2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
yazdım ya herifin üstünde deniycem olmayan sütü çıkartırsa bu makine bir harika dostum diye açıklama yaparım burda

Şimdi tecrübeyle anlatayım..İlk zamanlarda süt hemen gelmiyo makineye.Üç beş kez basıyosunuz önce az az geliyor sonra foşurduyor. Ben avent'in manuelini kullanmıştım. Çok memnundum..Elektrklisi muhtemelen daha rahat olabilir.

Arkadaşım doktorun çarpıntı ve diger şikayetlerin için ilaç falan verdimi şikayetlerimiz aynı sadece benim tansiyonum düşük
Carpinti icin bir ilac var dideral ama onuda hamilelikte icmek yasak.Zaten bunun cok buyuk bolumu psikolojik sadece kasima ayina kadar biraz dayanicaz.olabildigince kendimi yormamaya calisiyorum yapacak baska birsey yok

Ben ilk kızıma mothercare in alttan çıtçıtlı bodylerini ve tutumlarını kullandım bir de üstüne yelek tamam. Hiç zıbınımız olmadı bizim :))

Deneme bence. Meme ve başıyla oynamak vs doğum kasılmalarını başlatabiliyormuş.

selam kızlar bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda?ben halen hissetmiyorum da telaş olmaya başladım açıkcası

bu lohusa gecelik piamalarımızı şimdiki bedenimizde mi almalıyız yoksa bir beden büyük mü?
tecrübeliler yardım

Bizim doktorda kesin konuşuyordu :) Hatta tarama testindede erkek dedilerdi işte :)
Hayırlısı olsunda.. Bizde oğluşun eşyalarını kullanırız bundada diyorduk şimdi bazılarını kullanırız diyoruz :)
Eyvah desene ! :)
Sağlıklı olsunlar da , yapacak bir şey yok , oğlan bizim , kız bizim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…