2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de bugün göbeğimin hemen altında belirgin bir kıpırtı hissediyorum birde net tekmelerini duysak.Bugün itibariyle 21 haftaya giriyoruz.

Doktordan geliyorum kızlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Her şey yolunda. Ben 11.Haftadan beri istirahatliyim. Geçen kontrolde artık yazlığa gitmek istediğimi söylemiştim. 2 hafta sonra tekrar değerlendirelim demişti. Bugün ultrasonda gösterdi. Kanama olan yerler yeni iyileşmeye başlamış. O yüzden yazlığa şartlı izin verdi. Gidebilirsin ama yüzmeni istemiyorum dedi küçük yürüyüşler yapabilirmişim. Buna bile çok sevindim. O kadar uzun zamandır normal hayatımdan uzağım ki...Ayrıntılı ultrason için randevu aldık. Perinatolog Prof'e yaptırıcam. Gelirken de tetenoz aşımı yaptırdık. Şu an sanki hiç aşı yapılmamış gibi kolum. Sonradan acımaya başlar mı bilemiyorum.

açlık kan şekeri 95 normal değil mi ama? bir de ilk aylarda 6-7 kilo alan bile var, sen 4,5 ayda 4,5 kilo almışsın bence normal, neden diyetisyen önerdiler acaba

Merhaba guzel anneler.

4 boyutlu ultrason hastanelerde cekilmiyor mu? İlla goruntuleme merkezi mi olmasi lazim?

Bir de Ankara da nereye gidebilirim. Gidenlerden tavsiye lutfen :)

Canim bu detayli ultrasona esimle gitmek istesem o da gorebiliyor mu? Yabi sadece hamileler mi giriyor yoksa yaninda esini de sokabiliyo musun?

Merhaba guzel anneler.

4 boyutlu ultrason hastanelerde cekilmiyor mu? İlla goruntuleme merkezi mi olmasi lazim?

Bir de Ankara da nereye gidebilirim. Gidenlerden tavsiye lutfen :)
Ayrıntılı ultrasonu diyorsan eğer ben 27 haziranda gideceğim demetevler de servet ünsal tıp merkezi Ali İpek fiyatı 225 tl

Gözün aydın canım aynı sorun bende de vardı çok şükür ben de artık yatmayacağım hareketlerime dikkat edeceğim

bende devlette yaptırayım diyordum ama çok kısa bakıyorlarmış diye duymuştum. arkadaşım orda yaptırmıştı
Ben ozele gidiyorum ama test ve ozel taramalari egitim arastirmada yaptiriyorum. Oradaki tum hocalari taniyorum, ben de hocayim o yuzden benim kontroller bol sohbetli, uzun ve azcik torpilli geciyor

Canim bu detayli ultrasona esimle gitmek istesem o da gorebiliyor mu? Yabi sadece hamileler mi giriyor yoksa yaninda esini de sokabiliyo musun?

detaylı ultrason normal ultrason gibi oluyor aslında. biraz daha uzun sürüyor vs. o yüzden devlet hastanesini bilemem ama özelde hiçbir sorun olmaz. bence eşini mutlaka sokmalısın. onlar hemen hemen hiçbir şey hissetmedikleri için bebeğin elini yüzünü çok net bir şekilde gördüklerinde heyecanlanıyorlar.

Merhaba arkadaslar oncelikle rabbim meleklerinizi sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin.ben bu sitenin baska bi topigindenim.esim azosperm ve maalesef bebek sahibi olamiyoruz.yarin esim ameliyata alinacak sperm varmi yokmu bilmiyoruz hersey yarin belli olacak.eger bulunursa sperm ignelerle buyuttugum yumurtalarimi toplicaklar.bakalim embriyo olacak mi tutunacak mi.....simdi sizlerden gonullu olanlardan bi ricam var.eger 41 hamile ayetel kursu okursa rabbim bizede bebis nasip edermis.biz bu durumda olan on kisiyiz gonullu olanlariniz on tane ayetel kursu okurmusunuz bizler icin.simdiden tesekkur ederim hepinizden razi olsun rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…