2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
öyle mi işe yarıyor demek ben de deneyeyim çünkü bazen gerçekten çok ağrılı oluyor :S

Benim de iki günden beri boğazımda acı tat , yanma başladı .Yediklerimi boğazımda yanma olarak hissediyorum resmen :/

Benim de iki günden beri boğazımda acı tat , yanma başladı .Yediklerimi boğazımda yanma olarak hissediyorum resmen :/
Sorma ay bende gırtlağım yanıyor kaynıyor napacağımı şaşırdım gaviscon içiyom soğuk su içiyom boğazım mafoldu..bak şu an bile cayır cayır yanıyor yemek borum sanırım..

Sorma ay bende gırtlağım yanıyor kaynıyor napacağımı şaşırdım gaviscon içiyom soğuk su içiyom boğazım mafoldu..bak şu an bile cayır cayır yanıyor yemek borum sanırım..
Aynen benim de öyle oluyor , ne yaparsam yapayım geçmiyor bir de,sürekli yutkunup duruyorum :) . Doğumdan sonra geçecek sanırım , yandık ... :/

Valla ben deliler gibi et istiyorum hep. Çöp şiş mangal haşlama tavuk eti dana kuzu hiç faketmez. Tercihen kırmızı et ama cinsiyeti erkek bebeğimin.
Cok sagol gicik oldugum biri hamile benim kizim var tahmin edersinki havalarda erkek olucak diye cok uykusu geliyo kofte sucuk gibi kokularda duramiyo migde bulantisi cok tavuk yiyemiyo sence nedir

Cok sagol gicik oldugum biri hamile benim kizim var tahmin edersinki havalarda erkek olucak diye cok uykusu geliyo kofte sucuk gibi kokularda duramiyo migde bulantisi cok tavuk yiyemiyo sence nedir

Valla bilemem bünyeden bünyeye kişiden kişiye değişir. De Allahın verdiği evlat için havalanmak niye anlamıyorum. Sanki kendi beceremiş seçmiş kendi çabasıyla olmuş gibi... Allahın gücüne gider. Evladın kızı erkeği farketmez sağlıklı olduğunu bilmek dünyalara bedel.
Benim bulantım uzun sürmedi. Yani toplamda bir ay şiddetli çektim sonra çabucak geçti. Genelde protein et peynir yiyen için erkek, meyve vitamin yiyen için kız derler ama bilmiyorum kişiden kişiye değişir cinsiyette pek belirleyici belirtiler mi bilemiyorum

Bende şiddetli yanma yaşıyorum kızşar. Bana elma sade maden suyu ve yoğurt iyi geliyor. Deneye deneye bulun sizde. İnş çok zorşamaz. Allah yardımcımız olsun

Bu akşam iş çıkışı belime inanılmaz bi Ağrı girdi aynı anda kasıklarıma da.yürümekte zorlandım böylesini ilk kez yaşadım.bebeğimin hareketini de az hissettim bugün.endişelendim.aynı ağrıları yaşayan var mı rahatlatın beni

Tesekkurederim cvp in icin

4 kilocuk mu
Ben 10 kilo aldim hayatım boyunca 49 kilonun üstüne çıkmamış biri olarak. Hatta eskiden istesem de çok yesem de alamazdim şimdi fazlasıyla aldım neyse bebisim için değer

Yaa aynen canım ya ben de 48le hamile kaldım şimdi 59um biraz bünye meselesi sanırım kilo alma hızı..tabi yediklerimize de dikkat etmemiz lazm ama ben midem kazındıkça mecbur atıştırıyorum..doğumdan sonra veririz ins smdi kendimi strese sokmayı düşünmüyorum :)

Kızlar çok şükür bugun temizliği bitirdim ev pırıl pırıl oldu perdeler camlar yıka sil derken bittimm..annem yardım etti sağolsun Allah razı olsun ..annelerimiz olmasa napardık acaba...bir günde bitecek işi artık 2 günde zor yapıyorum çok çabuk yoruluyorum..

Canim,benim basıma gelmedi,ama hamile arkadaslarımdan Cok duyardim,koku almada degisikliklikler olabiliyor bu süreçte.En sevdiğin sabun kokusu berbat gelebiliyor kullanamiyormussun falan..Aklına kötü seyler getirme,hele internetten araştırıp hic kafayı bulandirma En kötü ihtimalden başlıyor yanıt vermeye.Biz hamileyiz,bu başlı basına hem doğal hem olağanüstü bir sey zaten.O yüzden boyle gariplikler normal bu donemde

Bende kotu bir şey getirmiyorum zaten ah bu gebelik :)))ayaklarım çok ağrıyor şimdi baktıkta altından tabanından az şişmiş...herhâlde doğuma kadar her gün error vere vere gezecem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…