- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.821
öyle mi işe yarıyor demek ben de deneyeyim çünkü bazen gerçekten çok ağrılı oluyor :SMerhaba;
Tansiyondaki hafif artışlar da ayak şişmesi konusunda etkili. Benim çok şişiyor mesela.
Akşamları ayaklarımı kaya tuzu + sirke + su karışımına sokuyorum 1 saat kadar.
Geceleri de ayaklarımın altına bir yastık koyarak uyuyorum çok iyi geliyor.
Simdi onerdin mi onermedin mi anlayamadim da canimBaby plus 59 liraya aldım mis gibide olmuyor valla test ettik temassız kulaktanda alından da olmuyor suyuda olmuyor sutun ısısınıda çok amaçlı maşallah:))
Oluyor yazacaktım ben öneririm canımSimdi onerdin mi onermedin mi anlayamadim da canim
Sorma ay bende gırtlağım yanıyor kaynıyor napacağımı şaşırdım gaviscon içiyom soğuk su içiyom boğazım mafoldu..bak şu an bile cayır cayır yanıyor yemek borum sanırım..Benim de iki günden beri boğazımda acı tat , yanma başladı .Yediklerimi boğazımda yanma olarak hissediyorum resmen :/
Aynen benim de öyle oluyor , ne yaparsam yapayım geçmiyor bir de,sürekli yutkunup duruyorum :) . Doğumdan sonra geçecek sanırım , yandık ... :/Sorma ay bende gırtlağım yanıyor kaynıyor napacağımı şaşırdım gaviscon içiyom soğuk su içiyom boğazım mafoldu..bak şu an bile cayır cayır yanıyor yemek borum sanırım..
Merhaba bayanlar birsey sormak istiyorum tavuk ve kofteden tiskinenler bebeginizin cinsiyeti nedir
Cok sagol gicik oldugum biri hamile benim kizim var tahmin edersinki havalarda erkek olucak diye cok uykusu geliyo kofte sucuk gibi kokularda duramiyo migde bulantisi cok tavuk yiyemiyo sence nedirValla ben deliler gibi et istiyorum hep. Çöp şiş mangal haşlama tavuk eti dana kuzu hiç faketmez. Tercihen kırmızı et amacinsiyeti erkek bebeğimin.
Cok sagol gicik oldugum biri hamile benim kizim var tahmin edersinki havalarda erkek olucak diye cok uykusu geliyo kofte sucuk gibi kokularda duramiyo migde bulantisi cok tavuk yiyemiyo sence nedir
Merhaba bayanlar birsey sormak istiyorum tavuk ve k
Sorma ay bende gırtlağım yanıyor kaynıyor napacağımı şaşırdım gaviscon içiyom soğuk su içiyom boğazım mafoldu..bak şu an bile cayır cayır yanıyor yemek borum sanırım..
Alakası ne?Merhaba bayanlar birsey sormak istiyorum tavuk ve kofteden tiskinenler bebeginizin cinsiyeti nedir
Bazi belirtiler genelde kiz bebekte veya erkek bebekte olur alakasida buAlakası ne?
Tesekkurederim cvp in icinValla bilemem bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişir. De Allahın verdiği evlat için havalanmak niye anlamıyorum. Sanki kendi beceremiş seçmiş kendi çabasıyla olmuş gibi...Allahın gücüne gider. Evladın kızı erkeği farketmez sağlıklı olduğunu bilmek dünyalara bedel.
Benim bulantım uzun sürmedi. Yani toplamda bir ay şiddetli çektim sonra çabucak geçti. Genelde protein et peynir yiyen için erkek, meyve vitamin yiyen için kız derler ama bilmiyorum kişiden kişiye değişir cinsiyette pek belirleyici belirtiler mi bilemiyorum
4 kilocuk mu
Ben 10 kilo aldim hayatım boyunca 49 kilonun üstüne çıkmamış biri olarak. Hatta eskiden istesem de çok yesem de alamazdim şimdi fazlasıyla aldım neyse bebisim için değer
Canim,benim basıma gelmedi,ama hamile arkadaslarımdan Cok duyardim,koku almada degisikliklikler olabiliyor bu süreçte.En sevdiğin sabun kokusu berbat gelebiliyor kullanamiyormussun falan..Aklına kötü seyler getirme,hele internetten araştırıp hic kafayı bulandirmainternette iki seçenek sunuyor zaten beyin tümörü sinüzit..bildiğim kadarıyla ilk seçenek yok bol beol beyin mr ım tomografim var zira ..sinüzitim var arkadaşa sordum geçen yıl birlikte hamile kaldığım arkadaşıma o doğurdu bende de öyleydi doğumdan sonra geçti dedi..
Bende kotu bir şey getirmiyorum zaten ah bu gebelik :)))ayaklarım çok ağrıyor şimdi baktıkta altından tabanından az şişmiş...herhâlde doğuma kadar her gün error vere vere gezecem :))Canim,benim basıma gelmedi,ama hamile arkadaslarımdan Cok duyardim,koku almada degisikliklikler olabiliyor bu süreçte.En sevdiğin sabun kokusu berbat gelebiliyor kullanamiyormussun falan..Aklına kötü seyler getirme,hele internetten araştırıp hic kafayı bulandirmaEn kötü ihtimalden başlıyor yanıt vermeye.Biz hamileyiz,bu başlı basına hem doğal hem olağanüstü bir sey zaten.O yüzden boyle gariplikler normal bu donemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?