2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geçmiş olsun canım bebeğin ve senin sağlığın için gerekliyse yapacak bişey yok zor ama allah yardım etsin

Kızlar kaşıntı vardı alerji olmuşum yediğim bişe dokunmuş Dr iğne verdi vuruldum o hamile olduğumu söylemedim sizce bir sorun olur mu kafam karıştı ??

Canım benimde göbek bölgemde döküntüm vardı cildiye doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum oda krem vermişti hamile olduğumu söyledim ayrıca zaten bir ilaç kullanabiliyoruz dedi.bencede söylemelisin arayıp sor istersen.

Bize kan tahlili yapılmayacak sanırım. Ayrıntılı ultrason toplam fiyati dedi sekreter. Şifa da değil kendi muayenehanesinde bakacak. Bağdat caddesinde

günaydın bendede nabız yüksekliği nefes darlığı var bugün midemde şiş kopçalarımı çıkardım valla üstümde yelekte vardı...gavisconumu içtim başıma migren taşı sürdüm inşallah toparlarım bugün evede gidemem inşaat var içerde camlar değişiyor..

Günaydın ,Geçmiş olsun canım.

Günaydın geçen hafta aynı durumu ben yaşıyordum nabzım yüksekti, tansiyonum düşük çok kötüydüm havalardan olduğunu düşünüyorum bu hafta yağmurlu geçti hiç bunaltıcı değildi.. Dinlenebileceğin yerde dur canım.

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…