- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.441
Kilotlu corap bende almadim. Gerekli mi degil mi kararsizim. Disari icin kadife tulum aldim. Uzerine de astronot aldim 6 aylik boyunda. Benim bebisimde kizMerhaba arkadaşlar . Bi şey soracağım malum bebeklerimiz kış bebekleri. Tulum yada Patik li altlar ince hep. Külotlu corap mi giydireceksiniz altlarına. Ben hiç külotlu çorap almadım. Almam şart galiba.
Bi de dışarı çıkarken giydirmek için nasıl bir dış kıyafet alsam bilmiyorum. Astronotlar dışında tavsiye ettiğiniz bir ürün, marka vs. Var mı ? Bebiş kız bu arada. Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Dr.unu aradin mi canim ?Yok oyle sancim olmuyo ama bel agrisi va.bide bebegin sanki kafasi asagidan cikmis gibi bacaklarimi aca aca yuruyorum anca
Her an hersey olabilir valla canimAnammmmmm topicin ilk kuzusu mu geliyo yoksammmmm
Bende karnimi tuta tuta yürüyorum walaYok oyle sancim olmuyo ama bel agrisi va.bide bebegin sanki kafasi asagidan cikmis gibi bacaklarimi aca aca yuruyorum anca
Kizlar burun temizligi icin ne aldiniz? Otribebe baslangic seti uygun mu? Deniz suyu da var icinde n11de 25tl.
Kizlar bebeğim aşagiya cok baski yapio ve cok agri oluo baski yaparken kendimi istemsiz kasiyorum canim baya bir yaniyor 5,10 dk bir oluyor normal mi bu durum
Yok canim gitmedim daha basladiginda 5 snye surup gecio sonra 2 sn sonra tekrar bi 5 dk oluo gecio sonrada 15,20 dk sonra tekrar oluo ama yarim saatten beri bisi yok olursa bidaha gidicem bende endiselenmeye basladimnaptin canim.gittinmi hastaneye.
bir git derim,38.haftandasin olurmu olur. git bir baksinlar.
bu baski ikinma yaptirabilir sanirim.
nekadar uzun suruyo?
Yok canim gitmedim daha basladiginda 5 snye surup gecio sonra 2 sn sonra tekrar bi 5 dk oluo gecio sonrada 15,20 dk sonra tekrar oluo ama yarim saatten beri bisi yok olursa bidaha gidicem bende endiselenmeye basladim
Eki Görüntüle 1647273 Kızlar bebeğime yaptığım ilk örgü. Umarım teyzeleri benim gibi bi aceminin yaptığı örgüyü beğenirler
ellerine sağlık çoookkkkkk güzel olmuş çokkk beğendimEki Görüntüle 1647273 Kızlar bebeğime yaptığım ilk örgü. Umarım teyzeleri benim gibi bi aceminin yaptığı örgüyü beğenirler
Arada bnde dalgalanma gibi goruyorum umarim catlama degildir35 e 4 gün kaldıAma benim karnımin rengi dalga dalga galiba catladim
Bende de var mi yok mu bi türlü emin olamadigim icin simdi intten dogum sonrasi catlaklara baktim hayattan sogudummArada bnde dalgalanma gibi goruyorum umarim catlama degildir
Ewet canim haklisin saolasin hepimiz izin Allah im hayirlisiyla bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah birdaha olursa gidicem simdilik bisey yoktekrar olursa mutlaka git canim.
git icin rahat eder en azindan.
ama artik normal dogum haftalarindasin, hersey olabilir.
Rabbim hayirlisini nasip eder insallah . :)
Ben kadife olan tulumlardan, h&m de teddy bear tulumlardan,bide maxi cosinin kendi tulumlari var oldukca kalin ondan alicam. Seninki kiz kilotlu corapta giydirebilirsinMerhaba arkadaşlar . Bi şey soracağım malum bebeklerimiz kış bebekleri. Tulum yada Patik li altlar ince hep. Külotlu corap mi giydireceksiniz altlarına. Ben hiç külotlu çorap almadım. Almam şart galiba.
Bi de dışarı çıkarken giydirmek için nasıl bir dış kıyafet alsam bilmiyorum. Astronotlar dışında tavsiye ettiğiniz bir ürün, marka vs. Var mı ? Bebiş kız bu arada. Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Ben gördüm Canım ama hiçKızlar , bu ürünü e-bebek ' te yakından gören oldu mu ?
Ben gördüğümü hatırlıyorum ama hiç alıcı gözüyle bakmamıştım.İçinde yatağı var mı yok mu , emin olamadım.Yatak yoksa da bir işe yaramaz.
Açıklamalarda ne yatak hakkında bilgi , ne de ölçüler yazıyor.İçi boşsa da alınmaz.Beşik hevesim de içimde kalmasın diye baktım netten ama ürün hakkında detaylı bilgi yazılmamış.
Eki Görüntüle 1647440
İnstagram hesabindan aldimCanım nerden aldın
Bende Kasım annesi olacağım kısmetse benim erken başladı maalesef kasım a kadar daha çok çatlarımOlmazmi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?