2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende korktugum icin gitmiyorum ne olur ne olmaz zaten ayaklarimin ihtiyaci yok hic pedikur yaptirmadim pek belli de olmuo zaten ellerimide banyodan sobra etlerimi ittiriyorum idate eder simdilik diye dusunuyorum...

Kizlar ben bebegi asagida hissediyorum eger ayakta kalirsam yada oturursam kasiklarim batio agrim oluyo haftaya kontrolum var sorucam bu durumu...

Ben zaten güvenip gitmiyordum hala gitmiyorum Tırnak etlerini gideren ojeler var. Onlardan sürüyorum etlere. Sonra sıcak suda azıcık bekletip kalanları kesiyorum. Kolay oluyor tavsiye ederim.

Ben malesef kendim yapamıyorum. O sanırım bir yetenek bir de tırnak yapısıyla da alakalı. Benimkiler biraz zor. Daha önce denedim Sally Hansen'in et çıkartıcısını ve çubuklarını almıştım ama beceremedim. Bir de kaç saat uğraştım boynum ağrıdı:) Seni tebrik ediyorum o açıdan.

Güzel annisler ve minik sıpaları merhabalar nasılsınız :) ya daha öncede yazmıştım benim 17+3 te kız bebek demişlerdi bende bir hevesle bebek şekeri malzemeleri alıp yaptım ama çarşamba günü ayrıntılı Ultrasonda oğlumuz olacagını ögrendik bir başka dr da gittik açık seçik erkek dedi :) kısaca konuya girecek olursam bebek şekeri elimde patladı onun için maliyet fiyatına isteyen biri olursa satacağım yoksa eşim bide erkek için ayrıyeten almam diyor 50 tanesi lavantalı buzdolabı süsü ve 50 tanesi şeker arkasından açılıyor toplam 125 liraya vericem

Bende korktugum icin gitmiyorum ne olur ne olmaz zaten ayaklarimin ihtiyaci yok hic pedikur yaptirmadim pek belli de olmuo zaten ellerimide banyodan sobra etlerimi ittiriyorum idate eder simdilik diye dusunuyorum...

İdare ediyorsa ne güzel, gerek yok tabii o zaman. Öyle olsa ben de yaptırmazdım.

Kütük üzerine yatan lavantalı buzdolabı süsü diğeri şeker :) yani kendi bebegime yaptıgım için baya özenerek yapmıştım işte toplam 100 adet ve 125 tl almak isteyen arkadaşlar özelden yazarsa sevinirim

Eklentiler

• DSC_0247.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 177
  • DSC_0245.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 178
  • DSC_0248.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 155
fotoğraf ekle istersen belki beğenen olur :)

yazmıştım ki eklemişsin

Peki kendi aletlerini alıp gitsen güvendiğin bi yere

Kızlar bugun benimde sag kasigimda inanılmaz bir baskı var yuruyemedim bile.hepimiz zaten bebeklerimizi göbek deliginin hemen altinda hissediyoruz ama ben on gün önceye göre daha yukarı çıktığını hissediyorum. Haftaya çarşamba ayrıntılı ultrason var inşallah sorunsuz atlatiriz

Peki kendi aletlerini alıp gitsen güvendiğin bi yere

Alışık olmadıkları pensleri kullanamıyorlar. Onlar kendilerine göre bileyletiyorlar. En son götürdüğümde pens çok sert yapılmıyor demişlerdi. Ne zamandır da kullanmıyorum manikür setini bakım yapılması lazım. Zaten karar verdim gidicem. Gittiğim yer bu konulara dikkat eden bir yer. Bu hassasiyetimi de söyliycem ben gelmeden herşeyi hazırlayıp ekstra dikkat etsinler.

teşekkür ederim:) elmalıda oturup ordan mı dotora gidiyorsunuz nasıl zor olmuyor mu? uzak ama ben de alanyada doğru düzgün doktor bulamazsam mecbur antalyaya gelip gidecem..
Merhaba evet elmali da oturup öyle gidip geliyoruz . Şimdilik bir problem olmadı canım yaa ...inş bi sorun olmaz .eğer aracınız varsa siz de rahat gider gelirsiniz

Canım aldığımız ve verdiğimiz suyla alakalı sanırım plasentadaki su miktarı az olması problem ama çok olması problem mi bilmiyorum inşallah hiç bişi olmaz

Kızlar merhaba bizde ayrıntılıdan geldik bugün.500gr olmuş bebeğim 25 cm dedi.doğum için normal düşünüyorum ve istiyorum herhangi bi engel varmı dedim şimdilik daha erken bunları Konuşmak için dedi.baktıktan sonra %70 sağlıklı %100 hiçbir zaman diyemeyiz dedi.plesentanın yerini sormayı cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…