2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok geçmiş olsun,Haklısın hiç ihmal etmemek gerek ,son zamanlarımız Allah herkesi Bebeğini korusun,kucağımıza aldığımızı sağ salim görmeyi nasip etsin

Ahhh uykusuz bir gece dahaaa ..Hiç şikayetim yok ama gram uyku da yok Hamileliligimin ilk baslarinda çok uyuyordum hep ondam bu biliyorum Bu arada aramizda 38 haftalik filan var 40.haftada doğum olsa ekim ortalari oluyor Kasim olmuyor .Ama burada takip etmek de güzel hayırlı doğum haberleri almaya erken basliycazz ve daha çok heyecan olucak

Yarım saat oldu boğaz ağrısıyla uyandım. Dün dondurma yedim ondan oldu. Pastil yumusatti neyse ki. Bir de adet olacak gibi bel ağrım var. Karnım kasiklarim olsa sadece enfeksiyon var diyeceğim de bu bel ağrısı nedir bilemedim. Siddetlenmedi ama geçmedi de hala. Eğer 1 saate geçmezse hastaneye gideceğim. İlk hamileligim olduğundan doğum sancısı nasıldır bilmiyorum. Ondan bu endişem. Allah korusun daha çok erken

Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz

Sudocrem halihazirda evde vardi arada kizimin totosuna suruyorum. Bebise de mustela aldim.

O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?

Bence almak gerekiyor. İlk gebeligimde depndin bu kilodu yoktu. Hasta bezi vardi. Hani su kullan at alt acmalara benziyen turden. Onu totoma sikistirip hastaneye gitmistim suyum gelince. Cok rahatsiz ediciydi.

Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize.

Peki ya şampuan ve vücut kremi Yağı olarak hangi marka

Sampuan ve vucut losyonu yuz kremi hepsini mustela aldim.

Bel agrisini bana soracaksin:) dogum sancisi sadece bele vurmuyor kasiklara da vuruyor. Adet olacak gibi kasiliyor karninda. Sen yine de yarin ilk is idrar tahlili yaptir gecmis olsun.

Ben gibi uyuyamayan var mi? Dun annemdeydim sagolsun sevdigim ama mideme dokunan ne varsa hepsini yapmisti. Bol bol yedim dayanamayip. Eve geldim bir de ne gorem sevdigim bir yemegide cantama koymus benden habersiz az yemistim ondan fazla yer kalmamisti uyumadan oncede onu yedim tekrardan sonrasi malum fecii bir mide yanmasi buna eslik eden burun tikanikligi ve geniz akintisi problemiyle yatakta oturmus maden suyu iciyorum. Benim gibi olanlara selam olsuun

Topiğimiz gece boyu aktif hale geldi maşallah ben de bu kadar az uyku ile nasıl yaşıyorum hayretediyorumkendime gece 1den önce yatamıyorum yatınca da saat başıkalkıyorum her seferinde wcye gidip bir bardak su içiyorum ve bi yerde uykumu almış hissediyorum şuan olduğu gibi, kızlar doğumu ve sonrasını da burda paylaşalım ekim anneleri çok güzel doğum hikayelerini paylaşıyor hep olumluları okuduğum için sanki daha rahatım, Allah bize de sağlıklı selametli hayırlı doğumlar nasip etsin, günleriniz aydın olsun

Günaydın kızlar günler geçtikçe heyecanımız artıyor. Bende ilk müjdeli haber kimden gelecek merak ediyorum bu arada okuduğum kitaptan bazı yerleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Doktoruma özellikle doğum esnasındaki ışık miktarını ve göbek kordonunun geç klemplenmesi konusunu soracağım umarım bunlara dikkat ediyorlardır. Bir de hastanede kabul ediyorlarsa doğuma eşimin de girmesini istiyorum. Hazır onu ikna etmişken Çarşamba günü kontrole gittiğimde soracağım

Eklentiler

• image.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 77
Canim hepimiz ayniyiz sanki kasımda mi keramet bilemedim yani en iyisi hiç yormamak
Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
sudocrem canım

O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?
Canim hasta bezi genelde özel hastane ise temin ediyorlar ama yine de bulundurmak lazımmış ve bez değilde kilot olan daha rahatmis doğum yapan iki arkadasim mutlaka almam gerektiğini söyledi biri sezeryan diğeri normal dogum yapmıştı. Büyük boy ped yeterli gelmiyormus ilk gün özellikle.

Canim cok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisinizdir.
bel ağrısı bende de oldu canim belki soğuğa maruz kalmissindir çünkü benim ki klimadan biliyorum malum iskenderun hala sıcak hala sıcak sogumuor bu memleket yahuuu

Günaydın canim benim eşimde girmek istiyor doğuma ama bem onu almak isteyip istemedigimden emin değilim bazen girsin diyorum bazende girmesin kararsızım annem girsin isterdim ama o da ben dayanamam diyor milletinkine girdin diyorum benimkiné niye girmiyorsun sen çocuğumsun canin acirken bayilirim diyor ne diyim yani öyle diyince

İstanbul birden soğudu nasıl oldu anlamadım. Evet üşütmüş olabilirim çünkü sicak süt içip kendimi sıcak tutunca hafifledi ağrım

üzülmeyecek gibi değil ki. lazer pek işe yaramıyor deniyor ama bakalım bende yaptıracağım

Günaydın kızlar ,
Bir kısmımızın ne kadar az zamanı kalmış.

Ben de bugün kendimi çok halsiz hissediyorum, sanırım iyice üşüttüm, dün gece biraz baş ağrısı da vardı.
Kendimi ağırlaşmış hissediyorum , aldığım kilo da 12 ye yaklaştı.
Real olacakmışım gibi his bende de oluyor arada , dinlenince geçiyor ama hemen.Ayakta kalınca başlıyor.Benim bir de erken doğum riskim de var.Umarım 4-5 hafta daha bekler en azından.Daha çantam da hazır değil , bu enerjisizlikle nasıl da gözümde büyüyor.
Ben de arada çarpıntı da olmaya başladı , bu da yeni çıktı.İdrar tahlilleri yapılmıştı , hiçbir şey çıkmadı.Doktor 24 saatlikten de istedi , şimdi onun sonucunu bekliyorum.Ben de durumlar böyle, son 1 haftadır biraz zor geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…