2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Rica ederim mysterymom. Üzerine rahat kıyafetler
ve spor ayakkabısı giymelisin. Çünkü bilgilendirmeden sonra 1 saat egzersiz var. İstiyorsan yanında getirip sonradan da değiştirebilirsin kıyafetlerini. Bu salı hamilelikte psikooljiden bahsedilecek, psikolog anlatacak. Perşembe de doğumda nefes egzersizlerinden bahsedilecek. Perşembe benim doktor kontrolüm olacağı için maalesef ben katılamayacağım. Ama sonraki programın o dersine katılabileceğim söylendi.

Bu arada istersen Pazartesi günü gelmeden katılmadan önce haber ver. Grubu 9 ve 10 da başlamak üzere ikiye ayırmayı düşünüyorlardı.
http://www.ezh.gov.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=404

Günaydın kızlar. Hamilelik boyunca manikür pedikür olayını nasıl yapıyorsunuz? Ben ilk aylarda yaptırmaya devam ettim. Ama sonra bir korku bir hamilelik titizliği geldi üzerime. Gittiğim yere de güveniyorum aslında ama nedense sanki belki o gün bir şey ters gider, ne biliyim makine tam steril yapmaz, bu durum fark edilmez vs. vs. gibi komplo teorileri kuruyorum aklımda sürekli. Fakat artık gerçekten gitmem lazım. El tırnaklarım neyse de ayak tırnaklarımın çok ihtiyacı var.

Günaydın hamişler bu haftalarda olup bulantılari benim gibi hala geçmeyen yada yeni geçen varmı ümitleneyimmi geçer diye,yoksa böyle gidecekmi!!!hayattan sogudum

Ben zaten güvenip gitmiyordum hala gitmiyorum Tırnak etlerini gideren ojeler var. Onlardan sürüyorum etlere. Sonra sıcak suda azıcık bekletip kalanları kesiyorum. Kolay oluyor tavsiye ederim.

Kızlar dün gece bebişim öyle bir hareketliydiki ilk defa bu kadar üst üste hissettim yarım saat boyunca 2-3 dakika arayla tık tık tekme attı,böyle gıdıklıyo gibi hereketleri vardı anlatamıyorum acayip bi histi kendini baya bi hissettirdi.. sonra hem mutlu oldum hem telaş yaptım..bişeymi oldu diye..önceden günde bir kez hissederken ilk defa böyle yoğun oldu..sonra yavaş yavaş azaldı.yavrum yoruldu galibaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…