2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecmis olsun canim hakkinizda hayirli olan zamanda bebegini saglikla kucaklarsin insallah.

Çok geçmiş olsun. Şikayet edin muhakkak sonuçta vajinal muayenede çoğumuz zorlaniyoruz ama kimse ay ben böyle muayene edene deyip çekip gitmiyor. Nst de sancı çıkmiyorsa tehlike geçmiştir herhalde. İçinizi ferah tutun bebeklerimiz büyüdüler artık inşallah zamanını bekler ama dogsalarda Allahın izniyle bişey olmaz

Depend çok iyi gerçekten . Ben almayı akıl edememiştim, alelacele almıştı eşim doğumdan sonra. Siz erken almakla iyi etmişsiniz. Hayırlı doğum diliyorum size

MONNA

Geçmiş olsun , sancıların azalmasına çok sevindim.İyi haberlerini bekliyoruz.

Şu son zamanlarda kendimize dikkat edelim.Doktor bana da kapalı yerlerde bulunma , gitme , sadece açık havada yürüyüş yapabilirsin,demişti ama ben korkudan hiçbir şey yapmıyorum.Uzanıp sürekli protein alıyorum.
Dün halıları yıkamaya verdik.Bugün de bebeğin giysilerinin bir kısmını makineye atacağım.
Kadın çağırıp evi dip köşe temizletmem de gerek.
Daha hastane çantaları var .
Yarın umarım üzerimdeki şu evhamlı halden uzaklaşırım.

MONNA gecmis olsun canim. Umarim tekrarlamaz yasadiklarin zor biliyorum ama moralini yuksek tutman onemli. Olumsuz dusunmemeye calis bak ne guzel gecmis sancilarin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.

BNM
Benim de 29.haftadan beri akiyo canim hatta baya bi akiyo civciv sarisi ve su gibi akıntı geliyo.. Doktoruma sordum sütun çok olacak demekki dedi :) Ama yatarken sütyen tak dedi bu sivinin da bitmemesi lazim sanirim doguma kadar
Benimkide aynı şekilde,bnde doktoruma sorduğumda birazcık erken başlamış ama bişey olmaz fazla oynama dokunma demişti:)

Günaydın arkadaşlar biz bugün 35e girdik ve birkaç gündür göbeğimin alt çaprazında saniyede bir tık tık tık diye hareket var ve aralıksız devam ediyor enaz 5 10dakika boyunca göbeğim hafif hafif inip çıkıyor, hatta eşim elini tam üzerine koyuyor ve o da o kalp atışı gibi düzenli atışları hissedebiliyor ben elimi koymasam da hissedebiliyorum, hıçkırık olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar saniyede bir düzenli yüzlerce defa hıçkıramaz, bebeğim her seferinde baş aşağı çıkıyor muhtemelen kafası orada, ee kafa atıyor desem o da bukadar sürekli defalarca olamaz ben anlam veremedim yarın doktora gidicem ona da sorarım hatta dışarı çıkarsam sağlıkocağındaki ebeye bile sorucam, siz de oluyor mu böyle bir şey? Ben bu iletiyi yazmadan en az 10dakika önce başladı ve hala devam ediyordaha ne kadar sürecek bilmiyorum

günaydın..
aynısın dun aksam bana da oldu, bana çocuk çırpınıyormuş gıbı geldı çok panık oldum...bır sure sonra gectı ama bu vuruş perıyodıktı aynen dedıgın gıbı...once kalp atışına benzettim sonra kalp atışı olamaz dedım...
lütfen cevap yaz sorduktan sonra canım

Aynen bana da oluyo cnm. hıçkırık olduğunu bende düşünmüyorum çünkü hıçkırıkları az sürüyo. bilmiyorum bu ne. sorunca bilgilendir lütfen

Merhaba kızlaaar Resmen şafak sayıyorum izin için ya. 23 ekime kadar dayanma gücü versin Rabbim inşallah. valla halsizlik had safhada. aldığım nefes yetmio sanki. göbeğimi taşıyamıyo gibi hissediyorum. hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah. son ay gerçekten zormuş. önceden hamile olunur 9 ya geçer bebek doğar oh ne güzel diodum. 9 ayda yaşayacaklarımı hiç düşünmemişim

Aynen ben de şafak sayıyorum. Dogum korkusu vs başlamadı hiç aklıma bile gelmiyor hatta. Tek düşündüğüm izne ayrılacağım günün gelmesi. 10 kere daha işe geleceğim ve bitecek diyorum. İşim de yorucu falan değil ama yine de bitsin istiyorum. Tek tesellim havaların serinlemesi, yoksa dayanamaz bırakırdım.

canim drum kalp atışı degil hareketi onemli benim icin dedi... nasil biz hastayken elimiz kolumuz tutmaz ama kalbimiz atarmis bu durumda da kötü bişey olursa Allah gostermesin o sekilde olurmus

Icebiliyorsaniz ne guzel bende sutu pek ihmal etmiyorum ama bugunden sonra gunde 1 lt icmeye varim bisey olmaz dimi
Cnm günde 3 porsiyon sut ve sut urunlerı tuketmemız lazım ıstersen 2 bardak sut ıc yanında bır de 1 kase yoğurt ye ıcıne elma dilimle yada sadede yıyebılırsın:) istersen 1 bardak sut ıc 2 bardak ayran ıc bı kase yoğurt ye:) Buarada 250 ml sabah ogle aksam sut ıcersek 750 ml olur 1 lıtre olmuoki:) neyse yani 3 bardak sütte içilebilir hatta içine 1 kaşıkta bal eklesek güzel olur:) önmli olan bebişler sağlıklı olsun çok kilolu olmasa da olur:)

senin icin hersey yolunda merak etme tatlim sen minyonsun babasi da sanırım öyleydi o yüzden uzulme canim

Gecmis olsun canim, stres yapma zamaninda gelicek bebislerimiz insallah. O doktoru muhakkak sikayet et.

canim benim umarim bu saate kadar hersey yoluna girmistir sonlara yaklaştıkça korkularimiz da artiyor yasadiklarimizdan kaynakli... Allah hepimizin bebislerini korusun hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…