2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bebeğim aşagiya cok baski yapio ve cok agri oluo baski yaparken kendimi istemsiz kasiyorum canim baya bir yaniyor 5,10 dk bir oluyor normal mi bu durum

Kizlar bebeğim aşagiya cok baski yapio ve cok agri oluo baski yaparken kendimi istemsiz kasiyorum canim baya bir yaniyor 5,10 dk bir oluyor normal mi bu durum
Yarim saattir ben de ayni durumdayim.ne yuruyebiliyorum nede dik oturabiliyorum.daha 33.hafta.dogum basliyo olmaz heralde yok canim dhaa neler

Ayy ben de sezeryandan korkuyorum ama galiba korktugum basima gelecek. Cunku bebisin esi ondeymis normal yoldan olmasini cok isterdim aslinda.. hayirlisi neyse o olsun diyorum.. elden busey gelmez dua etmekten hayirlisini dilemekten baska..

Yarim saattir ben de ayni durumdayim.ne yuruyebiliyorum nede dik oturabiliyorum.daha 33.hafta.dogum basliyo olmaz heralde yok canim dhaa neler
Wala bilemedim doğuruyormuyuz ne arada adet sancisi gibi sancin oluyormu bende cok hafif oluo çunku

Merhaba arkadaşlar . Bi şey soracağım malum bebeklerimiz kış bebekleri. Tulum yada Patik li altlar ince hep. Külotlu corap mi giydireceksiniz altlarına. Ben hiç külotlu çorap almadım. Almam şart galiba.
Bi de dışarı çıkarken giydirmek için nasıl bir dış kıyafet alsam bilmiyorum. Astronotlar dışında tavsiye ettiğiniz bir ürün, marka vs. Var mı ? Bebiş kız bu arada. Şimdiden teşekkürler cevaplar için

Bu benim de aklıma takılıyor, kadife patikli altlar var onlardan mi alsak ki, kadife tulumlar da var.
Dışarı çıkmak için ben de astronot aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…