2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayy ne guldurdun beni kucucuk besige sigamazki canim rabbim hepimize saglikla kullanmayi nasip etsin insallah
:))) işte o derece sapıttı yani garip heyecanlar sabırsızlıklar yaşıyo , bide diyoki ben beşiğe giriyim sende resmimi çek :))) piskopat mısın nesin kırcaksın dedim, bende çok güldüm :))) ama inşallah babası değilde oğluşum beşikteyken resmini çekip atıcam buraya çok sabırsızım herşey için, Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın.. Hayırlı olan ne varsa onları yaşayalım inşallah...

Topici baştan beri yazmasamda sürekli takip edenlerdenim. En aktif üye sensin herzaman ama

Allah yardımcın olsun çok sinir oldum ben olsam o doktoru parćalarım sanki babasının hayrına çalışıyo şikayet et aklı başına gelsin hak etmiş valla

Arkadaşlar, bebek uyku eğitimi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Muhtesem birsey ama unutma ilk 3 ay asla uyku egitimi verilmiyor bebek ne isterse o ...Ben kendimce bir yontem gelistirdim yava yavas uyku egitimine gecmistim.Her zaman rutinin olacak hersey saatli olmali banyo ayni saatde, uykuya gecis ayni saatde vs. ve sabirli olucaksin zaman zaman sasicaktir hic salma ayni duzene devam edersen eger cocugunda biraz meyilliyse cok rahat edersin.

Canim peki bu yuvarlak kismi nasil yaptin. Bebek sekerlerinden kalma malzemeler var vakit bulursam ben de deniyim.
Kalin kece aldim canim o yuvarlak icin. Uzerine orta boy yemek tabagi koyup cizdim. Onu kestim sonra aynisindan bi tane daha kestim. Ortalarını goz karari cizerek oydum ve ikisini ust uste yapistirdim

32+0 dan herkese mrb kizlar :) doktordan geliyorum küçük hanim 1925 gr olmus sanirim 43 cm. Benim gibi minyon bi kiz olacak heralde ama doktor normal dedi gayet saglikli dedi ama iri bir bebek olmaz en fazla 3100 falan dogar dedi. Saglikli olsun da kiloya cok takilmiyorum. Bir de calisamaz raporumu alip okula verdim ohh rahatladim valla. Darisi izin bekleyen gun sayan arkadaslara..

bugun doktora gitmiştim, keşke çekilen ilk ağrılar hemen doğum ağrısı olsa dedi,oyle kolay gelse o bebiş dedi.
biz hop bir ağrıda aa bebek geliyo moduna giriyoruz

işte mesele kendını kasmamakta, sen az cok bıldın bali var smear testinden.
hurma yiyosan olabılır açılman canım,üzüm ve ciğerde doğumu başlatıyormuş diye biliyorum

kızlar sütün azda olsa illa şimdi gelmesi gerekiyomu ki
arkadaşım tedirgin etti beni biraz,daha hiç gelmediğini duyunca.
ben normal diye biliyorum ama insanı korkutuyolar.
tabi kendisi daha ne evli, ne çocuklu.. ablasından bilgileriyle söyledi bunu.

maşallah kuzuna kilosu bence gayet iyi canım bende 34.haftamdayım ama bebişim daha 1870 gram minik yani bende minyon tipliyim vallahı benim bebiş 3000 doğarsa da yeter bana:)

Gayet iyi canım , maaşallah , benim oğlum 32+0 da 1570 gr dı.350 gr fark var arada. Senin ki en fazla o kadar doğarsa benim oğluşum tamin ettiğim gibi 2 kg civarı doğacak. Primanın 0 beden bezinden 1 tane alayım ben en iyisi.

Bebeklerin kilolarını okuyunca benim iyice moralim bozuluyor Neyse yarın Perinatolog ne diyecek bakalım.
Ne kadar rahattım , endişe bombasına döndüm son 1 haftadır

hayır canım illa gelecek diye birşey yok ayrıca sütün erken gelme sebebinin bir sebebi de göğüs ucunu koparmamız kese yaparken liflenirken filan ben çok dikkat ettim kuzenlerim aman ucunu sakın elleme bebek doğunca sütün sürekli çamaşırına çıkar dediler benimki şuanda baş tutmuş bir şekilde ellemeye korkuyorum:)

Canm bu sutun gelmesi olayi herkeste olmuo benm sutum okdukca fazlaydi gogys pedi takmama ragmen bluzum islaniodu durmadan akiodu ama dogum oncesnde hic sutum fln akmadi herkeste olmaz yani

Kızlar spinal anestezi ile ilgili ne biliyorsunuz?

Yakınında bu şekilde doğum yapan var mı?
İlk doğumum spinal sezeryan la olmuştu. Bebeği an ve an gorebilirim amacıyla secmiştim bu yontemi ama heyecandan pek birsey hatırlamıyorum :) sadece 10 dk sürdüğünü ve 1 saat sonra kucağımda bebegimi emzirdigimi hatırlıyorum. Bi de doktorumun bacağını kaldır dedigini..tabi kaldiramiyorsun..Aradan 6 yıl geçti. Şimdi normal doğum istiyorum ama bakalım. .

Yok canım öyle bir şey , emzirme sanatını kitabını okuyorum.Doğumdan birkaç gün sonra da gelebilirmiş , birkaç saat sonra da ama mutlaka gelirmiş.Önemli olan doğumdan sonra hemen gelse de gelmese de emzirmek inatla.

canım bende endişe ediyorum ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda benim 3lü testimde riskli çıktı tek noksansız olsunda zayıf olsun ne yapayım hem zayıf bebekler doğunca daha çabuk kilo alırlarmış...

Bir arkadasımız yazmıştı bebek önce kilo olarak bir hayli önde gidiyormuş, bir sonraki ay kilo alımı durmuş ve standartın altına inmişti. O yüzden belli olmaz canım, canını sıkma.

Canim daha 33. Haftadasn 2 kilo dogarmi hic 2700 3200 arasi dogar bebegin merak etme 40 hafta olarak hesaplarsak eger 7 haftan var ve son zamanlar oldukca hizli kilo aliolar haftada 200 gram aldgni varsayarsak ki daha fazlasida olablr 1400 gram daha alacagi var korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…