2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm bende avcılar hosp doğuma giricem. 29 ekim 209 numara beklerim:) cumhuriyet kızı olucak benim kızım teyzeleri..ozamana kadar normal gelirse tabi durum değişicek:)
Hangi doktor sizin? Doğum sezaryen sanirim genel anestezi mi olacak ? Gelemezsem bile buradan yazar misiniz doğumdan sonraaa ) Çok merak edicem :)))

Ben de seviniyodum canim ya catlamadim diye demek dogumdan sonra aci gercek ortaya cikiyor suanda da bi tuhaf karnim boyle kizariyo gibi ama cizgi halinde degil.ne is anlayamiyodum bende demek catlama alametleriymisss puffff
Bende de aynısı var. Böyle renk degisiyo yer yer ama çatlama gibi değil damar damar oluyo sanki. Sonra yune geçiyo. Bana kalırsa catladik ama fark etmiyoruz. Benimki çok cok gergin zaten catlamamasi mucize

Bende de aynısı var. Böyle renk degisiyo yer yer ama çatlama gibi değil damar damar oluyo sanki. Sonra yune geçiyo. Bana kalırsa catladik ama fark etmiyoruz. Benimki çok cok gergin zaten catlamamasi mucize
Bende ebeye gostermistum daha catlamamis ama 35 ten sonra olabilir demisti

Ben de seviniyodum canim ya catlamadim diye demek dogumdan sonra aci gercek ortaya cikiyor suanda da bi tuhaf karnim boyle kizariyo gibi ama cizgi halinde degil.ne is anlayamiyodum bende demek catlama alametleriymisss puffff
Kasinirsa cok kasima en azindan en ucuz sekilde kurtulmaya bak :) bnm karnmda kizariklik seklinde olmadi direk sedef rengiydi o yuzden cok belli olmuodu demekki bazilarinin mor kirmizi renklernde oluo onlar baya belirgin tabi sonradan rengi tekrar sedef rengi oluo. Eger olusursa catlak hemen catlak serumu al dogumdan snra basla ne kadar erken baslanirsa o kadar iyi zaman gecince iyilesmesi zorlasio

Benimkilerde 5 6 tane kırmızı çizgiler var demek çatlak dedikleri böyle birşeymiş

bi de plasentayi pisirip afiyetle yiyende varmis

Merhaba kızlar nasılsınız :) ay heyecan merak korku hepsi var aksiyon filmi tadında bir ruh halindeyim aslında en çok istediğimde hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıp koklamak mevlam saglikla sıhhatle hepimizi meleklerimize kavuştursun. Bendeki bir gariplikte normal dogumdan değil de sezaryenden korkuyorum

MEB de çalışan arkadaşlar, ücretli izniniz 6 ay mı? Bizimki 8 hafta önce 8 hafta doğum sonrası toplamda 4 ay.
Bizde de doğum öncesi ve sonrası 8'er hafta, toplam 16 hafta. MEB'de değilim, devlet üniversitesinde 2 yıldır sözleşmeli öğretmenim.

Kizlar emzirme sutyenimi atletimi daha iyi siz ne aldiniz yada Tecrubeli anneler ne kullandi
Ben ikisini de almayı düşünüyorum. Doğum soğuk kış günlerine denk geleceği için atlet şart bence.

Evet ben de öyle düşünüyorum catlamamak mucize gercekten daha da kac hafta var daha fazla gerilcez. Amann napalim bebeklerimiz saglikla gelsin de o kadar catlayiverelim artik

Tavsiyelerin icin cok saol canim bu serumu falan hic duymamistim aklimda olsun. Ama yinede bir umut ins ihtiyac olmaz :)

Kizlar bugun cok halsizim karnimda sanki bir yerinizi carparsiniz da sizlar ya icten icten oyle bir agri kaburgalarimin altinda (anca bu kadar tasvir edebildim)bebek dondukce vurdukca agriyo bide evde tansiyonumu olctum nabzim yuksek cikti hemen yakinda ki tip merkezine gittim nabziniz tansiyonunuz iyi dediler.Iyiyse ben niye böyleyim anlamadim yahu bu saat oldu yatagimi bile toplayamadim

Acaba ne kadar fiyatı saklatmanın? Ankara'da Ankara Üniversitesi'nin kordon kanı bağışlama servisi var. Eğer bağışlamayı düşünürsek ben oraya vermek istiyorum. Allah korusun kendi bebeğine de herhangi bir şey olursa ücretsiz o servisten faydalandırıyorlar diye biliyorum. Saklatmak isterim ama sanırım fiyatlar biraz pahalı. Çünkü bebeğin hem kendisi faydalandığı gibi kardeşleri de faydalanabiliyormuş, tabii Allah göstermesin kimseye hastalık.

Merhaba kızlar . 34 .haftama girdim yaklaşık bi haftadir arada bir gogsumden bi sıvı geliyo sizde de oluyo mu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…