2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben dua ederim. 10 tane değil 20 tane Ayetel Kürsi yine okurum sizler için merak etmeyin. Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağınızı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun..

Ben dua ederim. 10 tane değil 20 tane Ayetel Kürsi yine okurum sizler için merak etmeyin. Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağınızı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun..
Allah razi olsun canimmm rabbim mucizeni deninle sag sahlim kavustursun ins.on tane okusan yeter bizim icin cok saol canim.not aliyorum ben on tane diye cok saol

canım şifa olsun tabi ben okurum sizin için ama öyle 41 hamile okursa olur diye bişey olmaz.
nasipte varsa el açıp dua etmen yeterli nasipte yoksa hangi kapıya gitsen olmaz.
o şekilde ümitlenmen yanlış olur bence.
Allah isterse olur sizin için en hayırlı zamanda. inşallah gönlünüze göre güzel olsun herşey.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin

Cinsiyetini gostermeyen bebis annelerine tavsiyem prof gibi bi dr a gitmeleri.. tabi cok merak edenler icin bu tavsiyem cunku onlar genelde kemik yapilarindan cikariy
Canim benim de kanamam var igne kullaniyorum sana bisey vermismiydi drun bi de kanama sebebin ne senin

canim ben okurum beni sayabilirsin

Oradi oyle canim benim rabbim isterse ol dicek olacak ha yoksa nasipte anne baba olmak zaten olmicak ama dua iste hersey sadece vesile olmaniz manevi olarak dualariniz iyi geleck belkide bana.ins sende diger tum hamile kardedlerimde saglikla kavusursunuz bebislerinize allah razi olsun dimdiden.okursan sevinirim on tane okudu doye not aliyorum adini o zaman allah razi olsun tekrar

Allah razı olsun canım.
okudum 10 tane yazabilirsin.
Rabbim hayırlısıyla kucağınızı doldursun. çifter çifter gelsin bebişleriniz

Hayırlı olsun canım. Güle güle kullanırsınız inşaallah.

5 tane okudum canım rabbim sifa versin, tez zamanda bebeginize kavuşun insallah

Cok sagol canim mutlaka goturmek istiyorum cunku :)

açlık kan şekeri 95 normal değil mi ama? bir de ilk aylarda 6-7 kilo alan bile var, sen 4,5 ayda 4,5 kilo almışsın bence normal, neden diyetisyen önerdiler acaba

95 sınır değermiş hamileler için. üstünü gebelik diyabetine aday görürlermiş. Bir de benim karaciğer enzimlerim de yüksek çıkınca diyetini düzenlememiz lazım önlem için dediler. e tabi bir de erken doğğum riskim de var. yani hamileliğe pişmanım :)) şaka :)

Merhaba guzel anneler.

4 boyutlu ultrason hastanelerde cekilmiyor mu? İlla goruntuleme merkezi mi olmasi lazim?

Bir de Ankara da nereye gidebilirim. Gidenlerden tavsiye lutfen :)

ilk gebeliğimde prof. melih atahan güven e gitmiştim. prof hakan yaralı ile birlikte çalışıyor ama muayenahanesi farklı. cinnah da idi. çok memnun kalmıştım. kalp ekosunu da o çekmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…