2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de keseyi kendim yapicam santuk kumas ve ucu icin dantel aldim pikocuda diktiricm ustunede kral tacli isim yazili ayna yapistiricam.

Kızlar abes olmazsa birsey sormak istiyorum ben malum yerin içinde aniden gelişen bir sızlama hissediyorum var mı bunu yasayan yada sebebini bilen

Kızlar abes olmazsa birsey sormak istiyorum ben malum yerin içinde aniden gelişen bir sızlama hissediyorum var mı bunu yasayan yada sebebini bilen
bende de var canım ilk başlarda korkmuştum ama bebişimiz yapıyormuş tecrübeli hamişler öyle dedi doktoruma da sormadım ama

bende de var canım ilk başlarda korkmuştum ama bebişimiz yapıyormuş tecrübeli hamişler öyle dedi doktoruma da sormadım ama
ayy teşekkür ederim yani kalkıp doktora da gidemem doktorum saliya kadar izne ayrılmış

Bende ayni seyi yasiyorum ve sebebini bilmiyorum. Bugun cok zorladi beni
aynen canım bağırıyorum aniden bıçak saplaniyor sanki

İyi aksamlar kizlar
Minik oglumun hastane hediyelikleri hazir sayilir
Pudra kokulu kolonyamiz ,minik tulumlu drajelerimiz ve ayriyetten cikolatalarimiz var rabbim hayirlisi ile o gunleri gostersin de insallah
Kolonya tam istedigim gibiii, nereye yaptirdin ve fiyati ne? Keyifle dagit insallah

Ayne benide bagirtiyo akintimda var, ebeler normal, doguma hazirlik diyor anlamadim gitti vallahi
Bende de akıntı da var canım inşallah erken falan dogurmayiz sağlıkla zamanında gelir bebisler ama benim içimden geçen bu ay sonu doguracakmisim gibi gören diyor karnın büyük sen zamanını beklemezsin diye

No negatif onlarin memelerinin duygulari var sutum az veya sutum yetmiyor deme sakin henuz cok erken , dogumdan hemen sonra sutu gelmeyen var 1 gun sonra gelen var daha kac hafta var onunde
aynı zamanda sütün azlığından çokluğundan ziyade besleyici olması önemli. bazısının az olur ama bol yağlı olur yarar bebeğe, bazısınınsa o kadar yağlı süt için 3 kat daha fazla emzirmesi lazım. bebelerin ihtiyacı neyse ne kadarsa o ihtiyacı rahatlıkla karşılarız inş.

Bende de akıntı da var canım inşallah erken falan dogurmayiz sağlıkla zamanında gelir bebisler ama benim içimden geçen bu ay sonu doguracakmisim gibi gören diyor karnın büyük sen zamanını beklemezsin diye
hiç kendini şartlama böyle diyerek. vaktini beklerse sanki geç kalmış gibi panik oluyor insan. bana da bir arkadaşım karnın inmiş yakın herhalde dedi. dedim alakası yok. bunu diyen bekar, gebelikle vs hiç ilgisi olmayan biri. laf olsun diye söylüyorlar bazen ama birkaç kişi birden deyince insan hemen havaya giriyor :)

Doğru diyorsun canım aslında şartlamak yanlış bende iki kişiye aynı cevabı vermiştim ama üstüne iki kişi daha aynı yorumu yapınca etkilendim galiba sağlıkla zamanında gelecekler bizim bebişlerimiz inşallah.

Benimde korkum erken dogum, bide ilk hamileligim sancilarin normal olup olmadiginida bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin, insallah erken olmaz ya ben bide yurtdisindayim daha annem gelmemis olur o zamana. Hep yatarsam iyiyim ama biraz evin icinde dolasayim basliyor o sancilarim

Magazadakiler hosuma gitmiyor evdekini gotururdum ama gecen dogumumda almayi unuttum o yuzden bir tane yedek alicam yarin eminonune gidicektim pijama icin kuafor bolumunede ugricam ordan kaliteli birsey alirim.
Canim ya bebis icin sormustum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…