2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hayırlı günler güzel anneler nasılsınız bakalım?bugün doktordan geldim bebişim bir hafta geri veee zayıfmış 1870 gramnstye girdim sorun yok çok şükür ama arada toplanması erken doğum belirtisi dedi doktorum....güzel anne adayları minnak bebişimi ne yiyeyimde kilo aldırayım akıl verin bana

Benımde erkn dogum rıskım var ben arastırdm hergun 1 tane muz cevız bırde süt hergun tuket ben cevız harıc sut ve muzu hergun tuketıorm

Bulgur basta olmak uzere gunluk 2 yumurta, 1 litre sut, 1 kase yogurt, muz, ceviz, balik veya et, 1 kasik pekmez ilk aklima gelenler

Meleğime ilk 8-10 ay kullanmak için anne yanı özelliği olan bir beşik aldık. Hem ilk Zamanlar çok işimi görür hem fazla yer kaplamaz hem de ileride sedir gibi odasında kullanabilir diye düşündüm Geçen akşam geldi eşimle bir
hevesle kurulumu yaptık. Sadece beşik beyaz olduğu için içindeki uyku seti de beyaz annem ona pembiş bi uyku seti ayarlayacak bakalım Bu arada biz 500₺ ye aldık markası tahteravalli. Yatak yüksekliği ayarlanıyor, sallanıyor ve yan koruması aşağı indiğinde yatağa sabitleme aparatı ile anne yanı da oluyor. Biz sabitleme aparatını takmadık yatağın yanına çekince çok da gerek olmaz sabitlenmesine diye düşündük hem de gündüz belki başka yere çekerim sürekli yatağımızın yanında durmayabilir dedik.

Eklentiler

• image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 114
Muhtemelen kagida yazilan raporlari gün sonunda hafta sonunda falan toplu giriyorlardir sisteme. Sen yine işini sağlama al en iyisi bence de. Sonradan duzelttirmek daha zor.

olabilir canım.
hastanede çalışan arkadaşıma sordum, benim raporumda da tarih yazıyordu hafta yazmıyordu dedi.
bir de yine aynı hastanede çalışan bir arkadaş daha var, raporları onaylayan görevli. bir de ona sorucam...bu arkadaş ta o kıza yönlendirdi dah iyi bilir dedi...
yarın size de net bilgi vermiş olurum kızlar

Saol canim benim ewet az kaldi her sanciyi dogum sancisi saniyorum wala ben korkmuyorumda tedirginlik war daha ince smear testi yaptirmistim onun gibi biseyse iyi kendini kasmadigin surece aci olmuo carsambada cabuk gelse hurmada yiyorum acilma varmi yok mu merak ediyorum

ben de 38+5 te sezaryen olacağım inşallah tarihimizi 24 ekim olarak belirledik :) hapın etkisi daha uzun olduğu için en geç 1 hafta önceden bırakmak gerekiyor demek ki.. senin doktor da doğru söylüyor sonuçta ben de bir anda doğuma alınabilirdim hapı bırakmadan. ama belki tehlike yüzdesi daha yüksek oluyordur o şekilde.

benim doktorum perinatolog olduğu için her ultrasonum detaylı havasında geçiyor hep 4d bakıyor.. hiç sormadım ama heralde bakıyordur ya kan dolasımına. bu arada içine doğuyorsa erken gelebilir bebiş ben çok inanıyorum buna anne hissediyor bence :)

limon yemek vs hiç düşünmedim doktoruma nedense sorgusuz bir güvenim var ki inan normal hayatımda çok pimpirikliyimdir. ilk zamanlar bir kere sordum iğneye ek olarak benim yemem ya da yememem gereken şeyler var mı diye. bana '' sana öyle bir iğne verdim ki ne istiyorsan ye korkma'' dedi. o gün bugün rahat ettim. o yüzden beni hiç etkilemedi hapı bırakmak.

Gule
gule gule kullanın :) cok hos

Valla ben 2 bardak faln anca ıcıorum 1 lt sut heralde ıcemem bı bardak ogln 1 bardk yatmadan once
Bende mide yanmasi var o sebepten gunde 1 lt icmisligim var soguk soguk iyi gidiyor ama her gun icmek gerekiyorsa icerim hatta biraz once muzlu cevizli balli sut yaptim buyukce bir bardak ictim yeterki biraz ele avuca gelsin bebisim tabii saglik herseyden onemli

Gunluk 1 lt sut yanlis anlamadim degilmi?
Sabah 250lik bi bardak kahvaltida iciyorum, cay falan icmem ben.
Ogleden sonra bi meyve ile bi bardak gene 250lik sut icerim kan sekeri dengesi icin. Bir de gece yatarken sabaha kadar minnosu oyalasin diye 250lik sut icer yatarim. Gunde 3 bardak oluyor, cok mu ki

canım öncelikle tekrar geçmiş olsun...
biliyorsun stress herşeyi etkiler...
hissettiklerimiz bebeklerimizi etkiliyor şuan...
belki de senin kendini sıkman bebeğe gerginlik şeklinde yansıyor ondan bebek çok hareket etmiyor...
biliyorum çok zor ama kendini biraz rahatlatmak için başka bir şeyler yapsan...biraz yürüyüş, biraz boyama (neydi şu yetişkinlerin yaptıkları boyama hani yeni çıktı...adını unuttum), kuaföre gitmek ya da evde oje sürmek gibi...eğer seninle gelebilecek biri varsa çarşıya gitsen, kozmetik ürünlerine kıyafetlere baksan havan değişse...belki sen kendini iyi hissedersen o da hissedecek hareket edecek...
olumlama yapalım hep beraber...
bebeğin gün 10 defa hareket etmiş bak bugün...daha bunun akşamı da var...
bazen benimki de hareketsiz oluyor...bazen de hiç durmuyor...tatlı yesem bile oynamıyor bazen...
bir de kendini çok yorarsan da bebek kendini korumaya alıp hareket etmeyebiliyormuş bu da aklında bulunsun...yorulduğun günlerde çok endişe etme...
ben inanıyorum bebeğine bir şey olmayacak...
çok az vaktimiz kaldı inşallah hepimiz sağlıklı sekılde kucaklayacağız bebişlerimizi ve yeni bir topikte beraber bebek klerimizin sorunlarını konuşacağız

Bana 36.haftaya kadar coraspin e devam dedi clexane igne de yapıyorum sen kaçıncı haftadasin
35+6 bugün kendisi :) 27 eylülde son coraspinimi aldım yani 34.haftada kestik. hibor iğne ile devam ediyorum. doğumun olduğu gün ve ertesi gün iğne yok sonraki 21 gün yine iğneye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…