2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çalışıyor çalışıyor haberiniz olsun tam çözemedim ama koluma tuttuk vakumluyor kolumda çekim hissetmedim ama etim içine girdi hassas bir ayarda sanırım ama memeye gelince iş değişebilir...ateş olçerimde çalışıyor.

selam kızlar bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda?ben halen hissetmiyorum da telaş olmaya başladım açıkcası
Telaş etme ben hissediyorum bir haftadır arkadaşımsa 23.haftada hissetti...kiloyla alakalı değil sanırım ben kiloluyum arkadaşım zayıf...

evet canım benim de koroid pleksus kisti benimki 4mm ölçtü doktor.
kist konusunda endişem kalmadı sizlerinde sayesinde.ama şu parlaklıkta inşallah yanlıştır.profesör bi perinatologa mesaj attım genelde o doktorların hatalı ultrason ayarlarından oluyor yazmış.bana şimdiye kadar gelen hiçbir hastada parlaklık yoktu yazmış.biraz daha içim rahat.ben 23.haftada gitmiş olacağım detaylı ultrasona inşallah ozamana kadar ikisi de bebeğimin peşini bırakır.

Hadi gozun aydin ☺ates olcerin markasi ne.alindan mi olcuyor.netten arasrirdim da herkes demis bazen farkli olcuyor yada oda sicakligini da dahil ediyor diye

Arkadaslar mrb hadi konusmak istemedigimiz rakamlara deginelim mi Kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Ben 4 kilo aldim dikkat etmeme rağmen Dr normal desede Istemiyorum gereksiz kilo almak yaa

Arkadaslar mrb hadi konusmak istemedigimiz rakamlara deginelim mi Kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Ben 4 kilo aldim dikkat etmeme rağmen Dr normal desede Istemiyorum gereksiz kilo almak yaa

4 kilocuk mu
Ben 10 kilo aldim hayatım boyunca 49 kilonun üstüne çıkmamış biri olarak. Hatta eskiden istesem de çok yesem de alamazdim şimdi fazlasıyla aldım neyse bebisim için değer

Kizlar ben deli gibi salgam suyu içiyorum. Kendimi frenlemesem her gün bir iki litre Icicem.iki bardakla yetinmeye çalışıyorum. Zarari olurmu acaba doktoruma sormaya utanıyorum. Adanali arkadaşlar vardı o tarafta cok yaygın diye biliyorum sizler ne yapıyorsunuz

Ben 2 doktora gidiyorum biri erkek diyordu digeri kiz o yuzden ben sasirmiyorum artik gerci su anda ikisi de kizda hem fikir
Senin doktorlarda daha iyiymiş :) Benim doktor aynı neyseki, gerçi bazen farklı kişiler denk geliyorlar Gazi Has.de..
Ama bu sefer kesinlik kazandı bizim konu..
Erkek diilmiş kız mış bizim bebeciiik :)

Aynen şimdiye kadar 4 kg aldım. Tabiki önce bebeklerimizin sağlığı ama bende kilo kalsın istemiyorum doğumdan sonra. Nasıl olacak bilmiyorum.

selamın aleyküm kızlarrr. bayadır giremiyordum istanbula annemin yanına gittim geldim.. umarım tüm anneler ve bebişleriniz iyidir ağız sulanmam deli gibi devam ediyor reflümde bi değişiklik yok ağız sulanmam için tuz ye dedi doktorum yiyorum bastırıyor az çok şükür. bugün gittik 512 gr 28 cm dedi normal mi kiloso sizce sizinkiler ne kadar hayırlı iftarlar olsun

Canim bu sicakta hem icini yakar hem de tuzlu o kadar icme... bir adanali olarak ben 2_3 haftada 1 bardak anca

Hadi gozun aydin ☺ates olcerin markasi ne.alindan mi olcuyor.netten arasrirdim da herkes demis bazen farkli olcuyor yada oda sicakligini da dahil ediyor diye
Baby plus 59 liraya aldım mis gibide olmuyor valla test ettik temassız kulaktanda alından da olmuyor suyuda olmuyor sutun ısısınıda çok amaçlı maşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…