- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.621
evet canım haklısın bencede yaptırma.Canim gittigim doktor yaptiriyor hastane degistirdi belki yapilmiyordur dedim. Kontrole gittigimde yeni sezeryan olmus kadina sordum ona da yapilmis. Pis kan ciksin diye yapiliyormus. Yapmayanlar da oldugu icin ben de istemiyorum. Ama dinlemiyorlardikorkacak birsey yok tabi aciyor ne de olsa sezeryan. Dayanilmayacak birsey degil . yani zorunlu birsey olsa sesimi cikarmicam da yapmayanlar da oldugu icin yapilmasin istiyorum sadece.
Aa adamdaki cesarte bakk açilis kurdelesi kesio sankiBenim esimde çok istekli cok girmek istio tabi alirlarmi bilmiyorum konusmadim henuz hatta göbek kordonunu ben kesicem dio
Her hastanenin raporu farklı. Benim raporumda tarih yazmıyordu. 32 haftalık gebe olduğu tespit edilmiştir. Doğuma 8 hafta vardır 3 Hafta kalana kadar çalışabilir yazıyordu.
:)))) artk dogumdan sonrada bu problemler icin sayfada olurz
Anladim canim. Senin simdilik varmis almana gerek yok tabi. Benim oyle bir durumum olmadigi icin aldim ama iste kararsizim simdi.
Ayakkabi ben de almadim. Simdilik gerek yok dedigin gibi ihtoyaca gore alicam. Aldigim montun cikarilabilir ayagi var. Eger geri vermezsem zaten is gorur.
Zaten önemli olan sgk ya işlenmesi.Benim hastanem rapor bile vermedi. Sgk sistemine işledi direkt. Ben de bari ekran görüntüsü verin işyerine bildirmem lazım dedim. Onu mail attılar. Orada da izin başlama tarihi yazıyor direkt 26 ekim diye.
Benim hastanem rapor bile vermedi. Sgk sistemine işledi direkt. Ben de bari ekran görüntüsü verin işyerine bildirmem lazım dedim. Onu mail attılar. Orada da izin başlama tarihi yazıyor direkt 26 ekim diye.
Ilk zamanlar mint giydiremezsnki kuzum oyle bi mont yok :))) port bebede tasiosun cocugu saglik ocagna dolaysyla battaniyeye vazo gibi sarmak durumundayz :)Foto koyabilir misiniz?
Ben de almadım, bebek nereye gidecek zaten diyorum ama ilk hafta kontrolü var, aşısı var, diğer kontrolleri var.
Battaniyeye vazo girip sarıp taşımak istemiyorum.
Ama zayıf mı tombik mi doğar, boyu posu da kestirilmiyor.
Iyiyim canim saol merak ettigin icin baskilar gecti sancimda yok cok sukur carsamba randevum war agrilarda gecince gitmedim doktora carsamba bakalim buyuk ihtimal cati muaynesi yapicak biraz tedirginimmerak ettim, hastaneye gidiceğim, belki doğum olur diyordun. İyisin değil mi, bir sorun yok inşallah...
canım ben de raporu muhasebeye goturdum, sistemden baktırdım rapor gorunuyo mu dıye, sıstemde bır sey yok dedi arkadaş...
ben hastanede calısan arkadaşa sorup sızı de bılgılendırıcem kızlar
Dalinin kokusunu bnde seviyorum ama.göz yakio malesef kiyamiorum kuzularma uni baby kullandm yine oyle yaparm yeni dogam icin uni baby kopuk sampuan var onu aldmDalinin kokusu güzel ben onu kullandım bebiş kokuyo bence
Iyiyim canim saol merak ettigin icin baskilar gecti sancimda yok cok sukur carsamba randevum war agrilarda gecince gitmedim doktora carsamba bakalim buyuk ihtimal cati muaynesi yapicak biraz tedirginim
Wala sorma cok soguk kanlidir bide dalga gecio kordon yerine baska biyeri kesipte kizimiz olmasin die ins alirlar bende cok istiyorum yanimda olmasiniAa adamdaki cesarte bakk açilis kurdelesi kesio sankibnmki asla girmez bn korkarm bayilirim.diodu :)))
Resim ekte. Ama geri vericem karar verdim. Kuzenimle konustum ilk 3 ay bebek kucuk olur kundak yeter diyor. Ya sonra da kullanamazsan diye iade edicem ucuz bisey degil cunku.Foto koyabilir misiniz?
Ben de almadım, bebek nereye gidecek zaten diyorum ama ilk hafta kontrolü var, aşısı var, diğer kontrolleri var.
Battaniyeye vazo girip sarıp taşımak istemiyorum.
Ama zayıf mı tombik mi doğar, boyu posu da kestirilmiyor.
Bnde istiyorumm yaa normal deil zaten sezeryann alirlarmi acaba doktora sormam lazmWala sorma cok soguk kanlidir bide dalga gecio kordon yerine baska biyeri kesipte kizimiz olmasin die ins alirlar bende cok istiyorum yanimda olmasini
Hgb değeri mi oluyordu?senin kan degerin kac peki? bi faydasi oluyormu keci boynuzunun ben daha bugun basladim icmeye tadida bi tuhafmis :/
Iyiyim canim saol merak ettigin icin baskilar gecti sancimda yok cok sukur carsamba randevum war agrilarda gecince gitmedim doktora carsamba bakalim buyuk ihtimal cati muaynesi yapicak biraz tedirginim
hoşgeldin canım inşallah kordonu atmıştır boynundan meraklandırmadan birazdan hareket eder annesini üzmez o. Sen bulduğun heran yat dinlen bırak temizlikmis yemekmis onlarda eksik oluversin önemli olan ikinizinde sağlığı hayırlısı ile kucağına alırsın insallahslm yavrukuslar... kac gundur kordondan dolayi moralim bozuk oldugu icin yazmak istemedim negatif enerji yaymamak adina.. ama yine tikanip kaldim.. gittigim drlar bana sabah öğle aksam yemeklerinden sonra 1 saat takip et hareket sayisi toplam 10 etsin demislerdi... sabah Allaha Şükür 10 u tamamladik sonra tık yok seker çikolata sicak cikolata vs ne bulduysam mideye indirdim 1 den beri de sol tarafima yatiyorum muzik konusma oksama vs yaptim... aksama kadar bisey olmazsa ben drlarima ulasmali miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?