- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.781
yazdım ya herifin üstünde deniycem olmayan sütü çıkartırsa bu makine bir harika dostum diye açıklama yaparım burda
Carpinti icin bir ilac var dideral ama onuda hamilelikte icmek yasak.Zaten bunun cok buyuk bolumu psikolojik sadece kasima ayina kadar biraz dayanicaz.olabildigince kendimi yormamaya calisiyorum yapacak baska birsey yokArkadaşım doktorun çarpıntı ve diger şikayetlerin için ilaç falan verdimi şikayetlerimiz aynı sadece benim tansiyonum düşük
Sağol canım..Hadi gozun aydin canim
heyecanlı :) detaylıya son 4 gün:))selam hatunlar nasilsiniz? :)
heyecanlı :) detaylıya son 4 gün:))
aminn inşallah canımhadi hayirli haberlerle gel insaALLAH.
Sağol Nazo,
Arkadan çıtçıtlı body hiç görmedim o nasıl bir şey, alttan mı demek istedin? Benim gördüklerim anneler genelde, içe alttan çıtçıtlı body giydirip üstüne de ayaklı tulum giydiriyorlar. Ama dediğim gibi mağazaya gidince satış görevlileri iç zıbın denilen şeyleri çok övdü, mutlaka almalısın dedi. Bir anlam veremedim. Ayrıca dış zıbın takımı diye de bir şey satılıyor. Dışarıdan giydirilen tulum onun yerine geçmez mi? Bunlar aynı şey değil mi?
Deneme bence. Meme ve başıyla oynamak vs doğum kasılmalarını başlatabiliyormuş.ben kan hapını hergün içmiyorum valla cumartesi kontrol günümüz soracağım ..
bu arada kızlar e bebekten cuma günü sipariş verdiğim ürünler cumartesi öğlen ups kargo ile gelmiş aşırı hızlılar ha :))))
akşam fotolarım..göğüs pompasını nasıl deneyecem ben şimdi çalışıp çalışmadığını
Tamam sen dene memnun kalirsan bende aynindan siparis vereyimyazdım ya herifin üstünde deniycem olmayan sütü çıkartırsa bu makine bir harika dostum diye açıklama yaparım burda
Araba güzel görünüyor ama ana kucağı yokKizlar e-bebekte Joie Chrome Bebek Arabası 999 TL yerine 599 TL sizce nasil casual cadillac mi joie mi ???? Karar veremedim ama fiyatta iyi alsam mi bilemedim yardimci olun lutfen
bu lohusa gecelik piamalarımızı şimdiki bedenimizde mi almalıyız yoksa bir beden büyük mü?
tecrübeliler yardım
Normal canım 22. haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş hatta 24.haftaselam kızlar bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda?ben halen hissetmiyorum da telaş olmaya başladım açıkcası
Eyvah desene ! :)Bizim doktorda kesin konuşuyordu :) Hatta tarama testindede erkek dedilerdi işte :)
Hayırlısı olsunda.. Bizde oğluşun eşyalarını kullanırız bundada diyorduk şimdi bazılarını kullanırız diyoruz :)
öyle mi dersin..boş çalıştırsam elime koysam emiş gücünden anlarım zaten çekip çekmediğini..lansilohun elektrikli çift göğüs pompası bu..ya da kocamın üstünde mi denesem..
Seninki değişmez tam erkek annesi karnı vardı sende :)Eyvah desene ! :)
Sağlıklı olsunlar da , yapacak bir şey yok , oğlan bizim , kız bizim :))))
Ben 2 doktora gidiyorum biri erkek diyordu digeri kiz o yuzden ben sasirmiyorum artik gerci su anda ikisi de kizda hem fikirSağol canım..
Şimdi planlarımız değişti :) anaa en önemlisi isim konusu :) hi hi hi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?