- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #25.881
ilk balık geçiyomuş gibi anlık bişi hissediyordum iki gündür damar seyirmesi gibi hissediyorum ama yoğun değil.ara ara.Hareketlerini hissetmeye başladın mi? O zaman çok net bir şekilde anlaşılıyor zaten bebek olduğu.
7 kilo neye yetecek canım yarısı zaten bebeğe ait olacakkafamıza takmayalım bncede sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsinlerde tek derdimiz kilo olsun
doğumda ortamala 6 kg falan otomatik gidiyor zaten kızlar ama ben süt olsun diye abartmıştım ve emzirme döneminde 4-5 kg almıştımbu sefer allah nasip ederse süt olsun diye nerde ne var yemiycem inş. zaten ye tatlıyı iç suyu süt deilde kg olarak geri dönüyor malesef aklınızda bulunsun..
hatunçeler karnımın sol tarafında bir nokta acıyor elimi deyince sertlik var orda bebek mi dayanıyor acep sizinde artık belli noktalarınızda acıma var mı...
Gunaydin kizlar.. 16. Haftadayiz minnosumla son 1 haftadir hissediyordum ozellikle ctesi hic durmadi ama dunden beri tik yok.. annem uyuyor diyor ama rahim bacak kasilmalarim bi de kanamam var igne kullaniyorum bisey olmamis uyuyordur ins degil mi
Havlu seti baktım da 120 liraydı fazla geldi kalitesine göre.tavsiye ettiğin bi marka var mı?emzirme örtüsü aklıma bile gelmedi.hastane cıkısı zaten normal bebekler için evet
0-3 ay alt üst takımlar al..
zıbın al
sonra 3-6 ay al daha fazla
ben öyle yaptm. gelişimi önde olabilir. hızla büyüyor bebekler.
eldiven,mendil bol aldım kusuyorlar diye
corap
havlu seti, emzirme örtüsü, önlük,battaniye aldım penye ve yün.
Canm benim bebisimde kizz .. :)yapıldımı aşın acı varmı :)
Hastane cikisi zaten pramature oluyor.ben 1 tane aldim 2 tane daha almayi dusuniyorum.3-6 aylik hastane cikisi olmuyorMerhabalar kızlar bugün annemle öyle bir çıkalım dışarı dedik de neler alayım kızıma ilk olarak ? 8 li bi hastane çıkışı almıştım annem çok küçük dedi. İyi de bunlar zaten prematüre dışında standart değil mi?
3-6 aylık bişeyler mi alsam
Devlet hastanesine gittiysen onlar saglik ocagina bikdiriyor yoksa hamile okdugunu bilmezlerse aramazlar.ben bir kere hafta sonu devletten serum takilmistim saglik ocagindan hemen aradilarkızlar aşı için beni daha aramadılar
2 saat zor dayaniyorum karnim sisiyor ama doymiyorum.hamileligin ortasina bile gelmedim dahabende sürekli acıkıyorummm =(
Anladın sen onu16. haftada bebeğini hisseden varmış ben 18. haftamı bugün doldurdum daha hiç bir şey hissetmiyorum
Bugun yazdiklarinizi gorunce kendimi gordum sanki benim esimde boyle ve kahroluyorum bana yanasmiyo ama devamli camasirlarini kirli telefon gecmisini bunlarla buluyorum diykrum bak yapma boyle cok uzuluyorum benim tehlikem yok doktorun herhangi bi uzak durun diye onerisi yok ama olmuyo hamile kaldigimdan beri boyle cok ama cok uzuluyorumDoğru ssöylüyorsun cnm bende haram olduğunu düşünüyorum ama söyleyeceğim neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduğunu merak ediyorum.
Normalde bana yanaşmayıp yorgun olduğunu söyleyip (gerçekten işi yorucu) böyle şeylere yönelmesini mantığım kabul etmiyor. O hayır dediyse olmaz ama istiyorsa mutlaka olur. Gerçekten anlamıyorum.
Bu arada beni çok iyi anlamışsın arkadaşım çok teşekkür ederim:)
Devlet hastanesine gittiysen onlar saglik ocagina bikdiriyor yoksa hamile okdugunu bilmezlerse aramazlar.ben bir kere hafta sonu devletten serum takilmistim saglik ocagindan hemen aradilar
Kayıt varsa ararlar mutlaka. Zaten 20. Haftada yapılıyor sanırım. Beni erken aradilar nedensecanım sağlık ocağına kayıt yaptırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?