- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.881
canim hamilelikte bele masaj iyi degil diye biliyorum dikkat et dogumu baslatabilirBende belime masaj yaptırıyorum
Anne olmak zor ama baba olmakta kolay olmamalı yapıcak bişi yok.
Merhabalar hamişlerr... Şeker yüklemesi yapılmadan önce kan tahlili yaptırmamı istedi doktor bugün onlarla uğraştım 3 tüp kan aldılar.yarın sonuçları alacağım, sizde şeker yüklemesi yaptırmanızı uygun gördümü ?
Eşim dün bebeğin hareketlerini hissetti , tam kızıyla konuşuyordu
Olmuyor yazmissin ama olcuyor mu yazmak istedin anlamadim ☺Baby plus 59 liraya aldım mis gibide olmuyor valla test ettik temassız kulaktanda alından da olmuyor suyuda olmuyor sutun ısısınıda çok amaçlı maşallah:))
canim hamilelikte bele masaj iyi degil diye biliyorum dikkat et dogumu baslatabilir
Merhabalar hamişlerr... Şeker yüklemesi yapılmadan önce kan tahlili yaptırmamı istedi doktor bugün onlarla uğraştım 3 tüp kan aldılar.yarın sonuçları alacağım, sizde şeker yüklemesi yaptırmanızı uygun gördümü ?
Eşim dün bebeğin hareketlerini hissetti , tam kızıyla konuşuyordu
evet canım ölçüyor yazacaktım düzenlemeye geç kalmışımOlmuyor yazmissin ama olcuyor mu yazmak istedin anlamadim ☺
bele masaj neden doğumu başlatsın ki hamur gibi yoğrulmuyorsun ki inceden inceye masaj ..ben ayağa yaptırıyomö onda da var mı böyle uyarıcı bir sistem bileyim ona göre davrancam kendimecanim hamilelikte bele masaj iyi degil diye biliyorum dikkat et dogumu baslatabilir
Cok ayipppPopona tutsaydın bari
Ben sabahları yulaf ezmesi yiyorum kabızlığa cok iyi geliyorayıptır demesi kabız olmuşum içim şiş..nefesim zaten o biçim ..varlığımı sorgular oldum her gün bir yerimde defo
Katiliyorum sana ☺bende esime is yaptirirken baaba olmak kolay mi diyorum ☺Bende belime masaj yaptırıyorum
Anne olmak zor ama baba olmakta kolay olmamalı yapıcak bişi yok.
Cnm bence ilgisi yok bele masajla erken dogumun...bende de bel fitigi var bende yaptiriyorum masaj.erken dogum olmasi icin rahimin sık sık kasilmasi lazim bele masajla rahim kasilmasinin ilgisi yokHadi yaa hiç bilmiyordum Allah korusun.Yapmam birdaha.
Aynen ilgisi yok ☺erken dogumu son aylarda ki cinsel iliski baslatabiliyor .simdi erken dogum baslatacak diye yolda mi yurumeyelimbele masaj neden doğumu başlatsın ki hamur gibi yoğrulmuyorsun ki inceden inceye masaj ..ben ayağa yaptırıyomö onda da var mı böyle uyarıcı bir sistem bileyim ona göre davrancam kendime
bende yiyordum iş yerimdeki çok bilen hanımlarımız direkt müdahale etti ay onda katkı maddesi çok o yenmez çay içilmez bitkiye dokunma şunu yapma..başımda kaynanam yok ama kurumda 15-16 adet mevcutBen sabahları yulaf ezmesi yiyorum kabızlığa cok iyi geliyor
Canim sana kalmis bisey bn uyariyimda bi onceki hamileligimde bel agri cektigim ici esime surekli masaj yaptirdim sonuc 16 haftalik dusuk ayriyeten eskiden ewde dogum yapan bayanlarin beli ve karni ovularak dogurtulurmus ama dedigim gibi sana kalmisbele masaj neden doğumu başlatsın ki hamur gibi yoğrulmuyorsun ki inceden inceye masaj ..ben ayağa yaptırıyomö onda da var mı böyle uyarıcı bir sistem bileyim ona göre davrancam kendime
Yolda yurumekle bele masaj yapmak ayni seymi ????Aynen ilgisi yok ☺erken dogumu son aylarda ki cinsel iliski baslatabiliyor .simdi erken dogum baslatacak diye yolda mi yurumeyelim
Bilimsel bir aciklamasi var mi bele masajin dogumu baslatacagini dair cumlen...erken dogum riski olanlar surekli dinlenmeli yurumek yasak .yurumeyle ilgisi buYolda yurumekle bele masaj yapmak ayni seymi ????
guldur guldurde izlemistim canim kuru kayisi ye 1 bardak su ic betona oturayıptır demesi kabız olmuşum içim şiş..nefesim zaten o biçim ..varlığımı sorgular oldum her gün bir yerimde defo
canim bacaga yapilabilir ben druma sormustum kasilmalarim icin iyi olur demisti ama o da fayda etmeyince profosyonel masaj yaptirmaktan vazgectimbele masaj neden doğumu başlatsın ki hamur gibi yoğrulmuyorsun ki inceden inceye masaj ..ben ayağa yaptırıyomö onda da var mı böyle uyarıcı bir sistem bileyim ona göre davrancam kendime
Basiniz sagolsun ama o dusugun bele masajdan oldugu kanisina nerden vardiniz ? Dogum ani geldiginde bele ve karna evet masaj yapilir ama o tamamen rahatlatmak amacli .Canim sana kalmis bisey bn uyariyimda bi onceki hamileligimde bel agri cektigim ici esime surekli masaj yaptirdim sonuc 16 haftalik dusuk ayriyeten eskiden ewde dogum yapan bayanlarin beli ve karni ovularak dogurtulurmus ama dedigim gibi sana kalmis
düşüğün için üzüldüm benimde var bir tane..yalnız o masaj yoğrulma tarzı bir şey mi inceden masaj mı sonuçta hakiki ağrılar çekerken boş boş nasıl duralım..benimde bacak ve ayaklarım ağrıdığından hep ayağa masaj halindeyiz..Canim sana kalmis bisey bn uyariyimda bi onceki hamileligimde bel agri cektigim ici esime surekli masaj yaptirdim sonuc 16 haftalik dusuk ayriyeten eskiden ewde dogum yapan bayanlarin beli ve karni ovularak dogurtulurmus ama dedigim gibi sana kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?