2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
guldur guldurde izlemistim canim kuru kayisi ye 1 bardak su ic betona otur
canim bacaga yapilabilir ben druma sormustum kasilmalarim icin iyi olur demisti ama o da fayda etmeyince profosyonel masaj yaptirmaktan vazgectim
he yiyim kayısıyı oturayım betona içimizdeki bebe napcak teyzesi ona da bul bi çare hadi biz s..rız da bu bebe napsın şinci

bende yiyordum iş yerimdeki çok bilen hanımlarımız direkt müdahale etti ay onda katkı maddesi çok o yenmez çay içilmez bitkiye dokunma şunu yapma..başımda kaynanam yok ama kurumda 15-16 adet mevcut
Ben zaten hep yiyordum ebeye söylemiştim o da yiyebilirsin dedi. Bitki çaylarını da abartmadan icebilirsin demişti. Amaaan herkes çok biliyo ya

Ben zaten hep yiyordum ebeye söylemiştim o da yiyebilirsin dedi. Bitki çaylarını da abartmadan icebilirsin demişti. Amaaan herkes çok biliyo ya
ay sorma dün biri gelmiş canbebe ve huggiesin birer tane yenidoğan bezini aldım ay bunları neden aldın prima kullancaksın diyor dedim yoo ben prima kullanmam offf parkyy çok cahilsin İsrail diye mi diyor ya arkadaşım elimde huggies var sen ne israilinden bahsediyorsun diyorum of parky prima kullancan çocuğunun buna alerjisi olcak..ama nasıl ısrar ya çıldırcam en son sana inat elimde bez yıkıycam prima kullanmıycam bi gider misin yok illa prima..al kendine tak diyecektim..hayır dedimde nasipse molfix kullancaz diye

Korktum bak şimdi.o kadar çok yaptırmıyorum ama daha çok dikkat ederim.

Allah tamamına erdirsin inş prensesinizi :) bende bir ay sonra detaylı ultrasona girecem inş bugünde rutin kontrolumuzu yaptık kalp atışını duydukça rahatlıyor insan :) 8 kilo güzel bi kilo yanı bu haftalarda cok bende bir kilo almışım 18 haftalık

Basiniz sagolsun ama o dusugun bele masajdan oldugu kanisina nerden vardiniz ? Dogum ani geldiginde bele ve karna evet masaj yapilir ama o tamamen rahatlatmak amacli .
canim belin agridiginda o an neden agridigini bilmiyorsun ki belki de dogum sancisi ama sen her zamanki agrin oldugunu saniyorsun. Daha sonra rusyada masaj egitimi almis bi bayanla tanistim ve isinde cok iyi o bana hamilelikte el ayak kol ve bacak haricinde baske yerlere masaj yapmanin sakincali oldugunu soyledi karin bel ve sirt bolgesi sakincaliymis.

canim bn bany yaparken bile sirt bel bolgemi hafiften lifleyip geciorum onlemimi aliyim da n olur n olmaz ayak masajinda sorun yok onemli olan bell

B
bizim pazarda bebek arabası 175 lira şaka bir yana tomarla para vermeye gerek var mı bebek arabasına ben onu sorguluyorum.
bence gerek yok zaten cok fazla kullanamiosn gezmeye ciktgnda isine yario zaten cocuk belli bi doneme geldiginde artik icinde durmak istemio sklip aglio ince baston dedgmz arabalardan almak zorunda kaliosnz :))

Benim bel fitigim var agrim ondan..tmm dedigin belki okur ama bu haftalarda degil dogum yaklasinca

mrb hanımlar detaylı usg yaptırdık bugün çok şükür bebek iyi herşeyi normal dedi yalnız bebeği besleyen damarlardan birinde daralma varmış coraspin kullanıyodum haftada iki gün onu hergün düzenli kullanıcam artık. kızımdada aynı sorunu yaşamıştım plesenta yaşlanması olmuştu ve kızımın gelişmesi durmuştu 39. haftada 36 haftalık görünüyordu neyseki sıkıntısız atlattık doğumu inş. bundada sıkıntısız atlatırız

Benim bel fitigim var agrim ondan..tmm dedigin belki okur ama bu haftalarda degil dogum yaklasinca
Sen bilirsin cnm dr sor ona gre onlemini al bnm basima geleni kimsenin basina gelmesini istemem 16 haftalik hamileyken hic sorunum yokken dusuk olacagina ihtimal bile vermiyordumm cok zor bi durum.

gözünaydın cnm

Bize de tahlil sonuçlarından sonra konuşalım dedi bakalım hayırlısı inşallah tedirginim açıkçası

Allah Alah bu kadar ısrarcı olmasına anlam veremedim.. Ne değişik insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…