- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.561
geçmiş olsun canım bebeğin ve senin sağlığın için gerekliyse yapacak bişey yok zor ama allah yardım etsinGünaydın,
ani soğuk terlemelerim başlamıştı. doktorum endokrinciye yönlendirdi, açlık şekerim 95 çıkınca diyetisyen desteği almamı söylediler. bir de 4,5 kilo almışım, çok olmuş dedi doktor. dün diyetisyene gittim, bugün başlıyorum diyete. ömrüm boyunca diyetle uğraştım, hamileyken yiyeydim bariiiii(
Kızlar kaşıntı vardı alerji olmuşum yediğim bişe dokunmuş Dr iğne verdi vuruldum o hamile olduğumu söylemedim sizce bir sorun olur mu kafam karıştı ??
ne aşısı bu arkadaşlar?
canm tetanoz aşısı hamilelik döneminde yapılıyo yaaa
Bize kan tahlili yapılmayacak sanırım. Ayrıntılı ultrason toplam fiyati dedi sekreter. Şifa da değil kendi muayenehanesinde bakacak. Bağdat caddesindeCanim benim 2 li testte kendi doktorum ayrintili yapti ilk gebeligimde zaten kendi doktorum perinatalogdu, ama suan takip eden normal uzman 3 lu testimi perinatologa yaptirmak istiyorum bir doktor onerdiyse iyidir birde bende atasehirde oturuyorum yakinmis.320 tl toplam tutarimi?Kan da dahil mi birde kadikoy sifada bu doktor dimi?
günaydın bendede nabız yüksekliği nefes darlığı var bugün midemde şiş kopçalarımı çıkardım valla üstümde yelekte vardı...gavisconumu içtim başıma migren taşı sürdüm inşallah toparlarım bugün evede gidemem inşaat var içerde camlar değişiyor..
Günaydın ,Geçmiş olsun canım.günaydın bendede nabız yüksekliği nefes darlığı var bugün midemde şiş kopçalarımı çıkardım valla üstümde yelekte vardı...gavisconumu içtim başıma migren taşı sürdüm inşallah toparlarım bugün evede gidemem inşaat var içerde camlar değişiyor..
günaydın bendede nabız yüksekliği nefes darlığı var bugün midemde şiş kopçalarımı çıkardım valla üstümde yelekte vardı...gavisconumu içtim başıma migren taşı sürdüm inşallah toparlarım bugün evede gidemem inşaat var içerde camlar değişiyor..
Geçmiş olsungünaydın bendede nabız yüksekliği nefes darlığı var bugün midemde şiş kopçalarımı çıkardım valla üstümde yelekte vardı...gavisconumu içtim başıma migren taşı sürdüm inşallah toparlarım bugün evede gidemem inşaat var içerde camlar değişiyor..
Niye söylemedin anlamadım? bence doktoruna hemen danışKızlar kaşıntı vardı alerji olmuşum yediğim bişe dokunmuş Dr iğne verdi vuruldum o hamile olduğumu söylemedim sizce bir sorun olur mu kafam karıştı ??
geçmiş olsun canımgünaydın bendede nabız yüksekliği nefes darlığı var bugün midemde şiş kopçalarımı çıkardım valla üstümde yelekte vardı...gavisconumu içtim başıma migren taşı sürdüm inşallah toparlarım bugün evede gidemem inşaat var içerde camlar değişiyor..
günaydın hanımlar hayırlı cumalar
ne kadara yaptırdın canım. bide doktorun nasıldı?merhaba ben anadolu yakasında oturuyorum detaylı ultrason yaptırdım. Anadolu Sağlık merkezinde
bende devlette yaptırayım diyordum ama çok kısa bakıyorlarmış diye duymuştum. arkadaşım orda yaptırmıştıGöztepe eğitim araştırmada yaptıracağım. 20 temmuz.
İkiliye yer bulamamıştım ama bunun için 2 ay önceden randevu kaptım
SOrdum bir sorun yok bizde vuruyoruz dediCanım benimde göbek bölgemde döküntüm vardı cildiye doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum oda krem vermişti hamile olduğumu söyledim ayrıca zaten bir ilaç kullanabiliyoruz dedi.bencede söylemelisin arayıp sor istersen.
Tamam o zaman cnm geçmiş olsun tekrardan.SOrdum bir sorun yok bizde vuruyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?