- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.381
Ne kadar az değil mi. Oysa ki gelişmiş ülkelerde 1 yıla yakın ücretli izin var. Sağlıklı nesil için şart aslında annenin 1 yıl çocuğuna bakması. Ama işte şartlar...hayır canım bizimde toplamda 16 hafta öncesi 8 sonrası 8 olmak üzere.
Bizimde aynı malesefMEB de çalışan arkadaşlar, ücretli izniniz 6 ay mı? Bizimki 8 hafta önce 8 hafta doğum sonrası toplamda 4 ay.
Hey maşallah nazar değmesin inşallah ne mutlu sana ben hazirandan bu yana doğru düzgün uyuduğumu hatırlamıyorumHerkese günaydınlar uyumada güçlük çektiğinizi söylüyorsunuzya bendede tam tersi kafayï koyduğum yerde uyuyorum
Kızlarrrr perşembe çatı muaynesi war can yakıyormuş korkuyorum tecrübeli anneler gerçekten acıyor mu
Bana da 6.haftada kanama olduğunda yapmışlardı.Elini sokup ( daha çok parmaklar ) değerlendiriyor,sanırım o çatı muayenesiydi.Benim canım acımamıştı ; kendini rahat bırakırsan çok kolay.Kızlarrrr perşembe çatı muaynesi war can yakıyormuş korkuyorum tecrübeli anneler gerçekten acıyor mu
Nasıl bağışlanıyormuş ?ben okonuyu araştırdım. Biz saklatıcaz, firmalardan biri ablamın çalıştığı bir yer. Biraz daha uygun fiyat verdiler, oyuzden kıyıcam paraya. Hatta kiti yolladılar. Doğum zamanı götürücem. Ama kişisel saklatamıyosanızda, bağışlamak gerçekten önemli bişeymiş. Özellikle losemi ve doku hastalıklarında çok önemliymiş. Ne yazıkki ülkemizde bunca ilik bekleyen hasta varken devlet bu konuda çok yetersiz. Valla bağışlamayı düşünürseniz benim görüştüğüm kişiye sorar size bilgi veririm. Hem hayata yeni bir can getirmek hemde belki bir gün bir canın hayatını kurtarmak gibisi varmı.
6. Haftada yapilan cati muayenesi deildr canm cati muayenesi yapilirken daha derine iniliyor dusurme ihtimalin olablcegi icin yapmazlarBana da 6.haftada kanama olduğunda yapmışlardı.Elini sokup ( daha çok parmaklar ) değerlendiriyor,sanırım o çatı muayenesiydi.Benim canım acımamıştı ; kendini rahat bırakırsan çok kolay.
Dogumdan sonra genelde anlasilir catlaklar suan gergin oldugu icin karnmz cok belli etmez kendni dedgm gibi bnm 39 da catlamsti bnde sevjnioduum hic catlamadm diye dogurduktan snra bi baktm durum vahim :)))) bu kez lierac phytolastil solute serum aldm doktor onu onerdi en azindan tamamen gecirmesede azaltioMerhaba canm çatlağn olduğunu nasl anlıyorsn ben karnıma felan bakkıyorm çatlağm varmı yok mu hiç bişey anlamıyormm yaa
Ben de seviniyodum canim ya catlamadim diye demek dogumdan sonra aci gercek ortaya cikiyorDogumdan sonra genelde anlasilir catlaklar suan gergin oldugu icin karnmz cok belli etmez kendni dedgm gibi bnm 39 da catlamsti bnde sevjnioduum hic catlamadm diye dogurduktan snra bi baktm durum vahim :)))) bu kez lierac phytolastil solute serum aldm doktor onu onerdi en azindan tamamen gecirmesede azaltio
:))))) ay güldüm yaa oda numarası bile vermissin..:)) Bende orda dogurcam insallah, yerim yurdum odam belli olsun bende beklerim gelmezseniz darılırım vallaaa :)))Slm bende avcılar hosp doğuma giricem. 29 ekim 209 numara beklerim:) cumhuriyet kızı olucak benim kızım teyzeleri..ozamana kadar normal gelirse tabi durum değişicek:)
Sezeryanda yapılmıyo canım normal doğum yapacaklarda açılma varmı diye yapılıyoKızlar sezeryan olacaklarada çatı muayenesi yapılıyormu acaba
Keşke bende uyuyabilsem yaHerkese günaydınlar uyumada güçlük çektiğinizi söylüyorsunuzya bendede tam tersi kafayï koyduğum yerde uyuyorum
ay inşallah canım ya inşallah ama bebişlerimiz emen ve uyuyan bebiş olur umarımIns normal dogum yaparız. Sag salım dogum haberlerımızıde werelm ıns burada artık baslarz benımkı uyumuo gazı var aglıo emmıo az emıo yakndakı konusma baslıklarımız
yaaa bende kalp gibi ne yapıyor acaba diyordum:)Evet ıste bu hıckırdgı anlamına gelıo :)
rica ederim canımSaol canim cvbin icin, bi tane sucugu bitirdik dahada doguma kadar yenem artik hepsini buzluga attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?