- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.521
Çok geçmiş olsun,Haklısın hiç ihmal etmemek gerek ,son zamanlarımız Allah herkesi Bebeğini korusun,kucağımıza aldığımızı sağ salim görmeyi nasip etsinKizlar suan hastanedeyim.En son yazdikdaktan sonra aksam ustune dogru atesimde cikmaya basladi mide bulantisida oldu.Dayanamayip doktorumu aradim.Anlatinca durumu hastaneye gel dedi.Bebegin kalp atislarida hizlanmis olabilir dedi.Geldik hemen nst ye bagladilar.Hem benim hem bebegin nabzi yuksek cikti.Nobetci doktor ultrasona aldi baska sıkinti yokmus ama yinede bebegin kalp atislarini takip etmemiz lazim dedi.Kendi doktorumda 1 gece yatis verdi.Yarina kadar burdayim agri kesici ates dusurucu serum bitti.diger serum takili suan hala nst tekrarlaniyor duzelme var.Benim nabzim normale dondu atesim dustu cok sukur.Bebegimde daha iyi Allahima sukur cok korktum bende.Dua edin bize olur mu bebegim aceleci olmasin.Sunuda soylemeden gecemicem kotu bisey hissedince lutfen kendi doktorunuza ulasin ben tip merkezine gittimde ne oldu hemsire resmen hic bisey anlamamis
Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?
Kizlar suan hastanedeyim.En son yazdikdaktan sonra aksam ustune dogru atesimde cikmaya basladi mide bulantisida oldu.Dayanamayip doktorumu aradim.Anlatinca durumu hastaneye gel dedi.Bebegin kalp atislarida hizlanmis olabilir dedi.Geldik hemen nst ye bagladilar.Hem benim hem bebegin nabzi yuksek cikti.Nobetci doktor ultrasona aldi baska sıkinti yokmus ama yinede bebegin kalp atislarini takip etmemiz lazim dedi.Kendi doktorumda 1 gece yatis verdi.Yarina kadar burdayim agri kesici ates dusurucu serum bitti.diger serum takili suan hala nst tekrarlaniyor duzelme var.Benim nabzim normale dondu atesim dustu cok sukur.Bebegimde daha iyi Allahima sukur cok korktum bende.Dua edin bize olur mu bebegim aceleci olmasin.Sunuda soylemeden gecemicem kotu bisey hissedince lutfen kendi doktorunuza ulasin ben tip merkezine gittimde ne oldu hemsire resmen hic bisey anlamamis
Peki ya şampuan ve vücut kremi Yağı olarak hangi marka
Yarım saat oldu boğaz ağrısıyla uyandım. Dün dondurma yedim ondan oldu. Pastil yumusatti neyse ki. Bir de adet olacak gibi bel ağrım var. Karnım kasiklarim olsa sadece enfeksiyon var diyeceğim de bu bel ağrısı nedir bilemedim. Siddetlenmedi ama geçmedi de hala. Eğer 1 saate geçmezse hastaneye gideceğim. İlk hamileligim olduğundan doğum sancısı nasıldır bilmiyorum. Ondan bu endişem. Allah korusun daha çok erken
Canim hepimiz ayniyiz sanki kasımda mi keramet bilemedim yaniBenimde korkum erken dogum, bide ilk hamileligim sancilarin normal olup olmadiginida bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin, insallah erken olmaz ya ben bide yurtdisindayim daha annem gelmemis olur o zamana. Hep yatarsam iyiyim ama biraz evin icinde dolasayim basliyor o sancilarim
sudocrem canımKızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
Canim hasta bezi genelde özel hastane ise temin ediyorlar ama yine de bulundurmak lazımmış ve bez değilde kilot olan daha rahatmis doğum yapan iki arkadasim mutlaka almam gerektiğini söyledi biri sezeryan diğeri normal dogum yapmıştı. Büyük boy ped yeterli gelmiyormus ilk gün özellikle.O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?
Canim cok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisinizdir.Kizlar suan hastanedeyim.En son yazdikdaktan sonra aksam ustune dogru atesimde cikmaya basladi mide bulantisida oldu.Dayanamayip doktorumu aradim.Anlatinca durumu hastaneye gel dedi.Bebegin kalp atislarida hizlanmis olabilir dedi.Geldik hemen nst ye bagladilar.Hem benim hem bebegin nabzi yuksek cikti.Nobetci doktor ultrasona aldi baska sıkinti yokmus ama yinede bebegin kalp atislarini takip etmemiz lazim dedi.Kendi doktorumda 1 gece yatis verdi.Yarina kadar burdayim agri kesici ates dusurucu serum bitti.diger serum takili suan hala nst tekrarlaniyor duzelme var.Benim nabzim normale dondu atesim dustu cok sukur.Bebegimde daha iyi Allahima sukur cok korktum bende.Dua edin bize olur mu bebegim aceleci olmasin.Sunuda soylemeden gecemicem kotu bisey hissedince lutfen kendi doktorunuza ulasin ben tip merkezine gittimde ne oldu hemsire resmen hic bisey anlamamis
bel ağrısı bende de oldu canim belki soğuğa maruz kalmissindir çünkü benim ki klimadan biliyorum malum iskenderun hala sıcak hala sıcak sogumuor bu memleket yahuuuYarım saat oldu boğaz ağrısıyla uyandım. Dün dondurma yedim ondan oldu. Pastil yumusatti neyse ki. Bir de adet olacak gibi bel ağrım var. Karnım kasiklarim olsa sadece enfeksiyon var diyeceğim de bu bel ağrısı nedir bilemedim. Siddetlenmedi ama geçmedi de hala. Eğer 1 saate geçmezse hastaneye gideceğim. İlk hamileligim olduğundan doğum sancısı nasıldır bilmiyorum. Ondan bu endişem. Allah korusun daha çok erken
Günaydın canim benim eşimde girmek istiyor doğuma ama bem onu almak isteyip istemedigimden emin değilim bazen girsin diyorum bazende girmesin kararsızım annem girsin isterdim ama o da ben dayanamam diyor milletinkine girdin diyorum benimkiné niye girmiyorsun sen çocuğumsun canin acirken bayilirim diyor ne diyim yani öyle diyinceGünaydın kızlar günler geçtikçe heyecanımız artıyor. Bende ilk müjdeli haber kimden gelecek merak ediyorumbu arada okuduğum kitaptan bazı yerleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Doktoruma özellikle doğum esnasındaki ışık miktarını ve göbek kordonunun geç klemplenmesi konusunu soracağım umarım bunlara dikkat ediyorlardır. Bir de hastanede kabul ediyorlarsa doğuma eşimin de girmesini istiyorum. Hazır onu ikna etmişken Çarşamba günü kontrole gittiğimde soracağım
İstanbul birden soğudu nasıl oldu anlamadım. Evet üşütmüş olabilirim çünkü sicak süt içip kendimi sıcak tutunca hafifledi ağrımCanim hepimiz ayniyiz sanki kasımda mi keramet bilemedim yanien iyisi hiç yormamak
sudocrem canım
Canim hasta bezi genelde özel hastane ise temin ediyorlar ama yine de bulundurmak lazımmış ve bez değilde kilot olan daha rahatmis doğum yapan iki arkadasim mutlaka almam gerektiğini söyledi biri sezeryan diğeri normal dogum yapmıştı. Büyük boy ped yeterli gelmiyormus ilk gün özellikle.
Canim cok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisinizdir.
bel ağrısı bende de oldu canim belki soğuğa maruz kalmissindir çünkü benim ki klimadan biliyorum malum iskenderun hala sıcak hala sıcak sogumuor bu memleket yahuuu
Günaydın canim benim eşimde girmek istiyor doğuma ama bem onu almak isteyip istemedigimden emin değilim bazen girsin diyorum bazende girmesin kararsızım annem girsin isterdim ama o da ben dayanamam diyor milletinkine girdin diyorum benimkiné niye girmiyorsun sen çocuğumsun canin acirken bayilirim diyor ne diyim yani öyle diyince
Benim ilk dogumumdan vardi zaten bunda biraz daha eklendi farkediorum alistim valla catlaklarla yasamaya bide dogum sonrasi burusukluk olmuomu o daha sinir bozucu
Valla hergün arastirmaktan beynim döndü canım en etkili yol cerrahi müdahale bir öncesinde de franksiyonel lazer bakalım bu gidişle lazer yaptiririm gibime geliyor baktıkça sinirler zipliyor. Benim annemin harita zaten göbek üstüne bile çıkmış benimde sonum belli sanki ama üzülüyorum yine de
Kızlar benim göğüslerimden sıvı gelmiyor ama sızlıyorlar.
Bu arada biraz üşütmüşüm , neyse ki ağır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?