- 26 Şubat 2015
- 399
- 448
- 303
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #28.381
doktorunuzun elindeki usg ile ayrıntılı bakılmıyor olabilir ya da birçok doktor başka doktorlar da gözden geçirsin diye başka birine yönlendirebiliyor.. içinizi ferah tutun sıkıntı yok diyorsa bir şey çıkmaz inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.. yaptırdım ben 15 20 dk sürdü bebeğin herbir organı uzun uzun inceleniyor keyifli bir süreç tadını çıkarın
Merhaba yeni görev yeriniz hayırlı olsunben de elmali da çalışıyorum antalya merkez de medstar hastanesinde ayhan yılmaz a gidiyorm.şimdilik memnunum doktorundan.umarım hep böyle devam ederhele şükür Antalya dan birini buldum:) bizim tayinimiz çıktı alanyaya alanyadaki ve/veya antalyadaki doktorlar hakkında bilginiz öneriniz var mı?
internetten araştırınca bi Anadolu hastanesi var galiba çok fazla seçenek yok gibiAlanya da sanırım Anadolu hastanesinde vardı bi doktor onu duymuştum .ama ben antalya daki kendi doktorundan da şimdilik memnunuminş siz de gönlünüzce bir de bulur yavrunuza kavusursunu
hımm varmış bayağı peki Anadolu hastanesindki doktorun adı mahmut coşar mıydıAlanya da özel hastane olarak yaşam hastanesi başkent hastanesi ve Anadolu Hastanesi var .ama ben anadolu hastanesindeki doktoru duymuştum
Niçin? İlk defa duyuyorumKizlar bebeginin kordon kanini saklayacak olan var mi bu konuda arastirma yaptiniz mi ?
Canımm çok tesekkür ederim bilgiler için :* ..çok istiyordum ben de böyle bir programa katılabilmeyi..ancak hafta içi çok yoğun çalışıyorumEvet, eğitimler hastanede, toplantı odasında yapılıyor. Haftada salı ve perşembe günleri 10-12 arasında. 6 hafta sonunda katılımcılara sertifika da verilecek. İşinden o saatler arası izin alabilecek gibiysen bence gelmelisin. Çok faydalı bilgiler öğreniyor insan.
Özellikle doğum eylemi konusunda konuşan hoca hamileleri rahatlattı, en azından ben kendi adıma öyle hissettim. Aslında bu işin çok doğal olduğun, korkulacak bir durum olmadığını anlattı. Çünkü korku ve gerginlik ağrı olarak bize geri dönüyormuş. Daha doğum nefes teknikleri hakkında da bilgi verecekler. Bu programa olmasa bile bir sonraki 8 haftalık programa katılmanı isterim.
Seker yuklemesi icin erken evet ama aclik kan sekerine de bakacak sanirim..kan degerin kaca dusmus.benim kan degerimde 9.5 e dustu hemsire bu degerle normal dogum olmaz sezeryan hic olmaz dedi.yukselmesi lazim .kan surubu iciyorm bendeSlm annisler dun ilk asimi oldum saglik ocaginda birde kan verdim.. kan sayimi ve seker icin bugun sonuclari aldim tok gitmustim...
kan degerlerim dusmus biraz ebe kan hapini kullanmiomusun dedi..
sekerimde dusmus dikat et dedi 68 cikti..
yarin randevum var dr umda ac gel dedi..
21+3 uz yarin yukleme yapicksa erkn degil mi ??
İlerde olusacak hastaliklarin tedavisi icin kullaniliyor.Allah korusun kemik iligi kanserinde o kandan tedavi yapilabiliyor.yani cocugun kardesi yoksa doktor kardes yapin demoyor tedavisi hemen yapiliyor...bir suru hastaligin tedavisi ve kanserlere cozum oliyor...ama fiyat pahali isteNiçin? İlk defa duyuyorum
Zeynep Kamil'i arayıp sorayım çok güzel bir hizmet.
Gecen gun banada oldu yataga bile gecmisti bidaha olmayinca telas yapmadimGünaydın kızlar,sınavı olanlara başarılar,iki gündür çamaşırım ıslanıyor acaba bebeğin suyumu benim gibi olan varmı aranızda??
Gecen gun banada oldu yataga bile gecmisti bidaha olmayinca telas yapmadim
Hastanenin ismini verirsen izmirdeki arkadaslarda katilabilir mesela ben :) vaktim var bende boyle bir egitim arastiriyordum bulamadimBende haftaya carsamba gidecegim doguma hazirlik kursuna. 6hafta surecek haftada 1 gun. Isten izin aldim.
Eminim ki cok faydali bilgiler edinecegim ve ucretsiz devlet hastanesi veriyor. Istesem bu kadar olmazdi.
Ayni heyecanlari yasayan insanlarin birarada egitim almasi harika deneyim olacak.
Canımm çok tesekkür ederim bilgiler için :* ..çok istiyordum ben de böyle bir programa katılabilmeyi..ancak hafta içi çok yoğun çalışıyorumizin almam imkansız..bu hafta içi ins gelmek istitorum en azından..normal kıyafetlerimizi giyip geliyoruz değil mi?spor ayakkabı mı giyip gelmeliyim sence?kayıt yaptırmam falan gerekiyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?