- 1 Şubat 2012
- 211
- 201
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.861
ayıptır demesi kabız olmuşum içim şiş..nefesim zaten o biçim ..varlığımı sorgular oldum her gün bir yerimde defo
valla bende telaşlanıyorum bazen sanki hissediyorum gibi oluyor ama anlamıyorumselam kızlar bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda?ben halen hissetmiyorum da telaş olmaya başladım açıkcası
gözün aydınçok şükür üçlü testim temiz çıktı annişler
ben 61 kiloydum şimdi sabahları 62,5 akşamları 63,5 çıkıyorum alamadım kiloArkadaslar mrb hadi konusmak istemedigimiz rakamlara deginelim miKaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Ben 4 kilo aldim dikkat etmeme rağmenDr normal desede Istemiyorum gereksiz kilo almak yaa
inşallah güzel haberlerle gelirsin benim daha çok var 22 temmuzdagünaydın hanımlar bugün 10:45 te ayrıntılı ultrasonumuz var dualarınızı esirgemeyin olur mu?
güzel haberlerle gel inşallah amin çok zulüm altındalar rabbim yardımcıları olsunGünaydın hanımlar;
bugün detaylıya gireceğiz bizde dualarınızda unutmayın beni de güzel hayırlı haberler alalım inşallah
birde hanımlar çin in yaptığı zulme karşı ALLAH ım müslümanlara yardım etsin zalimleri Kahhar ismiyle kahretsin inşallah. Dualrımızda unutmayalım
O dediklerin bendede var..ayıptır demesi kabız olmuşum içim şiş..nefesim zaten o biçim ..varlığımı sorgular oldum her gün bir yerimde defo
benimki de her gün ayağıma masaj yapıyor ama artık isyanlarda...bugünde ayağım şişmiş ayakkabıya girmiyor..O dediklerin bendede var..
Eşimde diyor ki hergün bişeyin var, hiç mi normal olmazsın sen, bigünde bişeyim yok desen artık diyoo :)
Oda haklı, bişeyde diyemiyorum ki, gerçi elimizde olan bişey değil, ha kızdığından değil bizi düşündüğünden diyor hiç mi normal olmazsın diye ama işte öyle yani..
Aynı dert bendede var..Ben de bugün dahiliyeye gideceğim . Endokrine aynı gün içerisinde yönlendirmez muhtemelen , bakalım ne diyecek .
3.22 Tsh değeri için uğraşıyoruz :/
Perşembe günü de kadın doğumda randevum var .
Yarın eşim 1 aylığına gidiyor , benden haberler bu kadar :)
ayaklar ayakkabıya girmez, göbek pantolona girmez, yenisini aldıralım en iyisibenimki de her gün ayağıma masaj yapıyor ama artık isyanlarda...bugünde ayağım şişmiş ayakkabıya girmiyor..
aynen şimdi netten bakıyorum ..ayaklar ayakkabıya girmez, göbek pantolona girmez, yenisini aldıralım en iyisi
Canim bende 2 kizimda hep eksi ve bol limon yedim bide kizlarda gogus uclarim karardibelirtilere göre benim kız etten tiksindim limonlu şeyleri seviyorum daha belli olomadı bakalım ne çıkacak
benimki de her gün ayağıma masaj yapıyor ama artık isyanlarda...bugünde ayağım şişmiş ayakkabıya girmiyor..
Istanbul , Göztepe Eğitim Araştırma canım .Aynı dert bendede var..
Şimdide çok düşmüş, yine ilacın dozajını değiştirdiler..
3gün 200, 4gün 175 olarak içicem, 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..
Hamilelere endokrinde kolaylık gösteriyorlar, hangi hastane şehir bilmiyorumda doktorlara bi danış istersen.
Evet aslında referans aralığına giriyoruz ama oda hamilelik döneminde biraz değişkenlik gösteriyor..Istanbul , Göztepe Eğitim Araştırma canım .
Ben de şunu anlamıyorum , aslında normal değerler arasında referans aralıklarına göre ama neden hamilelikte illa 2.00-2.50 arası olmalı , anlamış değilim.İlaç kullanıp var olanı da bozacağız , ben de onu anlamıyorum.
Kafamıza ayakkabı yemeyelim sonrada ne çok masrafsınız diyeaynen şimdi netten bakıyorum ..
yok sabah halimi gördü ben tesettürlüyüm üstüme olan tek pantolonda streç tayt gibi olunca kendisi teklif etti..alış veriş yap canım en iyisi diyeKafamıza ayakkabı yemeyelim sonrada ne çok masrafsınız diye
Emsey benimde listemde. 6 arkadaşım orda doğum yaptılar. Zeynep Kamile gideyim Emsey le görüşücem bende.
Ohh iyi o zaman :) Biran seni alışverişe sevk edip aile faciasına yol açacam diye çok korktumyok sabah halimi gördü ben tesettürlüyüm üstüme olan tek pantolonda streç tayt gibi olunca kendisi teklif etti..alış veriş yap canım en iyisi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?