2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Benim doktorum da istedi. Fakat biz temkinli yaklaştık. Malum bir sürü spekülasyon var bu olayla ilgili. Ama doktorumuz ayrıntılı anlatınca ikna olduk. Mantıklı geldi yaptırıcaz. 24. haftada yapılıyormuş randevumuzu aldık.

benim bir sonraki randevum 24. haftamda olacak ama benim doktorum bahsetmedi şeker yüklemesinden.. ben de çok kararsızım bu konuda eşime kalsa yaptırmayacaz ama bir yandan da yaptırsam içim rahatlasa daha iyi mi olur diye düşünüyorum kafam çok karışık bi de bu şeker yüklemesi aç karına mı oluyor?

canim hamilelikte bele masaj iyi degil diye biliyorum dikkat et dogumu baslatabilir
bele masaj neden doğumu başlatsın ki hamur gibi yoğrulmuyorsun ki inceden inceye masaj ..ben ayağa yaptırıyomö onda da var mı böyle uyarıcı bir sistem bileyim ona göre davrancam kendime

Hadi yaa hiç bilmiyordum Allah korusun.Yapmam birdaha.
Cnm bence ilgisi yok bele masajla erken dogumun...bende de bel fitigi var bende yaptiriyorum masaj.erken dogum olmasi icin rahimin sık sık kasilmasi lazim bele masajla rahim kasilmasinin ilgisi yok

Kızlar bizde az önce geldik kontrolden. Kızımız çok sağlıklı şimdilik şükürler olsun. . 2 hafta sonraya detaylı ultrason randevusu verdi . Sizler bayagi pahalıya yaptirmistiniz bende korkmustum ama bizim Hastanemizde 80tl mis çok sevindik. 4luyude 50ye yapmışlardı. Bulunduğum ilin en iyi hastanesi hemde bu... bu arada 8 kilo almisim fırçayi yedim ama gerçekten abartmiyorum yiyeceklerimi hayret ettim.neyse artık daha az yiyeceğim.

bele masaj neden doğumu başlatsın ki hamur gibi yoğrulmuyorsun ki inceden inceye masaj ..ben ayağa yaptırıyomö onda da var mı böyle uyarıcı bir sistem bileyim ona göre davrancam kendime
Aynen ilgisi yok ☺erken dogumu son aylarda ki cinsel iliski baslatabiliyor .simdi erken dogum baslatacak diye yolda mi yurumeyelim

Ben sabahları yulaf ezmesi yiyorum kabızlığa cok iyi geliyor
bende yiyordum iş yerimdeki çok bilen hanımlarımız direkt müdahale etti ay onda katkı maddesi çok o yenmez çay içilmez bitkiye dokunma şunu yapma..başımda kaynanam yok ama kurumda 15-16 adet mevcut

Canim sana kalmis bisey bn uyariyimda bi onceki hamileligimde bel agri cektigim ici esime surekli masaj yaptirdim sonuc 16 haftalik dusuk ayriyeten eskiden ewde dogum yapan bayanlarin beli ve karni ovularak dogurtulurmus ama dedigim gibi sana kalmis

ayıptır demesi kabız olmuşum içim şiş..nefesim zaten o biçim ..varlığımı sorgular oldum her gün bir yerimde defo
guldur guldurde izlemistim canim kuru kayisi ye 1 bardak su ic betona otur
canim bacaga yapilabilir ben druma sormustum kasilmalarim icin iyi olur demisti ama o da fayda etmeyince profosyonel masaj yaptirmaktan vazgectim

Basiniz sagolsun ama o dusugun bele masajdan oldugu kanisina nerden vardiniz ? Dogum ani geldiginde bele ve karna evet masaj yapilir ama o tamamen rahatlatmak amacli .

düşüğün için üzüldüm benimde var bir tane..yalnız o masaj yoğrulma tarzı bir şey mi inceden masaj mı sonuçta hakiki ağrılar çekerken boş boş nasıl duralım..benimde bacak ve ayaklarım ağrıdığından hep ayağa masaj halindeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…