2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
C
Canım geçmiş olsun inşallah bebişin biraz daha sabreder sen şimdi o kötü doktoru yaptıklarını unut ve kendini sakinleştir tabi eşin şikayet etsin ve arkasını bırakmasın böylelerini şikayet edeceksin devlet hastanesi veya özel farketmez

Gecmis olsun ne gibi sikayetlerin vardi. Bende yanma kasinma vs yok sadece sari /yesil fazla akinti var
canım geçmiş olsun bende de yanma ve kaşıntı yoktu sadece sarı akıntım vardı ama vajınal enfeksiyon çıktı vakit kaybetmeden doktora kesin söyle ben fitil ve vajinal krem kullandım hemde 2 kere akıntım var ama azaldı

ben dün kontrole gittim ve 24 Ekim'den itibaren gün belirleyin alalım dedi. :)) Sanırım özel olsun diye 29 EKİM'i tercih edeceğiz.
mariapdr var 24 ekimden gun alan
O vakte surpriz yapan cikar gibime geliyor ama simdilik pide kuyrugunun onunde o var gibi.
29 ekim guzel olmus

Hickirik canim o

Artık ultrasonda bebeğin yüzünü çok net göremiyoruz kafasını kanala sokmuş heralde bu yüzden. Sadece gölge şeklinde görünüyor ya
benim bebişte yeni dönmüş canım bizde göremez olduk aynen doktor kafası kanalda olduğu için dedi alnını bile zor gördük:)

canım aynı şikayetlerin bende de var hele ki ellerim şuan bile zor yazıyorum doktorum tansiyonun yüksek çıkmadığı sürece sorun yok gebelikte olur dedi onu kafana takma ama tansiyonun çok az yüksek gibi sakın tuzlu yeme bebişin iriliği içinde dikkat et normal olmazsa sezeryan olursun sağlıklı olsunda idrar ve kan tahlilin açlık tokluk şekerin nasıl çıktı benim kan değerlerim iyi çıktı toktum sadece tokluk şekerime baktı doktorum kilo alışında abartılı değil ben de 12 kilo aldım son ay ne olurum bilemem ama takma kafana geçmiş olsun....

Doğum Günü Kutlu Olsun kızının :)))

29 ekimde özel hastaneler tatil olmuyor değil mi? olur da bebekler erken gelmeyi düşünürse falan alternatif bulmamız gerekebilir.

Her hastaneyi ve dr'un çalışma sistemi farklı olabilir bence. Kendi hastanenizden bunu sorun bana dün kendisi 24 Ekimden sonra her tarih alabiliriz dedi. Sayarken 29 Ekim'de vardı arada. Acaba o an düşünemedi mi tatil olduğunu yoksa çalışıyormu benimde aklıma takıldı hafta bi kontrolüm daha olacak gittiğim de sorup tarihi netleştireceğiz zaten.

canım bir hafta gerilik bizde de var genelde oluyor....bu bebişlerimiz niye gelişmiyor ya ancak biz kilo alıyoruz bir sağlıkla kucağımıza alsaydık....

geçmiş olsun canım ya inşallah erken gelmez bu bebişler hala hastanede misin doktorun tekrar baktı mı ay durumun nasıl merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…