- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.341
vallahi doğru canım benim de makine 8 kg lik ama dediğin gibi çok koydum galiba normal deterjan gibi azaltır ve suda cozdurur denerim teşekkürler bilgi icin
Merhaba canm çatlağn olduğunu nasl anlıyorsn ben karnıma felan bakkıyorm çatlağm varmı yok mu hiç bişey anlamıyormm yaaKızlar bugune kadar catlagm sadce kalcamdaydı daha yenı bı baktım arka bacaklarıma dogru ınmıs sok oldum karnım kasınıo kasındkca yag suruom ay sanırm ne kdr ugrassamda catlycm
Demek ki catlagin yok canim sanslisin vallahi ....Merhaba canm çatlağn olduğunu nasl anlıyorsn ben karnıma felan bakkıyorm çatlağm varmı yok mu hiç bişey anlamıyormm yaa
Ne kadar çok sevindim atlatamam sana inanDemek ki catlagin yok canim sanslisin vallahi ....Cunku catlagin olsa sana kendini oyle bir gosterirdi kii o kirmizi çizgiler
Insallah canim .Bende insallah daha fazla catlamam.Ne kadar çok sevindim atlatamam sana inaninşallah bundan sonra da çatlamam kafama çok takılıyordum teşekkür ederim
tamam canım var bence biraz sabun tozu bir daha durulama yaparım o zaman teşekkürler bu güzel bilgiler icinCanim suda cozdurmene hic gerek yok ugrasma oyle de topak topak kalir belki. sen elini o sabunu makinaya az koymaya alistir. az koydum kiyafetler guzel kokmicak diye dert etme, bebisin dolabini acip bakiyom hala roxy kokuyo cicileri. aslinda doktorlar boyle sabun tozu bile onermiyor daha dogal bitkisel sabunlar oneriyorlar bebek kiyafetleri icin ama onlari kullanmak ta zor yani... yumusatici da hic kullanma, bebek yumusaticisi falan onermiyor doktorlar. o da kimyasal. ya da koyacaksan da azicik koy yumusatici.
ha aklima gelmisken, eger deterjani cok koydugunu dusundugun ve suan kurumus bebek kiyafeti varsa, en azindan bebegin ilk haftalarda giyeceklerini makinada durulama programinda durula canim. cok hassas olacaklar, bir de alerjiyle ugrasmayasin canim.
Ayy sorma canim ya bebisin beyaz zibiniyla yikadimh acisakir granuls sabunla.bempis olmus zibinlar :) neyseki kizimiz olacak :))))aynı takımı bende almıştım dikkat et yıkarken renk veriyo
Kaç haftalıksın kiii?Ne kadar çok sevindim atlatamam sana inaninşallah bundan sonra da çatlamam kafama çok takılıyordum teşekkür ederim
Bugün miniromeyi tekrar aradım 11parça ürünün 2sini sonra yollayacaklar (unibaby yeni doğan ıslak mendil ve lansinoh göğüs pedi) 5 ürün ellerinde mevcutmuş geri kalan 4ürününün de daha pahallı olan başka markalardan gönderecekler, hatta bugün kargoya verdiler bakalım memnun kalacak mıyım
Bende perşembe gittim 32+4 2170 kilosu boyuda normalden biraz uzunmus o yüzden ne çok zayif nede çok kilolu dedi. Neye göre söylüyorlar inan bende anlamıyorum. Ama son haftalar fazla aliyolar kilo sikma canını alır inşallahBu arada narin oğlum 32+0 ' da 1570 gr , boyunu bilmiyorum.Ben doğduğumda 2650 gr minicik bir şeymişim,oğlum da bana benziyor sanırım :)
Benim doktorum hic boyunu söylemiyor sadece normalden biraz uzun diyor. Net bir cm olmuyomus yani şekillerinden dolayi.Canim ultrasondan ultrasona bebegin anlik durusuna gore bile değişiyor degisiyor... 2 gun once kendi drumla bugun gittigim drun soyledigi boylar arasinda 3 cm var... bu cocuk 2 gunde 3 cm mi uzadi... cihaz durus vb şeyler etkiliyor bence
33 haftalığım ve ufak eksikler haricinde hazir çantamMerhaba ben yeni üye oldm arkadaşlar 33 haftalık hamileyim hastane çantama ne koyacağımı tam olarak bilmiyorum siz hazırladınız mı çantanızı kaç haftalıksızınız benim ilk hamileliğm çok heycanlıyım
Kızlar kaçırdım hangi markadan bahsediyorsunuz? Almayalım bizde.Ayy sorma canim ya bebisin beyaz zibiniyla yikadimh acisakir granuls sabunla.bempis olmus zibinlar :) neyseki kizimiz olacak :))))
Benim bu hafta idrarimda iltahap ciktigi için doktorum fitil verdi. Bu donemde tehlikeliymis iltahap o yüzden kullanıyorum 2 gundurSelam kizlar benim de sorum olucak bende hamileligimin basindan itibaren hep akintim geliyor. Krem yesil gibi (fazla detay icin kusura bakmayin) baya camasirim islatacak kadar. Dr normal akintinin artmasi dedi ama ne bileyim bu kadar aylardir da devam etmesi...... benim gibi akintisi/ enfeksiyonu olup da dr un fitil vs verdigi oldu mu?? Dogumda bebege bulasiyormus gibi seyler duydum iice korktum
Geçmiş olsun canım dikkat et sikma caniniKizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Evetttt ben de merak ettim şimdi :) Büyük ihtimal ayni anda sanci cekip hastane yolunda olacagizMaşallah kuzuya, sat 21 Şubat sanırım canım seninle günümüz de aynı yaşadığımız belirtiler de ben de pazartesi gideceğim bakalım kaç kg olduk, ben de 12 kg aldım, 3 şişe gavisconum var aynı şekildebebiş kız miydi erkek mi? Bu arada istanbulda mısın doktorun hastanen hangisi? Bakalım hangimiz önce kucağımıza alacağız
Bende onu almayi düşünüyorum yakindanda gördüm gayet kaliteli hatta şuan 50 lira indirim var. Bide prego nunkide ayni tip onuda yakından gördüm onda parti bir özellik titreşim ve müzik var oda 329 duKizlar herkese iyi geceler.Ben tiny love almayi dusunuyodum bebegime.ama fiyat olarak cok fazla oldugu icin erteliyodum hep.simdi e bebekte Baby&Plus 6 in 1 Rocking Higher Ana Kucağı Kırmızı/Bej diye bi urun gordum.tiny love la nerdeyse ayni.fiyat da yari yariya.kullanan alan yada alacak olan varmi acaba yorumlariniz nelerdir iyi bi urun mi sizce
Ilk defa duydum ne işe yarıyor acaba biraz bilgi verirsen sevinirim canımbiz saklamayi dusunuyoduk biraz pahali oluyo eger saklama isi olmazsa bagislamak en iyisi bi hayat kurtulmus olur
Bencede oyle olmus kuzum:)))Su durumda tamamen bizim bahtsizligimiz
Aa ben de avcılarda oturuyorum :)Evetttt ben de merak ettim şimdi :) Büyük ihtimal ayni anda sanci cekip hastane yolunda olacagizBen Avcılar da oturuyorum Avcilar Hospital Nil Bilgen e gidiyorum Bu arada göğüs akintim var 1 aydir onu da sordum.. Bu guzel bisey dedi demekki sütün bol olacak dedi ..Sari bi sivi geliyo bu bebek için ilk besin olacakmis ve cok faydaliymis. Gece sutyensiz yatma dedi Sen hangi semttesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?