2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar
Bugün bende bebisimin kiyafetletini yikayacagim.malum pazar günü hicc sevmem vakit geçmiyor bari zevkli bir şeyle ugrasayim.
Mutlu pazarlar

Bebek deterjani kullananlara benden bir uyarı gelsin o zaman: düşük sıcaklıkta kullanılinca erimedigi icin makinede birikme yaparak makine hasarlarina sebep olabiliyor. .ilk hamileligimde makine yetkili servisi söylemişti. .

hayır canım bizimde toplamda 16 hafta öncesi 8 sonrası 8 olmak üzere.
Ne kadar az değil mi. Oysa ki gelişmiş ülkelerde 1 yıla yakın ücretli izin var. Sağlıklı nesil için şart aslında annenin 1 yıl çocuğuna bakması. Ama işte şartlar...

Kızlarrrr perşembe çatı muaynesi war can yakıyormuş korkuyorum tecrübeli anneler gerçekten acıyor mu

Kızlarrrr perşembe çatı muaynesi war can yakıyormuş korkuyorum tecrübeli anneler gerçekten acıyor mu
Bana da 6.haftada kanama olduğunda yapmışlardı.Elini sokup ( daha çok parmaklar ) değerlendiriyor,sanırım o çatı muayenesiydi.Benim canım acımamıştı ; kendini rahat bırakırsan çok kolay.

Nasıl bağışlanıyormuş ?
Bir yerde okumuştum , hastaneler plasentaları kozmetik firmalarına satıyorlarmış.Hepsi yapmıyordur belki ama yapanlar olduğunu duydum.
Plasentayı alıp toprağa , saksıya gömen de var , kordonu düşene kadar kestirmeyen de.Plasentayı beze sarıp göbek bağı düşene kadar bekletiyorlar.Lotus doğumdu galiba adı :) Neler neler var durumu yani. :)

Kızlar boş zamanlarda kitap okumaya çalışıyorum.
Şu an bir yandan Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabını , bir yandan da Emzirme Sanatı kitabını ( basılı şeklini bulamadığım için e-kitap olarak aldım ) okuyorum.Öğrenmek gereken çok şey var. Çok kitap aldım da , hepsine yetişemeyeceğim,ara ara okuyacağım artık. Grey'i de almıştım ama zaman ayırıp okuyamıyorum.Çok merak etmeme rağmen , Bebek kitapları varken okumak içime sinmedi.Ne kadar okusam da bebek doğunca sudan çıkmış balığa döneceğim gibime geliyor.Her bilgiyi hatırlamak mümkün değil zaten de , bir bilinç oluşturabilsek onun da çok faydası olur muhtemelen.

Bana da 6.haftada kanama olduğunda yapmışlardı.Elini sokup ( daha çok parmaklar ) değerlendiriyor,sanırım o çatı muayenesiydi.Benim canım acımamıştı ; kendini rahat bırakırsan çok kolay.
6. Haftada yapilan cati muayenesi deildr canm cati muayenesi yapilirken daha derine iniliyor dusurme ihtimalin olablcegi icin yapmazlar

Merhaba canm çatlağn olduğunu nasl anlıyorsn ben karnıma felan bakkıyorm çatlağm varmı yok mu hiç bişey anlamıyormm yaa
Dogumdan sonra genelde anlasilir catlaklar suan gergin oldugu icin karnmz cok belli etmez kendni dedgm gibi bnm 39 da catlamsti bnde sevjnioduum hic catlamadm diye dogurduktan snra bi baktm durum vahim :)))) bu kez lierac phytolastil solute serum aldm doktor onu onerdi en azindan tamamen gecirmesede azaltio

Ben de seviniyodum canim ya catlamadim diye demek dogumdan sonra aci gercek ortaya cikiyor suanda da bi tuhaf karnim boyle kizariyo gibi ama cizgi halinde degil.ne is anlayamiyodum bende demek catlama alametleriymisss puffff

Ayy dogum tarihleri alinmis cok heycanliii Rabbim yardimciniz olsun kizlar en kolay ve rahat sekilde atlatir bebislerinizi kucaginiza alirsiniz inşallah.. ben daha 32 deyim dogum icin erken ama doktora şöyle soylemeyi planliyorum: eger sancim gelirse normal olsun yok eger gelmezse ben suni sanci istemiyorum beni genel anesteziyle sezeryana alin. Planim ve dusuncem bu yönde bakalım.

Slm bende avcılar hosp doğuma giricem. 29 ekim 209 numara beklerim:) cumhuriyet kızı olucak benim kızım teyzeleri..ozamana kadar normal gelirse tabi durum değişicek:)
:))))) ay güldüm yaa oda numarası bile vermissin..:)) Bende orda dogurcam insallah, yerim yurdum odam belli olsun bende beklerim gelmezseniz darılırım vallaaa :)))

Ins normal dogum yaparız. Sag salım dogum haberlerımızıde werelm ıns burada artık baslarz benımkı uyumuo gazı var aglıo emmıo az emıo yakndakı konusma baslıklarımız
ay inşallah canım ya inşallah ama bebişlerimiz emen ve uyuyan bebiş olur umarım
Evet ıste bu hıckırdgı anlamına gelıo :)
yaaa bende kalp gibi ne yapıyor acaba diyordum:)
Saol canim cvbin icin, bi tane sucugu bitirdik dahada doguma kadar yenem artik hepsini buzluga attim
rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…