- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.841
Benimde simdiklik 7 kasim gibi tarihim ucuncude ben oluyorum sanirsam.@mariapdr var 24 ekimden gun alan
O vakte surpriz yapan cikar gibime geliyor ama simdilik pide kuyrugunun onunde o var gibi.
29 ekim guzel olmus
Ben bu cumartesi konusacagim, bir ara dr 5 kasim demisti bakalim. Aralara kaynama yapmayalim, sirayla lutfenBenimde simdiklik 7 kasim gibi tarihim ucuncude ben oluyorum sanirsam.
Varmi artttirann
geçmiş olsunTopic ne kadar hareketlendi.
Son aylar da zormuş , bir halsizliktir gidiyor benim de.Kolumu kıpırdatacak halim yok , grip değilim ama hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum belli ki , yatıyorum sürekli.
Bebeğin giysilerini yıkayayım , dedim , baktım yapabilecek durumum yok.
Sabah eşime omlet yaptım , o bile enerjimi tüketti.
Ne oluyor bana böyle
Çalışan anne adaylarına kolaylıklar diliyorum , ben yapamazdım.
İÇok kötüyüm kızlar. Hafif ağrılarımdan dolayi hastaneye geldik dün öğlen . nst de sanci çıktı sonra dr.um alttan muayene yaptı çok kastım kendimi ama sağolsun anlayışlı davrandı ve bakabildi kısa sürede olsa. Bebeğin başını hissetti. O kadar asagidaymis yani. Sonra ultrason dan baktı bebek kafasını çatı kemiklerime dayamis doğum kanalına girmeye çalışıyor.
Hemen Acile yönlendirdi serum, doğumu engelleyici iğne falan verdiler 3 saat sonra nst de yine sancı çıkınca yatış verdi. Akşam nst de sanci çıkmadı ama benim bel ağrım devam ediyordu. Nöbetçi dr hiç bakmadı bana. Hemşire ye ısrarla sancim hafif ama var dedim. Dr hanfendi bilmem kaçıncı söylemede geldi. Zaten suratsiz bişey. Nst de ağrı görünmüyor ama diyo bana. Sanki yalan söylüyorum. Sonra alttan bakcam dedi . Tabi yine kastım kendimi istemsiz . Ne kadar kendimi zorlasam da rahat birakamiyorum.
Zaten 2.denemede aaa böyle muayene edemem ben dedi çekti gitti ben şok. Ağla ağla helak oldum. İlk gebelik ve hiç bişey yokken erken doğum teshisiyle 14 saattir hastanedeyim yaşadığım korkuya bak kadının yaklaşıma bak. Eşim de dedi zaten odaya zorla geldiği belliydi. Yarın ilk iş başhekime şikayet etcem. Özel bir hastane burasi. Bu kadar parayi azarlanmak için mi veriyorum.
Bişeyler söyleyin kızlar nolur epidural normal istiyorum kendime de ofkeliyim kastigim için. Sonum ne olacak bilmiyorum. Yarın inş kendi Dr. Um yine anlayışla yaklaşır da açılma var mı baktir bilirim. Uzun oldu affedin
İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın iyi haberler. Bekliyoruz ALLAHA emanet olun...
ben hazırladım canım 2 tane hastane çıkışı koydum kendime bir gecelik bir pijama koydum çamaşır diş fırcası filan koydum bir de tac koydum aklımda geldikçe ekliyorummerhaba hanımlar.çantalar hazırlandı mı neler koydunuz neler hazırldınız? heycan artıyr gitgide
Topic ne kadar hareketlendi.
Son aylar da zormuş , bir halsizliktir gidiyor benim de.Kolumu kıpırdatacak halim yok , grip değilim ama hafif bir soğuk algınlığı geçiriyorum belli ki , yatıyorum sürekli.
Bebeğin giysilerini yıkayayım , dedim , baktım yapabilecek durumum yok.
Sabah eşime omlet yaptım , o bile enerjimi tüketti.
Ne oluyor bana böyle
Çalışan anne adaylarına kolaylıklar diliyorum , ben yapamazdım.
Canım çok güzel olmuş :)) bebisi sağlıkla kucağına alman dileğiyleKızlar bu hafta sonu baby shower imizi da yaptık artık Ayaz in gelmesini bekliyoruz. Zaman çok hızlı geçiyor herkese ağrısız sizisiz son zamanlar diliyorum.
Günlerimiz çok yakın :) hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi :)Günaydın 36 haftayı bıugün doldurmuş bulunuyorum. Artık haftada bir bebişi görmeye gideceğim :)
Kaşıntı sadece göbekte mi?oturup agliycam ya inşallah sizlerde baslamaz. çok fena dün tuvalete kalkmak yetmiyor gibi birde kaşıntı ya uyandim. korkumdn kasimiyorum catlayac ak diye elimi suruyorum carsamba randwm var dr. danismam gerek
Amin canim hepimiz sağlıkla kucağıma alalım kuzularimizi :)Canım çok güzel olmuş :)) bebisi sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Ayy ne guldurdun beni kucucuk besige sigamazkiKızlar bayanlar nabersiniz.. Bizimde odamızın büyük bi kısmı tamamdır, halı perde aksesuar vs bunlar kaldı, bir an önce sizinle paylaşmak için can atıyorumm ama tamamlansın diye de bekliyorum bi yandankurulum olalı 1 hafta oldu nerdeyse ama mobilya kokusu kolay kolay gideceğe benzemiyor maşallah, boya kokusundan keskin. Babamız sürekli odaya gidip gidip duruyor çekmece içleri dolap vs kurcalayıp geri geliyor adam aşırı heycanlı, dün beşiğine girip yatmaya çalıştı hatta ama yemedi tabi yatak biraz esneyince
Durumlar böylee, güzel bi bekleyiş içindeyiz, hepimiz birbirimizin halinden anlarız, çok tatlıyız yaniiiher an takipteyim, hepiniziii seviyorumm
Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun tamam üzülmüş olabilirsin ama cokkötü bir haber değil önemli olan onların sağlıklı olmaları normal sezeryan okadarda önemli olmamalı bence kız düşünsene tombiş pofuduk pofuduk bir kızın olacak ödem falan bütün hamilelerde olan birşey kendini strese sokup bebişi üzme merak etme su akar yolunu bulur bazı doktorlar zaten felaket tellalı gibiler rahat olİyi geceler arkadaşlar
Biz bugün bir ay sonra 32+3 tek kontrol için gittik doktora. Biraz moralim bozuldu açıkçasıbebeğimin cinsiyeti kız, 2451 gr. Ve 45cm. Ben Normal doğum istiyorum, şuan iri bir bebek dikkat etmen lazım, Normal doğum için engel teşkil edebilir dedi. Makarna, şeker, Hamur işleri tüketme, ödemin de var bol yoğurt ye dedi.
Benim tansiyonum süreçte hep düşüktü 10/5 filan bugün 13/7 çıktı, açlık tokluk şeker ölçümü istedi, idrar ve kan tahlili de.
Bugüne kadar toplamda 13 kg aldım.
Sabah kalktığımda özellikle ellerimde ödem oluyor ve kapatıp açarken zorlanıyorum elimi.
Değerlendirebilir misiniz bizim durumumuzu, tehlikeli bir sınırda mi sizce gidişatbenim doğum günümdü hem de bugün mutlu mutlu gitmiştik doktora eşimle, sürpriz pastamı bile iptal ettik tatlı yenmeyecrk deyince doktor. Balık yedim ben de pasta niyetine. Evham yaptım ve mutsuz oldum, yorumlarınız benim için önemli şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba kizlar
Calisan biri olarak evde durmaktan bunalmaya basladim. Zaten agirlastigim icin bisi yapsam yoruluyorm surekli yatar haldeyim. Dokuluyorm.
Biraz yuruyus yaptim.sabah aksam ustu yine cikacagim.
Cuma yine.nts vr bakalim.. zaman daraldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?