- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.721
Gecmis olsun ne gibi sikayetlerin vardi. Bende yanma kasinma vs yok sadece sari /yesil fazla akinti varBenim bu hafta idrarimda iltahap ciktigi için doktorum fitil verdi. Bu donemde tehlikeliymis iltahap o yüzden kullanıyorum 2 gundur
Canimmm ben de haftasonu alicam ama bence 3-6 aylık almak lazım bu kış için anca o olur. 9 aylik yazin sonuna denk geliyo.. Bence degistirmeBebislerinize mont tarzi bi kiyafet aldiniz mi kizlar? Ben dun astronot aldim. Boyunu 6 aylik olarak aldim. 9 aylik alsam cok buyuk icinde kaybolur gibime geldi. Ama eve geldim herzamanki gibi kararsiz kaldim. Napsam 9la degistirsem mi? Alan arkadaslar kac aylik aldi fikir verir mi bana da?
Ya bu kararsizliktan beni mahvediyo. Aldigim sey eve gelince illaki bi tur degisiyor
Evet cnm oluo:) hatta benimki 6. aydan sonra başladı
Ayy cok guzel olmus. Ellerine saglik. Kaliplari nereden cikarttin? Ben de yapicam da odamizdaki hazirliklar bitsin oyle basliycam. Kalip konusunda bilgini bekliyorum.
Teşekkür ederim kizlaar begenmenize sevindim gerçekten :)Çokk tatlı olmuş ellerine sağlık
Eki Görüntüle 1648467
Kizlar bende bugun bos durmadim bunlari yaptim. Butun işlerim eksiklerim bitti de bi kapi süsüm eksik kalmıştı sankio da tam oldu :)
Günümüz aynı ve bizi tedirgin eden şey tam tersi 2400 gr bizimki de ve bu bilgi beni tedirgin ettiIyi gunler herkese fikrinizi almak istiyorum bugun ultrasona girdik 32+4 gunluk hamileyim bu arada nasipse bir erkek bebek bekliyoruz doktor 1840 gr dedi kilosu icin sizce nasil bana biraz az gibi geldi ama bilemedim birde bebegime nasil kilo aldirabilirim deneyen sonucu farkeden biri varmi icinizde tskler simdiden
Aynen namaz kilar gibi duruyor dedi dr bizde goremiyoruzArtık ultrasonda bebeğin yüzünü çok net göremiyoruz kafasını kanala sokmuş heralde bu yüzden. Sadece gölge şeklinde görünüyor ya
N11 kartopu bebek mağazası, ben memnun kaldım kraft calipso modeliKızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum
İyi geceler arkadaşlar
Biz bugün bir ay sonra 32+3 tek kontrol için gittik doktora. Biraz moralim bozuldu açıkçasıbebeğimin cinsiyeti kız, 2451 gr. Ve 45cm. Ben Normal doğum istiyorum, şuan iri bir bebek dikkat etmen lazım, Normal doğum için engel teşkil edebilir dedi. Makarna, şeker, Hamur işleri tüketme, ödemin de var bol yoğurt ye dedi.
Benim tansiyonum süreçte hep düşüktü 10/5 filan bugün 13/7 çıktı, açlık tokluk şeker ölçümü istedi, idrar ve kan tahlili de.
Bugüne kadar toplamda 13 kg aldım.
Sabah kalktığımda özellikle ellerimde ödem oluyor ve kapatıp açarken zorlanıyorum elimi.
Değerlendirebilir misiniz bizim durumumuzu, tehlikeli bir sınırda mi sizce gidişatbenim doğum günümdü hem de bugün mutlu mutlu gitmiştik doktora eşimle, sürpriz pastamı bile iptal ettik tatlı yenmeyecrk deyince doktor. Balık yedim ben de pasta niyetine. Evham yaptım ve mutsuz oldum, yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
Haklısın teşekkür ederim cevap için, günümüz yakın sanırım sizde durum nedir kilo olarak?sen elinden geleni yap olmazsa olmasin hakkindan hayirlisi strese sokma kendini.
Ayrintili icin gittigim prof.ayni seyi Sormustum sekerden az beslen demisti o sebeple mantikli oldugunu dusunuyorum.Odem icin tuzlu yememelisin bir sure 3 beyaz yok sanirim
Benim durum senden daha vahim 1 hafta once 2.480 di ..Birde benim ilk dogum normal seker cikmadi ama yinede sekerli beslenmek bebegin hizli kilo almasina sebep oluyor.Kizimdada ayni seyi yasamistim onda diyete uymaya basladim 10 gun sonra aradaki fark biraz daha azalmisti ama bunda kendimi pek tutamiyorumHaklısın teşekkür ederim cevap için, günümüz yakın sanırım sizde durum nedir kilo olarak?
Kimisi kilosu az diye muzdarip biz böyle fazla diye herkesin derdi ayrı, ne yemek lazım onu da bilemedim ki, yoğurt süt peynir yumurta ceviz et bol su çorba sebze ağırlıklı olması lazım sanırım değil mi? Meyveyi de çok tüketmemek gerekiyor anladığım kadarıyla şekerli olduğu içinBenim durum senden daha vahim 1 hafta once 2.480 di ..Birde benim ilk dogum normal seker cikmadi ama yinede sekerli beslenmek bebegin hizli kilo almasina sebep oluyor.Kizimdada ayni seyi yasamistim onda diyete uymaya basladim 10 gun sonra aradaki fark biraz daha azalmisti ama bunda kendimi pek tutamiyorum...O zaman erigi bile sayiyla yiyordum, princ, ekmek vs. Yok gibi birseydi tekrar nasil yapicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?