- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.361
kordon kani losemi kanser i hastalarinin tedavisinde kullaniliyo ilik araniyoya uygun olursa hastaya veriliyo cocuklari hasta olanlar ikinci bebek yapiyorlar kordon kani icin oyle bisey duymussundur insallah aciklayici olmustur :)Ilk defa duydum ne işe yarıyor acaba biraz bilgi verirsen sevinirim canım
Anladım canım çok tşkr ederimkordon kani losemi kanser i hastalarinin tedavisinde kullaniliyo ilik araniyoya uygun olursa hastaya veriliyo cocuklari hasta olanlar ikinci bebek yapiyorlar kordon kani icin oyle bisey duymussundur insallah aciklayici olmustur :)
34 haftalık canmKaç haftalıksın kiii?
Peki ya cinsiyeti ne ilk bebebeğin mi...?33 haftalığım ve ufak eksikler haricinde hazir çantam
Hala çatlamayınca merak ettim kaç haftalık olduğunu ondan sordum :) bende seviniyodum ne güzel hiç çatlamadım diye, 32. Haftadayım işte birden bi başladı bacaklarımda şoka girdim valla.. Ama henüz göbeğim hala çatlamadı niyeyse :) sevinmiyorum bu sefer her an herşey olabiliyoooo34 haftalık canm
Ayy aman Allah korusun inşallah çatlamam korkuttn beni şimdi gidip gelip yağlarm kendimi üffHala çatlamayınca merak ettim kaç haftalık olduğunu ondan sordum :) bende seviniyodum ne güzel hiç çatlamadım diye, 32. Haftadayım işte birden bi başladı bacaklarımda şoka girdim valla.. Ama henüz göbeğim hala çatlamadı niyeyse :) sevinmiyorum bu sefer her an herşey olabiliyoooobari sen çatlama aramızda
bende avcialrdayim kizlarAa ben de avcılarda oturuyorum :)
mide yanmalari beni mahfetti zatenHergece bir uyuma güclügü yasiyorum.Bugunde inanilmaz midem yaniyor.
Bebek şekerlerini yapsan yada doğum sonrası gelişim kitapları okusan süper olur aslında.Kızlar günaydın hepinize..umarım hepimiz için çok güzel bir haftasonu olur..
Yalnız ben pek mutsuzum bu aralar:'( ben çok yoğun bir işte sürekli ayakta çalıştığım için izne 32 haftamda hemen ayrılmak durumunda kaldım.evde durmaya hiç alışık değilim o kadar aktif bir hayatım vardı ki..simdi iki haftadır evde yalnızım eşim aksi gibi şu sıralar gece 12 lere kadar calışıyo..ben de birkaç defa tansiyonum düşüp baygınlık gecirdiğim için doktorum sakın yalnız dışarı çıkma diyor.evden dışarı adımımı da atamıyorum o kadar bunaldım ki :'( evde durup durup ağlıyorum..oğluşu da etkilemek istemiyorum ama durduramıyorum kendimi
biz saklamayi dusunuyoduk biraz pahali oluyo eger saklama isi olmazsa bagislamak en iyisi bi hayat kurtulmus olur
ben okonuyu araştırdım. Biz saklatıcaz, firmalardan biri ablamın çalıştığı bir yer. Biraz daha uygun fiyat verdiler, oyuzden kıyıcam paraya. Hatta kiti yolladılar. Doğum zamanı götürücem. Ama kişisel saklatamıyosanızda, bağışlamak gerçekten önemli bişeymiş. Özellikle losemi ve doku hastalıklarında çok önemliymiş. Ne yazıkki ülkemizde bunca ilik bekleyen hasta varken devlet bu konuda çok yetersiz. Valla bağışlamayı düşünürseniz benim görüştüğüm kişiye sorar size bilgi veririm. Hem hayata yeni bir can getirmek hemde belki bir gün bir canın hayatını kurtarmak gibisi varmı.Bebeğin Kordon kanını bağışlayacak olan var mı arkadaşlar?
Evetttt ben de merak ettim şimdi :) Büyük ihtimal ayni anda sanci cekip hastane yolunda olacagizBen Avcılar da oturuyorum Avcilar Hospital Nil Bilgen e gidiyorum Bu arada göğüs akintim var 1 aydir onu da sordum.. Bu guzel bisey dedi demekki sütün bol olacak dedi ..Sari bi sivi geliyo bu bebek için ilk besin olacakmis ve cok faydaliymis. Gece sutyensiz yatma dedi Sen hangi semttesin ?
Günaydin cnmGünaydın arkadaslar:)
Ben öğrenmek istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.ben okonuyu araştırdım. Biz saklatıcaz, firmalardan biri ablamın çalıştığı bir yer. Biraz daha uygun fiyat verdiler, oyuzden kıyıcam paraya. Hatta kiti yolladılar. Doğum zamanı götürücem. Ama kişisel saklatamıyosanızda, bağışlamak gerçekten önemli bişeymiş. Özellikle losemi ve doku hastalıklarında çok önemliymiş. Ne yazıkki ülkemizde bunca ilik bekleyen hasta varken devlet bu konuda çok yetersiz. Valla bağışlamayı düşünürseniz benim görüştüğüm kişiye sorar size bilgi veririm. Hem hayata yeni bir can getirmek hemde belki bir gün bir canın hayatını kurtarmak gibisi varmı.
hayır canım bizimde toplamda 16 hafta öncesi 8 sonrası 8 olmak üzere.MEB de çalışan arkadaşlar, ücretli izniniz 6 ay mı? Bizimki 8 hafta önce 8 hafta doğum sonrası toplamda 4 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?