2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de bugün dahiliyeye gideceğim . Endokrine aynı gün içerisinde yönlendirmez muhtemelen , bakalım ne diyecek .
3.22 Tsh değeri için uğraşıyoruz :/
Perşembe günü de kadın doğumda randevum var .
Yarın eşim 1 aylığına gidiyor , benden haberler bu kadar :)

günaydın

selam kızlar bebek hareketlerini hisseden varmı aranızda?ben halen hissetmiyorum da telaş olmaya başladım açıkcası
valla bende telaşlanıyorum bazen sanki hissediyorum gibi oluyor ama anlamıyorum

çok şükür üçlü testim temiz çıktı annişler
gözün aydın

Arkadaslar mrb hadi konusmak istemedigimiz rakamlara deginelim mi Kaç kilo aldınız şimdiye kadar?
Ben 4 kilo aldim dikkat etmeme rağmen Dr normal desede Istemiyorum gereksiz kilo almak yaa
ben 61 kiloydum şimdi sabahları 62,5 akşamları 63,5 çıkıyorum alamadım kilo

günaydın hanımlar bugün 10:45 te ayrıntılı ultrasonumuz var dualarınızı esirgemeyin olur mu?
inşallah güzel haberlerle gelirsin benim daha çok var 22 temmuzda

güzel haberlerle gel inşallah amin çok zulüm altındalar rabbim yardımcıları olsun

ayıptır demesi kabız olmuşum içim şiş..nefesim zaten o biçim ..varlığımı sorgular oldum her gün bir yerimde defo
O dediklerin bendede var..
Eşimde diyor ki hergün bişeyin var, hiç mi normal olmazsın sen, bigünde bişeyim yok desen artık diyoo :)
Oda haklı, bişeyde diyemiyorum ki, gerçi elimizde olan bişey değil, ha kızdığından değil bizi düşündüğünden diyor hiç mi normal olmazsın diye ama işte öyle yani..

benimki de her gün ayağıma masaj yapıyor ama artık isyanlarda...bugünde ayağım şişmiş ayakkabıya girmiyor..

Aynı dert bendede var..
Şimdide çok düşmüş, yine ilacın dozajını değiştirdiler..
3gün 200, 4gün 175 olarak içicem, 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..
Hamilelere endokrinde kolaylık gösteriyorlar, hangi hastane şehir bilmiyorumda doktorlara bi danış istersen.

Istanbul , Göztepe Eğitim Araştırma canım .
Ben de şunu anlamıyorum , aslında normal değerler arasında referans aralıklarına göre ama neden hamilelikte illa 2.00-2.50 arası olmalı , anlamış değilim.İlaç kullanıp var olanı da bozacağız , ben de onu anlamıyorum.

Evet aslında referans aralığına giriyoruz ama oda hamilelik döneminde biraz değişkenlik gösteriyor..
Ortalama bir değer olarak da hamilelikde demek ki o aralık daha faydalı oluyor..
Ben zaten normaldede sürekli troid için ilaç kullanıyorum. Önce ki hamileliğimde de biraz dengelemek için baya bir ilaç dozajlarını değiştirmiştik. Zaten değerler oynadığında bendede direk etkisini gösteriyor yorgunluk filan olarak..
Dikkat etmek gerekiyor.

yok sabah halimi gördü ben tesettürlüyüm üstüme olan tek pantolonda streç tayt gibi olunca kendisi teklif etti..alış veriş yap canım en iyisi diye
Ohh iyi o zaman :) Biran seni alışverişe sevk edip aile faciasına yol açacam diye çok korktum
Şaka biryana gün geçtikçe kıyafet ihtiyaçlarımızda artıyor doğal olarak..

Merhabalar hamişlerr... Şeker yüklemesi yapılmadan önce kan tahlili yaptırmamı istedi doktor bugün onlarla uğraştım 3 tüp kan aldılar. yarın sonuçları alacağım, sizde şeker yüklemesi yaptırmanızı uygun gördümü ?
Eşim dün bebeğin hareketlerini hissetti , tam kızıyla konuşuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…