- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.461
Bende görüne ağladım bir den bire oldu eve gidince eşim de diyor ki bende çukur filan oluştu vücudunda sandım diyor :))). Ama çok zor gerçektenahh canın olmaz mı göbek gitti benim baktıkça sinirlerim zipliyor zavallı eşimde teselli edecek güya karın gerdirme yaparız lazer yaparız üzülme diye ama üzülüyorum sonra üzüldüğümé üzülüyorum Allah bebişlerimize sağlık versin vücudumuzü düzeltiriz inşallah.
Bende de tik yok daha sadece aci hissediyorum dokununca. Sutumuz az mi olacak neKızlar benim göğüslerimden sıvı gelmiyor ama sızlıyorlar.
Bu arada biraz üşütmüşüm , neyse ki ağır değil.
Ben sadece elbise giydirdigim zaman kulotlu corap giydirirdim.Bence kulotlu corap cok rahatsiz birsey kendim rahat edemedigim seyde onunda rahat edecegini dusunmuyorum :) o yuzden ben lcwakiki den ayakli alt pijamalar almistim tulumlarinin icine onu giydiriyordum.Merhaba arkadaşlar . Bi şey soracağım malum bebeklerimiz kış bebekleri. Tulum yada Patik li altlar ince hep. Külotlu corap mi giydireceksiniz altlarına. Ben hiç külotlu çorap almadım. Almam şart galiba.
Bi de dışarı çıkarken giydirmek için nasıl bir dış kıyafet alsam bilmiyorum. Astronotlar dışında tavsiye ettiğiniz bir ürün, marka vs. Var mı ? Bebiş kız bu arada. Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Magazadakiler hosuma gitmiyor evdekini gotururdum ama gecen dogumumda almayi unuttum o yuzden bir tane yedek alicam yarin eminonune gidicektim pijama icin kuafor bolumunede ugricam ordan kaliteli birsey alirim.Firca tarak setini hangi marka aldiniz?
İnşallah. Uzun uzun inceliyorum ve çatlamaya benzemiyor şimdilik. Ama bebekler gelip karin bosalinca alicaz sanirimArada bnde dalgalanma gibi goruyorum umarim catlama degildir
Benim doktorum disardan gelicek. Bakirkoyde muaynanesi var. Eger ozamana kadar normal dogum olmazsa, sezeryan olucak. Genel anestezi istemiorum ben spinal sezeryan olucak yani. Sag salim cikabilirsek kesin yazarim.Hangi doktor sizin? Doğum sezaryen sanirim genel anestezi mi olacak ? Gelemezsem bile buradan yazar misiniz doğumdan sonraaa) Çok merak edicem :)))
Benim ilk dogumumdan vardi zaten bunda biraz daha eklendi farkediorum alistim valla catlaklarla yasamaya bide dogum sonrasi burusukluk olmuomu o daha sinir bozucuBende Kasım annesi olacağım kısmetse benim erken başladı maalesef kasım a kadar daha çok çatlarım
Valla hergün arastirmaktan beynim döndü canım en etkili yol cerrahi müdahale bir öncesinde de franksiyonel lazer bakalım bu gidişle lazer yaptiririm gibime geliyor baktıkça sinirler zipliyor. Benim annemin harita zaten göbek üstüne bile çıkmış benimde sonum belli sanki ama üzülüyorum yine deBende görüne ağladım bir den bire oldu eve gidince eşim de diyor ki bende çukur filan oluştu vücudunda sandım diyor :))). Ama çok zor gerçekten
Canım ya aklıma takıldı araştırdım biraz da, ebebek'in gittigidiyordaki sayfasında bu beşiğin özelliklerinde yatağının falan içinde olduğu yazıyor bak.Kızlar , bu ürünü e-bebek ' te yakından gören oldu mu ?
Ben gördüğümü hatırlıyorum ama hiç alıcı gözüyle bakmamıştım.İçinde yatağı var mı yok mu , emin olamadım.Yatak yoksa da bir işe yaramaz.
Açıklamalarda ne yatak hakkında bilgi , ne de ölçüler yazıyor.İçi boşsa da alınmaz.Beşik hevesim de içimde kalmasın diye baktım netten ama ürün hakkında detaylı bilgi yazılmamış.
Eki Görüntüle 1647440
Normal fiyatlar ne kadar inanin bilmiyorum. Her firmanin farkli sanirim. Yillik odemesi 100 dolar onu biliorum ama.ben yarin firma temsilcisini arayip sorucam bakalim bagis icin ne diycek. Buraya yazicam bilgileri.Acaba ne kadar fiyatı saklatmanın? Ankara'da Ankara Üniversitesi'nin kordon kanı bağışlama servisi var. Eğer bağışlamayı düşünürsek ben oraya vermek istiyorum. Allah korusun kendi bebeğine de herhangi bir şey olursa ücretsiz o servisten faydalandırıyorlar diye biliyorum. Saklatmak isterim ama sanırım fiyatlar biraz pahalı. Çünkü bebeğin hem kendisi faydalandığı gibi kardeşleri de faydalanabiliyormuş, tabii Allah göstermesin kimseye hastalık.
İyi aksamlar kizlar
Minik oglumun hastane hediyelikleri hazir sayilir
Pudra kokulu kolonyamiz ,minik tulumlu drajelerimiz ve ayriyetten cikolatalarimiz var rabbim hayirlisi ile o gunleri gostersin de insallah
Ahaha ben de kendimiz icin sandim aklim orda yarin gidicem diye heralde :) .. Bende de bundan var bebek icinBundan aldim.
Eki Görüntüle 1647605
No negatif onlarin memelerinin duygulari var sutum az veya sutum yetmiyor deme sakin henuz cok erken , dogumdan hemen sonra sutu gelmeyen var 1 gun sonra gelen var daha kac hafta var onundeBende de tik yok daha sadece aci hissediyorum dokununca. Sutumuz az mi olacak neBu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
Soran arkadas belki kisisel tarak firca dedi , ben de senin mesaji okuyunca bebek taragini niye yolladim hemen diye utandimAhaha ben de kendimiz icin sandim aklim orda yarin gidicem diye heralde :) .. Bende de bundan var bebek icin
Bu arada senin adini cok seviyorum sempatik geliyor galiba ayaklarim buyuk oldugundan :))
Bence bebek fircasini kastetti :))) ben sartlanmisim..kesinlikle tarak cok lazim oluyor..Ben koymustum ama dogumdan once annemde dus almistim sanci aniden baslayinca orda unuttuk ertesi gunde fotografci geldi benim sac biraz karisik kalmisti o yuzden bu sefer kesin yedek almaliyimSoran arkadas belki kisisel tarak firca dedi , ben de senin mesaji okuyunca bebek taragini niye yolladim hemen diye utandim
Ama dogum cantama tarak firca koymamistim iyi oldu hemen ekliyorum
Aslinda vucudumun en kucuk uzuvlari ayaklarim, 38 numara ama sistiler acuk
Tesekkur ederim canim evet her seyini Aldik eminonunden sagolsun esimin kardesi bir araya getirdi yapti zaten basit cok da emek isteyen bisey degil sadecik oldu diye dusunuyorum yeter ne olucak sanki daha kurabiye de yapicaz arkadasimla ama yenilcek turden insallah :)) onun disinda yiyecek icecek ikrama girmeye gerek yok hastanede benceCok guzelmis kendin mi yaptin?
Ben de lavanta kesesi dagiticam birde cikolata yeter diye dusunuyorum.seker hamurlu Kurabiye vs. Hic yapmayi dusunmuyorum onlar hep cope gidiyor ne ugrastigima, ne harcadigima degmiyor.
Belki tatli tuzlu karisik kurabiye aliriz atistirmak isteyen yesin diye o kadar yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?