2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
7 kilo neye yetecek canım yarısı zaten bebeğe ait olacak kafamıza takmayalım bncede sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsinlerde tek derdimiz kilo olsun

aman yok öyle düşünmeyin.
gebelikte fazla kilo alımı estetik problem diye söylemiyorum. o tarafı problem değil.
ama genetik yatkınlıkta varsa kilo şeker hastalığını tansiyonu ve malesef eklempsiyi tetikliyor.
hepsinin de hem bebek hem bizim için risk olduğunu düşününce yiyip içip geçelim olmuyor.
uzun uzun yazmayayım araştırırsınız google amcadan da :))))
benim gibi kilolu başlamadıysanız zaten işiniz daha kolay.
ve amin inşallah alalım kuzucuklarımızı kucağımıza hepimiz sağlıkla büyütelim

aynen senin gibi oldu görümcemde.doğumdan sonra zayıflamıştı yazık son aylarda ayda 10 kilo birden aldı ve preeklemsi oldu.
ölümlerden döndü kadıncağız. bebeklerde aynı...çok badire atlattılar.
tam iyi süt veriyorum kilolar gitti derken. gecen gün bir uğradık amanın bisürü kilo almış süt olcak diye
tombik tombik olmuş :)))))

hatunçeler karnımın sol tarafında bir nokta acıyor elimi deyince sertlik var orda bebek mi dayanıyor acep sizinde artık belli noktalarınızda acıma var mı...

Evet benimde sol tarafımda bariz bir aci oluyor arada.genelde yorulunca.
Gunaydin kizlar.. 16. Haftadayiz minnosumla son 1 haftadir hissediyordum ozellikle ctesi hic durmadi ama dunden beri tik yok.. annem uyuyor diyor ama rahim bacak kasilmalarim bi de kanamam var igne kullaniyorum bisey olmamis uyuyordur ins degil mi

Hayır canim hiçbir sey olmamıştır. Sirf bazen hissedip bazen hissetmiyorum diye doktora gittim.korkma bisey olmaz herzaman hissedemezsin dedi.o gün rahatladım akşam sürekli hissettim. Kendini Dinleyince de tepki vermiyo bu minikler.

Kızlar yarın devleteki doktora randevum var , bebeğimi göreceğim inşallah ve yeni fotoğraflar da verir umarım . O ultrason fotoğraflarına bayılıyorum , bakıp bakıp duruyorum sonra
Özelde gittiğim doktoru da sevdim bu sefer , eşim de ben de memnun kaldık. Pozitif enerjisi hoşuma gitti , benim evhamlı bir yapım olduğunu fark edince içimi rahatlatacak şekilde olumlu şeyler de söyledi, hastanın halinden anlayan bir yaklaşımı vardı , özelde de ona gideceğim galiba :)

Havlu seti baktım da 120 liraydı fazla geldi kalitesine göre.tavsiye ettiğin bi marka var mı?emzirme örtüsü aklıma bile gelmedi.iyi ki hatırlattın.3-6 ayda haklısın.1 ayda 3-6 ay giymeye başlıyorlarmış.Çok sağol yardımın için

Kızlar bebeğin hareketini hissederken bu haftalarda ( balık yüzüyor hissi ) sanki o kısma serinlik geliyor gibi , jel şeklinde krem sürersiniz öyle bir his ( başka nasıl anlatacağım bilmiyorum , biraz değişik bir anlatım oldu , kabul :) ) sizde de oluyor mu ?

Iyice emin olmak istiyorum , bebek mi diye :)

Hastane cikisi zaten pramature oluyor.ben 1 tane aldim 2 tane daha almayi dusuniyorum.3-6 aylik hastane cikisi olmuyor

Bugun yazdiklarinizi gorunce kendimi gordum sanki benim esimde boyle ve kahroluyorum bana yanasmiyo ama devamli camasirlarini kirli telefon gecmisini bunlarla buluyorum diykrum bak yapma boyle cok uzuluyorum benim tehlikem yok doktorun herhangi bi uzak durun diye onerisi yok ama olmuyo hamile kaldigimdan beri boyle cok ama cok uzuluyorum

Arkadaslar iyi geceleriniz olsun
yarin dr randevumuz var cok heyecanliyim bir de rahatsızlığım var tabi sizinle de paylaşayım dun bebegimin atma gibi olan hareketini hissettim ilk kez ve bugün itibariyle mide bulantim kesildi yalniz midem daha kötü şuanda nasil anlatsam hani ayva yersiniz de bogazinizda kalir ya su icerken böyle taş yutuyo gibi olursunuz sürekli o şekilde hissediyorum bu ne simdi böyle bundan sonraki surecte de bunu mu yasycam acaba neyse hayrlisi olsun da var mi bu tarif tanıdık diyen? Opuldunuz..

Kızlar dün tv de bişeye çok güldüm. Hafif kıpraşmalar oluyo mu derken sağlam bir tepik yedim benimki acabaya mahal vermiyo vurursa tam vuruyo oğluşum ayy çokzeldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…