- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.541
Kızlar pisik kremi sudocrem mi mmustela mi aldiniz
Teşekkürler kızlar .Bebek giysilerini yıkayıp ütüleyecektim de eşim ne yıkaması ne ütüsü , dedi.Direkt bu şekilde hastane çantası hazırlayacağım ben bu gidişle.Artık doğumdan sonra annem yıkar , ütüler.
Aldın mı raporunu,bir sıkıntı yaşadın mı merak ettim.bir de takip numarası 32. Hafta raporunla aynı mıEvet canım pazartesi kestiricem aynı yerden alaçam inslh bi sorun olmadan işlerinizi hallederiz. Artık devam edemem.
Benimde aynen bahsettiğin gibi ve benimkinin orda kafası var malesefBenim yukarda karnım.
Hatta iki meme arasında neredeyse bir 3. memem var, ya totosu ya başka yeri.
Alien gibi oldu vücudum.
3 memeli kadın
Yakında sinemalarda
Doktor baş aşağı diyor ama bu bebe 1 metre mi ki meme arasında ayağı falan olsun
Üff bunları insan yaşarken bile vücudunda anlamlandıramıyorken, çevreden insanlar ne kolay bikbik ötüyorlar
Dinlemeyip, streslenmemek lazım
Depend hasta külodu aldım ben. Önce numune istedim ama eşimin iş yerine
O da merak edip iş yerinde onca erkeğin içinde donu açıvermiş, arkasından da firmadan aramışlar "Nasıl memnun kaldınız mı?" diye
Akşam eve kırmızı suratla geldi
Eee her şeyi merak etmeyeceksin demek
Sonra marketten gittim bir paket aldım çantama attım ama deneyemedim.
Giysem kanamam yok, işesem dedim "eee bunları giyip çiş yapmayacağız ki ne alaka dedim", dedim de dedim ama attım doğum çantasına.
Bir paket de orkid gece attım ne olur ne olmaz.
Ben sezo olacağım, eğitimde ebe "sezoların kanaması çok olmaz zaten içerden biz emiyoruz aletlerle, orkid bile yeter" demişti ama ben rahat olsun diye aldım, ped tak don giy, çıkar yerine bunu giyerim, sürekli değişirim diyorum.. Gerçi rahatsız bir insanım çantama 8 tane don koydum.
8 don, orkid, hasta külodu derken sanırım altıma yapıcam yapıcam totom kuru kalacak zaar
Ben yıkadım nevresim takımını. Yan korumalarını yastığını yorganını...Kızlar bir şey danışmak istiyorum beşiğimiz geldi kuruldu içinin yatağı falan var satıcı adam yıkamayın bunları dedi ne yapacam yıkadıniz mi yikadiysaniz nasıl yikadiniz yani bariyer falan yatak içi ped hiç açılmamış diye yıkamayın yikayacaksaniz makineye atmayın sıkmayın serin dedi ne yapacam şaşırdım haa
Normal fiyatlar ne kadar inanin bilmiyorum. Her firmanin farkli sanirim. Yillik odemesi 100 dolar onu biliorum ama.ben yarin firma temsilcisini arayip sorucam bakalim bagis icin ne diycek. Buraya yazicam bilgileri.
Benimde korkum erken dogum, bide ilk hamileligim sancilarin normal olup olmadiginida bilmiyorum. Allah hakkimizda hayirlisini versin, insallah erken olmaz ya ben bide yurtdisindayim daha annem gelmemis olur o zamana. Hep yatarsam iyiyim ama biraz evin icinde dolasayim basliyor o sancilarim
Ben korumaları ve nevresim takımını yorgani yıkadim düşük sıcaklıkta bir şey olmadı. İçime sinmedi paketten çıkan halini koymakKızlar bir şey danışmak istiyorum beşiğimiz geldi kuruldu içinin yatağı falan var satıcı adam yıkamayın bunları dedi ne yapacam yıkadıniz mi yikadiysaniz nasıl yikadiniz yani bariyer falan yatak içi ped hiç açılmamış diye yıkamayın yikayacaksaniz makineye atmayın sıkmayın serin dedi ne yapacam şaşırdım haa
O hasta bezine bende baktiim baktiim baktiim. Ama alamadim. Benim baktigim bezden ziyade hasta kiloduydu itici geldi. Ona ihtiuacimiz olur mu ki buyuk boy pee yetmez mi ki?
evet canım sezeryanda çok kanama olmuyo ben olur sanmıştım hasta bezi takmıştım ama hiç rahat değildi baktım az oluyo gece orkidleri varya uzun olan onu kullandım ama ne olur ne olmaz hasta bezi yinede çantada bulunduralımDepend hasta külodu aldım ben. Önce numune istedim ama eşimin iş yerine
O da merak edip iş yerinde onca erkeğin içinde donu açıvermiş, arkasından da firmadan aramışlar "Nasıl memnun kaldınız mı?" diye
Akşam eve kırmızı suratla geldi
Eee her şeyi merak etmeyeceksin demek
Sonra marketten gittim bir paket aldım çantama attım ama deneyemedim.
Giysem kanamam yok, işesem dedim "eee bunları giyip çiş yapmayacağız ki ne alaka dedim", dedim de dedim ama attım doğum çantasına.
Bir paket de orkid gece attım ne olur ne olmaz.
Ben sezo olacağım, eğitimde ebe "sezoların kanaması çok olmaz zaten içerden biz emiyoruz aletlerle, orkid bile yeter" demişti ama ben rahat olsun diye aldım, ped tak don giy, çıkar yerine bunu giyerim, sürekli değişirim diyorum.. Gerçi rahatsız bir insanım çantama 8 tane don koydum.
8 don, orkid, hasta külodu derken sanırım altıma yapıcam yapıcam totom kuru kalacak zaar
Yarım saat oldu boğaz ağrısıyla uyandım. Dün dondurma yedim ondan oldu. Pastil yumusatti neyse ki. Bir de adet olacak gibi bel ağrım var. Karnım kasiklarim olsa sadece enfeksiyon var diyeceğim de bu bel ağrısı nedir bilemedim. Siddetlenmedi ama geçmedi de hala. Eğer 1 saate geçmezse hastaneye gideceğim. İlk hamileligim olduğundan doğum sancısı nasıldır bilmiyorum. Ondan bu endişem. Allah korusun daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?