- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.661
Ben kendımı erken beklıorumIlk sayfadaki listeye ve buraya aktif gelenlere gore 1 kasim ile @Sekizhaziran var en onde
Hos bu isler pek sira beklemez ama bayragi o tutuyor simdilik
Benim kiz bobrekten cikmaya calisiyor oya oya.Ben kendımı erken beklıorum
O Yuzdn kımse benden once doguramazben kendımı ha dogurdum ha dogurcam gıbı hıssedıom :)
cıks Yolu arıodur annesı :):)Benim kiz bobrekten cikmaya calisiyor oya oya.
Daha asagilari kazsa bu azimle , ilk ben dogururum da, yanlis yeri kaziyor iste
Benımde erkn dogum rıskım var ben arastırdm hergun 1 tane muz cevız bırde süt hergun tuket ben cevız harıc sut ve muzu hergun tuketıormhayırlı günler güzel anneler nasılsınız bakalım?bugün doktordan geldim bebişim bir hafta geri veee zayıfmış 1870 gramnstye girdim sorun yok çok şükür ama arada toplanması erken doğum belirtisi dedi doktorum....güzel anne adayları minnak bebişimi ne yiyeyimde kilo aldırayım akıl verin bana
Bulgur basta olmak uzere gunluk 2 yumurta, 1 litre sut, 1 kase yogurt, muz, ceviz, balik veya et, 1 kasik pekmez ilk aklima gelenlerhayırlı günler güzel anneler nasılsınız bakalım?bugün doktordan geldim bebişim bir hafta geri veee zayıfmış 1870 gramnstye girdim sorun yok çok şükür ama arada toplanması erken doğum belirtisi dedi doktorum....güzel anne adayları minnak bebişimi ne yiyeyimde kilo aldırayım akıl verin bana
Bulgur basta olmak uzere gunluk 2 yumurta, 1 litre sut, 1 kase yogurt, muz, ceviz, balik veya et, 1 kasik pekmez ilk aklima gelenler
Valla ben 2 bardak faln anca ıcıorum 1 lt sut heralde ıcemem bı bardak ogln 1 bardk yatmadan onceGunluk 1 lt sut yanlis anlamadim degilmi?
Ben seKeri kolonya ınstagram dan yaptircam degisiklik güzel şeyler varkızlar ya yok mu başka internetten şeker falan yaptıran yardımcı olabilecek kimse
Bana 36.haftaya kadar coraspin e devam dedi clexane igne de yapıyorum sen kaçıncı haftadasinyaa ben coraspini geçen hafta pazar günü itibariyle bıraktım. senin doktora soracaktın ne zaman bırakacağını. sorabildin mi acabaa?
Cok saol canimÇok geçmiş olsun...
Muhtemelen kagida yazilan raporlari gün sonunda hafta sonunda falan toplu giriyorlardir sisteme. Sen yine işini sağlama al en iyisi bence de. Sonradan duzelttirmek daha zor.
Saol canim benim ewet az kaldi her sanciyi dogum sancisi saniyorum walacanım merak ediyodum, geçmiş ağrıların cok şükür
artık çarşambaya kadar sabır ozaman :)
demekki bazen yoklaycak artık bu ağrılar,baskılar
çatı muayenesi çok korkutuyor beni, ağrılımı oluyo acaba
ben de 38+5 te sezaryen olacağım inşallah tarihimizi 24 ekim olarak belirledik :) hapın etkisi daha uzun olduğu için en geç 1 hafta önceden bırakmak gerekiyor demek ki.. senin doktor da doğru söylüyor sonuçta ben de bir anda doğuma alınabilirdim hapı bırakmadan. ama belki tehlike yüzdesi daha yüksek oluyordur o şekilde.Evet, igneye devam hapi dogumdan bir hafta once keselim dedi. 38de sezo olacagim, 37ye kadar devam hapa.
Ama benim bebe buyuk ihtimal erken dollenme cunku 7. Haftadan itibaren haftasi ilerde, doktora bilmislik yapip diyemedim ama "ya erken dogurursam, ya aniden suyum gelirse hapi birakmadan?" Dedim.
Epey kalp hastasi da bu hapi kullaniyormus, ani trafik kazalari, yaralanmalar oluyormus, hap kullanirken bile dogum baslasa bir sey olmaz rahat ol dedi. Ama ben rahatsiz bir insan oldugumdan rahat degilim. Icimden bir ses hapi birakmadan 37de falan doguracagim diyor, hakkimizda hayirlisi.
Bu cumartesi kontrole gidecegim, ilk kez nstye de sokacakmis belki ayrintiliya da yollar, damar ve kan akisini goruruz. Fikir degisirse bildiririm.
Gecen okudum, biri hapi birakinca kani sulansin diye her gun bir limon yemis. Psikolojik olarak hapi birakmak seni etkiledi mi? Ek yaptigin bir sey var mi?(limon yemek gibi)
gule gule kullanın :) cok hosMeleğime ilk 8-10 ay kullanmak için anne yanı özelliği olan bir beşik aldık. Hem ilk Zamanlar çok işimi görür hem fazla yer kaplamaz hem de ileride sedir gibi odasında kullanabilir diye düşündümGeçen akşam geldi eşimle bir
hevesle kurulumu yaptık. Sadece beşik beyaz olduğu için içindeki uyku seti de beyaz annem ona pembiş bi uyku seti ayarlayacak bakalımBu arada biz 500₺ ye aldık markası tahteravalli. Yatak yüksekliği ayarlanıyor, sallanıyor ve yan koruması aşağı indiğinde yatağa sabitleme aparatı ile anne yanı da oluyor. Biz sabitleme aparatını takmadık yatağın yanına çekince çok da gerek olmaz sabitlenmesine diye düşündük hem de gündüz belki başka yere çekerim sürekli yatağımızın yanında durmayabilir dedik.
Bende mide yanmasi var o sebepten gunde 1 lt icmisligim var soguk soguk iyi gidiyor ama her gun icmek gerekiyorsa icerim hatta biraz once muzlu cevizli balli sut yaptim buyukce bir bardak ictim yeterki biraz ele avuca gelsin bebisim tabii saglik herseyden onemliValla ben 2 bardak faln anca ıcıorum 1 lt sut heralde ıcemem bı bardak ogln 1 bardk yatmadan once
Sabah 250lik bi bardak kahvaltida iciyorum, cay falan icmem ben.Gunluk 1 lt sut yanlis anlamadim degilmi?
slm yavrukuslar... kac gundur kordondan dolayi moralim bozuk oldugu icin yazmak istemedim negatif enerji yaymamak adina.. ama yine tikanip kaldim.. gittigim drlar bana sabah öğle aksam yemeklerinden sonra 1 saat takip et hareket sayisi toplam 10 etsin demislerdi... sabah Allaha Şükür 10 u tamamladik sonra tık yok seker çikolata sicak cikolata vs ne bulduysam mideye indirdim 1 den beri de sol tarafima yatiyorum muzik konusma oksama vs yaptim... aksama kadar bisey olmazsa ben drlarima ulasmali miyim sizce
35+6 bugün kendisi :) 27 eylülde son coraspinimi aldım yani 34.haftada kestik. hibor iğne ile devam ediyorum. doğumun olduğu gün ve ertesi gün iğne yok sonraki 21 gün yine iğneye devam.Bana 36.haftaya kadar coraspin e devam dedi clexane igne de yapıyorum sen kaçıncı haftadasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?