2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Cok gecmis olsun. Boylelerine cok gicik oluyorum. Zaten cok hassasiz bi de boyleleri cikti mi karsimiza moral filan kalmiyor. Onlar gunde cok gebee bakiyolardir ama sonucta senin de ilk gebeligin. Biraz anlayisli olmak lazim ama nerde. Dayagi hakediyor boyleleri

Kızlar bu hafta sonu baby shower imizi da yaptık artık Ayaz in gelmesini bekliyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor herkese ağrısız sizisiz son zamanlar diliyorum.

Eklentiler

• img1444051929788.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 168
  • IMG_20151003_151529.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 151
  • 20151003_151815.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 140
Geçmiş olsun inşallah zamanina kadar sabreder yavrun. Sıkma kendini iyi şeyler dusunmeye çalış.

Kuzumm kendine niye kiziosn bu cati muayenlernde insan zaten kasio kendni olur olmaz verseydin agzinin payini o doktorun oyle sacmalikmi olur hicbisekilde gelip sana oyle davranamaz insallah sancin gecer igneleden snra haberdar et bizi kac haftaliktin sen

Tatlım bi yemek ye , su iç. Eğer hıçkırıksa yemek veya su ile geçer. Benimkinin hıçkırığı öyle geçiyor.

Kızlar bu hafta sonu baby shower imizi da yaptık artık Ayaz in gelmesini bekliyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor herkese ağrısız sizisiz son zamanlar diliyorum.
Maşallah eşinle birbirinize ne güzel yakışmışsınız. Allah kuzunuzu da analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

amin canım hepimize sağlıklı doğumlar olsun kuzularımıza sağlıkla kavuşup onları büyütelim : )

özeli devleti yok insan gibi bi doktora düşmedikmi şans işte.çok geçmiş olsun canım.bende ilk hamileliğimde her alt muayenede ağlıyodum sonra baktım millet rahat bende ağlamıcam rahat olcam diye telkinde bulundum...avuçlarmı sıkıp gözlerimide kapatıp başka şeyler düşündüm ve çok rahat geçti muayeneler eşim sende gelişme var diye dalga geçiyodu

canım 10 dakika değilde göbeğin yanında hemen en fazla 2dk oluyo banada

Canim peki bu yuvarlak kismi nasil yaptin. Bebek sekerlerinden kalma malzemeler var vakit bulursam ben de deniyim.

MONNA çok geçmiş olsun üzlme canım emin ol bir çok dr böyle malesef... sen bebeğini vew kendini düşün inşallah sancıların da azalır biraz daha bekler minnoş Allah yardımcın olsun canım

Nehir, Irmak gibi isimler benmde hoşuma gidiyor, arkdşmın yeni kızı oldu adına nehir ipek koydular bnce hoş bir isim düşünmüşsün ece de güzel isim:)

Topic ne kadar hareketlendi.

Son aylar da zormuş , bir halsizliktir gidiyor benim de.Kolumu kıpırdatacak halim yok , grip değilim ama hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum belli ki , yatıyorum sürekli.
Bebeğin giysilerini yıkayayım , dedim , baktım yapabilecek durumum yok.
Sabah eşime omlet yaptım , o bile enerjimi tüketti.
Ne oluyor bana böyle

Çalışan anne adaylarına kolaylıklar diliyorum , ben yapamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…