2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet aldım canım zaten haftada bir gün salı günleri geliyomuş dr. 30 hazirana aldık kısmetse hayırlısı inş. iyi çıkar sonuç
Bende biraz önce aldım randevuyu dedigim yerden arkadaşım 380-400 arası demişti ama aradım 325 dedi bende 1 Temmuz için randevu aldım inşallah hiçbir sorun çıkmaz bebişlerimiz saglıklıdır

istanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..

istanbul anadolu yakasında oturup detaylı ultrason yaptıracak olan var mı kızlar yaa.. bi fikir verin nolur..

Cnm avrupa yakasında oturuyorum ayrıntılı ult ıcın doktorum bakırkoyde bır yer tavsıye ettı oraya gıdecegım fıyat veya herhangı bırsey hakkında bılgı vermedıler gıdınce ogrenıcem

Kızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
Normal gebelik takibinde kadın doğum uzmanları tarafından 17-22 haftalar arasında fetal anomali taraması yapılır.

böyle yazıyor senin temmuz geç olmuş gibi sanki en iyisi 21. hafta diyorlardı geçen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…