2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar,bende bu gün kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum,sanki bayılıcakmışım gibi geliyor.

günaydın kızlar...
benım oturduğum yattığım yerden kalkasım gelmıyo...
evde ayağa kalkıp 10 dk. dolansam feci bel ağrısı ıle gerı oturuyorum...
Ağrı dağı buyuklugunde ütülenecek eşya birikti hala yapamadım...
yaklaşık 3 haftadır tartılmadım kilo durumumu bılmıyorum en son 60'tım...
kilolara çok sinirim bozuluyor...
işyerinde de bütün gün mal gibi masa basında oturuyorum gezinme imkanım yok işimden dolayı...yine bel ağrısı cekıyorum ve hantallaşıyorum...
bir an once doğurmak ıstıyorum

Merhaba, ben de haftasonu hastaneye götüreceklerimi yıkadım ütüledim, sonra kilitli poşetlere koyup çantaya temiz temiz yerleştirdim. Henüz vaktin var gibi, çok ağırlaşmadan yapabilirsin bence. Benim tüm ütüler yarım saat içinde bitti... :) Tabii sadece hastaneye gideceklerimi hallettim şimdilik... :)

Depend hasta külodu aldım ben. Önce numune istedim ama eşimin iş yerine
O da merak edip iş yerinde onca erkeğin içinde donu açıvermiş, arkasından da firmadan aramışlar "Nasıl memnun kaldınız mı?" diye
Akşam eve kırmızı suratla geldi
Eee her şeyi merak etmeyeceksin demek
Sonra marketten gittim bir paket aldım çantama attım ama deneyemedim.
Giysem kanamam yok, işesem dedim "eee bunları giyip çiş yapmayacağız ki ne alaka dedim", dedim de dedim ama attım doğum çantasına.
Bir paket de orkid gece attım ne olur ne olmaz.

Ben sezo olacağım, eğitimde ebe "sezoların kanaması çok olmaz zaten içerden biz emiyoruz aletlerle, orkid bile yeter" demişti ama ben rahat olsun diye aldım, ped tak don giy, çıkar yerine bunu giyerim, sürekli değişirim diyorum.. Gerçi rahatsız bir insanım çantama 8 tane don koydum.
8 don, orkid, hasta külodu derken sanırım altıma yapıcam yapıcam totom kuru kalacak zaar

Kızlar bir şey danışmak istiyorum beşiğimiz geldi kuruldu içinin yatağı falan var satıcı adam yıkamayın bunları dedi ne yapacam yıkadıniz mi yikadiysaniz nasıl yikadiniz yani bariyer falan yatak içi ped hiç açılmamış diye yıkamayın yikayacaksaniz makineye atmayın sıkmayın serin dedi ne yapacam şaşırdım haa

Benimde aynen bahsettiğin gibi ve benimkinin orda kafası var malesef

Bende kirli kalmaya tahammül edemem ama senin gibide hazırlık yapmadım .Sadece 2 kilot ve bi paket orkid almışım..İlk doğumumda da öyle kanamam falan olmadı benim. Sezoyum bende :)

Ben yıkadım nevresim takımını. Yan korumalarını yastığını yorganını...
Hiç bir şey olmadı sıkma da yaptım.
Ama istersen yıka sıkmayı iptal et.

Selam kizlar. Herkese agrisiz sizisiz gunler diliyorum sezeryan oldugumda hasta bezini hastaneden vermislerdi. Ilk gun ped yeterli olmayabilir. Ben ikinciyi istemistim baska da lazim olmadi gece pedlerinden devam ettim ben.
Sezeryan olan bayanlar ilk gun karniniza bastirdilar mi ? Bana bu islem 3 kez yapildi da hic istemiyorum yaf

Benim de isteğim bebeklerimizin gününü doldurup sonra birkaç gün içinde sağlıkla doğmaları...

Ben korumaları ve nevresim takımını yorgani yıkadim düşük sıcaklıkta bir şey olmadı. İçime sinmedi paketten çıkan halini koymak

O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?

ben rossmann mağazasından hasta bezi aldım, adı facelle. Orta boy aldım. Bize eğitimlerde ilk günler kanamanız fazla olacağı için hasta beziyle rahat edersiniz dendi. Bir de hiç çamaşır giymeye gerek yok. Zaten kanama kontrolüne gelecekler, baktıkları zaman bezi çıkarır atarım, çamaşır değiştirme sorunu olmaz diye düşündüm. Zaten birkaç gün sonra büyük boy pede geçeriz. Siz de bunu bir düşünün isterseniz.

evet canım sezeryanda çok kanama olmuyo ben olur sanmıştım hasta bezi takmıştım ama hiç rahat değildi baktım az oluyo gece orkidleri varya uzun olan onu kullandım ama ne olur ne olmaz hasta bezi yinede çantada bulunduralım

Hangi pastili kullandınız? Her pastili hamileler kullanamıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…