- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.421
ilk sütler canımMerhaba kızlar . 34 .haftama girdim yaklaşık bi haftadir arada bir gogsumden bi sıvı geliyo sizde de oluyo mu :))
benim 32.haftada başlamıştıMerhaba kızlar . 34 .haftama girdim yaklaşık bi haftadir arada bir gogsumden bi sıvı geliyo sizde de oluyo mu :))
İnşallah bol sutumuz olur :)benim 32.haftada başlamıştı
şimdiden uyarıyorum. bol bol emzir. yoksa sütün azalır bi süre sonraİnşallah bol sutumuz olur :)
Bi sağlıkla dogsun bende bol bol emzirmek istiyorum :)şimdiden uyarıyorum. bol bol emzir. yoksa sütün azalır bi süre sonra
Insallah canm :)))Tavsiyelerin icin cok saol canim bu serumu falan hic duymamistim aklimda olsun. Ama yinede bir umut ins ihtiyac olmaz :)
Yarim saattir ben de ayni durumdayim.ne yuruyebiliyorum nede dik oturabiliyorum.daha 33.hafta.dogum basliyo olmaz heralde yok canim dhaa nelerKizlar bebeğim aşagiya cok baski yapio ve cok agri oluo baski yaparken kendimi istemsiz kasiyorum canim baya bir yaniyor 5,10 dk bir oluyor normal mi bu durum
Ayy ben de sezeryandan korkuyorum ama galiba korktugum basima gelecek. Cunku bebisin esi ondeymisMerhaba kızlar nasılsınız :) ay heyecan merak korku hepsi var aksiyon filmi tadında bir ruh halindeyim aslında en çok istediğimde hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıp koklamak mevlam saglikla sıhhatle hepimizi meleklerimize kavuştursun. Bendeki bir gariplikte normal dogumdan değil de sezaryenden korkuyorum
Wala bilemedim doğuruyormuyuz neYarim saattir ben de ayni durumdayim.ne yuruyebiliyorum nede dik oturabiliyorum.daha 33.hafta.dogum basliyo olmaz heralde yok canim dhaa neler
Cok guzel olmus canim bayildim ellerine sagliķEki Görüntüle 1647273 Kızlar bebeğime yaptığım ilk örgü. Umarım teyzeleri benim gibi bi aceminin yaptığı örgüyü beğenirler
Eki Görüntüle 1647279Cok guzel olmus canim bayildim ellerine sagliķ)
Merhaba arkadaşlar . Bi şey soracağım malum bebeklerimiz kış bebekleri. Tulum yada Patik li altlar ince hep. Külotlu corap mi giydireceksiniz altlarına. Ben hiç külotlu çorap almadım. Almam şart galiba.
Bi de dışarı çıkarken giydirmek için nasıl bir dış kıyafet alsam bilmiyorum. Astronotlar dışında tavsiye ettiğiniz bir ürün, marka vs. Var mı ? Bebiş kız bu arada. Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Kizlar bebeğim aşagiya cok baski yapio ve cok agri oluo baski yaparken kendimi istemsiz kasiyorum canim baya bir yaniyor 5,10 dk bir oluyor normal mi bu durum
Wala bilemedim ne yapicami 2 satten beri boyle biraz daha devam ederse hastane yolu gorunuyor sanirimhavvaku dogumun baya yakınmış canım acaba hastaneye mi gitsen ki
Yok oyle sancim olmuyo ama bel agrisi va.bide bebegin sanki kafasi asagidan cikmis gibi bacaklarimi aca aca yuruyorum ancaWala bilemedim doğuruyormuyuz nearada adet sancisi gibi sancin oluyormu bende cok hafif oluo çunku
Anammmmmm topicin ilk kuzusu mu geliyo yoksammmmmWala bilemedim ne yapicami 2 satten beri boyle biraz daha devam ederse hastane yolu gorunuyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?