- 7 Aralık 2012
- 583
- 600
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.701
evet genetik testte çıktı benimki bir genim homozigot. daha öncesinde bilmiyordum tabi hayatı etkileyen bir durum değil ama 2 düşün sonrasında ortaya çıktı. senin durumunu ilk defa duydum ama sen de ilaç mı kullanıyorsun@Ayaklarim3kilomariapdr kızlar sizde kan pıhtılaşması mı var? Hamilelikte mi oldu bu durum? Bende tam tersi kanımın pıhtılaşmasını sağlayan hücrelerde azalma var son kan testimin sonuçlarını henüz doktoruma göstermedim çarşamba günü kontrolüm bakalım doktor ne diyecek
Ne ilginç kanlarımız var ya çok koyu ya çok sıvıBende hep varmis da sonradan tespit edildi ama mutasyonum dusuk yani aslinda etnik kokene bakildiginda neredeyse her Turk kadininda olan bir pihti sorunuymus. Onlem amacli hap, igne kullaniyorum onlar da bi sulandirma yapiyor sorma. Gecen ayagima cam parcasi dustu minik, yer gok kan oldu.
Sana da gecmis olsun, insallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi.
Henüz ilaç kullanmıyorum doktorum geçen ay farketti düşük olduğunu bu ay tekrar kan kan testi yapıp gelmemi istedi. Geçen aya göre düşmemiş ama çok fazla yükselmemiş de hücrelerin sayısı. İlaç tedavisi başlatır mı yoksa tekrar test mi ister hiç bilemiyorumevet genetik testte çıktı benimki bir genim homozigot. daha öncesinde bilmiyordum tabi hayatı etkileyen bir durum değil ama 2 düşün sonrasında ortaya çıktı. senin durumunu ilk defa duydum ama sen de ilaç mı kullanıyorsun
Hem dobis hem yasli yapmaya kararlisin yani oysa biz ilerde dunur olacaktik senle
Kabizlik icin sabahlari yulaf kepegi yiyorum bi kasik, aksamina icim disim temizleniyor.
Kaynanam gibi bugun yedigim ictigim lokmayi saydiniz he, daha da yazmam lokmalarimi
Canim ben 32 +1 de 2160 gr di.boyuda 45 cm.ne yiyosun dersen canim ne istiyosa yiyorum.az kilo alayim derdim yok.zaten aldim alacagimi.14 kilo aldim.bebegim kilo alsin ben veririm zaten bi sekilde.kasar peyniri bl bol balik kirmizi et kuruyemis meyvelerden incir muz mandalina.ekmek arasi beyaz peynir domates.yumurta yiyemiyorum.sut te sadece muzlu cilekli kutu sutlerden iciyorum.isallah yardimci olabilmisimdir.hayırlı günler güzel anneler nasılsınız bakalım?bugün doktordan geldim bebişim bir hafta geri veee zayıfmış 1870 gramnstye girdim sorun yok çok şükür ama arada toplanması erken doğum belirtisi dedi doktorum....güzel anne adayları minnak bebişimi ne yiyeyimde kilo aldırayım akıl verin bana
Arada burnun da kanıyor mu arada oluyo okadar Zor duruyo ki doğum da nasıl olcak bilmiyorum o iğne yi vurmak ta ayrı dert zaten ben mi yapamıyorum bilmiyorum ama vurdugumuz yer morariyoBende hep varmis da sonradan tespit edildi ama mutasyonum dusuk yani aslinda etnik kokene bakildiginda neredeyse her Turk kadininda olan bir pihti sorunuymus. Onlem amacli hap, igne kullaniyorum onlar da bi sulandirma yapiyor sorma. Gecen ayagima cam parcasi dustu minik, yer gok kan oldu.
Sana da gecmis olsun, insallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi.
Bence 6 aylik iyi olur zaten dogumundan 6 ay sonrasini hesapla mayisa geliyor, ee mayistada astronot giydirmeyecegine gore bence iyi bir beden 6 ayBebislerinize mont tarzi bi kiyafet aldiniz mi kizlar? Ben dun astronot aldim. Boyunu 6 aylik olarak aldim. 9 aylik alsam cok buyuk icinde kaybolur gibime geldi. Ama eve geldim herzamanki gibi kararsiz kaldim. Napsam 9la degistirsem mi? Alan arkadaslar kac aylik aldi fikir verir mi bana da?
Ya bu kararsizliktan beni mahvediyo. Aldigim sey eve gelince illaki bi tur degisiyor
Kızlar benimde arada Burnum kanıyor acaba bunun sebebi nedir ? Bu pihtidan mi kaynaklı . doktoruma sordum kan testi yaptı demir ilacını günde iki taneye Çıkart dedi bu kadarArada burnun da kanıyor mu arada oluyo okadar Zor duruyo ki doğum da nasıl olcak bilmiyorum o iğne yi vurmak ta ayrı dert zaten ben mi yapamıyorum bilmiyorum ama vurdugumuz yer morariyo
Sebebi ni bilmiyorum ama dr sordum normal hamilelik te olabilir dedi ama bn pıhtılaşma için iğne yaptigim içi çok zor duruyoKızlar benimde arada Burnum kanıyor acaba bunun sebebi nedir ? Bu pihtidan mi kaynaklı . doktoruma sordum kan testi yaptı demir ilacını günde iki taneye Çıkart dedi bu kadar
Kızlar benimde arada Burnum kanıyor acaba bunun sebebi nedir ? Bu pihtidan mi kaynaklı . doktoruma sordum kan testi yaptı demir ilacını günde iki taneye Çıkart dedi bu kadar
masaALLAH cok iyi degerin benimkide tekrar 11 olsa keske.11.7 benim
Meleğime ilk 8-10 ay kullanmak için anne yanı özelliği olan bir beşik aldık. Hem ilk Zamanlar çok işimi görür hem fazla yer kaplamaz hem de ileride sedir gibi odasında kullanabilir diye düşündümGeçen akşam geldi eşimle bir
hevesle kurulumu yaptık. Sadece beşik beyaz olduğu için içindeki uyku seti de beyaz annem ona pembiş bi uyku seti ayarlayacak bakalımBu arada biz 500₺ ye aldık markası tahteravalli. Yatak yüksekliği ayarlanıyor, sallanıyor ve yan koruması aşağı indiğinde yatağa sabitleme aparatı ile anne yanı da oluyor. Biz sabitleme aparatını takmadık yatağın yanına çekince çok da gerek olmaz sabitlenmesine diye düşündük hem de gündüz belki başka yere çekerim sürekli yatağımızın yanında durmayabilir dedik.
Biz hacışerif den yaptırdik cok memnun kaldik .kızlar ya yok mu başka internetten şeker falan yaptıran yardımcı olabilecek kimse
Mrb canim, bende cok arastirdim bulundugum yerde istedigim markalar yoktu o yüzden inte yöneldim. Kraft kanz vs dusunuyodum ama en son joie excursion modelinde karar kildim. Hic fisir fisir degil hatta naylon degil kumasi cok kaliteli. Ayrica üzerinde alt acmasi ve besik gibi kullanabilecegin ana kucagi var. Ben e bebekten aldım tavsiye ederim.Kızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum
Ayy cok guzel olmus. Ellerine saglik. Kaliplari nereden cikarttin? Ben de yapicam da odamizdaki hazirliklar bitsin oyle basliycam. Kalip konusunda bilgini bekliyorum.Eki Görüntüle 1648467
Kizlar bende bugun bos durmadim bunlari yaptim. Butun işlerim eksiklerim bitti de bi kapi süsüm eksik kalmıştı sankio da tam oldu :)
Çokk tatlı olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 1648467
Kizlar bende bugun bos durmadim bunlari yaptim. Butun işlerim eksiklerim bitti de bi kapi süsüm eksik kalmıştı sankio da tam oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?