- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.461
Bende biraz önce aldım randevuyu dedigim yerden arkadaşım 380-400 arası demişti ama aradım 325 dedi bende 1 Temmuz için randevu aldım inşallah hiçbir sorun çıkmaz bebişlerimiz saglıklıdırevet aldım canım zaten haftada bir gün salı günleri geliyomuş dr. 30 hazirana aldık kısmetse hayırlısı inş. iyi çıkar sonuç
Ben ilkinde 21.haftada hisstmiştim. Şimdi daha yok bakalımArkaadaslarrr bebegınızı ne zaman hıssettınız ? KAcıncı haftada ?
Ben ilkinde 21.haftada hisstmiştim. Şimdi daha yok bakalım
Arkaadaslarrr bebegınızı ne zaman hıssettınız ? KAcıncı haftada ?
Ben ilkinde 20. hafta gibi hissetmiştim ama bu defa daha erken bir hafta 10 gündür minik minik hissediyorum :)
istanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..
Normal gebelik takibinde kadın doğum uzmanları tarafından 17-22 haftalar arasında fetal anomali taraması yapılır.Kızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
Ben izmirdeyimKızlarrr...
İzmir'de oturan var mı aranızda????
Ben şuan Çeşme'de yaşıyorum...
Var mı İzmirli? Benim doktorlarım İzmir'de. Belki doktorlarımız aynıdır:) Sizlerden önümüzdeki aylar için doktor ya da hastane tavsiyesi alabilirim belki:)
Sanirim 14 bitmistiArkaadaslarrr bebegınızı ne zaman hıssettınız ? KAcıncı haftada ?
Ben bir haftadir hissediyorum cnm. Ama ikinci bebegim bnm belki ondan erken hisssttim cunku ilk hamileligimde 20. Haftadan sonra hissetmistimArkaadaslarrr bebegınızı ne zaman hıssettınız ? KAcıncı haftada ?
Geç olur canım 17-22 arası yapiliyorKızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
Ben biraz önce randevu alırken uzmanla konuştum o 22. Hafta son dedi 19-22 miş çok nadir 23 yapmak zorunda kalırsan yaparız ama önermiyorum dediKızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?