2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kilosu gayet iyi canım haftasına göre benimkide o aralar 1900 gr dı

Resim ekte. Ama geri vericem karar verdim. Kuzenimle konustum ilk 3 ay bebek kucuk olur kundak yeter diyor. Ya sonra da kullanamazsan diye iade edicem ucuz bisey degil cunku.
Aynen canm kullanilmio cocukk mont giyeblck zamana gelnce zaten hala soguklar varsa cikip alirsiniz ilk zamanlar zaten hep battaniyeye sarilio bunlar hic kullanilmioo bosbosuna israf etme geri iade et iade kabul olmuosa farkli biseyle degistir isine yarayacak

kızlar merhaba bugün doktora gittim bebeğim 2288 gr ve 41 cm miş. boyu kısa dedi doktor 29 hafta boyunda dedi sizin bebeklerinizin boyu nedir? böyle bi durumla karşılaşan carsa doktorlarınız neler önerdi

Benim de canım sıkkın bu ara.
Doğsalar da şu stres bitse...
Evdeki kediye hain hain bakıyorum " tabii sen 62 günde fırtlattın, seni şanslı minnoş" diye
Kediyi bile kıskanır oldum

Valla benimkinin günü saati değişiyor kıpraşmakta, geçen hastaneye gittim 11 randevusuna. İnsan 11e kadar bir hareket mi etmez Ağlamaklı gözlerle sedyeye yattım bir şey oldu diye. Kontrolden çıkar çıkmaz karate hareketlerine başladı, o saatte uyanası gelmiş. Pazar sabahı da saat sabah 5te tekme atıyordu ama beni uyandırdıktan sonra gün içinde uyudu . Her dakika hareket beklemiyorum, saymıyorum da ama senin durum takip altında olmalı. Baktın için rahat etmiyor, git hastaneye. Şunun şurasında 1 ayımız kaldı, her gün gitsek kaç yazar, yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım.

merhabaa yanlış hatırlamıyorsam coraspin ve iğne kullanıyordun sen de değil mi?

Kızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum

Kızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum
ben ebebekten internetten joie illusion modelini aldım. o naylon hissi yok çok kaliteli henüz kullanmadım ama kurduk çok beğendik

yaa ben coraspini geçen hafta pazar günü itibariyle bıraktım. senin doktora soracaktın ne zaman bırakacağını. sorabildin mi acabaa?
Evet, igneye devam hapi dogumdan bir hafta once keselim dedi. 38de sezo olacagim, 37ye kadar devam hapa.
Ama benim bebe buyuk ihtimal erken dollenme cunku 7. Haftadan itibaren haftasi ilerde, doktora bilmislik yapip diyemedim ama "ya erken dogurursam, ya aniden suyum gelirse hapi birakmadan?" Dedim.
Epey kalp hastasi da bu hapi kullaniyormus, ani trafik kazalari, yaralanmalar oluyormus, hap kullanirken bile dogum baslasa bir sey olmaz rahat ol dedi. Ama ben rahatsiz bir insan oldugumdan rahat degilim. Icimden bir ses hapi birakmadan 37de falan doguracagim diyor, hakkimizda hayirlisi.

Bu cumartesi kontrole gidecegim, ilk kez nstye de sokacakmis belki ayrintiliya da yollar, damar ve kan akisini goruruz. Fikir degisirse bildiririm.

Gecen okudum, biri hapi birakinca kani sulansin diye her gun bir limon yemis. Psikolojik olarak hapi birakmak seni etkiledi mi? Ek yaptigin bir sey var mi?(limon yemek gibi)

Dün besık baktım cok yoruldm bugun kendıme gelemıorum ve kararsızlık benı oldurcek aranzda ızmırde olan varsa nerden besık baktıklarını söyleyebılırler mı :)

Kızlar acil cevap lütfen
Butcen ve olculerin nedir bilmiyorum ama kraft calipso da naylon hissi ve hisir hisir sesi yok. Ben odam kucuk oldugu icin alamadim ancak bayagi bi inceledim. En duzgun kraft calipso..bikac rengi de var. Bi de joieninkiler duzgun fakat renkleri cok soguk.
Sonuc olarak ben de intertenn massimo ricco tiglio siparis ettim. Hem sallanma ozelligi olan hem de 60x100 olan tek marka buydu. Henuz gelmedi gelince bilgi verebilirim nasil bir kumasi oldugunu. Insallah naylon gibi degildir ya ben de sevmiyorum onlari cunku. Cok ucuz duruyor. Ama baska alternatifim yoktu . Sepet besikler cok hos duruyor ama 3-4ay sonra napicam. Koyabilecek fazladan bi depom olmadigi icin alamadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…