2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Yurt disindayim ve burda kilolu bebek goren doktor korkuyor obez olacak vs. Ama biz turklerde seviyoruz tombik bebegi sanirim az bisey ele avuca gelsin bari ilk kizimda doktor bana cok kizmisti lokumlari yiyorsunuz sonra boyle oluyo bebegin kilolu fln demisti dikkat et lokum yeme dedi duyanda 5 kiloluk bebek dogurdum sanir 3400 gr dogdu kizim 2011 ekim dogumlu bugun dogum gunu hatta suan 17 kilo zayif ama saglikli cok sukur

gecmis olsun canım Allah sifa versin

3400 gayet iyi ele avuca da gelmiştir:) doğum günü de kutlu olsun kızının buarada:)

Bende de oluyor bu hıçkırık diye biliyorum ben. Dediğinizin aynısı tıparıp :)

doğru söylüyorsun cnm. iş telaşından daha doğum havasına giremedim ki. akşamları evde doğsa da sevsek diorum sadece :) aramızda 3 gün varmış. rüzgar gibi geçsin inşallah. izin alınca uyuyabilir miyiz evde acaba. gece çok sık uyandığım için hiç verimli uyku olmuyo. artık masaya başımı koyamıyorum sıkışıo bebeğim. oturduğum yerde gidiyo gözlerim

dinlenmeye, uykuya ihtiyacımız olacak ama uyuyabilir miyiz son haftalarda hiç bilemiyorum. arada ekim annelerine bakıyorum onlar daha da beterler. sabaha kadar topic coşuyor :)
ben normalde erkenden yatan erkenden kalkan biriydim, şimdi hiç yatağa gidesim gelmiyor nedense. ama evde olsak gün içerisinde 1 saat uyur toparlardık bence. neyse az kaldı inşallah sağsağlim kucaklarız bebeleri

teşekkür ederim canım muz ve süt içiyorum ama kabızlık çekiyorum ama bebişim için herşeye değer sağol teyzesi:)

canım benim bebişde 32 de 1560 gramdı benim 3lü testim riskli çıktı amniyosentez yaptırmadım bir hafta gerilikte var insanın morali bozuluyor eşim 2000 kilo ben 3000 kilo doğmuşum ama ben minyon tipliyim 1,50 boyum doktorum sende küçüksün bir hafta gerilik normal diyor ama gelde bana anlat bunu 3lü test zaten içimi kemiriyor inşallah yavrularımız sağlıklı,sıhhatli doğar canım ya.....inşallah güzel haberler ver bize canım

Ilk sayfadaki listeye ve buraya aktif gelenlere gore 1 kasim ile Sekizhaziran var en onde
Hos bu isler pek sira beklemez ama bayragi o tutuyor simdilik

ben dün kontrole gittim ve 24 Ekim'den itibaren gün belirleyin alalım dedi. :)) Sanırım özel olsun diye 29 EKİM'i tercih edeceğiz.

Benımde erkn dogum rıskım var ben arastırdm hergun 1 tane muz cevız bırde süt hergun tuket ben cevız harıc sut ve muzu hergun tuketıorm
sağol canım bende ceviz hariç süt ve muz tüketiyorum ama yine zayıf benim bebiş inşallah son ay kilo alırlar canım:)

Paranla rezil olmak buna deniyo iste.disten turnaktan arttirip ozel gidiyoruz muameleye bak.aslinda varya hastane falan bos.devlette olsa ozelde olsa doktorun iyi olsun yeter.cok gecmis olsun.yat dinlen iyice bundan sonra canim

Slm kızlar benim oğlum fıtık ameliyatı olduğum kasigimdan çıkmaya çalışıyor galiba sürekli o tarafta bir ağrı kramp var daha önümde iki hafta var acaba idrar tahlili için gitsem mi bilemedim. Canim üzülme şekeri kesmeye bak hayırlısı ile sağlıkla gelir insallah

çok geçmiş olsun canım daha iyisinizdir umarım. Terbiyesiz kadın hemen şikayet et hatta esin aksam bile etseydi ve azarlasaydi yani böyle demek istemiyorum ama insan malesef parasıyla rezil oluyor. Sonuçta özel hastane bakmaya düzgün davranmaya mecbur.

Aynen bana da oluyo cnm. hıçkırık olduğunu bende düşünmüyorum çünkü hıçkırıkları az sürüyo. bilmiyorum bu ne. sorunca bilgilendir lütfen
Valla kızlar bn geçen hafta doktoruma sordum bnm de sol alt kasığımın orada dediğniz gibi atma oluyodu damar atması gibi ki bebeğimin kafası orada:) hatta gün de 8 kere felan oldu ve şuandada oluyor:) doktoruma sorduğumda bebek hıçkırıyor dedi bnce korkulacak bişey deil intrnette 20 dakikaya kadar sürebilir diye okumuştum bıyerde:)

Günaydın kızlar nasılsınız son bir birbuçuk aya girdik artık. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kurtarsın hepimizii =)
ne koyacaksınız minnaklarınızın isimlerini??
Biz nehir düşünüyoruz ama nehir in yanına ece eklemeli mi eklememeli mi karar veremedimm. Sizz ne dersiniz??

ben dün kontrole gittim ve 24 Ekim'den itibaren gün belirleyin alalım dedi. :)) Sanırım özel olsun diye 29 EKİM'i tercih edeceğiz.

29 ekimde özel hastaneler tatil olmuyor değil mi? olur da bebekler erken gelmeyi düşünürse falan alternatif bulmamız gerekebilir.

Canım benimde bebeğim iri..30. haftada 1,900 idi. Dünkü kontrolümde ciddi bir şok yaşadım 35+1'de 3,400
Dr. evet iri ama riskli bir durum diye düşünme dedi. 38'den sonra sezeryan yapacağım maksmum 3,800-4000 olacak dedi. Bana da uzun zamandır karbonhidrat, unlu mamul , tatlı vs. yasak.Arada ucundan yiyorum valla..Çok ciddi uyamadım. Sende biraz dikkat et ama çok da korkma. Genetik olarak da bizim ailemiz uzun ve iri mesela.Bunu da gözönüne almak gerek.

Ortalama bir hesap yapmistim yoksa 250 carpi 3 yapabiliyorum, acilmis sutu dolapta birakmam gider gelir bitirir atar oyle uyurum. O yuzden 1 litre oluyor hesabim , sikinti yok.

Uyuyan hamısler cok gıcık:):):)

Al uyandim mutlu musun
Ben camis gibi uyuyorum valla, gok gurlemesine uyandim

MONNA , gecmiş olsun.
Inşallah evine gecer, doğuma kadar da sorunsuz dinlenirsin.

Burası o kadar beynimi meşgul etmiş ki sabaha kadar hep nickleri gördüm rüyamda, o erken doğurmuş diğeri hastanedeymiş falan. Panikle uyanıp direkt baktım, nickler farklı ama hastanelik durum varmış
Allah bebeklerimizi zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…