2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynen kendine taksin

Bizim de kızımız geliyooooor yaşasınnn
21.haftama girdiğim bu gün de "kızımız" diye hitap edebilmek ne güzel
Ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne de içine hep erkek doğan teyzelerin hissi..
Ne benim ve ne de eşimin rüyasına giren pipili, tutmadı hiçbiri..
Allah'a şükür dünkü ayrıntılımız çok güzel geçti, darısı bekleyen annişlere

Son düzenleme:
gözünüzaydın cnm hayırlı olsun prenses

Allah Alah bu kadar ısrarcı olmasına anlam veremedim.. Ne değişik insanlar var
valla kaynanası buna basıyor galiba bu da beni bulmuş ,kadınları değiştiremezsen yetiştirdiklerinden bir şey bekleme diye boşuna demiyolar..misal benim kaynanam daha ilk zamanlar dediki kız olursa adı cemile OLACAK neden anne diyoruz aldığımız cevap ben kızımın adını cemile koymayı çok istedim kaynanam kavga çıkardı koydurtmadı..ee kaynanan sana yaptı sende bana mı yapcan bir sus allasen dedim..bozuldu..empati mi kuramıyolar kafaları mı basmıyor hadi kaynanam cahil arkadaşa ne demeli kariyerli bir kadın

aynen kendine taksin
aynen bende bunu dedim...

Gözün aydin,masallah prensesine Tahminler heyecanlı bekleyişin bir parçası Saglikli olduklarını duymak gibi :) Memnun kaldin mi Perinatolog Sermet Sagol'dan?

Hamilelik boyunca o kadar zorluk cekelim birde isim koyma hakkimiz olmasin yok yaa..biz iki isim koycaz Allah izin verirse birini ben koydum digerini de esim...esimde benim sundugim secenelerden birini secti tabi ☺☺☺☺

Hamilelik boyunca o kadar zorluk cekelim birde isim koyma hakkimiz olmasin yok yaa..biz iki isim koycaz Allah izin verirse birini ben koydum digerini de esim...esimde benim sundugim secenelerden birini secti tabi ☺☺☺☺
biz eşimle söz günü muhabbeti geçtiğinde aynı anda Yusuf dedik o yüzden mutabıkız ilk anlamı beni endişelendirdi ama yusuf peygamberin adı kendisi iffet ve erdem timsali ..biz niyetimizi ona alacağız.

Gözün aydin,masallah prensesine Tahminler heyecanlı bekleyişin bir parçası Saglikli olduklarını duymak gibi :) Memnun kaldin mi Perinatolog Sermet Sagol'dan?
Evet çok iyi bir insan ve doktor, bunu hissettiriyor, titizlikle inceledi, sorularımızı da sorduk, iyi bir profosöre görünmek insana müthiş bir huzur veriyor bunu sen de paylaşmıştın zaten ayrıntılıdan sonra, insan hafifliyor sanki inşallah doğumdan sonra da aynı hissiyatta oluruz herşey sağlıkla selametle gerçekleşir ve bebeklerimize kavuşuruz bu arada bizim kızımızda 349grmış

Evet çok iyi bir insan ve doktor, bunu hissettiriyor, titizlikle inceledi, sorularımızı da sorduk, iyi bir profosöre görünmek insana müthiş bir huzur veriyor bunu sen de paylaşmıştın zaten ayrıntılıdan sonra, insan hafifliyor sanki inşallah doğumdan sonra da aynı hissiyatta oluruz herşey sağlıkla selametle gerçekleşir ve bebeklerimize kavuşuruz bu arada bizim kızımızda 349grmış

Bize de tahlil sonuçlarından sonra konuşalım dedi bakalım hayırlısı inşallah tedirginim açıkçası

Evet herkes tedirgin. Ama hamilelik şekeri varsa ve eğer bilinmiyorsa bebeğe vereceği zarar çok fazla. Ve bunun dışında hiç bir yöntemle saptanamıyor. Hamileliğin boyunca fazla kilo almaman, zayıf olman vs. hiç biri hamilelik şekerinin olmadığı anlamına gelmiyor. O yüzden Allah korusun ilerde böyle bir şey çıkarsa "Doktorum o kadar uyardı niye yaptırmadım" diye düşünüp pişman olmak istemiyorum. İnşallah her şey yolunda gider.

Bu forumda cinsiyet hakkında yaptığım tek yorumum parkbyull taa 11hafta önce hatırlıyor musun, senin kese ile benim kesem çok farklıydı hatta içindeki bebişlerin bile şekli şemali farklıydı aramızda da 1gün olunca parkbyull un erkekse benim kız, onun kızsa benimki erkek diyordum, tuttu sanırım

Teşekkürler :) Gittim görüştüm muayene oldum.
Slm kızlar inş bende kasim annesi olacağım bu sayfayı takip ediyorum ama sohbete dahil olamiyorum herkese güzel Raht bi hamilelik dönemi ve Raht bi doğum diliyorum size bi sorum var.emsey hastanesi detayli ultrasonu ne kadara yapıyor bilgisi olan var mi tlf bilgi vermiyorlar şimdiden TSK ederim

Kızlar, bende dün detaylı ultrasonumu yaptırdım..maşallah herşeyi yerinde çıktı..Uzun uzun inceledik kuzumu..Yalnız ultrasona ilk başladığımızda eliyle pipisini tutmuş bir şekilde yakaladık! Tirbiyesiz olacak benim oğluş galiba 25 Temmuz'a şeker yüklemesi için doktor randevu verdi..Açıkcası yaptırasım pek yok ama doktorun bir bildiği vardır diyorum

Bana telefonla bilgi vermislerdi. Soyle oldu emsey e sadece perşembe geliyormuş perinatolog bize günü uymadı. Emseyle konuştum bana oraya gelen perinatolog un numarasini verdi. Muayenehanesinde detaylı fiyati 350 tl idi. Emsey de fiyat farklı olabilir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…