2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Banada arkadas karnin inmis demisti kizi var karsidan oylemi duruyor acaba...ufff uyku kesintisi uyumak istiyorum yaaa halbuki bebis uyuyo bn nie uyuyamiorum

Yaaaa cnm bnm gecmis olsun okuyunca delirdim tok acin halinden anlamazmis hesabi yaaaa biz canimizin derdindeyken nie daha dikkatli ve anlayisli olmazki bu insanlar...bnmde bel agrim var sanki ayriliyo gibi otururken bile batio kemiklerim daha cok erken diorum borsey yoktur ama korkuyorum acikcasi yarin doktorda olucam sorucam bende ne agrisi bu die...

Ben canbebe kilot seklinde olani almayi dusunuyorum hasta bezi sendromu yasamamak icin :)

Gecmis olsun simdi nasilsin

Banada arkadas karnin inmis demisti kizi var karsidan oylemi duruyor acaba...ufff uyku kesintisi uyumak istiyorum yaaa halbuki bebis uyuyo bn nie uyuyamiorum
Karnin gittikce buyuyor bebegin iri kismi alt tarafta oldugu icin belki ona oyle geliyordur ama niye simdi boyle negatif seyleri soylerler hic anlamam

İhmal etmeyin kızlar ben dün sabah 5 den öğlen 12ye kadar üşütmüşümdur diye gitmedim dr.uma sordum gel bakalim deyince sasirmistim azıcık ağrı diye. Dün sabahtan beri toplasan 6 saat uyumuşum dur en fazla. Bu saatten sonra da uyuyabilecegimi sanmam. Aptal dr çok sinirlerimi yipratti çok

Canim alttan muayene sirasinda derin bir nefes al ve kendini rahat birak.Doktor bakinca hicbirsey olmayacak de.Evet bazen devletteki gorevliler bile ozeldekinden daha anlayisli oluyor..sanci cikmamasi cok iyi birsey agrida yavas yavas gecer insallah

Dun sonuclari aldim temiz cikti cok sasiriyorum bndeki durumlara ya diorum acba beynimmi yaratio bu agrilari

kızlar merhaba bugün doktora gittim bebeğim 2288 gr ve 41 cm miş. boyu kısa dedi doktor 29 hafta boyunda dedi sizin bebeklerinizin boyu nedir? böyle bi durumla karşılaşan carsa doktorlarınız neler önerdi
Bnmkide kisa bisey onerdigi yok uapilacak suan bisey yok

MONNA canım çok geçmiş olsun. İlk hamileliğin kendini kasman gayet normal Dr un daha anlayışlı olması lazım. Canını sıkma bak ne güzel sancı azalmış. İnşallah hayırlısıyla zamanında doğar bebişin. Dinlen kendine çok dikkat et bundan sonra.

Sağol canım inş doğum engellenirse zaten wc dışında kalkma diyecek dr.um. o nöbetçi dr da ilk gebeliğim olduğunu biliyordu. Moralimi altüst etti. Bu insanlık dışı hareketiyle bırak dr.u veteriner bile olmaması gerek. Allah ıslah etsin

Geçmiş olsun tatlım. Umarım daha iyisindir.

MONNA aynı senın durumundaym 28. Haftamda ustelık hap tedawı ve dınlenmek bak cok sukur buralara kadar geldm sende skma canını dınlenmene bak.

Ama bu cok guzel olmus. Iyi gunlerde kullanin ins. Tasinma islerim olmasa ben de yapacagim da. Canim hicbirsey yapmak isyemiyor. Kelebekler hazir mi kendin mi yaptin ?
Teşekkür ederim canim :) benimki acemi isi oldu biraz ilk denemem bu. Kelebek ve cicekler hazır sablon halindeydi. Ama yapilmasi zor bisey degil hicbiri... bende geri kalan sekil ve harfleri kesip slikon tabancasiyla yapistirdim o kadar..sonuc boyle oldu toplam maliyeti de 18 falan tuttu ama bide tac yaptim daha da malzeme var bakalim birseyler daha yaparim ben onla

Cok gecmis olsun,insallah sabaha birseyiniz kalmaz

Çok geçmiş olsun,Haklısın hiç ihmal etmemek gerek ,son zamanlarımız Allah herkesi Bebeğini korusun,kucağımıza aldığımızı sağ salim görmeyi nasip etsin

Gecmis olsun simdi nasilsin
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim etiket yapamadigim arkadaslar varsa kusuruma bakmasin.Dün öglen cok şükür ki evime döndüm.Hastanede gece yine ateslendim bir kac kez daha serum taktilar nst ye girdim bol bol.Allahima binlerce sukur ki bebegimin kalp atislari normale döndü.Sabahta kendi doktorum geldi.Ultrasonla muayne etti.Bebek iyi bir sıkinti yok dedi.Gribal enfeksiyon yapiyor bu atesi, bu hafta hastaneye senin gibi kac gebeyi yatirdik dedi.Ishal ve grip salgini varmis kizlar bilginize.Antibiyotik vermedi.Sadece atesim icin 6 saatte 1 parol,gunde 3 litre hosaf,balli limonlu ihlamur onerdi.Cuma gunude kontrole gidicem insallah.Evde dinlenmeye calisiyorum.Bir yandan da erken dogum ihtimalini bire bir yasamis olmaktan öturu son hazirliklari bir an once tamamlayasim var.Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…