- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.821
Sağol canım inş doğum engellenirse zaten wc dışında kalkma diyecek dr.um. o nöbetçi dr da ilk gebeliğim olduğunu biliyordu. Moralimi altüst etti. Bu insanlık dışı hareketiyle bırak dr.u veteriner bile olmaması gerek. Allah ıslah etsin
çok güzel olmuş canım darısı miniğinle kutlamaya:)Kızlar bu hafta sonu baby shower imizi da yaptık artık Ayaz in gelmesini bekliyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor herkese ağrısız sizisiz son zamanlar diliyorum.
Geçmiş olsun inşallah zamanina kadar sabreder yavrun. Sıkma kendini iyi şeyler dusunmeye çalış.Çok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
Hemen Acile yönlendirdi serum, doğumu engelleyici iğne falan verdiler 3 saat sonra nst de yine sancı çıkınca yatış verdi. Akşam nst de sanci çıkmadı ama benim bel ağrım devam ediyordu. Nöbetçi dr hiç bakmadı bana. Hemşire ye ısrarla sancim hafif ama var dedim. Dr hanfendi bilmem kaçıncı söylemede geldi. Zaten suratsiz bişey. Nst de ağrı görünmüyor ama diyo bana. Sanki yalan söylüyorum. Sonra alttan bakcam dedi . Tabi yine kastım kendimi istemsiz . Ne kadar kendimi zorlasam da rahat birakamiyorum.
Zaten 2.denemede aaa böyle muayene edemem ben dedi çekti gitti ben şok. Ağla ağla helak oldum. İlk gebelik ve hiç bişey yokken erken doğum teshisiyle 14 saattir hastanedeyim yaşadığım korkuya bak kadının yaklaşıma bak. Eşim de dedi zaten odaya zorla geldiği belliydi. Yarın ilk iş başhekime şikayet etcem. Özel bir hastane burasi. Bu kadar parayi azarlanmak için mi veriyorum.
Bişeyler söyleyin kızlar nolur epidural normal istiyorum kendime de ofkeliyim kastigim için. Sonum ne olacak bilmiyorum. Yarın inş kendi Dr. Um yine anlayışla yaklaşır da açılma var mı baktir bilirim. Uzun oldu affedin
amin canım hepimize :)çok güzel olmuş canım darısı miniğinle kutlamaya:)
Çok güzel hayırlısıyla gelir bebişin artıkKızlar bu hafta sonu baby shower imizi da yaptık artık Ayaz in gelmesini bekliyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor herkese ağrısız sizisiz son zamanlar diliyorum.
29 ekim bence de çok güzellllmariapdr var 24 ekimden gun alan
O vakte surpriz yapan cikar gibime geliyor ama simdilik pide kuyrugunun onunde o var gibi.
29 ekim guzel olmus
Kuzumm kendine niye kiziosn bu cati muayenlernde insan zaten kasio kendni olur olmaz verseydin agzinin payini o doktorun oyle sacmalikmi olur hicbisekilde gelip sana oyle davranamaz insallah sancin gecer igneleden snra haberdar et bizi kac haftaliktin senÇok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
Hemen Acile yönlendirdi serum, doğumu engelleyici iğne falan verdiler 3 saat sonra nst de yine sancı çıkınca yatış verdi. Akşam nst de sanci çıkmadı ama benim bel ağrım devam ediyordu. Nöbetçi dr hiç bakmadı bana. Hemşire ye ısrarla sancim hafif ama var dedim. Dr hanfendi bilmem kaçıncı söylemede geldi. Zaten suratsiz bişey. Nst de ağrı görünmüyor ama diyo bana. Sanki yalan söylüyorum. Sonra alttan bakcam dedi . Tabi yine kastım kendimi istemsiz . Ne kadar kendimi zorlasam da rahat birakamiyorum.
Zaten 2.denemede aaa böyle muayene edemem ben dedi çekti gitti ben şok. Ağla ağla helak oldum. İlk gebelik ve hiç bişey yokken erken doğum teshisiyle 14 saattir hastanedeyim yaşadığım korkuya bak kadının yaklaşıma bak. Eşim de dedi zaten odaya zorla geldiği belliydi. Yarın ilk iş başhekime şikayet etcem. Özel bir hastane burasi. Bu kadar parayi azarlanmak için mi veriyorum.
Bişeyler söyleyin kızlar nolur epidural normal istiyorum kendime de ofkeliyim kastigim için. Sonum ne olacak bilmiyorum. Yarın inş kendi Dr. Um yine anlayışla yaklaşır da açılma var mı baktir bilirim. Uzun oldu affedin
Tatlım bi yemek ye , su iç. Eğer hıçkırıksa yemek veya su ile geçer. Benimkinin hıçkırığı öyle geçiyor.Günaydın arkadaşlar biz bugün 35e girdik ve birkaç gündür göbeğimin alt çaprazında saniyede bir tık tık tık diye hareket var ve aralıksız devam ediyor enaz 5 10dakika boyunca göbeğim hafif hafif inip çıkıyor, hatta eşim elini tam üzerine koyuyor ve o da o kalp atışı gibi düzenli atışları hissedebiliyor ben elimi koymasam da hissedebiliyorum, hıçkırık olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar saniyede bir düzenli yüzlerce defa hıçkıramaz, bebeğim her seferinde baş aşağı çıkıyor muhtemelen kafası orada, ee kafa atıyor desem o da bukadar sürekli defalarca olamaz ben anlam veremedim yarın doktora gidicem ona da sorarım hatta dışarı çıkarsam sağlıkocağındaki ebeye bile sorucam, siz de oluyor mu böyle bir şey? Ben bu iletiyi yazmadan en az 10dakika önce başladı ve hala devam ediyordaha ne kadar sürecek bilmiyorum
Maşallah eşinle birbirinize ne güzel yakışmışsınız. Allah kuzunuzu da analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar bu hafta sonu baby shower imizi da yaptık artık Ayaz in gelmesini bekliyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor herkese ağrısız sizisiz son zamanlar diliyorum.
amin canım hepimize sağlıklı doğumlar olsun kuzularımıza sağlıkla kavuşup onları büyütelim : )Tatlım bi yemek ye , su iç. Eğer hıçkırıksa yemek veya su ile geçer. Benimkinin hıçkırığı öyle geçiyor.
Maşallah eşinle birbirinize ne güzel yakışmışsınız. Allah kuzunuzu da analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
özeli devleti yok insan gibi bi doktora düşmedikmi şans işte.çok geçmiş olsun canım.bende ilk hamileliğimde her alt muayenede ağlıyodum sonra baktım millet rahat bende ağlamıcam rahat olcam diye telkinde bulundum...avuçlarmı sıkıp gözlerimide kapatıp başka şeyler düşündüm ve çok rahat geçti muayeneler eşim sende gelişme var diye dalga geçiyoduÇok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
canım 10 dakika değilde göbeğin yanında hemen en fazla 2dk oluyo banadaGünaydın arkadaşlar biz bugün 35e girdik ve birkaç gündür göbeğimin alt çaprazında saniyede bir tık tık tık diye hareket var ve aralıksız devam ediyor enaz 5 10dakika boyunca göbeğim hafif hafif inip çıkıyor, hatta eşim elini tam üzerine koyuyor ve o da o kalp atışı gibi düzenli atışları hissedebiliyor ben elimi koymasam da hissedebiliyorum, hıçkırık olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar saniyede bir düzenli yüzlerce defa hıçkıramaz, bebeğim her seferinde baş aşağı çıkıyor muhtemelen kafası orada, ee kafa atıyor desem o da bukadar sürekli defalarca olamaz ben anlam veremedim yarın doktora gidicem ona da sorarım hatta dışarı çıkarsam sağlıkocağındaki ebeye bile sorucam, siz de oluyor mu böyle bir şey? Ben bu iletiyi yazmadan en az 10dakika önce başladı ve hala devam ediyordaha ne kadar sürecek bilmiyorum
Valla 12 ye kadar uyuorumm ohh :))))))Uyuyan hamısler cok gıcık:):):)
Teşekkür ederim canim :) benimki acemi isi oldu biraz ilk denemem bu. Kelebek ve cicekler hazır sablon halindeydi. Ama yapilmasi zor bisey degil hicbiri... bende geri kalan sekil ve harfleri kesip slikon tabancasiyla yapistirdim o kadar..sonuc boyle oldutoplam maliyeti de 18 falan tuttu ama bide tac yaptim daha da malzeme var bakalim birseyler daha yaparim ben onla
Nehir, Irmak gibi isimler benmde hoşuma gidiyor, arkdşmın yeni kızı oldu adına nehir ipek koydular bnce hoş bir isim düşünmüşsün ece de güzel isim:)Günaydın kızlar nasılsınız son bir birbuçuk aya girdik artık. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kurtarsın hepimizii =)
ne koyacaksınız minnaklarınızın isimlerini??
Biz nehir düşünüyoruz ama nehir in yanına ece eklemeli mi eklememeli mi karar veremedimm. Sizz ne dersiniz??
Haddii canııımmm :)))))Benm annem babm uyurken dogurmus :) yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?