- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.761
Gecmis olsun canim hakkinizda hayirli olan zamanda bebegini saglikla kucaklarsin insallah.Çok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
Hemen Acile yönlendirdi serum, doğumu engelleyici iğne falan verdiler 3 saat sonra nst de yine sancı çıkınca yatış verdi. Akşam nst de sanci çıkmadı ama benim bel ağrım devam ediyordu. Nöbetçi dr hiç bakmadı bana. Hemşire ye ısrarla sancim hafif ama var dedim. Dr hanfendi bilmem kaçıncı söylemede geldi. Zaten suratsiz bişey. Nst de ağrı görünmüyor ama diyo bana. Sanki yalan söylüyorum. Sonra alttan bakcam dedi . Tabi yine kastım kendimi istemsiz . Ne kadar kendimi zorlasam da rahat birakamiyorum.
Zaten 2.denemede aaa böyle muayene edemem ben dedi çekti gitti ben şok. Ağla ağla helak oldum. İlk gebelik ve hiç bişey yokken erken doğum teshisiyle 14 saattir hastanedeyim yaşadığım korkuya bak kadının yaklaşıma bak. Eşim de dedi zaten odaya zorla geldiği belliydi. Yarın ilk iş başhekime şikayet etcem. Özel bir hastane burasi. Bu kadar parayi azarlanmak için mi veriyorum.
Bişeyler söyleyin kızlar nolur epidural normal istiyorum kendime de ofkeliyim kastigim için. Sonum ne olacak bilmiyorum. Yarın inş kendi Dr. Um yine anlayışla yaklaşır da açılma var mı baktir bilirim. Uzun oldu affedin
Çok geçmiş olsun. Şikayet edin muhakkak sonuçta vajinal muayenede çoğumuz zorlaniyoruz ama kimse ay ben böyle muayene edene deyip çekip gitmiyor. Nst de sancı çıkmiyorsa tehlike geçmiştir herhalde. İçinizi ferah tutun bebeklerimiz büyüdüler artık inşallah zamanını bekler ama dogsalarda Allahın izniyle bişey olmazÇok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
Hemen Acile yönlendirdi serum, doğumu engelleyici iğne falan verdiler 3 saat sonra nst de yine sancı çıkınca yatış verdi. Akşam nst de sanci çıkmadı ama benim bel ağrım devam ediyordu. Nöbetçi dr hiç bakmadı bana. Hemşire ye ısrarla sancim hafif ama var dedim. Dr hanfendi bilmem kaçıncı söylemede geldi. Zaten suratsiz bişey. Nst de ağrı görünmüyor ama diyo bana. Sanki yalan söylüyorum. Sonra alttan bakcam dedi . Tabi yine kastım kendimi istemsiz . Ne kadar kendimi zorlasam da rahat birakamiyorum.
Zaten 2.denemede aaa böyle muayene edemem ben dedi çekti gitti ben şok. Ağla ağla helak oldum. İlk gebelik ve hiç bişey yokken erken doğum teshisiyle 14 saattir hastanedeyim yaşadığım korkuya bak kadının yaklaşıma bak. Eşim de dedi zaten odaya zorla geldiği belliydi. Yarın ilk iş başhekime şikayet etcem. Özel bir hastane burasi. Bu kadar parayi azarlanmak için mi veriyorum.
Bişeyler söyleyin kızlar nolur epidural normal istiyorum kendime de ofkeliyim kastigim için. Sonum ne olacak bilmiyorum. Yarın inş kendi Dr. Um yine anlayışla yaklaşır da açılma var mı baktir bilirim. Uzun oldu affedin
Depend çok iyi gerçekten . Ben almayı akıl edememiştim, alelacele almıştı eşim doğumdan sonra. Siz erken almakla iyi etmişsiniz. Hayırlı doğum diliyorum size
Depend hasta külodu aldım ben. Önce numune istedim ama eşimin iş yerine
O da merak edip iş yerinde onca erkeğin içinde donu açıvermiş, arkasından da firmadan aramışlar "Nasıl memnun kaldınız mı?" diye
Akşam eve kırmızı suratla geldi
Eee her şeyi merak etmeyeceksin demek
Sonra marketten gittim bir paket aldım çantama attım ama deneyemedim.
Giysem kanamam yok, işesem dedim "eee bunları giyip çiş yapmayacağız ki ne alaka dedim", dedim de dedim ama attım doğum çantasına.
Bir paket de orkid gece attım ne olur ne olmaz.
Ben sezo olacağım, eğitimde ebe "sezoların kanaması çok olmaz zaten içerden biz emiyoruz aletlerle, orkid bile yeter" demişti ama ben rahat olsun diye aldım, ped tak don giy, çıkar yerine bunu giyerim, sürekli değişirim diyorum.. Gerçi rahatsız bir insanım çantama 8 tane don koydum.
8 don, orkid, hasta külodu derken sanırım altıma yapıcam yapıcam totom kuru kalacak zaar
Sudocrem aldım. Sivilcelere iyi geliyormuş.
Bebemin totosuna kendimin yüzüne süreceğim.
Fakirliğin gözü körolsun , toto kremini yüze sürüyorum
Geçmiş olsun, inşallah sabaha bir şeyiniz kalmaz, evinize dönersiniz.
Benimkide aynı şekilde,bnde doktoruma sorduğumda birazcık erken başlamış ama bişey olmaz fazla oynama dokunma demişti:)Benim de 29.haftadan beri akiyo canim hatta baya bi akiyo civciv sarisi ve su gibi akıntı geliyo.. Doktoruma sordum sütun çok olacak demekki dedi :) Ama yatarken sütyen tak dedi bu sivinin da bitmemesi lazim sanirim doguma kadar
Günaydın arkadaşlar biz bugün 35e girdik ve birkaç gündür göbeğimin alt çaprazında saniyede bir tık tık tık diye hareket var ve aralıksız devam ediyor enaz 5 10dakika boyunca göbeğim hafif hafif inip çıkıyor, hatta eşim elini tam üzerine koyuyor ve o da o kalp atışı gibi düzenli atışları hissedebiliyor ben elimi koymasam da hissedebiliyorum, hıçkırık olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar saniyede bir düzenli yüzlerce defa hıçkıramaz, bebeğim her seferinde baş aşağı çıkıyor muhtemelen kafası orada, ee kafa atıyor desem o da bukadar sürekli defalarca olamaz ben anlam veremedim yarın doktora gidicem ona da sorarım hatta dışarı çıkarsam sağlıkocağındaki ebeye bile sorucam, siz de oluyor mu böyle bir şey? Ben bu iletiyi yazmadan en az 10dakika önce başladı ve hala devam ediyordaha ne kadar sürecek bilmiyorum
Günaydın arkadaşlar biz bugün 35e girdik ve birkaç gündür göbeğimin alt çaprazında saniyede bir tık tık tık diye hareket var ve aralıksız devam ediyor enaz 5 10dakika boyunca göbeğim hafif hafif inip çıkıyor, hatta eşim elini tam üzerine koyuyor ve o da o kalp atışı gibi düzenli atışları hissedebiliyor ben elimi koymasam da hissedebiliyorum, hıçkırık olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar saniyede bir düzenli yüzlerce defa hıçkıramaz, bebeğim her seferinde baş aşağı çıkıyor muhtemelen kafası orada, ee kafa atıyor desem o da bukadar sürekli defalarca olamaz ben anlam veremedim yarın doktora gidicem ona da sorarım hatta dışarı çıkarsam sağlıkocağındaki ebeye bile sorucam, siz de oluyor mu böyle bir şey? Ben bu iletiyi yazmadan en az 10dakika önce başladı ve hala devam ediyordaha ne kadar sürecek bilmiyorum
Aynen ben de şafak sayıyorum. Dogum korkusu vs başlamadı hiç aklıma bile gelmiyor hatta. Tek düşündüğüm izne ayrılacağım günün gelmesi. 10 kere daha işe geleceğim ve bitecek diyorum. İşim de yorucu falan değil ama yine de bitsin istiyorum. Tek tesellim havaların serinlemesi, yoksa dayanamaz bırakırdım.Merhaba kızlaaar Resmen şafak sayıyorum izin için ya. 23 ekime kadar dayanma gücü versin Rabbim inşallah. valla halsizlik had safhada. aldığım nefes yetmio sanki. göbeğimi taşıyamıyo gibi hissediyorum. hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah. son ay gerçekten zormuş. önceden hamile olunur 9 ya geçer bebek doğar oh ne güzel diodum. 9 ayda yaşayacaklarımı hiç düşünmemişim
canim drum kalp atışı degil hareketi onemli benim icin dedi... nasil biz hastayken elimiz kolumuz tutmaz ama kalbimiz atarmis bu durumda da kötü bişey olursa Allah gostermesin o sekilde olurmusİyidir bebeğin canım, neden seni bu kadar evhamlandırdılar ki ! Suyun da azalma vs yoktu , normal gebelikte , olabilir.Bence her şey iyi olacak ikiniz için , ben senin yerinde olsam evde kalp atışlarını dinlemek için olan cihazdan alırım hemen , kesin çözüm.İçini rahatlatır , hareket sayma stresi ile uğraşmazsın.Hatta bana bile lazım, bana da dedi doktor hareketlerine dikkat et diye. Çarşamba perinatolog ne diyecek , bir umut onu bekliyorum.Umarım iyi haberlerle gelirim.
Cnm günde 3 porsiyon sut ve sut urunlerı tuketmemız lazım ıstersen 2 bardak sut ıc yanında bır de 1 kase yoğurt ye ıcıne elma dilimle yada sadede yıyebılırsın:) istersen 1 bardak sut ıc 2 bardak ayran ıc bı kase yoğurt ye:) Buarada 250 ml sabah ogle aksam sut ıcersek 750 ml olur 1 lıtre olmuoki:) neyse yani 3 bardak sütte içilebilir hatta içine 1 kaşıkta bal eklesek güzel olur:) önmli olan bebişler sağlıklı olsun çok kilolu olmasa da olur:)Icebiliyorsaniz ne guzel bende sutu pek ihmal etmiyorum ama bugunden sonra gunde 1 lt icmeye varimbisey olmaz dimi
senin icin hersey yolunda merak etme tatlim sen minyonsun babasi da sanırım öyleydi o yüzden uzulme canimİyidir bebeğin canım, neden seni bu kadar evhamlandırdılar ki ! Suyun da azalma vs yoktu , normal gebelikte , olabilir.Bence her şey iyi olacak ikiniz için , ben senin yerinde olsam evde kalp atışlarını dinlemek için olan cihazdan alırım hemen , kesin çözüm.İçini rahatlatır , hareket sayma stresi ile uğraşmazsın.Hatta bana bile lazım, bana da dedi doktor hareketlerine dikkat et diye. Çarşamba perinatolog ne diyecek , bir umut onu bekliyorum.Umarım iyi haberlerle gelirim.
rennie duoKızlar midem çok ağrıyor . Üşüttüm mü bilmiyorum. Napsamda geçsin.
haciseriften çikolata yaptirmayi düşünüyorum canim dökme cikolata yaptirsam tadi marketlerden alip yedigimiz hangi cikolata gibi canim dökme yaptirdiysan ornek verir misinBiz hacışerif den yaptırdik cok memnun kaldik .
Çok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
canim benim umarim bu saate kadar hersey yoluna girmistir sonlara yaklaştıkça korkularimiz da artiyor yasadiklarimizdan kaynakli... Allah hepimizin bebislerini korusun hepimizin yardimcisi olsunÇok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?