- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #27.921
ay sorma dün biri gelmiş canbebe ve huggiesin birer tane yenidoğan bezini aldım ay bunları neden aldın prima kullancaksın diyor dedim yoo ben prima kullanmam offf parkyy çok cahilsin İsrail diye mi diyor ya arkadaşım elimde huggies var sen ne israilinden bahsediyorsun diyorum of parky prima kullancan çocuğunun buna alerjisi olcak..ama nasıl ısrar ya çıldırcam en son sana inat elimde bez yıkıycam prima kullanmıycam bi gider misin yok illa prima..al kendine tak diyecektim..hayır dedimde nasipse molfix kullancaz diye
gözünüzaydın cnm hayırlı olsun prensesBizim de kızımız geliyooooor yaşasınnn
21.haftama girdiğim bu gün de "kızımız" diye hitap edebilmek ne güzel
Ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne de içine hep erkek doğan teyzelerin hissi..
Ne benim ve ne de eşimin rüyasına giren pipili, tutmadı hiçbiri..
Allah'a şükür dünkü ayrıntılımız çok güzel geçti, darısı bekleyen annişlere insallah
valla kaynanası buna basıyor galiba bu da beni bulmuş ,kadınları değiştiremezsen yetiştirdiklerinden bir şey bekleme diye boşuna demiyolar..misal benim kaynanam daha ilk zamanlar dediki kız olursa adı cemile OLACAK neden anne diyoruz aldığımız cevap ben kızımın adını cemile koymayı çok istedim kaynanam kavga çıkardı koydurtmadı..ee kaynanan sana yaptı sende bana mı yapcan bir sus allasen dedim..bozuldu..empati mi kuramıyolar kafaları mı basmıyor hadi kaynanam cahil arkadaşa ne demeli kariyerli bir kadınAllah Alah bu kadar ısrarcı olmasına anlam veremedim.. Ne değişik insanlar var
aynen bende bunu dedim...aynen kendine taksin
Gözün aydin,masallah prensesineBizim de kızımız geliyooooor yaşasınnn
21.haftama girdiğim bu gün de "kızımız" diye hitap edebilmek ne güzel
Ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne de içine hep erkek doğan teyzelerin hissi..
Ne benim ve ne de eşimin rüyasına giren pipili, tutmadı hiçbiri..
Allah'a şükür dünkü ayrıntılımız çok güzel geçti, darısı bekleyen annişlere
Ayrintili ultrasin da sorayimSen bilirsin cnm dr sor ona gre onlemini al bnm basima geleni kimsenin basina gelmesini istemem 16 haftalik hamileyken hic sorunum yokken dusuk olacagina ihtimal bile vermiyordumm cok zor bi durum.
Hamilelik boyunca o kadar zorluk cekelim birde isim koyma hakkimiz olmasin yok yaa..biz iki isim koycaz Allah izin verirse birini ben koydum digerini de esim...esimde benim sundugim secenelerden birini secti tabi ☺☺☺☺valla kaynanası buna basıyor galiba bu da beni bulmuş ,kadınları değiştiremezsen yetiştirdiklerinden bir şey bekleme diye boşuna demiyolar..misal benim kaynanam daha ilk zamanlar dediki kız olursa adı cemile OLACAK neden anne diyoruz aldığımız cevap ben kızımın adını cemile koymayı çok istedim kaynanam kavga çıkardı koydurtmadı..ee kaynanan sana yaptı sende bana mı yapcan bir sus allasen dedim..bozuldu..empati mi kuramıyolar kafaları mı basmıyor hadi kaynanam cahil arkadaşa ne demeli kariyerli bir kadın
aynen bende bunu dedim...
biz eşimle söz günü muhabbeti geçtiğinde aynı anda Yusuf dedik o yüzden mutabıkızHamilelik boyunca o kadar zorluk cekelim birde isim koyma hakkimiz olmasin yok yaa..biz iki isim koycaz Allah izin verirse birini ben koydum digerini de esim...esimde benim sundugim secenelerden birini secti tabi ☺☺☺☺
Evet çok iyi bir insan ve doktor, bunu hissettiriyor, titizlikle inceledi, sorularımızı da sorduk, iyi bir profosöre görünmek insana müthiş bir huzur veriyor bunu sen de paylaşmıştın zaten ayrıntılıdan sonra, insan hafifliyor sanki inşallah doğumdan sonra da aynı hissiyatta oluruz herşey sağlıkla selametle gerçekleşir ve bebeklerimize kavuşuruzGözün aydin,masallah prensesineTahminler heyecanlı bekleyişin bir parçası Saglikli olduklarını duymak gibi :) Memnun kaldin mi Perinatolog Sermet Sagol'dan?
Evet çok iyi bir insan ve doktor, bunu hissettiriyor, titizlikle inceledi, sorularımızı da sorduk, iyi bir profosöre görünmek insana müthiş bir huzur veriyor bunu sen de paylaşmıştın zaten ayrıntılıdan sonra, insan hafifliyor sanki inşallah doğumdan sonra da aynı hissiyatta oluruz herşey sağlıkla selametle gerçekleşir ve bebeklerimize kavuşuruzGözün aydin,masallah prensesineTahminler heyecanlı bekleyişin bir parçası Saglikli olduklarını duymak gibi :) Memnun kaldin mi Perinatolog Sermet Sagol'dan?
Bize de tahlil sonuçlarından sonra konuşalım dedi bakalım hayırlısı inşallah tedirginim açıkçası
Teşekkürler :) Gittim görüştüm muayene oldum.Emsey i tavsiye ederim . İlk doğumumu Pınar hanım da yapmıstım. Hastane , hemşireler ve diğer doktorlar da çok ilgili.
Slm kızlar inş bende kasim annesi olacağım bu sayfayı takip ediyorum ama sohbete dahil olamiyorum herkese güzel Raht bi hamilelik dönemi ve Raht bi doğum diliyorum size bi sorum var.emsey hastanesi detayli ultrasonu ne kadara yapıyor bilgisi olan var mi tlf bilgi vermiyorlar şimdiden TSK ederimTeşekkürler :) Gittim görüştüm muayene oldum.
Teşekkürler :) Gittim görüştüm muayene oldum. Emsey hastanesinde detaylı ultrason fiyatıyla ilgili bilginiz var mi tlf bilgi vermiyorlar da
Bana telefonla bilgi vermislerdi. Soyle oldu emsey e sadece perşembe geliyormuş perinatolog bize günü uymadı. Emseyle konuştum bana oraya gelen perinatolog un numarasini verdi. Muayenehanesinde detaylı fiyati 350 tl idi. Emsey de fiyat farklı olabilir mi kiSlm kızlar inş bende kasim annesi olacağım bu sayfayı takip ediyorum ama sohbete dahil olamiyorum herkese güzel Raht bi hamilelik dönemi ve Raht bi doğum diliyorum size bi sorum var.emsey hastanesi detayli ultrasonu ne kadara yapıyor bilgisi olan var mi tlf bilgi vermiyorlar şimdiden TSK ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?