- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.561
Bende eşimin doguma girmesini istiyorum ama bir türlü ikna edemiyorum dayanamam oracıkta düşer bayılırım diyorCanim hepimiz ayniyiz sanki kasımda mi keramet bilemedim yanien iyisi hiç yormamak
sudocrem canım
Canim hasta bezi genelde özel hastane ise temin ediyorlar ama yine de bulundurmak lazımmış ve bez değilde kilot olan daha rahatmis doğum yapan iki arkadasim mutlaka almam gerektiğini söyledi biri sezeryan diğeri normal dogum yapmıştı. Büyük boy ped yeterli gelmiyormus ilk gün özellikle.
Canim cok geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisinizdir.
bel ağrısı bende de oldu canim belki soğuğa maruz kalmissindir çünkü benim ki klimadan biliyorum malum iskenderun hala sıcak hala sıcak sogumuor bu memleket yahuuu
Günaydın canim benim eşimde girmek istiyor doğuma ama bem onu almak isteyip istemedigimden emin değilim bazen girsin diyorum bazende girmesin kararsızım annem girsin isterdim ama o da ben dayanamam diyor milletinkine girdin diyorum benimkiné niye girmiyorsun sen çocuğumsun canin acirken bayilirim diyor ne diyim yani öyle diyince
Çok sağol paylaşımın için..Günaydın kızlar günler geçtikçe heyecanımız artıyor. Bende ilk müjdeli haber kimden gelecek merak ediyorumbu arada okuduğum kitaptan bazı yerleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Doktoruma özellikle doğum esnasındaki ışık miktarını ve göbek kordonunun geç klemplenmesi konusunu soracağım umarım bunlara dikkat ediyorlardır. Bir de hastanede kabul ediyorlarsa doğuma eşimin de girmesini istiyorum. Hazır onu ikna etmişken Çarşamba günü kontrole gittiğimde soracağım
karnına bastırdılar mı?Selam kizlar. Herkese agrisiz sizisiz gunler diliyorumsezeryan oldugumda hasta bezini hastaneden vermislerdi. Ilk gun ped yeterli olmayabilir. Ben ikinciyi istemistim baska da lazim olmadi gece pedlerinden devam ettim ben.
Sezeryan olan bayanlar ilk gun karniniza bastirdilar mi ? Bana bu islem 3 kez yapildi da hic istemiyorum yaf
Ee o kadar sisio sonucta biraz buruscak bi sure karınne buruşukluğu bayılacağım şimdi.
Bende eşimin doguma girmesini istiyorum ama bir türlü ikna edemiyorum dayanamam oracıkta düşer bayılırım diyor
Benim esimde çok istekli cok girmek istio tabi alirlarmi bilmiyorum konusmadim henuz hatta göbek kordonunu ben kesicem dioBende eşimin doguma girmesini istiyorum ama bir türlü ikna edemiyorum dayanamam oracıkta düşer bayılırım diyor
Ee o kadar sisio sonucta biraz buruscak bi sure karın
Benim esimde çok istekli cok girmek istio tabi alirlarmi bilmiyorum konusmadim henuz hatta göbek kordonunu ben kesicem dio
karnına bastırdılar mı?nasıl yani bana öyle bişey olmadı doğumdan önceyimi kastediyosun? sonrasında zaten yapamazlarda şaşırdım
Depend hasta külodu aldım ben. Önce numune istedim ama eşimin iş yerine
O da merak edip iş yerinde onca erkeğin içinde donu açıvermiş, arkasından da firmadan aramışlar "Nasıl memnun kaldınız mı?" diye
Akşam eve kırmızı suratla geldi
Eee her şeyi merak etmeyeceksin demek
Sonra marketten gittim bir paket aldım çantama attım ama deneyemedim.
Giysem kanamam yok, işesem dedim "eee bunları giyip çiş yapmayacağız ki ne alaka dedim", dedim de dedim ama attım doğum çantasına.
Bir paket de orkid gece attım ne olur ne olmaz.
Ben sezo olacağım, eğitimde ebe "sezoların kanaması çok olmaz zaten içerden biz emiyoruz aletlerle, orkid bile yeter" demişti ama ben rahat olsun diye aldım, ped tak don giy, çıkar yerine bunu giyerim, sürekli değişirim diyorum.. Gerçi rahatsız bir insanım çantama 8 tane don koydum.
8 don, orkid, hasta külodu derken sanırım altıma yapıcam yapıcam totom kuru kalacak zaar
kızlar benim bir sorum var...
32. haftada çalışabilir raporu aldığımızda, raporun üzerinde 37. haftaya kadar çalışabilir gibi bir yazı mı yazıyor? yoksa tarih aralıkları mı var?
bana verilen rapor normal rapor gibi...
''analık'' kısmı işaretli...
teşhis kısmında ''gebelik durumu'' yazıyor...
30.09.2015 tarıhınden itibaren 04.11.2015 tarıhıne kadar Doğum Öncesi 05.11.2015 tarihinde ''çalışır'' kutucuğu işaretli...
size verilen de böyle bir rapor mu?
doğru bir şey mi verdiler bana?
yanlışlık var mı?
ben daha farklı bir rapor bekliyodum:)
Onu rahim için yapiyolarmis rahim 9 ayda büyüyo com hızlı küçülmeye geciyomus yapmaları gerekiyormuş biraz ağrılı bi işlem mis heraldeYok canim dogumdan sonra :-( hem bastirip hem alttan bakiyolardibunu da 3 kere yaptilar. Tekrar ayni doktora gidiyorum bunda da oyle olacak buyuk ihtimal. Ama cok cok mecburi birsey olsa herkese yapilirdi , yapilmayan da duydum sana da yapmamislar.
Onu rahim için yapiyolarmis rahim 9 ayda büyüyo com hızlı küçülmeye geciyomus yapmaları gerekiyormuş biraz ağrılı bi işlem mis heralde
Ismimi yok etmeyeydin iyiydi.Depend hasta külodu aldım ben. Önce numune istedim ama eşimin iş yerine
O da merak edip iş yerinde onca erkeğin içinde donu açıvermiş, arkasından da firmadan aramışlar "Nasıl memnun kaldınız mı?" diye
Akşam eve kırmızı suratla geldi
Eee her şeyi merak etmeyeceksin demek
Sonra marketten gittim bir paket aldım çantama attım ama deneyemedim.
Giysem kanamam yok, işesem dedim "eee bunları giyip çiş yapmayacağız ki ne alaka dedim", dedim de dedim ama attım doğum çantasına.
Bir paket de orkid gece attım ne olur ne olmaz.
Ben sezo olacağım, eğitimde ebe "sezoların kanaması çok olmaz zaten içerden biz emiyoruz aletlerle, orkid bile yeter" demişti ama ben rahat olsun diye aldım, ped tak don giy, çıkar yerine bunu giyerim, sürekli değişirim diyorum.. Gerçi rahatsız bir insanım çantama 8 tane don koydum.
8 don, orkid, hasta külodu derken sanırım altıma yapıcam yapıcam totom kuru kalacak zaar
Bende eşimin doguma girmesini istiyorum ama bir türlü ikna edemiyorum dayanamam oracıkta düşer bayılırım diyor
Benim eşim de başlarda giremem ben diyordu. Hadi girdim orda acil bişey olsa beni dışarı çıkarsalar naparım düşünsene diyorduBen de kararsızım, girse mi girmese mi.. Tam emin olamıyorum, sonuçta bütün doğallığıyla yaşayacağız inşallah doğumu. Bu doğallık erkekleri korkutur mu acabaSezaryen derse doktor herhalde eşimin ameliyathanede olmasını isterim, en azından bebeğimizin ilk zamanlarını o görsün diye...
Bende o malum yere igne batmasi gibi bi aci hissediyorum nedir acabaKızlar abes olmazsa birsey sormak istiyorum ben malum yerin içinde aniden gelişen bir sızlama hissediyorum var mı bunu yasayan yada sebebini bilen
Bende o malum yere igne batmasi gibi bi aci hissediyorum nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?