2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canimmm ben de haftasonu alicam ama bence 3-6 aylık almak lazım bu kış için anca o olur. 9 aylik yazin sonuna denk geliyo.. Bence degistirme

Ayy cok guzel olmus. Ellerine saglik. Kaliplari nereden cikarttin? Ben de yapicam da odamizdaki hazirliklar bitsin oyle basliycam. Kalip konusunda bilgini bekliyorum.

Çokk tatlı olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim kizlaar begenmenize sevindim gerçekten :) fermante canim cicek ve kelebek kaliplarini soruyosan onlari hazir aldim ama yapmak istersen de cok kolay. Kaliplari cikti alip ustunden gider kesersin. Ben sadece o alttaki simiti isimligi birde harfleri kestim. 15 dk da bitti :) bide üstüne tacimi yaptim :)

Artık ultrasonda bebeğin yüzünü çok net göremiyoruz kafasını kanala sokmuş heralde bu yüzden. Sadece gölge şeklinde görünüyor ya

Eki Görüntüle 1648467
Kizlar bende bugun bos durmadim bunlari yaptim. Butun işlerim eksiklerim bitti de bi kapi süsüm eksik kalmıştı sanki o da tam oldu :)

Ama bu cok guzel olmus. Iyi gunlerde kullanin ins. Tasinma islerim olmasa ben de yapacagim da. Canim hicbirsey yapmak isyemiyor. Kelebekler hazir mi kendin mi yaptin ?

Günümüz aynı ve bizi tedirgin eden şey tam tersi 2400 gr bizimki de ve bu bilgi beni tedirgin etti

Kızlar acil cevap lütfen
Parkyatak alicam internetten sipariş verip memnun kalanlar site ismi ve marka verebilirler mi naylon gibi hışır hışır olsun istemiyorum internetten siparişe de bu yüzden cekiniyorum
N11 kartopu bebek mağazası, ben memnun kaldım kraft calipso modeli

[QUOTE"Ayaklarim3kilo, post: 42891930, member: 672151"]Hem dobis hem yasli yapmaya kararlisin yani oysa biz ilerde dunur olacaktik senle
Kabizlik icin sabahlari yulaf kepegi yiyorum bi kasik, aksamina icim disim temizleniyor.
Kaynanam gibi bugun yedigim ictigim lokmayi saydiniz he, daha da yazmam lokmalarimi[/QUOTE]
Allah iyiliğini versin kız çok şekersin

İyi geceler arkadaşlar
Biz bugün bir ay sonra 32+3 tek kontrol için gittik doktora. Biraz moralim bozuldu açıkçası bebeğimin cinsiyeti kız, 2451 gr. Ve 45cm. Ben Normal doğum istiyorum, şuan iri bir bebek dikkat etmen lazım, Normal doğum için engel teşkil edebilir dedi. Makarna, şeker, Hamur işleri tüketme, ödemin de var bol yoğurt ye dedi.
Benim tansiyonum süreçte hep düşüktü 10/5 filan bugün 13/7 çıktı, açlık tokluk şeker ölçümü istedi, idrar ve kan tahlili de.
Bugüne kadar toplamda 13 kg aldım.
Sabah kalktığımda özellikle ellerimde ödem oluyor ve kapatıp açarken zorlanıyorum elimi.
Değerlendirebilir misiniz bizim durumumuzu, tehlikeli bir sınırda mi sizce gidişat benim doğum günümdü hem de bugün mutlu mutlu gitmiştik doktora eşimle, sürpriz pastamı bile iptal ettik tatlı yenmeyecrk deyince doktor. Balık yedim ben de pasta niyetine. Evham yaptım ve mutsuz oldum, yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.

sen elinden geleni yap olmazsa olmasin hakkindan hayirlisi strese sokma kendini.
Ayrintili icin gittigim prof.ayni seyi Sormustum sekerden az beslen demisti o sebeple mantikli oldugunu dusunuyorum.Odem icin tuzlu yememelisin bir sure 3 beyaz yok sanirim

Reactions: NFZ
Haklısın teşekkür ederim cevap için, günümüz yakın sanırım sizde durum nedir kilo olarak?

Herkese iyi geceler kızlar doğuma az kaldıkça heyecan artıyor ama; 34+3 günlüğüm ama ultrasonda bir hafta geriden geliyormuş. Doktor bebek pek gelişmemiş dedi 2100 gr kilosu bir sıkıntı olur mu gelişim problemi mi var demek istedi yarın farklı bir doktora gideceğim. Bebeğim çok hareketli bir bebekte değil. Bazen tekmeliyor . Çok moralim bozuldu

Haklısın teşekkür ederim cevap için, günümüz yakın sanırım sizde durum nedir kilo olarak?
Benim durum senden daha vahim 1 hafta once 2.480 di ..Birde benim ilk dogum normal seker cikmadi ama yinede sekerli beslenmek bebegin hizli kilo almasina sebep oluyor.Kizimdada ayni seyi yasamistim onda diyete uymaya basladim 10 gun sonra aradaki fark biraz daha azalmisti ama bunda kendimi pek tutamiyorum ...O zaman erigi bile sayiyla yiyordum, princ, ekmek vs. Yok gibi birseydi tekrar nasil yapicam bilmiyorum

Kimisi kilosu az diye muzdarip biz böyle fazla diye herkesin derdi ayrı, ne yemek lazım onu da bilemedim ki, yoğurt süt peynir yumurta ceviz et bol su çorba sebze ağırlıklı olması lazım sanırım değil mi? Meyveyi de çok tüketmemek gerekiyor anladığım kadarıyla şekerli olduğu için

Çok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
Hemen Acile yönlendirdi serum, doğumu engelleyici iğne falan verdiler 3 saat sonra nst de yine sancı çıkınca yatış verdi. Akşam nst de sanci çıkmadı ama benim bel ağrım devam ediyordu. Nöbetçi dr hiç bakmadı bana. Hemşire ye ısrarla sancim hafif ama var dedim. Dr hanfendi bilmem kaçıncı söylemede geldi. Zaten suratsiz bişey. Nst de ağrı görünmüyor ama diyo bana. Sanki yalan söylüyorum. Sonra alttan bakcam dedi . Tabi yine kastım kendimi istemsiz . Ne kadar kendimi zorlasam da rahat birakamiyorum.

Zaten 2.denemede aaa böyle muayene edemem ben dedi çekti gitti ben şok. Ağla ağla helak oldum. İlk gebelik ve hiç bişey yokken erken doğum teshisiyle 14 saattir hastanedeyim yaşadığım korkuya bak kadının yaklaşıma bak. Eşim de dedi zaten odaya zorla geldiği belliydi. Yarın ilk iş başhekime şikayet etcem. Özel bir hastane burasi. Bu kadar parayi azarlanmak için mi veriyorum.
Bişeyler söyleyin kızlar nolur epidural normal istiyorum kendime de ofkeliyim kastigim için. Sonum ne olacak bilmiyorum. Yarın inş kendi Dr. Um yine anlayışla yaklaşır da açılma var mı baktir bilirim. Uzun oldu affedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…