2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende eşimin doguma girmesini istiyorum ama bir türlü ikna edemiyorum dayanamam oracıkta düşer bayılırım diyor

Çok sağol paylaşımın için..

karnına bastırdılar mı?nasıl yani bana öyle bişey olmadı doğumdan önceyimi kastediyosun? sonrasında zaten yapamazlarda şaşırdım

Bende eşimin doguma girmesini istiyorum ama bir türlü ikna edemiyorum dayanamam oracıkta düşer bayılırım diyor

Ben de kararsızım, girse mi girmese mi.. Tam emin olamıyorum, sonuçta bütün doğallığıyla yaşayacağız inşallah doğumu. Bu doğallık erkekleri korkutur mu acaba Sezaryen derse doktor herhalde eşimin ameliyathanede olmasını isterim, en azından bebeğimizin ilk zamanlarını o görsün diye...

Benim esimde çok istekli cok girmek istio tabi alirlarmi bilmiyorum konusmadim henuz hatta göbek kordonunu ben kesicem dio

karnına bastırdılar mı?nasıl yani bana öyle bişey olmadı doğumdan önceyimi kastediyosun? sonrasında zaten yapamazlarda şaşırdım

Yok canim dogumdan sonra :-( hem bastirip hem alttan bakiyolardi bunu da 3 kere yaptilar. Tekrar ayni doktora gidiyorum bunda da oyle olacak buyuk ihtimal. Ama cok cok mecburi birsey olsa herkese yapilirdi , yapilmayan da duydum sana da yapmamislar.

[QUOTE"ozge_ilkheyecan, post: 42884199, member: 688694"]Ben de kararsızım, girse mi girmese mi.. Tam emin olamıyorum, sonuçta bütün doğallığıyla yaşayacağız inşallah doğumu. Bu doğallık erkekleri korkutur mu acaba Sezaryen derse doktor herhalde eşimin ameliyathanede olmasını isterim, en azından bebeğimizin ilk zamanlarını o görsün diye...[/QUOTE]
Benim ilk sezeryan olucam ama benim kociş dayanamam diyor napalım yapacak bişey yok

ben de depend numune istemiştim, bana da geldi çok güzel ya ben çok beğendim:)
bir de ben tek kullanımlık kilotlardan aldım, bir pakette 3 tane var. kirlenince atıyosun. kanamam varken ondan kullanırım diye düşündüm.
orkid de aldım.
acaba 1 paket te depend alıp çantaya koysam mı ki o kadar kanama oluyo mudur?
o kadar güzel güzel pijamalar aldık pijamalarımız kan olmasın ne hastanede ne evde...

kızlar benim bir sorum var...
32. haftada çalışabilir raporu aldığımızda, raporun üzerinde 37. haftaya kadar çalışabilir gibi bir yazı mı yazıyor? yoksa tarih aralıkları mı var?
bana verilen rapor normal rapor gibi...
''analık'' kısmı işaretli...
teşhis kısmında ''gebelik durumu'' yazıyor...
30.09.2015 tarıhınden itibaren 04.11.2015 tarıhıne kadar Doğum Öncesi 05.11.2015 tarihinde ''çalışır'' kutucuğu işaretli...

size verilen de böyle bir rapor mu?
doğru bir şey mi verdiler bana?
yanlışlık var mı?
ben daha farklı bir rapor bekliyodum:)

Benim raporda çok saçmaydı..14 Eylül'de aldım 32. hafta 'da..19 Ekim'de çalışır yazıyordu. .Haliyle bu tarihler arası sanki raporluyum çalışmıyorum gibi bir anlam çıkıyordu. Muhasebecimiz de kabul etmedi.Tekrar hastaneye gittim. Hayır böyle yazılır doğrusu bu dedi. Ben çok ısrar edince üzerine kalemle 32. haftadan 37. haftaya kadar çalışır yazdılar.

Sonra muhasebecimiz de SGK'a girip rapor onayı verdi. Bi sorun görünmüyormuş ok. dedi.19 Ekim'de gidip 37. hafta doğum izinimi başlatacağım ben.. Biraz karışık gibi duruyor ama durum bende de bu yani.

Onu rahim için yapiyolarmis rahim 9 ayda büyüyo com hızlı küçülmeye geciyomus yapmaları gerekiyormuş biraz ağrılı bi işlem mis heralde

Ismimi yok etmeyeydin iyiydi.
Bir an ayni mesaji birebir yazmisiz sandim

Benim eşim de başlarda giremem ben diyordu. Hadi girdim orda acil bişey olsa beni dışarı çıkarsalar naparım düşünsene diyordu sonra bende bebeğimizin ilk anını birlikte görelim fikriyle ikna ettim. Hem zaten eşler başucunda duruyor o an ben acı çeksem de o da görsün neler çektiğimi ve bana destek olsun di mi

Bende bebegimin kiyafetlerini battaniye uyku seti takımlarını yikadim. Cok zevkliydi hem sevdim hem yikadim. Allahim güzel sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin.
Yalnız kızlar bu dalan roxy kokusunu hic sevmedim.dalin yada hacının kokusu nasıl

Bende o malum yere igne batmasi gibi bi aci hissediyorum nedir acaba

O haftalarda bende yaşıyordum idrar testi yaptırdım enfeksiyon çıktı ilaç kullandım sonra geçti istersen doktorunla konuş bir idrar testi alsınlar çünkü enfeksiyon doğum sancılarını tetiklermiş bu da erken doğuma sebep olurmuş ebem söylemişti, 38. haftada yaşıyorum o sancılardan yalancı doğum sancılarıymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…