- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.761
canim sonucta ilk bebegim saglam ve rahat olursa 2. Bebegim de kullanir ayniya gelirbizim pazarda bebek arabası 175 liraşaka bir yana tomarla para vermeye gerek var mı bebek arabasına ben onu sorguluyorum.
kesinlikle öyle...Biz 3 yıldır chicco lite way kullanıyoruz ve memnunuz..
Herkesin kullanımına gücüne kuvvetine göre memnuniyetlik farklılık gösteriyor kısacası..
:)
öyle mi dersin..boş çalıştırsam elime koysam emiş gücünden anlarım zaten çekip çekmediğini..lansilohun elektrikli çift göğüs pompası bu..ya da kocamın üstünde mi denesem..
Motorunun çalışıp çalışmadığını deneyin en azından, zaten hava çekişinden belli olur durumu, ama fonksiyonunu birebir denemeyin, arkadaşında dediği gibi erkenden uyarılmaya gerek yok.. Benim oğluşumda aldığım medela halen sağlam, gerekirse onu kullanıcağım bende yine.öyle mi dersin..boş çalıştırsam elime koysam emiş gücünden anlarım zaten çekip çekmediğini..lansilohun elektrikli çift göğüs pompası bu..ya da kocamın üstünde mi denesem..
Canim dusuk riskim var evden cikamiyorum o yuzden siteden bakiyorum casual cadillac tanitim videosu var cok begendim ama digerinden emin degilimbence yakından incelemediysen alma.
çünkü kimine pratil gelen sana gelmeyebilir.
mesela kuzenim chicco litle way aldı. bana pusetli o hantal geldi.
ben casual cadillac beğendim.. cadillac da ona hantal gelmiş.
yakından incele sür. aç kapa öyle al.
canim sonucta ilk bebegim saglam ve rahat olursa 2. Bebegim de kullanir ayniya gelir
kesinlikle öyle...
evet. hatta son aylarda göğüsleri herhangi bir şekilde uyarmak bile sakıncalıymış.
anlaşılmnıştır kendi üstümde denemeyeceğim sadece çalışıp çalışmadığına bakacağım..Motorunun çalışıp çalışmadığını deneyin en azından, zaten hava çekişinden belli olur durumu, ama fonksiyonunu birebir denemeyin, arkadaşında dediği gibi erkenden uyarılmaya gerek yok.. Benim oğluşumda aldığım medela halen sağlam, gerekirse onu kullanıcağım bende yine.
Canim dusuk riskim var evden cikamiyorum o yuzden siteden bakiyorum casual cadillac tanitim videosu var cok begendim ama digerinden emin degilim
Canım bencede denemeden alma. Bekle biraz tehliken geçince rahat rahat bakıp al.Canim dusuk riskim var evden cikamiyorum o yuzden siteden bakiyorum casual cadillac tanitim videosu var cok begendim ama digerinden emin degilim
Gerçekten de şok edecek bir durum :) Biz de erkek diye biliyoruz,kız derse çok şaşırırım.Annem erkek çocuğuna göre bir sürü giysi almış , ne olur o zaman onlar bilemiyorum :))))Bugün ayrıntılı usg ye gittim ve 2 aydır erkek deniliyordu bugün kız denildi :)
Kemik yapısı vs de incelenince erkek yapısında değil zaten didiler, çok şükür bir sıkıntımız yok..
Ama sabah sabah doktor erkek değil kız deyince biraz şok oldum :)
ben kan hapını hergün içmiyorum valla cumartesi kontrol günümüz soracağım ..
bu arada kızlar e bebekten cuma günü sipariş verdiğim ürünler cumartesi öğlen ups kargo ile gelmiş aşırı hızlılar ha :))))
akşam fotolarım..göğüs pompasını nasıl deneyecem ben şimdi çalışıp çalışmadığını
canim inceledigim kadariyla ana kucagi var ama bekleyecem cadillac bnm de cok hosuma gittianladım .
eşin gidip incelese bir de o dediğin markada ana kucagı yok.
sonuçta ilk 9 ay ana kucagı lazım. hem oto koltugu da olacak.
bunları da göz önünde bulundur derim.
bende cadillac begendim indirime girmesini bekliyoruz.
bnm riskim doguma kadar canim bu 4. Gebeligim ama bekleyecem belki istedigim model indirime girerCanım bencede denemeden alma. Bekle biraz tehliken geçince rahat rahat bakıp al.
akşam kurayım sonra eşime çok sıcak oldu diyip üstünü çıkartayım sırnaşır gibi yapıp laaap diye pompaları yapıştırayım ne dersinGüle güle kullan canım benim nasıl hizliymis cidden :) pompoyi merak ediyorum bende ama denemek nasıl olacakki
akşam kurayım sonra eşime çok sıcak oldu diyip üstünü çıkartayım sırnaşır gibi yapıp laaap diye pompaları yapıştırayım ne dersin
hesap etmediğim biz bayadır kanka is mod ondayız hele ramazan vesilesi ile komple kapalıyız yemeyebilir bunu
Bizim doktorda kesin konuşuyordu :) Hatta tarama testindede erkek dedilerdi işte :)Gerçekten de şok edecek bir durum :) Biz de erkek diye biliyoruz,kız derse çok şaşırırım.Annem erkek çocuğuna göre bir sürü giysi almış , ne olur o zaman onlar bilemiyorum :))))
Gerçi doktor çok emin konuşmuştu .
Perşembe günü Zeynep Kamil'e gideceğim yine , orada da yorum bile yapmıyorlar , sinir ediyorlar insanı :) Sırf bebeği göreyim diye gideceğim zaten :)
Çok güldüm belirtmeden geçemiyceeemhesap etmediğim biz bayadır kanka is mod ondayız hele ramazan vesilesi ile komple kapalıyız yemeyebilir bunu
akşam kurayım sonra eşime çok sıcak oldu diyip üstünü çıkartayım sırnaşır gibi yapıp laaap diye pompaları yapıştırayım ne dersin
Peki nasil anliyacaksin ise yarayop yaramadigini ☺bende elektriklimi alsam diyorum cunku sut az gelirse elektrikliler daha cok ise yariyormusbilemedim ki kendi üstümde mi şettiriyim akşam ben bunu
yazdım ya herifin üstünde deniycem olmayan sütü çıkartırsa bu makine bir harika dostum diye açıklama yaparım burdaPeki nasil anliyacaksin ise yarayop yaramadigini ☺bende elektriklimi alsam diyorum cunku sut az gelirse elektrikliler daha cok ise yariyormus
Kızlar dr 3 lü tarama yerine AFP testi yaptı sonuç 1 hfta sonra sizlerede yapıldı dimi 19 haftadayım bu arada
Hadi gozun aydin canimBugün ayrıntılı usg ye gittim ve 2 aydır erkek deniliyordu bugün kız denildi :)
Kemik yapısı vs de incelenince erkek yapısında değil zaten didiler, çok şükür bir sıkıntımız yok..
Ama sabah sabah doktor erkek değil kız deyince biraz şok oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?