2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
merhaba hanımlar.çantalar hazırlandı mı neler koydunuz neler hazırldınız? heycan artıyr gitgide

geçmiş olsun

İ

merhaba hanımlar.çantalar hazırlandı mı neler koydunuz neler hazırldınız? heycan artıyr gitgide
ben hazırladım canım 2 tane hastane çıkışı koydum kendime bir gecelik bir pijama koydum çamaşır diş fırcası filan koydum bir de tac koydum aklımda geldikçe ekliyorum

Kızlar bayanlar nabersiniz.. Bizimde odamızın büyük bi kısmı tamamdır, halı perde aksesuar vs bunlar kaldı, bir an önce sizinle paylaşmak için can atıyorumm ama tamamlansın diye de bekliyorum bi yandan kurulum olalı 1 hafta oldu nerdeyse ama mobilya kokusu kolay kolay gideceğe benzemiyor maşallah, boya kokusundan keskin. Babamız sürekli odaya gidip gidip duruyor çekmece içleri dolap vs kurcalayıp geri geliyor adam aşırı heycanlı, dün beşiğine girip yatmaya çalıştı hatta ama yemedi tabi yatak biraz esneyince
Durumlar böylee, güzel bi bekleyiş içindeyiz, hepimiz birbirimizin halinden anlarız, çok tatlıyız yaniii her an takipteyim, hepiniziii seviyorumm

benim sancılar da oluyor arasıra beklediğimiz tarih 6 kasım ama 1 hafta önceden doğururum gibi geliyor bakalım hayırlısı artık ekimi bir bitireydik iyiydi

Sanırım bazı haftalarda özellikle bir yorgunluk çöküyor. ben de senin olduğun haftalarda hiç kalkmadım yerimden. 1 hafta iyiyim 1 hafta kötü. izne ne zaman ayrılacaksın diyorlar, 20sinde ayrılmayı planlıyorum ama belli de olmaz deyip geçiyorum. hala o zamana kadar dayanabilecek miyim emin olamıyorum.

Kızlar bu hafta sonu baby shower imizi da yaptık artık Ayaz in gelmesini bekliyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor herkese ağrısız sizisiz son zamanlar diliyorum.
Canım çok güzel olmuş :)) bebisi sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Ayy ne guldurdun beni kucucuk besige sigamazki canim rabbim hepimize saglikla kullanmayi nasip etsin insallah

Merhaba kizlar
Calisan biri olarak evde durmaktan bunalmaya basladim. Zaten agirlastigim icin bisi yapsam yoruluyorm surekli yatar haldeyim. Dokuluyorm.
Biraz yuruyus yaptim.sabah aksam ustu yine cikacagim.

Cuma yine.nts vr bakalim.. zaman daraldi.

Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun tamam üzülmüş olabilirsin ama cokkötü bir haber değil önemli olan onların sağlıklı olmaları normal sezeryan okadarda önemli olmamalı bence kız düşünsene tombiş pofuduk pofuduk bir kızın olacak ödem falan bütün hamilelerde olan birşey kendini strese sokup bebişi üzme merak etme su akar yolunu bulur bazı doktorlar zaten felaket tellalı gibiler rahat ol

Merhaba kizlar
Calisan biri olarak evde durmaktan bunalmaya basladim. Zaten agirlastigim icin bisi yapsam yoruluyorm surekli yatar haldeyim. Dokuluyorm.
Biraz yuruyus yaptim.sabah aksam ustu yine cikacagim.

Cuma yine.nts vr bakalim.. zaman daraldi.

Ben yürüyüş yapamıyorum

Normalde olmuyor ama 15 dk yürüsem oğlan kasıklarıma inmişçesine gıdıklanma oluyor, yolun ortasında kalırım korkusuyla markete çıkmak dışında bir atraksiyonum yok ve çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…