2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ilk defa duydum ne işe yarıyor acaba biraz bilgi verirsen sevinirim canım
kordon kani losemi kanser i hastalarinin tedavisinde kullaniliyo ilik araniyoya uygun olursa hastaya veriliyo cocuklari hasta olanlar ikinci bebek yapiyorlar kordon kani icin oyle bisey duymussundur insallah aciklayici olmustur :)

Selam kızlar akşam gezmeye arkadaşa oturmaya gittik.ama hiç rahat edemedim ne ben nede bebişim uzanıp yatamadığım için karnım kıpır kıpırdı oturmak hiç rahat değildi yaa alışmışım uzanmaya sanki bebek karnıma sığmıyo gibi oldu ha bide evden çıkarken giydiğim babetler dönüşte girmedi ayaklarımadoğuma kadar akşam gezmeleri falan gitmicem artık

kordon kani losemi kanser i hastalarinin tedavisinde kullaniliyo ilik araniyoya uygun olursa hastaya veriliyo cocuklari hasta olanlar ikinci bebek yapiyorlar kordon kani icin oyle bisey duymussundur insallah aciklayici olmustur :)
Anladım canım çok tşkr ederim

Kizlar bu aventin kelebek gogus koruyucusunun 2 bedeni var simdik ben hangini alicam siz nasil karar verdiniz, benim gogus uclarim kucuk, ama sutle dolunca buyurmu ki bilemedim ben

34 haftalık canm
Hala çatlamayınca merak ettim kaç haftalık olduğunu ondan sordum :) bende seviniyodum ne güzel hiç çatlamadım diye, 32. Haftadayım işte birden bi başladı bacaklarımda şoka girdim valla.. Ama henüz göbeğim hala çatlamadı niyeyse :) sevinmiyorum bu sefer her an herşey olabiliyoooo bari sen çatlama aramızda

Ayy aman Allah korusun inşallah çatlamam korkuttn beni şimdi gidip gelip yağlarm kendimi üff inşallah sende daha fazla çatlamazsn canm

MEB de çalışan arkadaşlar, ücretli izniniz 6 ay mı? Bizimki 8 hafta önce 8 hafta doğum sonrası toplamda 4 ay.

Bebek şekerlerini yapsan yada doğum sonrası gelişim kitapları okusan süper olur aslında.

biz saklamayi dusunuyoduk biraz pahali oluyo eger saklama isi olmazsa bagislamak en iyisi bi hayat kurtulmus olur
Bebeğin Kordon kanını bağışlayacak olan var mı arkadaşlar?
ben okonuyu araştırdım. Biz saklatıcaz, firmalardan biri ablamın çalıştığı bir yer. Biraz daha uygun fiyat verdiler, oyuzden kıyıcam paraya. Hatta kiti yolladılar. Doğum zamanı götürücem. Ama kişisel saklatamıyosanızda, bağışlamak gerçekten önemli bişeymiş. Özellikle losemi ve doku hastalıklarında çok önemliymiş. Ne yazıkki ülkemizde bunca ilik bekleyen hasta varken devlet bu konuda çok yetersiz. Valla bağışlamayı düşünürseniz benim görüştüğüm kişiye sorar size bilgi veririm. Hem hayata yeni bir can getirmek hemde belki bir gün bir canın hayatını kurtarmak gibisi varmı.

Slm bende avcılar hosp doğuma giricem. 29 ekim 209 numara beklerim:) cumhuriyet kızı olucak benim kızım teyzeleri..ozamana kadar normal gelirse tabi durum değişicek:)

Ben öğrenmek istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…