- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.401
ay senin tombikini sevsinler sağlıkla huzurla uyusun içinde inşallahTombikimin besigini kurduk, rabbim icinde uyudugu gunleri de gormeyi nasip etsin insallah
Eki Görüntüle 1646457
Hizli olan kazansinay senin tombikini sevsinler sağlıkla huzurla uyusun içinde inşallahbuarada doğumumuz aynı bakalım hangimiz önce pırtlatacağız
Aaa hangi hastaneye gidiyorsun?Aa ben de avcılarda oturuyorum :)
Hangi doktor sizin? Doğum sezaryen sanirim genel anestezi mi olacak ? Gelemezsem bile buradan yazar misiniz doğumdan sonraaaSlm bende avcılar hosp doğuma giricem. 29 ekim 209 numara beklerim:) cumhuriyet kızı olucak benim kızım teyzeleri..ozamana kadar normal gelirse tabi durum değişicek:)
Bende de aynısı var. Böyle renk degisiyo yer yer ama çatlama gibi değil damar damar oluyo sanki. Sonra yune geçiyo. Bana kalırsa catladik ama fark etmiyoruz. Benimki çok cok gergin zaten catlamamasi mucizeBen de seviniyodum canim ya catlamadim diye demek dogumdan sonra aci gercek ortaya cikiyorsuanda da bi tuhaf karnim boyle kizariyo gibi ama cizgi halinde degil.ne is anlayamiyodum bende demek catlama alametleriymisss puffff
Bende ebeye gostermistum daha catlamamis ama 35 ten sonra olabilir demistiBende de aynısı var. Böyle renk degisiyo yer yer ama çatlama gibi değil damar damar oluyo sanki. Sonra yune geçiyo. Bana kalırsa catladik ama fark etmiyoruz. Benimki çok cok gergin zaten catlamamasi mucize
Kasinirsa cok kasima en azindan en ucuz sekilde kurtulmaya bak :) bnm karnmda kizariklik seklinde olmadi direk sedef rengiydi o yuzden cok belli olmuodu demekki bazilarinin mor kirmizi renklernde oluo onlar baya belirgin tabi sonradan rengi tekrar sedef rengi oluo. Eger olusursa catlak hemen catlak serumu al dogumdan snra basla ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi zaman gecince iyilesmesi zorlasioBen de seviniyodum canim ya catlamadim diye demek dogumdan sonra aci gercek ortaya cikiyorsuanda da bi tuhaf karnim boyle kizariyo gibi ama cizgi halinde degil.ne is anlayamiyodum bende demek catlama alametleriymisss puffff
Eger nst de zamanindan once sanci cikarsa yine acilma varmi diye alttn muayene edeblr ama bu cati muayenesi gibi acitmaz kameraylada bakablr doktorun tercihiKızlar sezeryan olacaklarada çatı muayenesi yapılıyormu acaba
Benimkilerde 5 6 tane kırmızı çizgiler var demek çatlak dedikleri böyle birşeymişBen de seviniyodum canim ya catlamadim diye demek dogumdan sonra aci gercek ortaya cikiyorsuanda da bi tuhaf karnim boyle kizariyo gibi ama cizgi halinde degil.ne is anlayamiyodum bende demek catlama alametleriymisss puffff
bi de plasentayi pisirip afiyetle yiyende varmisNasıl bağışlanıyormuş ?
Bir yerde okumuştum , hastaneler plasentaları kozmetik firmalarına satıyorlarmış.Hepsi yapmıyordur belki ama yapanlar olduğunu duydum.
Plasentayı alıp toprağa , saksıya gömen de var , kordonu düşene kadar kestirmeyen de.Plasentayı beze sarıp göbek bağı düşene kadar bekletiyorlar.Lotus doğumdu galiba adı :) Neler neler var durumu yani. :)
35 e 4 gün kaldıBende ebeye gostermistum daha catlamamis ama 35 ten sonra olabilir demisti
Bizde de doğum öncesi ve sonrası 8'er hafta, toplam 16 hafta. MEB'de değilim, devlet üniversitesinde 2 yıldır sözleşmeli öğretmenim.MEB de çalışan arkadaşlar, ücretli izniniz 6 ay mı? Bizimki 8 hafta önce 8 hafta doğum sonrası toplamda 4 ay.
Ben ikisini de almayı düşünüyorum. Doğum soğuk kış günlerine denk geleceği için atlet şart bence.Kizlar emzirme sutyenimi atletimi daha iyi siz ne aldiniz yada Tecrubeli anneler ne kullandi
Evet ben de öyle düşünüyorum catlamamak mucize gercekten daha da kac hafta var daha fazla gerilcez. Amann napalim bebeklerimiz saglikla gelsin de o kadar catlayiverelim artikBende de aynısı var. Böyle renk degisiyo yer yer ama çatlama gibi değil damar damar oluyo sanki. Sonra yune geçiyo. Bana kalırsa catladik ama fark etmiyoruz. Benimki çok cok gergin zaten catlamamasi mucize
Tavsiyelerin icin cok saol canim bu serumu falan hic duymamistim aklimda olsun. Ama yinede bir umut ins ihtiyac olmaz :)Kasinirsa cok kasima en azindan en ucuz sekilde kurtulmaya bak :) bnm karnmda kizariklik seklinde olmadi direk sedef rengiydi o yuzden cok belli olmuodu demekki bazilarinin mor kirmizi renklernde oluo onlar baya belirgin tabi sonradan rengi tekrar sedef rengi oluo. Eger olusursa catlak hemen catlak serumu al dogumdan snra basla ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi zaman gecince iyilesmesi zorlasio
Kızlar sezeryan olacaklarada çatı muayenesi yapılıyormu acaba
Kızlar tam olarak nasıl yapılıyor bu çatı muayenesi
ben okonuyu araştırdım. Biz saklatıcaz, firmalardan biri ablamın çalıştığı bir yer. Biraz daha uygun fiyat verdiler, oyuzden kıyıcam paraya. Hatta kiti yolladılar. Doğum zamanı götürücem. Ama kişisel saklatamıyosanızda, bağışlamak gerçekten önemli bişeymiş. Özellikle losemi ve doku hastalıklarında çok önemliymiş. Ne yazıkki ülkemizde bunca ilik bekleyen hasta varken devlet bu konuda çok yetersiz. Valla bağışlamayı düşünürseniz benim görüştüğüm kişiye sorar size bilgi veririm. Hem hayata yeni bir can getirmek hemde belki bir gün bir canın hayatını kurtarmak gibisi varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?