2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ay canım korktum şimdi bebişimde biraz zayıf benim ve yan duruyor umarım dönmüştür daha küçükler azıcık daha dursunlar
Tatlim erken dogumdan falan bahsetmedi hic ebe korkma, sadece bu zamanlarda rahim kendini doguma hazirlar normaldir bu sancilar demisti

Bebek icin sormustum ama kendimiz icin de hst cantasina koymak lazim tabi. Eksik sorup ortaligi karistirdim sanirim. Uzgunum

Benim karnim hep asagidaydi, allahtan burda pek tanidigim yokta abuk sabuk laflar duyup moralim bozulmuyor

Benim karnim hep asagidaydi, allahtan burda pek tanidigim yokta abuk sabuk laflar duyup moralim bozulmuyor

Benim yukarda karnım.
Hatta iki meme arasında neredeyse bir 3. memem var, ya totosu ya başka yeri.
Alien gibi oldu vücudum.
3 memeli kadın
Yakında sinemalarda

Doktor baş aşağı diyor ama bu bebe 1 metre mi ki meme arasında ayağı falan olsun
Üff bunları insan yaşarken bile vücudunda anlamlandıramıyorken, çevreden insanlar ne kolay bikbik ötüyorlar
Dinlemeyip, streslenmemek lazım

Benide goren meme altindan kesilmis karnin diyor dogumun yaklastigi anlamina geliyormus. Ben bakiyorum bakiyorum kesik falan gormuyorum bildigin meme altindan sis yani

Bana da karnın çok aşağıda erken doğum yaparsın diyorlar hep ama benim hamileliğimin en başından beri karnım hep aşağıda ki bi de göğüsler küçük olunca daha bi aşağıda görünüyor sanki aslında ben minnakımın topuklarını baya yukarlarda hissediyorum bazen

Kizlar yazdıklarınızı okuyorum hep çok tatlisinizz yaa ..Burada insan kendini her konudayalniz olmadığıni hissediyor ve bu çok rahatlatiyorrr. Disardaki insanlarin yorumlari olsun, geceleri uyku sorunlari,çatlaklar,Doğum meraki korkusu .... Hepsini yaşıyorum İnşallah bebiklerimizi dogurduktan sonra da devam ederiz birbirimize destek olmaya Bu arada hastane çantam hazir tek eksiği depend hasta bezi çok itici göründü alamadim bi türlü ama sanirim almam gerek

Eklentiler

• IMG_20151001_165651.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20150928_152201.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 152
Kolonya tam istedigim gibiii, nereye yaptirdin ve fiyati ne? Keyifle dagit insallah
Tesekkurler kolonyayı kendımızı aldık yaptık sise adeti 2,5 lira kurdelası 4 lira tuttu etiketi zannedersem 100 adet 15-20 lira kolonyası 5 lt ye 50 tl verdik gibi kabaca tanesi 4 liraya geldı dıyebılırız int de 5,50 -6.00 lira cıvarına yapıyorlar dıyebılıyorum

O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?

Kizlar suan hastanedeyim.En son yazdikdaktan sonra aksam ustune dogru atesimde cikmaya basladi mide bulantisida oldu.Dayanamayip doktorumu aradim.Anlatinca durumu hastaneye gel dedi.Bebegin kalp atislarida hizlanmis olabilir dedi.Geldik hemen nst ye bagladilar.Hem benim hem bebegin nabzi yuksek cikti.Nobetci doktor ultrasona aldi baska sıkinti yokmus ama yinede bebegin kalp atislarini takip etmemiz lazim dedi.Kendi doktorumda 1 gece yatis verdi.Yarina kadar burdayim agri kesici ates dusurucu serum bitti.diger serum takili suan hala nst tekrarlaniyor duzelme var.Benim nabzim normale dondu atesim dustu cok sukur.Bebegimde daha iyi Allahima sukur cok korktum bende.Dua edin bize olur mu bebegim aceleci olmasin.Sunuda soylemeden gecemicem kotu bisey hissedince lutfen kendi doktorunuza ulasin ben tip merkezine gittimde ne oldu hemsire resmen hic bisey anlamamis

Depend hasta külodu aldım ben. Önce numune istedim ama eşimin iş yerine
O da merak edip iş yerinde onca erkeğin içinde donu açıvermiş, arkasından da firmadan aramışlar "Nasıl memnun kaldınız mı?" diye
Akşam eve kırmızı suratla geldi
Eee her şeyi merak etmeyeceksin demek
Sonra marketten gittim bir paket aldım çantama attım ama deneyemedim.
Giysem kanamam yok, işesem dedim "eee bunları giyip çiş yapmayacağız ki ne alaka dedim", dedim de dedim ama attım doğum çantasına.
Bir paket de orkid gece attım ne olur ne olmaz.

Ben sezo olacağım, eğitimde ebe "sezoların kanaması çok olmaz zaten içerden biz emiyoruz aletlerle, orkid bile yeter" demişti ama ben rahat olsun diye aldım, ped tak don giy, çıkar yerine bunu giyerim, sürekli değişirim diyorum.. Gerçi rahatsız bir insanım çantama 8 tane don koydum.
8 don, orkid, hasta külodu derken sanırım altıma yapıcam yapıcam totom kuru kalacak zaar

Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz

Sudocrem aldım. Sivilcelere iyi geliyormuş.
Bebemin totosuna kendimin yüzüne süreceğim.
Fakirliğin gözü körolsun , toto kremini yüze sürüyorum

Geçmiş olsun, inşallah sabaha bir şeyiniz kalmaz, evinize dönersiniz.

Teşekkür ederim detayli aciklaman icin :) cok şık duruyor ucuza mal olmadigi belli. Ben bi sitede baktim tanesi 7 tl o yuzden sordum
TE="zbyd, post: 42880127, member: 104206"]Tesekkurler kolonyayı kendımızı aldık yaptık sise adeti 2,5 lira kurdelası 4 lira tuttu etiketi zannedersem 100 adet 15-20 lira kolonyası 5 lt ye 50 tl verdik gibi kabaca tanesi 4 liraya geldı dıyebılırız int de 5,50 -6.00 lira cıvarına yapıyorlar dıyebılıyorum[/QUOTE]
Tese

Cok gecmis olsun,insallah sabaha birseyiniz kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…