2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende görüne ağladım bir den bire oldu eve gidince eşim de diyor ki bende çukur filan oluştu vücudunda sandım diyor :))). Ama çok zor gerçekten

Kızlar benim göğüslerimden sıvı gelmiyor ama sızlıyorlar.
Bu arada biraz üşütmüşüm , neyse ki ağır değil.

İyi aksamlar kizlar
Minik oglumun hastane hediyelikleri hazir sayilir
Pudra kokulu kolonyamiz ,minik tulumlu drajelerimiz ve ayriyetten cikolatalarimiz var rabbim hayirlisi ile o gunleri gostersin de insallah

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 119
Ben sadece elbise giydirdigim zaman kulotlu corap giydirirdim.Bence kulotlu corap cok rahatsiz birsey kendim rahat edemedigim seyde onunda rahat edecegini dusunmuyorum :) o yuzden ben lcwakiki den ayakli alt pijamalar almistim tulumlarinin icine onu giydiriyordum.

Hangi doktor sizin? Doğum sezaryen sanirim genel anestezi mi olacak ? Gelemezsem bile buradan yazar misiniz doğumdan sonraaa ) Çok merak edicem :)))
Benim doktorum disardan gelicek. Bakirkoyde muaynanesi var. Eger ozamana kadar normal dogum olmazsa, sezeryan olucak. Genel anestezi istemiorum ben spinal sezeryan olucak yani. Sag salim cikabilirsek kesin yazarim.

Bende Kasım annesi olacağım kısmetse benim erken başladı maalesef kasım a kadar daha çok çatlarım
Benim ilk dogumumdan vardi zaten bunda biraz daha eklendi farkediorum alistim valla catlaklarla yasamaya bide dogum sonrasi burusukluk olmuomu o daha sinir bozucu

Bende görüne ağladım bir den bire oldu eve gidince eşim de diyor ki bende çukur filan oluştu vücudunda sandım diyor :))). Ama çok zor gerçekten
Valla hergün arastirmaktan beynim döndü canım en etkili yol cerrahi müdahale bir öncesinde de franksiyonel lazer bakalım bu gidişle lazer yaptiririm gibime geliyor baktıkça sinirler zipliyor. Benim annemin harita zaten göbek üstüne bile çıkmış benimde sonum belli sanki ama üzülüyorum yine de

Canım ya aklıma takıldı araştırdım biraz da, ebebek'in gittigidiyordaki sayfasında bu beşiğin özelliklerinde yatağının falan içinde olduğu yazıyor bak.
  • Yatak, beşik, alt değiştirme ve yatak yanı beşiği.
  • Bebeğinize rahat bir uyku alanı sağlar
  • Çıkabilen ve ayarlanabilen güneşlik
  • Beşik bölümü çıkartılıp istenilen yere kolaylıkla taşınabilir ve koyulabilir.
  • 4 kademe ayarlanabilen yükseklik
  • İhtiyacınız olan eşyalara kolayca erişmek için ikili saklama bölmesi
  • Hareketli ve kitlenebilen tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolayca taşıyabilme
  • Kolay kurulum
  • Sallanma fonksiyonu
  • Doğumdan itibaren 8 kga kadar kullanılabilir.
  • Su geçirmeyen yatak
  • Multifonsiyonlu elektrikli dönence.

Normal fiyatlar ne kadar inanin bilmiyorum. Her firmanin farkli sanirim. Yillik odemesi 100 dolar onu biliorum ama.ben yarin firma temsilcisini arayip sorucam bakalim bagis icin ne diycek. Buraya yazicam bilgileri.

İyi aksamlar kizlar
Minik oglumun hastane hediyelikleri hazir sayilir
Pudra kokulu kolonyamiz ,minik tulumlu drajelerimiz ve ayriyetten cikolatalarimiz var rabbim hayirlisi ile o gunleri gostersin de insallah

Cok guzelmis kendin mi yaptin?
Ben de lavanta kesesi dagiticam birde cikolata yeter diye dusunuyorum.seker hamurlu Kurabiye vs. Hic yapmayi dusunmuyorum onlar hep cope gidiyor ne ugrastigima, ne harcadigima degmiyor.
Belki tatli tuzlu karisik kurabiye aliriz atistirmak isteyen yesin diye o kadar yeter.

Bende de tik yok daha sadece aci hissediyorum dokununca. Sutumuz az mi olacak ne Bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
No negatif onlarin memelerinin duygulari var sutum az veya sutum yetmiyor deme sakin henuz cok erken , dogumdan hemen sonra sutu gelmeyen var 1 gun sonra gelen var daha kac hafta var onunde

Ahaha ben de kendimiz icin sandim aklim orda yarin gidicem diye heralde :) .. Bende de bundan var bebek icin
Bu arada senin adini cok seviyorum sempatik geliyor galiba ayaklarim buyuk oldugundan :))
Soran arkadas belki kisisel tarak firca dedi , ben de senin mesaji okuyunca bebek taragini niye yolladim hemen diye utandim
Ama dogum cantama tarak firca koymamistim iyi oldu hemen ekliyorum
Aslinda vucudumun en kucuk uzuvlari ayaklarim, 38 numara ama sistiler acuk

Bence bebek fircasini kastetti :))) ben sartlanmisim..kesinlikle tarak cok lazim oluyor..Ben koymustum ama dogumdan once annemde dus almistim sanci aniden baslayinca orda unuttuk ertesi gunde fotografci geldi benim sac biraz karisik kalmisti o yuzden bu sefer kesin yedek almaliyim

Tesekkur ederim canim evet her seyini Aldik eminonunden sagolsun esimin kardesi bir araya getirdi yapti zaten basit cok da emek isteyen bisey degil sadecik oldu diye dusunuyorum yeter ne olucak sanki daha kurabiye de yapicaz arkadasimla ama yenilcek turden insallah :)) onun disinda yiyecek icecek ikrama girmeye gerek yok hastanede bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…