- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.501
Tatlim erken dogumdan falan bahsetmedi hic ebe korkma, sadece bu zamanlarda rahim kendini doguma hazirlar normaldir bu sancilar demistiay canım korktum şimdi bebişimde biraz zayıf benim ve yan duruyor umarım dönmüştür daha küçükler azıcık daha dursunlar
Bebek icin sormustum ama kendimiz icin de hst cantasina koymak lazim tabi. Eksik sorup ortaligi karistirdim sanirim. UzgunumSoran arkadas belki kisisel tarak firca dedi , ben de senin mesaji okuyunca bebek taragini niye yolladim hemen diye utandim
Ama dogum cantama tarak firca koymamistim iyi oldu hemen ekliyorum
Aslinda vucudumun en kucuk uzuvlari ayaklarim, 38 numara ama sistiler acuk
Benim karnim hep asagidaydi, allahtan burda pek tanidigim yokta abuk sabuk laflar duyup moralim bozulmuyorDoğru diyorsun canım aslında şartlamak yanlış bende iki kişiye aynı cevabı vermiştim ama üstüne iki kişi daha aynı yorumu yapınca etkilendim galiba sağlıkla zamanında gelecekler bizim bebişlerimiz inşallah.
Benim karnim hep asagidaydi, allahtan burda pek tanidigim yokta abuk sabuk laflar duyup moralim bozulmuyor
Benim yukarda karnım.
Hatta iki meme arasında neredeyse bir 3. memem var, ya totosu ya başka yeri.
Alien gibi oldu vücudum.
3 memeli kadın
Yakında sinemalarda
Doktor baş aşağı diyor ama bu bebe 1 metre mi ki meme arasında ayağı falan olsun
Üff bunları insan yaşarken bile vücudunda anlamlandıramıyorken, çevreden insanlar ne kolay bikbik ötüyorlar
Dinlemeyip, streslenmemek lazım
Tesekkurler kolonyayı kendımızı aldık yaptık sise adeti 2,5 lira kurdelası 4 lira tuttu etiketi zannedersem 100 adet 15-20 lira kolonyası 5 lt ye 50 tl verdik gibi kabaca tanesi 4 liraya geldı dıyebılırız int de 5,50 -6.00 lira cıvarına yapıyorlar dıyebılıyorumKolonya tam istedigim gibiii, nereye yaptirdin ve fiyati ne? Keyifle dagit insallah
O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?Kizlar yazdıklarınızı okuyorum hep çok tatlisinizz yaa ..Burada insan kendini her konudayalniz olmadığıni hissediyor ve bu çok rahatlatiyorrr. Disardaki insanlarin yorumlari olsun, geceleri uyku sorunlari,çatlaklar,Doğum meraki korkusu .... Hepsini yaşıyorumİnşallah bebiklerimizi dogurduktan sonra da devam ederiz birbirimize destek olmaya Bu arada hastane çantam hazir tek eksiği depend hasta bezi çok itici göründü alamadim bi türlü ama sanirim almam gerek
Sagol canim cok sukurr bi problem cikmadi. Allah koruyo bebeklerimiziGeçmiş olsun canım dikkat et sikma canini
Sudocrem aldim. Hem kuzenim hem de burdaki arkidisler tabsiye etti.Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
Kizlar suan hastanedeyim.En son yazdikdaktan sonra aksam ustune dogru atesimde cikmaya basladi mide bulantisida oldu.Dayanamayip doktorumu aradim.Anlatinca durumu hastaneye gel dedi.Bebegin kalp atislarida hizlanmis olabilir dedi.Geldik hemen nst ye bagladilar.Hem benim hem bebegin nabzi yuksek cikti.Nobetci doktor ultrasona aldi baska sıkinti yokmus ama yinede bebegin kalp atislarini takip etmemiz lazim dedi.Kendi doktorumda 1 gece yatis verdi.Yarina kadar burdayim agri kesici ates dusurucu serum bitti.diger serum takili suan hala nst tekrarlaniyor duzelme var.Benim nabzim normale dondu atesim dustu cok sukur.Bebegimde daha iyi Allahima sukur cok korktum bende.Dua edin bize olur mu bebegim aceleci olmasin.Sunuda soylemeden gecemicem kotu bisey hissedince lutfen kendi doktorunuza ulasin ben tip merkezine gittimde ne oldu hemsire resmen hic bisey anlamamisKizlar bugun cok halsizim karnimda sanki bir yerinizi carparsiniz da sizlar ya icten icten oyle bir agri kaburgalarimin altinda (anca bu kadar tasvir edebildim)bebek dondukce vurdukca agriyo bide evde tansiyonumu olctum nabzim yuksek cikti hemen yakinda ki tip merkezine gittim nabziniz tansiyonunuz iyi dediler.Iyiyse ben niye böyleyim anlamadim yahubu saat oldu yatagimi bile toplayamadim
Ben bebedordan aldımfırça tarak seti, burun aspiratörü olarak da bebedorunkini aldım kuzenim memnun diye ama serum fizyolojik otri bebe.Firca tarak setini hangi marka aldiniz?
Kizlar yazdıklarınızı okuyorum hep çok tatlisinizz yaa ..Burada insan kendini her konudayalniz olmadığıni hissediyor ve bu çok rahatlatiyorrr. Disardaki insanlarin yorumlari olsun, geceleri uyku sorunlari,çatlaklar,Doğum meraki korkusu .... Hepsini yaşıyorumİnşallah bebiklerimizi dogurduktan sonra da devam ederiz birbirimize destek olmaya Bu arada hastane çantam hazir tek eksiği depend hasta bezi çok itici göründü alamadim bi türlü ama sanirim almam gerek
Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
Kizlar suan hastanedeyim.En son yazdikdaktan sonra aksam ustune dogru atesimde cikmaya basladi mide bulantisida oldu.Dayanamayip doktorumu aradim.Anlatinca durumu hastaneye gel dedi.Bebegin kalp atislarida hizlanmis olabilir dedi.Geldik hemen nst ye bagladilar.Hem benim hem bebegin nabzi yuksek cikti.Nobetci doktor ultrasona aldi baska sıkinti yokmus ama yinede bebegin kalp atislarini takip etmemiz lazim dedi.Kendi doktorumda 1 gece yatis verdi.Yarina kadar burdayim agri kesici ates dusurucu serum bitti.diger serum takili suan hala nst tekrarlaniyor duzelme var.Benim nabzim normale dondu atesim dustu cok sukur.Bebegimde daha iyi Allahima sukur cok korktum bende.Dua edin bize olur mu bebegim aceleci olmasin.Sunuda soylemeden gecemicem kotu bisey hissedince lutfen kendi doktorunuza ulasin ben tip merkezine gittimde ne oldu hemsire resmen hic bisey anlamamis
Ben sebamed aldım ama sudocrem ve musteladan herkes memnunKızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
Sudocrem aldım ben.Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
Cok gecmis olsun,insallah sabaha birseyiniz kalmazKizlar suan hastanedeyim.En son yazdikdaktan sonra aksam ustune dogru atesimde cikmaya basladi mide bulantisida oldu.Dayanamayip doktorumu aradim.Anlatinca durumu hastaneye gel dedi.Bebegin kalp atislarida hizlanmis olabilir dedi.Geldik hemen nst ye bagladilar.Hem benim hem bebegin nabzi yuksek cikti.Nobetci doktor ultrasona aldi baska sıkinti yokmus ama yinede bebegin kalp atislarini takip etmemiz lazim dedi.Kendi doktorumda 1 gece yatis verdi.Yarina kadar burdayim agri kesici ates dusurucu serum bitti.diger serum takili suan hala nst tekrarlaniyor duzelme var.Benim nabzim normale dondu atesim dustu cok sukur.Bebegimde daha iyi Allahima sukur cok korktum bende.Dua edin bize olur mu bebegim aceleci olmasin.Sunuda soylemeden gecemicem kotu bisey hissedince lutfen kendi doktorunuza ulasin ben tip merkezine gittimde ne oldu hemsire resmen hic bisey anlamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?