- 11 Mayıs 2013
- 104
- 142
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.641
kilosu gayet iyi canım haftasına göre benimkide o aralar 1900 gr dıIyi gunler herkese fikrinizi almak istiyorum bugun ultrasona girdik 32+4 gunluk hamileyim bu arada nasipse bir erkek bebek bekliyoruz doktor 1840 gr dedi kilosu icin sizce nasil bana biraz az gibi geldi ama bilemedim birde bebegime nasil kilo aldirabilirim deneyen sonucu farkeden biri varmi icinizde tskler simdiden
kilosu gayet iyi canım haftasına göre benimkide o aralar 1900 gr dı
Aynen canm kullanilmio cocukk mont giyeblck zamana gelnce zaten hala soguklar varsa cikip alirsiniz ilk zamanlar zaten hep battaniyeye sarilio bunlar hic kullanilmioo bosbosuna israf etme geri iade et iade kabul olmuosa farkli biseyle degistir isine yarayacakResim ekte. Ama geri vericem karar verdim. Kuzenimle konustum ilk 3 ay bebek kucuk olur kundak yeter diyor. Ya sonra da kullanamazsan diye iade edicem ucuz bisey degil cunku.
slm yavrukuslar... kac gundur kordondan dolayi moralim bozuk oldugu icin yazmak istemedim negatif enerji yaymamak adina.. ama yine tikanip kaldim.. gittigim drlar bana sabah öğle aksam yemeklerinden sonra 1 saat takip et hareket sayisi toplam 10 etsin demislerdi... sabah Allaha Şükür 10 u tamamladik sonra tık yok seker çikolata sicak cikolata vs ne bulduysam mideye indirdim 1 den beri de sol tarafima yatiyorum muzik konusma oksama vs yaptim... aksama kadar bisey olmazsa ben drlarima ulasmali miyim sizce
merhabaa yanlış hatırlamıyorsam coraspin ve iğne kullanıyordun sen de değil mi?Benim de canım sıkkın bu ara.
Doğsalar da şu stres bitse...
Evdeki kediye hain hain bakıyorum " tabii sen 62 günde fırtlattın, seni şanslı minnoş" diye
Kediyi bile kıskanır oldum
Valla benimkinin günü saati değişiyor kıpraşmakta, geçen hastaneye gittim 11 randevusuna. İnsan 11e kadar bir hareket mi etmezAğlamaklı gözlerle sedyeye yattım bir şey oldu diye. Kontrolden çıkar çıkmaz karate hareketlerine başladı, o saatte uyanası gelmiş. Pazar sabahı da saat sabah 5te tekme atıyordu ama beni uyandırdıktan sonra gün içinde uyudu . Her dakika hareket beklemiyorum, saymıyorum da ama senin durum takip altında olmalı. Baktın için rahat etmiyor, git hastaneye. Şunun şurasında 1 ayımız kaldı, her gün gitsek kaç yazar, yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım.
ben ebebekten internetten joie illusion modelini aldım. o naylon hissi yok çok kaliteli henüz kullanmadım ama kurduk çok beğendikKızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum
hemoglobin oluyor ismi kisaca hb galiba.Hgb değeri mi oluyordu?
Evetmerhabaa yanlış hatırlamıyorsam coraspin ve iğne kullanıyordun sen de değil mi?
Baktım canım ama biraz pahalı geldi :\ben ebebekten internetten joie illusion modelini aldım. o naylon hissi yok çok kaliteli henüz kullanmadım ama kurduk çok beğendik
yaa ben coraspini geçen hafta pazar günü itibariyle bıraktım. senin doktora soracaktın ne zaman bırakacağını. sorabildin mi acabaa?
evet malesefBaktım canım ama biraz pahalı geldi :\
Evet, igneye devam hapi dogumdan bir hafta once keselim dedi. 38de sezo olacagim, 37ye kadar devam hapa.yaa ben coraspini geçen hafta pazar günü itibariyle bıraktım. senin doktora soracaktın ne zaman bırakacağını. sorabildin mi acabaa?
11.7 benimhemoglobin oluyor ismi kisaca hb galiba.
Ilk sayfadaki listeye ve buraya aktif gelenlere gore 1 kasim ilemeraba kızlar Bugun pek bakamadım ama sanırm daha doguran olmamıs :)
Butcen ve olculerin nedir bilmiyorum ama kraft calipso da naylon hissi ve hisir hisir sesi yok. Ben odam kucuk oldugu icin alamadim ancak bayagi bi inceledim. En duzgun kraft calipso..bikac rengi de var. Bi de joieninkiler duzgun fakat renkleri cok soguk.Kızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?