2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dalinin kokusu güzel ben onu kullandım bebiş kokuyo bence

güzel annelerrrr bebiş için süs işte şeker falan magnet yaptırmaya karar verdim şükür ama internetten alışveriş yapmayı güvenen bi insan değilim sizin yaptığınız güvenilir bildiğiniz bir site varsa bana söylermisiniz şimdidden teşekkürler

Kızlar aklımdayken sorayım dedim beşiklerin üstünde dönen oyuncaklar falan oluyorya onları kullanacakmısınız ben bikaç kişiden duydum bebek sürekli yukarıdaki oyuncaklara sabit bir şekilde baktığı için şaşılık oluyormuş korktum valla kullanmıycam galiba

Sez.de neden bastiriyolar anlamadim?

yok canım ameliyattan çıktım 6 saat yoğun bakımdaydım sonra odaya geçtim doktorlar gelip gidiyolardı sadece bantı söktüler yaraya bakıyolardı tansiyon falan...çevremdede çoğu sezeryan ama hiç kimseye duymadım ama senin belki özel durumun olmuştur ondan yapmışlardır belki korktum şimdi

Her hastanenin raporu farklı. Benim raporumda tarih yazmıyordu. 32 haftalık gebe olduğu tespit edilmiştir. Doğuma 8 hafta vardır 3 Hafta kalana kadar çalışabilir yazıyordu.

selam herkese
kizlar kansizlik icin keci boynuzu pekmezi icen varmi? kansizlik icin en etkili yiyecek hangisi kuru uzum, ciger et ve uzum pekmezi kullaniyorum bunlarin disinda hemen etki eden seyleri yemem lazim doguma az kaldi ve ben tirsiyorum bu kansizliktan

Bebislerinize mont tarzi bi kiyafet aldiniz mi kizlar? Ben dun astronot aldim. Boyunu 6 aylik olarak aldim. 9 aylik alsam cok buyuk icinde kaybolur gibime geldi. Ama eve geldim herzamanki gibi kararsiz kaldim. Napsam 9la degistirsem mi? Alan arkadaslar kac aylik aldi fikir verir mi bana da?
Ya bu kararsizliktan beni mahvediyo. Aldigim sey eve gelince illaki bi tur degisiyor

Dalin çok güzel kokuyor.

Degerin kac?
Ciger yiyor musun sen?
Sakatat yemeyin demislerdi ben hala yemiyorum da.

Hurmada kansızlıga cok iyi geliyormuş ama araştirmadan simdi yeme kac aylik hamilesin takvim gorunmuyor

canım benim raporda yazan tarih aralıkları doğru, kontrol ettim. ama neden hafta değil de tarih yazıyor onu anlamadım...tarih mi yazması gerekiyor yoksa hafta mı bilemiyorum...ben muhasebeye verdim raporumu, ok dediler bişey demediler olmaz filan gibi ama yine de tedirginim...hastanede bir tanıdık var ona soracağım içim rahat etmiyor...sağolasın canım inşallah raporlarımızda sıkıntı çıkmaz da hem doğum paralarımızı alırız hem de rahat rahat izinlerimizi kullanırız...

Her hastanenin raporu farklı. Benim raporumda tarih yazmıyordu. 32 haftalık gebe olduğu tespit edilmiştir. Doğuma 8 hafta vardır 3 Hafta kalana kadar çalışabilir yazıyordu.

Allah Allah ya çok ilginç...raporlar neden farklı oluyor yani aynı olması gerekmez mi mantıken...
amam seninkisinde sorun gözükmüyor bence hafta yazması iyi...

Ben de bugün kendimi iyi hissedince ikinci el aldığım Tiny Love ile başladım yıkama işlerine.Oyuncakları hariç, diğerlerini attım makineye.30 derecede yıkanıyor.Sıkma yaptırmadan asacağım.
Talimatta sıkma yaptırmayın ,diyor.
Her gün yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışacağım.

Canim gittigim doktor yaptiriyor hastane degistirdi belki yapilmiyordur dedim. Kontrole gittigimde yeni sezeryan olmus kadina sordum ona da yapilmis. Pis kan ciksin diye yapiliyormus. Yapmayanlar da oldugu icin ben de istemiyorum. Ama dinlemiyorlardi korkacak birsey yok tabi aciyor ne de olsa sezeryan. Dayanilmayacak birsey degil . yani zorunlu birsey olsa sesimi cikarmicam da yapmayanlar da oldugu icin yapilmasin istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…