. Ben 19+2 de detaylı ultrason yaptırdım gitmeden 1 hafta önce arayıp şu tarihte gelmek istiyorum şu hafta da olacağım uygun mu diye hastaneye danıştım.Kızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
Evet canım, Allah'a şükür 6 yaşında şimdi :)cnm ilk bebegin yasiyor mu ?
Canm daha oncede yazdim istanbulda avrupa yalasindaysan bnm gitcegm yer 150 tlGünaydın güzel anneler :)) mutlu huzurlu bol hayırlı haberli bir gün olsun inşallah :)) bursalı anneler bişi sorcam yanıtlarsanız çok sevinirim ayrıntılı ultrasonu nerede yaptıracaksınız biyer buldunuz mu ben ultramed diye bir yer buldum işinde çok iyiymiş ama 380 - 400 tl gibi bişeydi daha uygun fiyatlı bir yer varsa orayı tercih etmek istiyorum
Himmm daha varmis gelmene...Tatlım 1 temmuzda ayrıntılı ultrasonum var allahın izniyle bir sorun çıkmazsa temmuz ortasına doğru gelicem, daha bilet almadim.
istanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..
@SMAYRANAadanamerkez bebis demi allahım ya bazen diyorumki tamam o, sonra da ya değilse başka birşeyse deyip emin olamiyorum sagolun kızlar
Bu arada 1 haftadır hissediyorum
Aaa doktor şaka yapıyor sanmıştım, bidahakine tuzlu yiyeyim bariO zaman bebisimiz prenses.. ben ne zaman cikolata yesem el ense yatiyor gecen de tuzlu erik yemistim halay cekiyordu resmen
Medipol Koşuyolu'nda yaptırmayı düşünüyorum 346 liraymış.istanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..
Kızlar rahim ağzı uzunluğunu da sordum, ölçmek için bikini bölgesinin biraz altına ultrason cihazını bastırdı , canım acıdı . Burada kemik var , daha anlaşılmaz , dedi.
Sizinkini nasıl ölçmüştü ?
günaydın canm çok geçmiş olsun sen atlattın artk ası derdini sıra bizde bende 3 kg aldım canm masa basında çalışıom yürüyüs hic yok doğuma kadar çok almasak bari
Kızlarrr...
İzmir'de oturan var mı aranızda????
Ben şuan Çeşme'de yaşıyorum...
Var mı İzmirli? Benim doktorlarım İzmir'de. Belki doktorlarımız aynıdır:) Sizlerden önümüzdeki aylar için doktor ya da hastane tavsiyesi alabilirim belki:)
Ben izmirdeyim
Bende de İzmirdeyim. benim ilk kızım erken olduğu için erken doğum riskim var. o nedenle perinatolog Pro dr sabahattin altunyurt takip ediyor. dokuz eylül'ün doktoru. doğumu da çınarlı da yaptırıyormuş.
Neresi cnm orası adi neCanm daha oncede yazdim istanbulda avrupa yalasindaysan bnm gitcegm yer 150 tl
Ben karatas hastanesindeki aysel tasere gidiyorumçok sevindimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?