2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
teşekkür ederim:) elmalıda oturup ordan mı dotora gidiyorsunuz nasıl zor olmuyor mu? uzak ama ben de alanyada doğru düzgün doktor bulamazsam mecbur antalyaya gelip gidecem..

hele şükür Antalya dan birini buldum:) bizim tayinimiz çıktı alanyaya alanyadaki ve/veya antalyadaki doktorlar hakkında bilginiz öneriniz var mı?
Merhaba yeni görev yeriniz hayırlı olsunben de elmali da çalışıyorum antalya merkez de medstar hastanesinde ayhan yılmaz a gidiyorm.şimdilik memnunum doktorundan.umarım hep böyle devam eder

Alanya da Anadolu hastanesinde biri vardı sanırım.ondan memnunlardi
Inşallah gönlünüzce bir doktor bulup yavrunuza kavusursunuz

Alanya da sanırım Anadolu hastanesinde vardı bi doktor onu duymuştum .ama ben antalya daki kendi doktorundan da şimdilik memnunuminş siz de gönlünüzce bir de bulur yavrunuza kavusursunu
internetten araştırınca bi Anadolu hastanesi var galiba çok fazla seçenek yok gibi

Slm annisler dun ilk asimi oldum saglik ocaginda birde kan verdim.. kan sayimi ve seker icin bugun sonuclari aldim tok gitmustim...
kan degerlerim dusmus biraz ebe kan hapini kullanmiomusun dedi..
sekerimde dusmus dikat et dedi 68 cikti..
yarin randevum var dr umda ac gel dedi..
21+3 uz yarin yukleme yapicksa erkn degil mi ??

Canımm çok tesekkür ederim bilgiler için :* ..çok istiyordum ben de böyle bir programa katılabilmeyi..ancak hafta içi çok yoğun çalışıyorum izin almam imkansız..bu hafta içi ins gelmek istitorum en azından..normal kıyafetlerimizi giyip geliyoruz değil mi?spor ayakkabı mı giyip gelmeliyim sence?kayıt yaptırmam falan gerekiyor mu acaba?

Seker yuklemesi icin erken evet ama aclik kan sekerine de bakacak sanirim..kan degerin kaca dusmus.benim kan degerimde 9.5 e dustu hemsire bu degerle normal dogum olmaz sezeryan hic olmaz dedi.yukselmesi lazim .kan surubu iciyorm bende

Niçin? İlk defa duyuyorum
İlerde olusacak hastaliklarin tedavisi icin kullaniliyor.Allah korusun kemik iligi kanserinde o kandan tedavi yapilabiliyor.yani cocugun kardesi yoksa doktor kardes yapin demoyor tedavisi hemen yapiliyor...bir suru hastaligin tedavisi ve kanserlere cozum oliyor...ama fiyat pahali iste

Hastanenin ismini verirsen izmirdeki arkadaslarda katilabilir mesela ben :) vaktim var bende boyle bir egitim arastiriyordum bulamadim

Rica ederim mysterymom. Üzerine rahat kıyafetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…