- 11 Mayıs 2013
- 104
- 142
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.601
amin inşallah canım aynıyızSelam tatli annislerr bugun 37.haftamiza girdik bi heyecanki sormayin bende ..Allah hepimize hayirlisiyla bebislerimizin kokularini sagsalim icimize cekmeyi nasip etsin insaallah
Bebislerinize mont tarzi bi kiyafet aldiniz mi kizlar? Ben dun astronot aldim. Boyunu 6 aylik olarak aldim. 9 aylik alsam cok buyuk icinde kaybolur gibime geldi. Ama eve geldim herzamanki gibi kararsiz kaldim. Napsam 9la degistirsem mi? Alan arkadaslar kac aylik aldi fikir verir mi bana da?
Ya bu kararsizliktan beni mahvediyo. Aldigim sey eve gelince illaki bi tur degisiyor
kan ignesi gecen aylarda olmustum ve degerlerim cok iyiydi ama yine dusmus ve simdi sogum ayakin olunca korku basladi.Himm benim de 9.9 da kan ignesi verdi dr.um. haftada 2 kez damardan serum seklinde aliyorum.
Ben burdaki bi arkadasin tavsiyesi uzerine elmas sekerlemeden yaptircam ama mevlut zamani dagiticam.hastane icin sadece isim yazili cikolatalardan almayi dusunuyorumgüzel annelerrrr bebiş için süs işte şeker falan magnet yaptırmaya karar verdim şükürama internetten alışveriş yapmayı güvenen bi insan değilim sizin yaptığınız güvenilir bildiğiniz bir site varsa bana söylermisiniz şimdidden teşekkürler
Ben besigin ortasina dogru koyucam ileriye dogru bakacagi icin sorun olmaz sanirim kiz dur o kadar para verdik yaaaKızlar aklımdayken sorayım dedim beşiklerin üstünde dönen oyuncaklar falan oluyorya onları kullanacakmısınız ben bikaç kişiden duydum bebek sürekli yukarıdaki oyuncaklara sabit bir şekilde baktığı için şaşılık oluyormuş korktum valla kullanmıycam galiba
Kızlar aklımdayken sorayım dedim beşiklerin üstünde dönen oyuncaklar falan oluyorya onları kullanacakmısınız ben bikaç kişiden duydum bebek sürekli yukarıdaki oyuncaklara sabit bir şekilde baktığı için şaşılık oluyormuş korktum valla kullanmıycam galiba
Medipol bağcılara gidiyorum. Acil bir şey olunca Avcılar hospitale de gittiğim oluyor:)Aaa hangi hastaneye gidiyorsun?
Ay ne bilim benimde içim gidiyo valla anacım kim ne derse ona inanıyom tecrübesizliğin gözü çıkmasınBen besigin ortasina dogru koyucam ileriye dogru bakacagi icin sorun olmaz sanirim kiz dur o kadar para verdik yaaa
Anladim canim. Senin simdilik varmis almana gerek yok tabi. Benim oyle bir durumum olmadigi icin aldim ama iste kararsizim simdi.ben mont falan almadım (ablamdan 1 mont geldi 3- aylık sanırım buyuklugu), ihtiyaç olursa kullanmaya 1 montumuz var:)
ama bence mont falan almak için henüz erken sanki...
ne bileyim bebeğin büyüklüğünü kestiremiyorum ben o yüzden mont, ayakkabı, astronot filan bebek toparlanınca alıcam...
Aldın mı raporunu,bir sıkıntı yaşadın mı merak ettim.bir de takip numarası 32. Hafta raporunla aynı mı
Foto koyabilir misiniz?Anladim canim. Senin simdilik varmis almana gerek yok tabi. Benim oyle bir durumum olmadigi icin aldim ama iste kararsizim simdi.
Ayakkabi ben de almadim. Simdilik gerek yok dedigin gibi ihtoyaca gore alicam. Aldigim montun cikarilabilir ayagi var. Eger geri vermezsem zaten is gorur.
Dönencelerden kullanacağım çünkü bebekler doğduğunda ileri derecede miyoptur, göremezler.
Görme yetileri geliştikçe kısa mesafeleri görmeye başlarlar.
Bir bebeğin ilk 3 ay sürekli yattığı düşünülürse, tepedeki dönenceler onun görme yetisini geliştirecek en büyük destektir.
Bebeklerde ilk 6 ay geçici şaşılıklar olur zaten, dönence zararlı değil aksine ilk oyuncak olarak her bebekte gelişim açısından olması gereken en önemli gelişim aracıdır.
Ben gelişim bilimleri derslerinde hocalardan dinlediklerimi ve okuduklarımı yazdım, ben kullanacağım ama herkesin kendi tercihidönencelerin dönenlerinin otizme meylettirdiğiyle ilgili haberler okudum, doktora da sordum, o da evet öyle bir bilgi var dedi. Sabit şekilde oyuncak ve dönencelerin kullanılabileceğini çocuk doktoru söylemişti. Ben henüz karar vermedim kullanayım mı kullanmayayım mı bilmiyorum. Sadece çok küçükken o oyuncaklardan yatağının üzerine takmam diye düşünüyorum, odasını sade bırakmaktan yanayım, toz vs alerjik olmasın diye. Görümcem oyun halısını çok kullanmıştı, çok da memnun kaldı, aynalar oyuncaklar vs bebeğin ilgisini çekiyor gerçekten ama dediğim gibi ben karar vermedim henüz. Duyduğum şeyleri sizle de paylaşmak istedim.
Ben arada içiyorum ama pekmezini değil soğuk sıkım keçi boynuzu özü, pekmez de var evde ama o daha şekerli sanki kaynatılıyor fln zaten şekerli şeyler tüketiyorum canım istiyor diyeselam herkese
kizlar kansizlik icin keci boynuzu pekmezi icen varmi? kansizlik icin en etkili yiyecek hangisi kuru uzum, ciger et ve uzum pekmezi kullaniyorum bunlarin disinda hemen etki eden seyleri yemem lazim doguma az kaldi ve ben tirsiyorum bu kansizliktan
senin kan degerin kac peki? bi faydasi oluyormu keci boynuzunun ben daha bugun basladim icmeye tadida bi tuhafmis :/Ben arada içiyorum ama pekmezini değil soğuk sıkım keçi boynuzu özü, pekmez de var evde ama o daha şekerli sanki kaynatılıyor fln zaten şekerli şeyler tüketiyorum canım istiyor diye
:)))) artk dogumdan sonrada bu problemler icin sayfada olurzdaha kötüsü de var yani şimdiden üzülmem manasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?