2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet genetik testte çıktı benimki bir genim homozigot. daha öncesinde bilmiyordum tabi hayatı etkileyen bir durum değil ama 2 düşün sonrasında ortaya çıktı. senin durumunu ilk defa duydum ama sen de ilaç mı kullanıyorsun

Ne ilginç kanlarımız var ya çok koyu ya çok sıvı geçmiş olsun sana da Canım. Benim henüz bi yerim kanamadı hiç test etmedim ama kan verdiğimde önceden iğnenin battığı yere hemşirenin koyduğu Pamukta hiç kan olmazdı nerdeyse geçen seferinde dikkat ettim pamukta bi Miktar kan vardı demek ki sebebi buymuş. Bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım da zaten topluca totolarını bi ısıralım ya

Henüz ilaç kullanmıyorum doktorum geçen ay farketti düşük olduğunu bu ay tekrar kan kan testi yapıp gelmemi istedi. Geçen aya göre düşmemiş ama çok fazla yükselmemiş de hücrelerin sayısı. İlaç tedavisi başlatır mı yoksa tekrar test mi ister hiç bilemiyorum

Haha aynen kiz bugun cogunlukla senin yorumlarini okudum. Bak butun mesajlarini begeniyorum hemen hemen. Bidahakine senin oglun olup benim yine kizim olacagi icin sanirim biraz daha ilimli yorumlar yapmaliyim

Canim ben 32 +1 de 2160 gr di.boyuda 45 cm.ne yiyosun dersen canim ne istiyosa yiyorum.az kilo alayim derdim yok.zaten aldim alacagimi.14 kilo aldim.bebegim kilo alsin ben veririm zaten bi sekilde.kasar peyniri bl bol balik kirmizi et kuruyemis meyvelerden incir muz mandalina.ekmek arasi beyaz peynir domates.yumurta yiyemiyorum.sut te sadece muzlu cilekli kutu sutlerden iciyorum.isallah yardimci olabilmisimdir.

Sen kuzunu dusun guzel guzel ye yemegini.onemli olan onlar.

Bende igne artik ecoprin kullaniyorum. Doktorum ilaci 35. Haftadan sonra birakcaz dedi. Erkenmi ki bilemedim. 38+ 5 e de sezeryan randevusu verdi. Ama sanki o kadar beklemiycek gibi geliyo bana. Igne icinde devam dedi

Arada burnun da kanıyor mu arada oluyo okadar Zor duruyo ki doğum da nasıl olcak bilmiyorum o iğne yi vurmak ta ayrı dert zaten ben mi yapamıyorum bilmiyorum ama vurdugumuz yer morariyo

Bence 6 aylik iyi olur zaten dogumundan 6 ay sonrasini hesapla mayisa geliyor, ee mayistada astronot giydirmeyecegine gore bence iyi bir beden 6 ay

Kızlar midem çok ağrıyor . Üşüttüm mü bilmiyorum. Napsamda geçsin.

Arada burnun da kanıyor mu arada oluyo okadar Zor duruyo ki doğum da nasıl olcak bilmiyorum o iğne yi vurmak ta ayrı dert zaten ben mi yapamıyorum bilmiyorum ama vurdugumuz yer morariyo
Kızlar benimde arada Burnum kanıyor acaba bunun sebebi nedir ? Bu pihtidan mi kaynaklı . doktoruma sordum kan testi yaptı demir ilacını günde iki taneye Çıkart dedi bu kadar

Kızlar benimde arada Burnum kanıyor acaba bunun sebebi nedir ? Bu pihtidan mi kaynaklı . doktoruma sordum kan testi yaptı demir ilacını günde iki taneye Çıkart dedi bu kadar
Sebebi ni bilmiyorum ama dr sordum normal hamilelik te olabilir dedi ama bn pıhtılaşma için iğne yaptigim içi çok zor duruyo

Normal popülasyona göre gebelerde burun kanamasına daha sık rastlanmaktadır. Bunun temel nedeni bebeğin ve anne adayının sağlığı açısından gebelik sırasında damarlarda dolaşan kan miktarının artmasıdır. Kan miktarı arttıkça burun mukozası içindeki ince ve yüzeyel kan damarlarının maruz kaldığı basınç da doğal olarak artar. Zaman zaman bu ince damarlar artan basınca direnemez ve damar duvarı yırtılarak kanamaya neden olur. Burun mukozasının kuru kalması, şiddetli sümkürme, burnu ve ağzı tıkayarak hapşırma gibi faktörler de basınç artışına pozitif etki ederek kanamayı tetikleyebilir.

Gebelik sırasında burun kanaması yaşayan kadınların ne kendileri ne de bebekleri açısından endişelenmelerini gerektirecek bir durum yoktur. Genelde kanamanın miktarı son derece azdır. Çok nadiren de olsa kendiliğinden ya da alınan basit önlemler ile durmayan kanamalar olabilir.

Merhaba,
Ekim annesi olarak, Kasım anneleri neler yapıyor diye bakarken beşiğinizi gördüm. Bizimki de aynı model ancak ahşap rengi olanı. Baya araştırıp almıştık biz. Umarım memnun kalırız. Önce sağlıkla gelsinler, sonra mışıl mışıl uyuyup büyüsünler inşallah

Kızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum
Mrb canim, bende cok arastirdim bulundugum yerde istedigim markalar yoktu o yüzden inte yöneldim. Kraft kanz vs dusunuyodum ama en son joie excursion modelinde karar kildim. Hic fisir fisir degil hatta naylon degil kumasi cok kaliteli. Ayrica üzerinde alt acmasi ve besik gibi kullanabilecegin ana kucagi var. Ben e bebekten aldım tavsiye ederim.

Eklentiler

• 20150919_195838.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 105
Eki Görüntüle 1648467
Kizlar bende bugun bos durmadim bunlari yaptim. Butun işlerim eksiklerim bitti de bi kapi süsüm eksik kalmıştı sanki o da tam oldu :)
Ayy cok guzel olmus. Ellerine saglik. Kaliplari nereden cikarttin? Ben de yapicam da odamizdaki hazirliklar bitsin oyle basliycam. Kalip konusunda bilgini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…