- 20 Şubat 2012
- 5.696
- 1.501
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.421
Bende korktugum icin gitmiyorum ne olur ne olmaz zaten ayaklarimin ihtiyaci yok hic pedikur yaptirmadim pek belli de olmuo zaten ellerimide banyodan sobra etlerimi ittiriyorum idate eder simdilik diye dusunuyorum...Günaydın kızlar. Hamilelik boyunca manikür pedikür olayını nasıl yapıyorsunuz? Ben ilk aylarda yaptırmaya devam ettim. Ama sonra bir korku bir hamilelik titizliği geldi üzerime. Gittiğim yere de güveniyorum aslında ama nedense sanki belki o gün bir şey ters gider, ne biliyim makine tam steril yapmaz, bu durum fark edilmez vs. vs. gibi komplo teorileri kuruyorum aklımda sürekli. Fakat artık gerçekten gitmem lazım. El tırnaklarım neyse de ayak tırnaklarımın çok ihtiyacı var.
Yaaa ne guzel yaizmirde yok boyle progeamlarBu arada istersen Pazartesi günü gelmeden katılmadan önce haber ver. Grubu 9 ve 10 da başlamak üzere ikiye ayırmayı düşünüyorlardı.
http://www.ezh.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=404
Ben zaten güvenip gitmiyordum hala gitmiyorumTırnak etlerini gideren ojeler var. Onlardan sürüyorum etlere. Sonra sıcak suda azıcık bekletip kalanları kesiyorum. Kolay oluyor tavsiye ederim.
Bende korktugum icin gitmiyorum ne olur ne olmaz zaten ayaklarimin ihtiyaci yok hic pedikur yaptirmadim pek belli de olmuo zaten ellerimide banyodan sobra etlerimi ittiriyorum idate eder simdilik diye dusunuyorum...
fotoğraf ekle istersen belki beğenen olur :)Güzel annisler ve minik sıpaları merhabalar nasılsınız :) ya daha öncede yazmıştım benim 17+3 te kız bebek demişlerdi bende bir hevesle bebek şekeri malzemeleri alıp yaptım ama çarşamba günü ayrıntılı Ultrasonda oğlumuz olacagını ögrendik bir başka dr da gittik açık seçik erkek dedi :) kısaca konuya girecek olursam bebek şekeri elimde patladı onun için maliyet fiyatına isteyen biri olursa satacağım yoksa eşim bide erkek için ayrıyeten almam diyor50 tanesi lavantalı buzdolabı süsü ve 50 tanesi şeker arkasından açılıyor toplam 125 liraya vericem
Peki kendi aletlerini alıp gitsen güvendiğin bi yereBen malesef kendim yapamıyorum. O sanırım bir yetenek bir de tırnak yapısıyla da alakalı. Benimkiler biraz zor. Daha önce denedim Sally Hansen'in et çıkartıcısını ve çubuklarını almıştım ama beceremedim. Bir de kaç saat uğraştım boynum ağrıdı:) Seni tebrik ediyorum o açıdan.
Peki kendi aletlerini alıp gitsen güvendiğin bi yere
Yaaa ne guzel yaizmirde yok boyle progeamlarDonukPudra yazmis bi programi ama hala cevap vermedi insallah bende katilirim
Merhaba evet elmali da oturup öyle gidip geliyoruz . Şimdilik bir problem olmadı canım yaa ...inş bi sorun olmaz .eğer aracınız varsa siz de rahat gider gelirsinizteşekkür ederim:) elmalıda oturup ordan mı dotora gidiyorsunuz nasıl zor olmuyor mu? uzak ama ben de alanyada doğru düzgün doktor bulamazsam mecbur antalyaya gelip gidecem..
Maşallah bebişeTeyzeleri bizde doktordan geldik bebeğim gayet iyi kemik gelişimi güzel 396 gram olmuş maşallah fakat suyum fazlaymış..şeker testi yaptıracağım inşaallah bir sorun yoktur...daha önce suyu fazla olanlar var mı aranızda..
Canım aldığımız ve verdiğimiz suyla alakalı sanırım plasentadaki su miktarı az olması problem ama çok olması problem mi bilmiyorum inşallah hiç bişi olmazTeyzeleri bizde doktordan geldik bebeğim gayet iyi kemik gelişimi güzel 396 gram olmuş maşallah fakat suyum fazlaymış..şeker testi yaptıracağım inşaallah bir sorun yoktur...daha önce suyu fazla olanlar var mı aranızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?