- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.581
kızlar benimkide erkek
Gözün aydın tatlım erkekler 104 olduuuukızlar benimkide erkek
Bence gec olur.20 yada 21 de olmuyor mu ? Randevuyu 6 temmuza mi verdikerKızlar şu an 19+4üm. 6temmuzda ayrıntılı ultrasona girsem geç olmuş olurmu?
açlık kan şekeri 95 normal değil mi ama? bir de ilk aylarda 6-7 kilo alan bile var, sen 4,5 ayda 4,5 kilo almışsın bence normal, neden diyetisyen önerdiler acabaGünaydın,
ani soğuk terlemelerim başlamıştı. doktorum endokrinciye yönlendirdi, açlık şekerim 95 çıkınca diyetisyen desteği almamı söylediler. bir de 4,5 kilo almışım, çok olmuş dedi doktor. dün diyetisyene gittim, bugün başlıyorum diyete. ömrüm boyunca diyetle uğraştım, hamileyken yiyeydim bariiiii(
ben bu gün detaylı usg yaptırdım medical park göztepe hastanesinde doktor dışarıdan geliyor fehmi yazıcıoğlu aynı zamanda perrinatolog 317 tl ödedim ve çok memnun kaldım.
tüm organları detaylı inceledi herrşey yolunda çok şükür ve muayine sırasında detaylı ekrandan gösterip tarif etti detaylı hatta biraz orta yaşın üzerrinde olmasına ragmen muayine sırasında espiri bile yaptı.
bebeği detaylı inceledikten sonra benide detaylı (böbrek ,dalak, safra kesesi , kalp, kalp damarlarını )incelede. normalde anneninde bu incelemelerden geçmesi çok önemliymiş.
bir daha hamile kalsam gözüm kapalı giderim kesinlikle fehmi beyi tavsiye ederim.
Ayrıntılı ultrasonu diyorsan eğer ben 27 haziranda gideceğim demetevler de servet ünsal tıp merkezi Ali İpek fiyatı 225 tlMerhaba guzel anneler.
4 boyutlu ultrason hastanelerde cekilmiyor mu? İlla goruntuleme merkezi mi olmasi lazim?
Bir de Ankara da nereye gidebilirim. Gidenlerden tavsiye lutfen :)
Ayrıntılı ultrasonu diyorsan eğer ben 27 haziranda gideceğim demetevler de servet ünsal tıp merkezi Ali İpek fiyatı 225 tl
Gözün aydın canım aynı sorun bende de vardı çok şükür ben de artık yatmayacağım hareketlerime dikkat edeceğimDoktordan geliyorum kızlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Her şey yolunda. Ben 11.Haftadan beri istirahatliyim. Geçen kontrolde artık yazlığa gitmek istediğimi söylemiştim. 2 hafta sonra tekrar değerlendirelim demişti. Bugün ultrasonda gösterdi. Kanama olan yerler yeni iyileşmeye başlamış. O yüzden yazlığa şartlı izin verdi. Gidebilirsin ama yüzmeni istemiyorum dediküçük yürüyüşler yapabilirmişim. Buna bile çok sevindim. O kadar uzun zamandır normal hayatımdan uzağım ki...Ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Perinatolog Prof'e yaptırıcam. Gelirken de tetenoz aşımı yaptırdık. Şu an sanki hiç aşı yapılmamış gibi kolum. Sonradan acımaya başlar mı bilemiyorum.
Gözün aydın canım aynı sorun bende de vardı çok şükür ben de artık yatmayacağım hareketlerime dikkat edeceğim
Ben ozele gidiyorum ama test ve ozel taramalari egitim arastirmada yaptiriyorum. Oradaki tum hocalari taniyorum, ben de hocayim o yuzden benim kontroller bol sohbetli, uzun ve azcik torpilli geciyorbende devlette yaptırayım diyordum ama çok kısa bakıyorlarmış diye duymuştum. arkadaşım orda yaptırmıştı
Canim bu detayli ultrasona esimle gitmek istesem o da gorebiliyor mu? Yabi sadece hamileler mi giriyor yoksa yaninda esini de sokabiliyo musun?
Kızlar bu twtenız asısının saglık ocagındamı yaptırdınız bna drum hiç bişi demedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?