2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
vallahi doğru canım benim de makine 8 kg lik ama dediğin gibi çok koydum galiba normal deterjan gibi azaltır ve suda cozdurur denerim teşekkürler bilgi icin

Canim suda cozdurmene hic gerek yok ugrasma oyle de topak topak kalir belki. sen elini o sabunu makinaya az koymaya alistir. az koydum kiyafetler guzel kokmicak diye dert etme, bebisin dolabini acip bakiyom hala roxy kokuyo cicileri. aslinda doktorlar boyle sabun tozu bile onermiyor daha dogal bitkisel sabunlar oneriyorlar bebek kiyafetleri icin ama onlari kullanmak ta zor yani... yumusatici da hic kullanma, bebek yumusaticisi falan onermiyor doktorlar. o da kimyasal. ya da koyacaksan da azicik koy yumusatici.

ha aklima gelmisken, eger deterjani cok koydugunu dusundugun ve suan kurumus bebek kiyafeti varsa, en azindan bebegin ilk haftalarda giyeceklerini makinada durulama programinda durula canim. cok hassas olacaklar, bir de alerjiyle ugrasmayasin canim.

Kızlar bugune kadar catlagm sadce kalcamdaydı daha yenı bı baktım arka bacaklarıma dogru ınmıs sok oldum karnım kasınıo kasındkca yag suruom ay sanırm ne kdr ugrassamda catlycm
Merhaba canm çatlağn olduğunu nasl anlıyorsn ben karnıma felan bakkıyorm çatlağm varmı yok mu hiç bişey anlamıyormm yaa

Demek ki catlagin yok canim sanslisin vallahi .... Cunku catlagin olsa sana kendini oyle bir gosterirdi kii o kirmizi çizgiler
Ne kadar çok sevindim atlatamam sana inaninşallah bundan sonra da çatlamam kafama çok takılıyordum teşekkür ederim

tamam canım var bence biraz sabun tozu bir daha durulama yaparım o zaman teşekkürler bu güzel bilgiler icin

Ben de dün sabah aradım bu sabah geldi canım.
Uni baby ıslak mendil kaldı geriye sadece.

Bu arada narin oğlum 32+0 ' da 1570 gr , boyunu bilmiyorum.Ben doğduğumda 2650 gr minicik bir şeymişim,oğlum da bana benziyor sanırım :)
Bende perşembe gittim 32+4 2170 kilosu boyuda normalden biraz uzunmus o yüzden ne çok zayif nede çok kilolu dedi. Neye göre söylüyorlar inan bende anlamıyorum. Ama son haftalar fazla aliyolar kilo sikma canını alır inşallah
Canim ultrasondan ultrasona bebegin anlik durusuna gore bile değişiyor degisiyor... 2 gun once kendi drumla bugun gittigim drun soyledigi boylar arasinda 3 cm var... bu cocuk 2 gunde 3 cm mi uzadi... cihaz durus vb şeyler etkiliyor bence
Benim doktorum hic boyunu söylemiyor sadece normalden biraz uzun diyor. Net bir cm olmuyomus yani şekillerinden dolayi.

Son düzenleme:
Benim bu hafta idrarimda iltahap ciktigi için doktorum fitil verdi. Bu donemde tehlikeliymis iltahap o yüzden kullanıyorum 2 gundur

Geçmiş olsun canım dikkat et sikma canini

Evetttt ben de merak ettim şimdi :) Büyük ihtimal ayni anda sanci cekip hastane yolunda olacagiz Ben Avcılar da oturuyorum Avcilar Hospital Nil Bilgen e gidiyorum Bu arada göğüs akintim var 1 aydir onu da sordum.. Bu guzel bisey dedi demekki sütün bol olacak dedi ..Sari bi sivi geliyo bu bebek için ilk besin olacakmis ve cok faydaliymis. Gece sutyensiz yatma dedi Sen hangi semttesin ?

Bende onu almayi düşünüyorum yakindanda gördüm gayet kaliteli hatta şuan 50 lira indirim var. Bide prego nunkide ayni tip onuda yakından gördüm onda parti bir özellik titreşim ve müzik var oda 329 du

Aa ben de avcılarda oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…