- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.901
he yiyim kayısıyı oturayım betona içimizdeki bebe napcak teyzesi ona da bul bi çare hadi biz s..rız da bu bebe napsın şinciguldur guldurde izlemistim canim kuru kayisi ye 1 bardak su ic betona otur
canim bacaga yapilabilir ben druma sormustum kasilmalarim icin iyi olur demisti ama o da fayda etmeyince profosyonel masaj yaptirmaktan vazgectim
Ben zaten hep yiyordum ebeye söylemiştim o da yiyebilirsin dedi. Bitki çaylarını da abartmadan icebilirsin demişti. Amaaan herkes çok biliyo yabende yiyordum iş yerimdeki çok bilen hanımlarımız direkt müdahale etti ay onda katkı maddesi çok o yenmez çay içilmez bitkiye dokunma şunu yapma..başımda kaynanam yok ama kurumda 15-16 adet mevcut
ay sorma dün biri gelmiş canbebe ve huggiesin birer tane yenidoğan bezini aldım ay bunları neden aldın prima kullancaksın diyor dedim yoo ben prima kullanmam offf parkyy çok cahilsin İsrail diye mi diyor ya arkadaşım elimde huggies var sen ne israilinden bahsediyorsun diyorum of parky prima kullancan çocuğunun buna alerjisi olcak..ama nasıl ısrar ya çıldırcam en son sana inat elimde bez yıkıycam prima kullanmıycam bi gider misin yok illa prima..al kendine tak diyecektim..hayır dedimde nasipse molfix kullancaz diyeBen zaten hep yiyordum ebeye söylemiştim o da yiyebilirsin dedi. Bitki çaylarını da abartmadan icebilirsin demişti. Amaaan herkes çok biliyo ya
Canim sana kalmis bisey bn uyariyimda bi onceki hamileligimde bel agri cektigim ici esime surekli masaj yaptirdim sonuc 16 haftalik dusuk ayriyeten eskiden ewde dogum yapan bayanlarin beli ve karni ovularak dogurtulurmus ama dedigim gibi sana kalmis
Kızlar bizde az önce geldik kontrolden. Kızımız çok sağlıklı şimdilik şükürler olsun. . 2 hafta sonraya detaylı ultrason randevusu verdi . Sizler bayagi pahalıya yaptirmistiniz bende korkmustum ama bizim Hastanemizde 80tl mis çok sevindik. 4luyude 50ye yapmışlardı. Bulunduğum ilin en iyi hastanesi hemde bu... bu arada 8 kilo almisim fırçayi yedimama gerçekten abartmiyorum yiyeceklerimi hayret ettim.neyse artık daha az yiyeceğim.
canim belin agridiginda o an neden agridigini bilmiyorsun ki belki de dogum sancisi ama sen her zamanki agrin oldugunu saniyorsun. Daha sonra rusyada masaj egitimi almis bi bayanla tanistim ve isinde cok iyi o bana hamilelikte el ayak kol ve bacak haricinde baske yerlere masaj yapmanin sakincali oldugunu soyledi karin bel ve sirt bolgesi sakincaliymis.Basiniz sagolsun ama o dusugun bele masajdan oldugu kanisina nerden vardiniz ? Dogum ani geldiginde bele ve karna evet masaj yapilir ama o tamamen rahatlatmak amacli .
canim bn bany yaparken bile sirt bel bolgemi hafiften lifleyip geciorum onlemimi aliyim da n olur n olmaz ayak masajinda sorun yok onemli olan belldüşüğün için üzüldüm benimde var bir tane..yalnız o masaj yoğrulma tarzı bir şey mi inceden masaj mı sonuçta hakiki ağrılar çekerken boş boş nasıl duralım..benimde bacak ve ayaklarım ağrıdığından hep ayağa masaj halindeyiz..
bence gerek yok zaten cok fazla kullanamiosn gezmeye ciktgnda isine yario zaten cocuk belli bi doneme geldiginde artik icinde durmak istemio sklip aglio ince baston dedgmz arabalardan almak zorunda kaliosnz :))bizim pazarda bebek arabası 175 liraşaka bir yana tomarla para vermeye gerek var mı bebek arabasına ben onu sorguluyorum.
Benim bel fitigim var agrim ondan..tmm dedigin belki okur ama bu haftalarda degil dogum yaklasincacanim belin agridiginda o an neden agridigini bilmiyorsun ki belki de dogum sancisi ama sen her zamanki agrin oldugunu saniyorsun. Daha sonra rusyada masaj egitimi almis bi bayanla tanistim ve isinde cok iyi o bana hamilelikte el ayak kol ve bacak haricinde baske yerlere masaj yapmanin sakincali oldugunu soyledi karin bel ve sirt bolgesi sakincaliymis.
canim bn bany yaparken bile sirt bel bolgemi hafiften lifleyip geciorum onlemimi aliyim da n olur n olmaz ayak masajinda sorun yok onemli olan bell
Alttan citcitliyla zibin ayni seyki kuzum :)) tulum mu dicektin acabaBen ilk kızıma mothercare in alttan çıtçıtlı bodylerini ve tutumlarını kullandım bir de üstüne yelek tamam. Hiç zıbınımız olmadı bizim :))
Sen bilirsin cnm dr sor ona gre onlemini al bnm basima geleni kimsenin basina gelmesini istemem 16 haftalik hamileyken hic sorunum yokken dusuk olacagina ihtimal bile vermiyordumm cok zor bi durum.Benim bel fitigim var agrim ondan..tmm dedigin belki okur ama bu haftalarda degil dogum yaklasinca
gözünaydın cnmKızlar bizde az önce geldik kontrolden. Kızımız çok sağlıklı şimdilik şükürler olsun. . 2 hafta sonraya detaylı ultrason randevusu verdi . Sizler bayagi pahalıya yaptirmistiniz bende korkmustum ama bizim Hastanemizde 80tl mis çok sevindik. 4luyude 50ye yapmışlardı. Bulunduğum ilin en iyi hastanesi hemde bu... bu arada 8 kilo almisim fırçayi yedimama gerçekten abartmiyorum yiyeceklerimi hayret ettim.neyse artık daha az yiyeceğim.
Geçmiş olsun cnm allh bırdaha yasatmasın,sağlıkla kucağına al bebeğini..Sen bilirsin cnm dr sor ona gre onlemini al bnm basima geleni kimsenin basina gelmesini istemem 16 haftalik hamileyken hic sorunum yokken dusuk olacagina ihtimal bile vermiyordumm cok zor bi durum.
naptın canım nasıl geçtigünaydın hanımlar bugün 10:45 te ayrıntılı ultrasonumuz var dualarınızı esirgemeyin olur mu?
Benim doktorum da istedi. Fakat biz temkinli yaklaştık. Malum bir sürü spekülasyon var bu olayla ilgili. Ama doktorumuz ayrıntılı anlatınca ikna olduk. Mantıklı geldi yaptırıcaz. 24. haftada yapılıyormuş randevumuzu aldık.
bebek iyi çok şükür canım yukarıda yazdım ama görmedin sanırımnaptın canım nasıl geçti
ay sorma dün biri gelmiş canbebe ve huggiesin birer tane yenidoğan bezini aldım ay bunları neden aldın prima kullancaksın diyor dedim yoo ben prima kullanmam offf parkyy çok cahilsin İsrail diye mi diyor ya arkadaşım elimde huggies var sen ne israilinden bahsediyorsun diyorum of parky prima kullancan çocuğunun buna alerjisi olcak..ama nasıl ısrar ya çıldırcam en son sana inat elimde bez yıkıycam prima kullanmıycam bi gider misin yok illa prima..al kendine tak diyecektim..hayır dedimde nasipse molfix kullancaz diye
bebek iyi çok şükür canım yukarıda yazdım ama görmedin sanırım
saol cnm inş.şimdi okudum tatlım. İnşallah sorunsuz atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?