- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.801
Telaş etme ben hissediyorum bir haftadır arkadaşımsa 23.haftada hissetti...kiloyla alakalı değil sanırım ben kiloluyum arkadaşım zayıf...selam kızlar bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda?ben halen hissetmiyorum da telaş olmaya başladım açıkcası
Bu gidisle oyle olacak canimmCanim ogrenmeyi cok istiyosan bi profa git istersen kemik yapisindan vs seylerden anliyorlar
Merhaba;
Benim ilk hamileliğimde, kızımın beyninde 9 mm'lik bir kist vardı. Büyükmüş dediklerine göre. Biz panik ve üzüntü içinde ayrıntılı ultrason, ardından da aminiyosentez yapılır diye düşünüyorduk. Doktor bizi gereksiz yere panikletmişti. Ayrıntılı ultrason yapan doktor, kistin tek başına bir anlamı olmadığını, başka bozuklukların da görülüyor olması gerektiğini, kistin gelişimin arızi bir parçası olduğunu ve ilerleyen haftalarda geçeceğini söylemişti. Oğluma hamileliğimde ayrıntılı ultrason yaptırdık 2 hafta önce. Kızımdaki kist durumundan bahsettim, kistin hiçbir önemi olmadığını söyledi. Zira kızımda da kendiliğinden ilerleyen haftalarda kaybolmuştu. İçiniz rahat olsun. Koroid pleksus kisti diye arayın internette bulursunuz zaten.
Hadi gozun aydin ☺ates olcerin markasi ne.alindan mi olcuyor.netten arasrirdim da herkes demis bazen farkli olcuyor yada oda sicakligini da dahil ediyor diyeÇalışıyor çalışıyor haberiniz olsun tam çözemedim ama koluma tuttuk vakumluyor kolumda çekim hissetmedim ama etim içine girdi hassas bir ayarda sanırım ama memeye gelince iş değişebilir...ateş olçerimde çalışıyor.
Ben 2 doktora gidiyorum biri erkek diyordu digeri kiz o yuzden ben sasirmiyorum artik gerci su anda ikisi de kizda hem fikir
Lohusa geceliklerini son aylarda almak daha iyi olur sanki. Kilona göre bedenini belirlersin.bu lohusa gecelik piamalarımızı şimdiki bedenimizde mi almalıyız yoksa bir beden büyük mü?
tecrübeliler yardım
Arkadaslar mrb hadi konusmak istemedigimiz rakamlara deginelim miKaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Ben 4 kilo aldim dikkat etmeme rağmenDr normal desede Istemiyorum gereksiz kilo almak yaa
Tabikide öyle..Eyvah desene ! :)
Sağlıklı olsunlar da , yapacak bir şey yok , oğlan bizim , kız bizim :))))
Senin doktorlarda daha iyiymiş :) Benim doktor aynı neyseki, gerçi bazen farklı kişiler denk geliyorlar Gazi Has.de..Ben 2 doktora gidiyorum biri erkek diyordu digeri kiz o yuzden ben sasirmiyorum artik gerci su anda ikisi de kizda hem fikir
Aynen şimdiye kadar 4 kg aldım. Tabiki önce bebeklerimizin sağlığı ama bende kilo kalsın istemiyorum doğumdan sonra. Nasıl olacak bilmiyorum.Arkadaslar mrb hadi konusmak istemedigimiz rakamlara deginelim miKaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Ben 4 kilo aldim dikkat etmeme rağmenDr normal desede Istemiyorum gereksiz kilo almak yaa
Canim bu sicakta hem icini yakar hem de tuzlu o kadar icme... bir adanali olarak ben 2_3 haftada 1 bardak ancaKizlar ben deli gibi salgam suyu içiyorum. Kendimi frenlemesem her gün bir iki litre Icicem.iki bardakla yetinmeye çalışıyorum. Zarari olurmu acaba doktoruma sormaya utanıyorum. Adanali arkadaşlar vardı o tarafta cok yaygın diye biliyorum sizler ne yapıyorsunuz
Haftaya gidecem canim Allah kismet ederse... canin drlarimdan biri perinotolog o yuzden ona guveniyorum zaten ilk kiz diyen de o olmustu diger dr um erkekten kiza donduHay Allah canım :)) Ayrıntılıya gitmiş miydin? Onda artık netleşir herhalde.
Canim bu sicakta hem icini yakar hem de tuzlu o kadar icme... bir adanali olarak ben 2_3 haftada 1 bardak anca
Baby plus 59 liraya aldım mis gibide olmuyor valla test ettik temassız kulaktanda alından da olmuyor suyuda olmuyor sutun ısısınıda çok amaçlı maşallah:))Hadi gozun aydin ☺ates olcerin markasi ne.alindan mi olcuyor.netten arasrirdim da herkes demis bazen farkli olcuyor yada oda sicakligini da dahil ediyor diye
tamam canım teşekkürler :)Bi dene bakalım. Bide bol su iç tatlim, gecmezse bide doktoruna sor bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?