2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
24 ekim mi masallah bir sey kalmamis.
Benim bebek kayiplarim var oncesinde, o yuzden pimpirik otesiyim. Bana kalsa hapi birakmam cunku hap ve igne sayesinde buralara kadar gelebildim diye kafam rahat. Ama el mecbur 37de birakacagim, artik o son hafta kafama huni takar gezerim stresten

benim de iki kaybım var :) valla ben rabbime bıraktım aslında belki de ondan kafam rahat. diğerlerinde yaptığım pimpirik beni strese sokmaktan başka bir işe yaramadı. bana kalsa ben 17sinde doğururdum da doktor ille de 24ü dedi o son hafta ben de kafayı yerim gibime geliyor

Canim uzulme son haftalar cok kilo aliyor kasar peynirini siddetle oneriyorum ben yiyorum baya aldiriyor sutu yumurta bol bol ye ic ve nohut ve pekmez bildigim kadariyla aldiriyor

Aynen, yiyecek ekmekleri varsa dogacaklar , duami edip oturuyorum artik ama bene o hafta gizli gizli limon yerim gibi
Stres yapma ki biz arkandan gelen pihtililar da sana bakip stres yapmayalim

Aynen, yiyecek ekmekleri varsa dogacaklar , duami edip oturuyorum artik ama bene o hafta gizli gizli limon yerim gibi
Stres yapma ki biz arkandan gelen pihtililar da sana bakip stres yapmayalim
17sinde anlaşaydık iyidi yok yok yapmıcam stres. çok güzel sağlıklı bir doğum olacak inşallah. ben de hemen burdan yazıcam ''korkmayın pıhtılılaaaarr çok kolay bir doğum oldu'' dicem inşallahh.

17sinde anlaşaydık iyidi yok yok yapmıcam stres. çok güzel sağlıklı bir doğum olacak inşallah. ben de hemen burdan yazıcam ''korkmayın pıhtılılaaaarr çok kolay bir doğum oldu'' dicem inşallahh.
Spinal mi?
Oyleyse istek isteyecegim, bi de de ki " hemen oldu bitti, yarim saat bile surmedi".

Icebiliyorsaniz ne guzel bende sutu pek ihmal etmiyorum ama bugunden sonra gunde 1 lt icmeye varim bisey olmaz dimi

Bize göre iyisin canım. Benim bebeğim 32+0 ' da 1570 gr dı.Gelişimi de 1 hafta geri , gerçi hamileliğin başından beri hep yaklaşık 1 hafta geriydi ; ama ben de bu durumu kafaya çok taktım.Geçen haftadan beri endişe içindeyim , oysa ne kadar rahattım.Çarşamba günü iyi bir perinatologdan randevu aldım , ona görüneceğim. Sorun nedir bir an önce öğrenmek istiyorum.Bir şeye konsantre de olamıyorum . Gerekirse Perinatolog ile devam edeceğim.
Senin bence fazla kafana takacağın bir durum yok.
Ben protein alımını çok arttırdım ; ama bende miyom var , doktor tahminen miyomun plasentanın besin akışını engelleyebileceği yorumunu yaptı.Doppler ile bakılacak kesin teşhis için.
Umarım iyi haberler verebilirim.
Birkaç gündür moralim çok bozuk.

@Ayaklarim3kilo kiz sen o kadar sutu iciyon da kabiz olmuyon mu

Sutle kabiz olanini ilk duydum, ben genelde soguk sut icip tasa oturuyorum
Bana dr yogurt daha faydali dediydi ama ben de yogurt sevmem, sute yanastim. Hem disler icin de kalsiyum lazim. Ay kamu spotu gibi oldum

Icebiliyorsaniz ne guzel bende sutu pek ihmal etmiyorum ama bugunden sonra gunde 1 lt icmeye varim bisey olmaz dimi
Doktorunuza sorun isterseniz, ben cocukluktan beri icerim cok da severim.
Beden ihtiyacina gore belki size fazla gelebilir, ben shrek gibiyim, 1.80 boyum 98 kilom var, siz isterseniz gunde yarim litre icin

@Ayaklarim3kilo mariapdr kızlar sizde kan pıhtılaşması mı var? Hamilelikte mi oldu bu durum? Bende tam tersi kanımın pıhtılaşmasını sağlayan hücrelerde azalma var son kan testimin sonuçlarını henüz doktoruma göstermedim çarşamba günü kontrolüm bakalım doktor ne diyecek

Benim kiz da sutu cok sever 3 bardak sut ictigi gun kabiz oluyor o bakimdan dedim. Doktorlarda ihtiyactan fazlasini onermiyorlar ve ayni yorumu yapiyolar. Bak bi yasina daha girdin

Bende hep varmis da sonradan tespit edildi ama mutasyonum dusuk yani aslinda etnik kokene bakildiginda neredeyse her Turk kadininda olan bir pihti sorunuymus. Onlem amacli hap, igne kullaniyorum onlar da bi sulandirma yapiyor sorma. Gecen ayagima cam parcasi dustu minik, yer gok kan oldu.
Sana da gecmis olsun, insallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi.

aayni durumda sayiliriz canim hic biisey yapmiyorum ne hastane cantasi ne bisey hazirlayasim var sadece bebegin gelisimine konsantreyim haftaya bizim randevumuz var insallah guzel haberler verirsin soyle bi teorim var acaba bebek anne yada babasina cektigi icinmi boyle hakkimizda hayirlisi moralini bozma pozitif dusunelim

İyidir bebeğin canım, neden seni bu kadar evhamlandırdılar ki ! Suyun da azalma vs yoktu , normal gebelikte , olabilir.Bence her şey iyi olacak ikiniz için , ben senin yerinde olsam evde kalp atışlarını dinlemek için olan cihazdan alırım hemen , kesin çözüm.İçini rahatlatır , hareket sayma stresi ile uğraşmazsın.Hatta bana bile lazım, bana da dedi doktor hareketlerine dikkat et diye. Çarşamba perinatolog ne diyecek , bir umut onu bekliyorum.Umarım iyi haberlerle gelirim.

Benim kiz da sutu cok sever 3 bardak sut ictigi gun kabiz oluyor o bakimdan dedim. Doktorlarda ihtiyactan fazlasini onermiyorlar ve ayni yorumu yapiyolar. Bak bi yasina daha girdin
Hem dobis hem yasli yapmaya kararlisin yani oysa biz ilerde dunur olacaktik senle
Kabizlik icin sabahlari yulaf kepegi yiyorum bi kasik, aksamina icim disim temizleniyor.
Kaynanam gibi bugun yedigim ictigim lokmayi saydiniz he, daha da yazmam lokmalarimi

Evet pozitif düşünelim tabii ; ama elimde değil, biraz evham yaptım.Ben 2650 , eşim 1750 doğmuş. Doktor da sende minyonsun, tek başına hiçbir şey ifade etmez bu değerler dedi.Bu yorumları yapan başka başka doktorlar.Perinatolog görüşü almak için uzmana gideceğim , iyice kafam karıştı çünkü.Bu arada proteine saldırıyorum , acıkmadan yiyorum , artık kaç kilo olurum bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…