2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet canım haklısın bencede yaptırma.

Her hastanenin raporu farklı. Benim raporumda tarih yazmıyordu. 32 haftalık gebe olduğu tespit edilmiştir. Doğuma 8 hafta vardır 3 Hafta kalana kadar çalışabilir yazıyordu.

Benim hastanem rapor bile vermedi. Sgk sistemine işledi direkt. Ben de bari ekran görüntüsü verin işyerine bildirmem lazım dedim. Onu mail attılar. Orada da izin başlama tarihi yazıyor direkt 26 ekim diye.

benim deneyimlerim yeğenlerimden açıkçası, ilk bebeğim bu...
belki de gereklidir şimdiden bu ihtiyaçları almak ama dediğim gibi üstüne olur belki olmaz sonradan para verdim kullanamadım diye üzülmemek için temkinli davranıyorum ben. sen aldıysan kalsın canım begenmıssın almışsın elbet giydirirsin bu kış bebeğine
sağlıkla giysin inşallah

Benim hastanem rapor bile vermedi. Sgk sistemine işledi direkt. Ben de bari ekran görüntüsü verin işyerine bildirmem lazım dedim. Onu mail attılar. Orada da izin başlama tarihi yazıyor direkt 26 ekim diye.
Zaten önemli olan sgk ya işlenmesi.

canım ben de raporu muhasebeye goturdum, sistemden baktırdım rapor gorunuyo mu dıye, sıstemde bır sey yok dedi arkadaş...
ben hastanede calısan arkadaşa sorup sızı de bılgılendırıcem kızlar

Ilk zamanlar mint giydiremezsnki kuzum oyle bi mont yok :))) port bebede tasiosun cocugu saglik ocagna dolaysyla battaniyeye vazo gibi sarmak durumundayz :)

merak ettim, hastaneye gidiceğim, belki doğum olur diyordun. İyisin değil mi, bir sorun yok inşallah...
Iyiyim canim saol merak ettigin icin baskilar gecti sancimda yok cok sukur carsamba randevum war agrilarda gecince gitmedim doktora carsamba bakalim buyuk ihtimal cati muaynesi yapicak biraz tedirginim

canım ben de raporu muhasebeye goturdum, sistemden baktırdım rapor gorunuyo mu dıye, sıstemde bır sey yok dedi arkadaş...
ben hastanede calısan arkadaşa sorup sızı de bılgılendırıcem kızlar

Muhtemelen kagida yazilan raporlari gün sonunda hafta sonunda falan toplu giriyorlardir sisteme. Sen yine işini sağlama al en iyisi bence de. Sonradan duzelttirmek daha zor.

Aa adamdaki cesarte bakk açilis kurdelesi kesio sanki bnmki asla girmez bn korkarm bayilirim.diodu :)))
Wala sorma cok soguk kanlidir bide dalga gecio kordon yerine baska biyeri kesipte kizimiz olmasin die ins alirlar bende cok istiyorum yanimda olmasini

Resim ekte. Ama geri vericem karar verdim. Kuzenimle konustum ilk 3 ay bebek kucuk olur kundak yeter diyor. Ya sonra da kullanamazsan diye iade edicem ucuz bisey degil cunku.

Eklentiler

• 20151005_152132.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 100
Wala sorma cok soguk kanlidir bide dalga gecio kordon yerine baska biyeri kesipte kizimiz olmasin die ins alirlar bende cok istiyorum yanimda olmasini
Bnde istiyorumm yaa normal deil zaten sezeryann alirlarmi acaba doktora sormam lazm

slm yavrukuslar... kac gundur kordondan dolayi moralim bozuk oldugu icin yazmak istemedim negatif enerji yaymamak adina.. ama yine tikanip kaldim.. gittigim drlar bana sabah öğle aksam yemeklerinden sonra 1 saat takip et hareket sayisi toplam 10 etsin demislerdi... sabah Allaha Şükür 10 u tamamladik sonra tık yok seker çikolata sicak cikolata vs ne bulduysam mideye indirdim 1 den beri de sol tarafima yatiyorum muzik konusma oksama vs yaptim... aksama kadar bisey olmazsa ben drlarima ulasmali miyim sizce

Iyiyim canim saol merak ettigin icin baskilar gecti sancimda yok cok sukur carsamba randevum war agrilarda gecince gitmedim doktora carsamba bakalim buyuk ihtimal cati muaynesi yapicak biraz tedirginim

canım merak ediyodum, geçmiş ağrıların cok şükür
artık çarşambaya kadar sabır ozaman :)
demekki bazen yoklaycak artık bu ağrılar,baskılar

çatı muayenesi çok korkutuyor beni, ağrılımı oluyo acaba

hoşgeldin canım inşallah kordonu atmıştır boynundan meraklandırmadan birazdan hareket eder annesini üzmez o. Sen bulduğun heran yat dinlen bırak temizlikmis yemekmis onlarda eksik oluversin önemli olan ikinizinde sağlığı hayırlısı ile kucağına alırsın insallah

Iyi gunler herkese fikrinizi almak istiyorum bugun ultrasona girdik 32+4 gunluk hamileyim bu arada nasipse bir erkek bebek bekliyoruz doktor 1840 gr dedi kilosu icin sizce nasil bana biraz az gibi geldi ama bilemedim birde bebegime nasil kilo aldirabilirim deneyen sonucu farkeden biri varmi icinizde tskler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…